Ayrıldık sonunda...

Evet ben de farkındayım artık her şeyin. Daha önce de farkındaydım gerçi ama kendimi kandırıyordum demek ki.

"Bana her şey uasak, yurtdışındasın diye rahatsız olduğumu söylemek yasak kendi sorunumu söyleyince sen de sorun çıkaracaksın daha kendi sorunumu halletmeden senin sorunun ortaya çıkacak" dedi ya bana işte o an bitti içimdeki her şey. Ben her gün 1-2 saat onunla konuştum destek olmaya çalıştım ama benim yanımda hiç olmadın dedi. Haksız suçlanmaktan o kadar yorulmuşum ki baktığımda eridiğim adamdan saniyesinde vazgeçebildim, nasıl buldum o gücü kendimde hala almıyor aklım...

Çok değer vermekle olmuyormuş demek ki ilişkiler, bilemiyorum. Umarım bana da gerçekten değer veren biri çıkar bir gün karşıma da unutturur her şeyi. Ben kiminle uğraşmışım derim.

Çok teşekkür ederim çok şükür gördüm erkenden. İnşallah gerçekten kıymet bileni çıkar karşıma :)

Evet işimin şartları çok iyi ve buraya girebilmek için öğrenciliğimde çok çabaladım. O da bunu biliyor. Üstelik rahatsız olmasını da anladığımı, evlendiğimizde gitmeyeceğimi olmazsa iş değiştireceğimi söyledim. Şimdilik zorunlu gittiğimi anlattım her seferinde gerilmeyelim yok yere zamanla çözülebilecek bir şey dedim tamam dedi. Dün gelmiş "bana her şey yasak rahatsız olduğumu söylemem yasak" diye şikayet ediyor. Seven insan böyle yapmazdı eminim. Ve dediğiniz gibi ben de bu saçmalıklarla uğraşmaktan soğumuşum çok daha önce..

Siz içinizde bitirmeden sırf rest çekmek için ayrılmış olabilir misiniz? nasıl oldu?
Hayir bir gun icinde ard arda olaylar oldu buda beni ondan ayrilmaya itti ama o muhtemelen en kucuk olay yuzunden (instagram takip begeni) oldugunu düşünüyor. Ustelik ona ulaşamadığım için mesaj yazarak rahatsizligimi belirttim resti cektim ama onunla iletisimi koparmami baska bir olay nden oldu ( aile bireylerinden biri onu arastirmis beni aldatiyormus ve daha bir suru sey soylediler ispat yok ama diger soylediklerinide ben yalan oldugunu ispatladim) bilmiyorum bilmiyorum onun sessiz kalmasi beni mahvediyor artik beni aldattigina inanacagim

Bence siz bu sorularınıza cevap bulamadıkça unutmayacaksınız hep kafanızı meşgul edecek benim içim çok rahat ne konuşacka bir şey ne düzelir mi acaba umudu hiç bir şey olmadığı için bu durumdayım. Bence barışmak için olmasa da kafanızdaki sorulara cevap bulabilmek için konuşmalısınız içinizde bir şey kalmadan bitirmelisiniz.

Haklisiniz ama suan muhattap olmak istemiyorum aldattimi aldatmadimi ispatini bekliyorum sabirli olmaya calisiyorum ama dayanamiyorum. Zaten soylenenler ve ispatlanamadigi icin bu haldeyim ona sordam zaten aldatmadim diycek hangi erkek aldatsa aldattim derki beklemekten baska carem yok en kisa zamanda ortaya cikicaktir

Ortaya çıkacaksa bekleyin tabii ki ama şöyle düşünün sizi gerçekten hayatında isteyen biri ne olursa olsun çabalardı kendini açıklamaya çalışırdı

Ortaya çıkacaksa bekleyin tabii ki ama şöyle düşünün sizi gerçekten hayatında isteyen biri ne olursa olsun çabalardı kendini açıklamaya çalışırdı
Evet onun farkindayim ve boyle sessiz kalmasida zaten cok uzuyor beni sabirla beklemekten baska care yok eninde sonunda öğreneceğim

Hayir daha hicbir tepki vermedi ve ben gitgide kendimi mahvediyorum boyle sessiz kalmasi savunmamasi kendini beni mahvediyor
kıyamam hala dönmedi mi seninki ne gaddar adammış, aman gerçi sanki benimki çok farklı da

yalnız akşamki konusmanın gercekten dönüşü yok gibi, birbirimize ''sen kimsin ki üzülücem, asıl sen kimsin be'' gibi laflar ettik. halbulki yarım saat önce birbirimize sarkılar gönderiyorduk, geceleri ergenler gibi vatsap araması açık uyuyoruz çogu zaman, sırf konusabilmek için uykuya direniyordu saatlerdir, tam aradı bir anda saçma bir kavganın içinde bulduk bibirimizi .çünkü zaten aramız limoniydi o sarkıları göndererek yumusamıstık, telefonu açtıgında ben bekliyotrum seni cok özledim gibi seyler söylesin her zamanki gibi, bu ne yaptı? sigara almayıunutmus , acaba çıkıp alsa mıymıs, şu an yurtdısında, orada sigara makineleri varmış yarım saat onu anlattı kendi kendine eglenceli anılarla süsleyerek kahkahalar atarak, ben de su an en merak ettigm sey o sigara makineleriydi biliyor musun, sayende huzur içinde uıyurum bu gece dedim. sonra birden delirdi merak etmiyormusum onun anlattıklarını neden konusuyormusum, neden onunlaymısım falan filan. ikimizin de dilinin ayarı yok.

