Ayrıldık mı?

pardon ama evli degilsiniz,aranizda hicbir resmi bag yok.
neden ayrilmak istemiyorum diyorsunuz?
birlikte oldugunuz kisi size ayrilmak istedigini soyluyor.ara vermek demek bence ayriliga kilif uydurmaktir.
umrunuzda bile olmasin!!!

Bunun derdi ayrılmak değil.. Bu geri döner.. Ama o 25 gün bir haltlar karıştırır geri döner.. Ayrılmak isteyen insan bu şekilde olmaz.. 25 gün sonra eğer işler istediği gibi gitmezse bir bakmışsın aramış ben sensiz yapamıyorum demeye başlamış..

Derdi ayrılmak emin olabilirsin buna. 25 gün sonra görüşürüz bi ihtimal
diyerek seni konuşamamaya alıştırmaya çalışıyo.
sonuçta 25 gün sonra görüşeceğinizi bilmek seni rahatlatır.
yavaş yavaş konuşmamaya alışırsın. Aynısı benimde başıma gelmişti.
Tipik erkek davranışı işte.

arkadaşım sevgilin seninle ayrılmayı çoktan kafasına koymuş seni hazırlyor şimdiden.bir de şimdiye kadar ki kavgalarınızda nasıl olsa ayno okuldayız bu kız garanti diye bakmış hep duruma bence.seni sevdiğini söyleyip elleriyle yemekler yedirmesi bence bir kriter değildir.önemli olan zor zamanlarda sen çabalarken olayları düzeltelim diye onu çaba sarfetmemesidir.sen bu ilişkide kovalayan tarfsın ve hep ama hep kaybetmeye mahkumsun.bilmezmisin ki kaçan kovalanır.arkadaşın çok rahat ve senin o hata yapsada onu affedeceğini biliyor.kimse zaman verelim deyip telefonunu 25 gün kapatmaz,bir kere zamanda verse telefonda konuşsa ne olacak ki,başka bir hattı var ve büyük bir ihtimalle ki tecrübe konuşuyor hayatına girmek üzere yada girmiş başka bir hatun var.hemen yok olmaz olsa ben bilirim moduna girme.erkekler zalim yaratıklardır.saman altından neleri yürüttüğünü burda ki hatunlar çok iyi bilir.sende kendine gelip ben ne yapıyorum bu kadar değersizmiyim diye bir düşün derim ben.zamn her şeyin ilacıdır.bırak aarama adamı.okulda görürsende selam ver geç.konuşma.çok klasik ama dönerse senindir dönmesse zaten hiç senin olmamıştır...ama bence dönsede sen o adamı boşver yaw...

bencede boşver. 25 gün sonra aradığında seni bulamasın bence.. numaranıı değiştir

bence de biraz kendi başına kalmak istemiş ama bu şekilde olmamalıydı. yine görüşüp sadece az konuşarak bi süre devam edebilirdiniz.. sevgilim bana ara verelim dediğin de ara vermek ayrılmaktır demiştim. o da hayır ara vermek yeniden başlamaktır demişti. biz görüşmeleri azaltıp kısa bir sürede toparlamıştık.. umarım hayırlısı olur canım

Kaçan kovalanır her zaman bunu unutma

Sıkılıpda sana 25 gün ceza vermeye kalkan bir adamı da kaale alma artık, bırak gitsin

25 gün sonra gelirse seni bıraktığı yerde bulamasın şımarık varlık

Şöyle ki başka hattı olup olmadığını bilmiyorum. Ve telefonunu tüm gün açmadı gece açtı. Ben uyuduktan sonra. Konuşamadım. Ayrılmak istemediğimi bile söyleyemedim. Tek tek cevap yazmamak için genel olarak yazıyorum. En azından beni aldattığını başkası olduğunu bilsem nefret ederdim. Ama öyle olup olmadığını bilmiyorum... Ne nefret edebiliyorum,ne bitti diyebiliyorum. Daha önce çok kez böyle oldu. Ortak arkadaşlarımız var ve onlardan gerçekten başka biriyle olmadığını öğrendim. Ayrı kaldıktan 5-10 gün sonra ellerimde çiçekler modunda geldi. Şu an da öyle olur mu bilmiyorum. Konuşamıyorum. Neden bile diyemiyorum. Ulaşmak istesem ulaşırım,ailesine evine. Ama yapmak istemiyorum onu da...

