Canım benim sevgilin açıkça rahatsız olduğu seyleri söylemiş gerçi ben asla hak vermiyorum bence söyledikleri mantıklı degil hic tabi ki ortada bı sorun varsa konuşarak halledilmeli ama madem o sana arama demiş sende dişini sık için kan aglasa da arama onun dediği gibi ol onu da şaşırt bakalım Nolucak? Ama bence bu iliskinin sonu kötü gibi sanki 
"25 gün sonra nasılsa görüşürüz" yani nasılsa sen hep geliceksin ben 25 gün aramasam sormasam sevgilim öldü mü kaldı mı umrumda olmasa bile sen gelirsin sen hep gelen taraf olucaksın. Bence sen bu ilişkide hep kovalayan taraf olmuşssun anlattıklarına göre. Ona onsuz da yapabileceğini hissettirirsen bu kadar kırıcı ve rahat olmaz.
Bir de öyle bırak gitsin demesi kolay. Kızlar kendinizi benim yerime koyun. 4 yıl dile kolay. Her gün birliktesiniz. Yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor. E tabi 4 yılda herşeyi paylaşıyorsunuz. Her konuda. İlklerimi onunla yaşadım. Ve en büyük bağ da bu benim için. Kimseye vermediğim değeri verdim. Evet gelse belki aptallık yapar affederim. Kendimce affetmemek için neden arıyorum belki başkası belkide nefret etmek istiyorum. Çektiği mesajlarda biraz düşün,yalnız kal demiş. Çok kötüyüm demiş. BilmiyorumÜzülüyorum hemde çok üzülüyorum. Şu sıralar bi ameliyat geçireceğim ve onu bile söyleyemiyorum.
Başka hattı olduğunada emin olmaya başlıyorum. Sonuçta insan. Ve illa ki biri ona ulaşacak. Ailesinden birini kardeşini arayıp bu hat onun mu diye sormayı nefret etmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?