normalde böyle kavgaların arkasından mesaj atar ya çok sevdigini söyler uzamasın diye ya da bu ilişki böyle gitmez daha fazla yıpranmadan bitirelim temalı bir seyler yazar,ki bunu da gönülsüz yapar sırf dikkat çekebilmek için ve ben bunu bir kez daha yaparsa cevap dahi vermeden gidecegimi söyledim. git sinirden duvara yumruk at ama bana böyle seyler yazma gözümden düsüyorsun dedim ilk kez geceden beri tek kelime yazmadı.

ama kızlar su an ben de yorulmus hissediyorum,hani olur ya bazen hem gelsin istersiniz ama geldiginde de içinizden verecek bir cevap gelmez şu an o moddayım. bana su an seni çok seviyorum affet dese eskisi gibi coskuyla hiç düsünmeden ben de seni çok seviyorum diyemezmisim gibi. o yüzden bugün aramaz umarım ikimiz de bi nefes alırız. aramasın diyorum ya bu sefer de arar anasını satayım malum murphy kanunları

sizinkilerden ses yok mu hala kızlar ? V valarmorghulis93 V valarmorghulis93

Hic yok
Bende nasil durumdayim bilmiyorum gecen de boyle 3 gun falan konusmadik hic arkadasi depresyonda demisti gercekten oyleydi ailevi sorunu olmustu bana dedi sonra sende zaten bana çıkmıştın kizdim sanada o yuzden yazmadim dedi. O zamanda guzel seyler yazmadim tabi o yuzden kizmis simdide ama simdi haksiz degilim ki ben hadi yine kizdi diyim ama aradan kac gun gecti evine gitmistir illaki yazmasi gerekiyordu simdiye kadar.
Cok kararsizim bisey soylemiycekmisin demek istiyorum ama ya kendisini savundugunda ona hak verirsem sonrada bekledigim haberden beni aldattigini ogrenirsem daha da cok uzulucem
Simdi yazmasam ya o yazarsa yine kendini affettirirse bana ve yine bekledigim haberden beni aldattigini ogrenirsem yine ayni yola cikarim
Yok ama beni aldatmamissa ve onu kaybedersem cok uzulurum inanin ne sesini ne gülüşünü nede yüzü gidiyor gözümün önünden. Ya bana hicbir yanlisi olmamissa bense okadar suphe ettim ben nasi dayanirim onun baska biriyle evlenebilecek olmasi ihtimaline gelecege dair okadar guzel seyler dusunduk ki...

Ne güzel çalışan birisiniz yurtdışında bulunmuşsunuz. Bırakın bence biteceği varmış bitmiş. Vazgeçmeyin, yenilenin tekrardan bekar kalmanın tadına varın. Farkında değilsiniz ama olumsuzluk, negatiflik üstünüzde. Hem böyle çirkin görünürsünüz benden demesi

Evet canm bende şok olmuştum bi gün öncesine kadar bana aşkını haykıran afam bi hün sonra bitsin diyebilmişti burcu ne benimki teraziydi alıştım dengesizliğine ha şunu söylicem 1 günde ne değişti diyoruz ya bir gün değil aslında aindirmiş gibi yappıp içine attıkları taşıyor bi anda ve kendilerini haklı görüyorlar hep eğer bu adamla mutlu olacagına inanıyorsan bi süre bekle sakinleşin sonra konuş onunla aşkına sahip çık

Benimki zaten yazmaz biliyorum hem engelledim zaten

Ben de böyle düşünüyorum artık biteceği vardı bitti. İstese yanımda olurdu zaten. Hem çok uzun süredir kafamı hep ona yoruyordum hiç bir şeye kendimi veremiyordum şimdi rahatlamış hissediyorum.

Benimkinin burcu da ikizlerdi dengesizliğin babası :) onun da içinde bir şeyler biriktirdiğini bi anda patladığını biliyorum ama biz bu konuyu çok konuştuk içine attığı şeyleri bana söylemesini beraber çözebileceğimizi söyledim söylediklerinin yersiz olduğunu göstermeye çalıştım ama o hiç vazgeçmedi düşündüğü şeylerden. İlişkimiz çok güzel gidiyordu bana göre ama o geçmişteki kafaya taktığı sorunlarına takılıp kaldı hiç bir şeyini kısıtladığım yok ama her şeyim kısıtlı zaten diye düşünüp bana karşı mutsuz oluyor. Benim yapabileceğim bir şey kalmadı bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…