Canım benim sevgilin açıkça rahatsız olduğu seyleri söylemiş gerçi ben asla hak vermiyorum bence söyledikleri mantıklı degil hic tabi ki ortada bı sorun varsa konuşarak halledilmeli ama madem o sana arama demiş sende dişini sık için kan aglasa da arama onun dediği gibi ol onu da şaşırt bakalım Nolucak? Ama bence bu iliskinin sonu kötü gibi sanki 😥

Bir de öyle bırak gitsin demesi kolay. Kızlar kendinizi benim yerime koyun. 4 yıl dile kolay. Her gün birliktesiniz. Yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor. E tabi 4 yılda herşeyi paylaşıyorsunuz. Her konuda. İlklerimi onunla yaşadım. Ve en büyük bağ da bu benim için. Kimseye vermediğim değeri verdim. Evet gelse belki aptallık yapar affederim. Kendimce affetmemek için neden arıyorum belki başkası belkide nefret etmek istiyorum. Çektiği mesajlarda biraz düşün,yalnız kal demiş. Çok kötüyüm demiş. Bilmiyorum Üzülüyorum hemde çok üzülüyorum. Şu sıralar bi ameliyat geçireceğim ve onu bile söyleyemiyorum.

Başka hattı olduğunada emin olmaya başlıyorum. Sonuçta insan. Ve illa ki biri ona ulaşacak. Ailesinden birini kardeşini arayıp bu hat onun mu diye sormayı nefret etmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz?

Off çok ağrıma gidiyo. 1 günde bi insan nasıl değişebilir...

"25 gün sonra nasılsa görüşürüz" yani nasılsa sen hep geliceksin ben 25 gün aramasam sormasam sevgilim öldü mü kaldı mı umrumda olmasa bile sen gelirsin sen hep gelen taraf olucaksın. Bence sen bu ilişkide hep kovalayan taraf olmuşssun anlattıklarına göre. Ona onsuz da yapabileceğini hissettirirsen bu kadar kırıcı ve rahat olmaz.

Nasıl hissettirebilirim peki.Tel kapalı,arada açıyor. Napabilirim ki...

Hiç arama hiç msj atma. Dayanamasan bile tut kendini. Ameliyat olucakmışsın söyleme ki zaten teli açmayan kendisi. Bir kaç gün sonra kendi kendine söylenmeye başlar bu kız hep aradı hep sorardı noluyor diye... Sonra sana msj atar büyük ihtimal ameliyat olacağını söylersin. Kendini berbat hissetmesi gerek seni seviyorsa. Eğer öyle olmazsa üzgünüm çoktan bitmiş demektir bu arada geçmiş olsun

4 yil dile kolay demissin de demekki o 4 yil da senin itip kakmanla gecmis.

Kendi dgerin ne kadarsa oyle davran. Yazilanlara hep muhalefetsin herkesin akli calismiyorsa sana akil vermek icin, sen de kendi aklini kullan.

Cantada keklik ol, o istediginde gitsin gelsin sen sabit dur. Elini. Altinda hazir bulun. Kendine yakisani yap. Ne diyim...

erkekler herzaman ilgiden bunaldıklarını söylerler ama ilgisiz kaldıklarında anlarlar.sen diğer bildiğin numarayı sakın arama bir koz daha verme eline.hatta ortalıkta sürekli ondan bahsederek dolaşma.4 yıldır birlikteyseniz büyük ihtimalle ortak arkadaşlarınız vardır.onlardan bile siz ile ilgili haber alıyor olabilir.en iyisi çevrenizde rahat davranmanız.biraz rol yapın.o sizi merak etsin.siz umursamadıkca o merak etsin.ozman her şey düzelir.bir dahada böyle bir hata yapamaz size

Bu erkeklerin şu "çok yıprandık zaman vermeliyiz kafamızı toplamalıyız" gibi sözleri bana samimi gelmiyor açıkçası..
Bu kadar ince düşünen bir erkek görmedim hiç..Anlamı şudur "sıkıldım ben biraz ara verelim ben gezeyim tozayım kafama göre sonra belki yine birleşiriz"

Son düzenleme:
Canım olaya su yönden bak su an ayrılmış gibisiniz elinde hiçbir şey yok arayıp kızarsan vs tamamen kaybediceksin onu. Ama bekleyip onunda rahatlamasını beklersen belkide her şey düzelicek birbirinizi özleyip daha da mutlu olacaksınız yani beklersen eline bir şey geçmesi kuvvetli ihtimal. Aynı durumu bende yaşıyorum sevgilim kırılmasın üzülmesin diye içime atıyorum atıyorum biryerden sonra en ufak bir şeye tahammül edemez duruma geliyorum ayrılıyorum ondan ama bu sadece kafamı dinlemek bir şeyleri düşünmek için istediğim bir zaman tam olarak ayrılmakta denemez ara vermek gibi. Ama o süre zarfında o beni bunaltırsa ararsa hiçbir şey eskisi gibi olmuyo ondan bir soğuyorum bir soğuyorum sana anlatamam ama beni kendi halime bırakırsa herşey dahada mükemmel oluyo yani her ilişkinin bir soluk almaya ihtiyacı var diye düşünüyorum ben. (bide su var biz bu kadar rahatız çünkü başka bir erkek yada kızın aramıza girmeyeceğini biliyoruz senin böyle bir şüphen varsa işler değişir.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…