Bikac gun önce aklıma geldin, konu açmadı insallah kurtulmustur o adamdan o yüzden sorunlu konu açmıyordur diye icimden geçirdim.
Bak canım seni cok sevseydi kariyerin icin gayet güzel olan bu yurtdısılı is icin seni bu kazar zorlamazdı. Rahatsızlık duyabilir normal, ama bunu seninle birlikte daha iyi sartlarda is arayarak seni daha fazla strese sokmayarak seni anlayarak yapmalıydı. Neden? Çünkü sana değer verdigi, seni yıpratmak istemediği için. Ama bu er kişide böyle bir durum yoktu.
Ve üstelik gerçekten de sana karşı ilgi alakası üst seviyede olmalıydı 10 gün baska ülkelerde uzak yaşadıgınız için ama baksana bi de kendini naza çekiyor. Morali bozuksa onun kosa kosa gelip senin kollarında huzura kavusmaya ihtiyacı olmalıydı. Ama bak öyle bir sey yok.. sen gayet verici, naif oldun bu iliskide karşılığı bu olmamalıydı sen de biliyorsun.
Simdi acı hissetmiyosun ya bir müddet sonra hissedebilirsin bu seni endiselendirmesin. Olur öyle insanın alıştığı hırkası bile ara ara aklına gelmiyor mu :)
Daha aklı başında kıymet bilen ve ikili iliskilerde Karşısındakinin kadın oldugunu ve her zaman daha naif oldugunu unutmayan bir erkekle birlikte oldugunda anlayacaksn eski sevgilinle nasıl vakit kaybettiğini..
Ben bir senin ayrılmana bir de yalnızkelebek'in ayrılmasına cok sevindim. :)
Çıkıp alısverisler yap bence güzel güzel montlar botlar bereler bluzlar... sımart kendini :)
Canım kardeşim bu adam için değmezmiş Allahtan erkenden görmüşsün. Değen adam zaten seni destekler, bak ne güzel işi var der sen mutludun diye mutlu olur. Egosunu senden çok seven adam ilerde de çok arızalar çıkarırdı. Naçizane tavsiyem uğruna iş değiştirceğin erkektense, iş değiştirmen gerekmeyen hayatını zora sokmayan erkeklere kıymet ver. Sevgiler.
Hayir daha hicbir tepki vermedive ben gitgide kendimi mahvediyorum boyle sessiz kalmasi savunmamasi kendini beni mahvediyor
Ben iş konusunda sıkıntı çıkaran, sevgilisinin önünü kesen bir adamın sevgilisini gerçekten sevdiğine inanmıyorum. Düşünsene ne güzel yurt dışına gidilen belli ki iyi kazandığın bir işin var. Ve adam senin önünü kesmek istiyor. Yükselmeni kazanmanı istemiyor. Bunu bir kız arkadaş yapsa kuyumu kazıyor şerefsiz dersin.
Bu adam kendine oyuncak arıyor, bebek bakıcısı arıyor. İş konusunda kısıtlayan bir erkek egoludur. Sevgilisinin önüne taş koyan adamdan hayır gelmez. Seven böyleyse sevmeyen napsın. İyi yapmışsın çok zaten soğumuşsun da. Ayrıldığın halde acı hissetmemek aslında senin çoktan soğuduğuna işaret.
Hayir bir gun icinde ard arda olaylar oldu buda beni ondan ayrilmaya itti ama o muhtemelen en kucuk olay yuzunden (instagram takip begeni) oldugunu düşünüyor. Ustelik ona ulaşamadığım için mesaj yazarak rahatsizligimi belirttim resti cektim ama onunla iletisimi koparmami baska bir olay nden oldu ( aile bireylerinden biri onu arastirmis beni aldatiyormus ve daha bir suru sey soylediler ispat yok ama diger soylediklerinide ben yalan oldugunu ispatladim) bilmiyorum bilmiyorum onun sessiz kalmasi beni mahvediyor artik beni aldattigina inanacagimSiz içinizde bitirmeden sırf rest çekmek için ayrılmış olabilir misiniz?nasıl oldu?
Hayir bir gun icinde ard arda olaylar oldu buda beni ondan ayrilmaya itti ama o muhtemelen en kucuk olay yuzunden (instagram takip begeni) oldugunu düşünüyor. Ustelik ona ulaşamadığım için mesaj yazarak rahatsizligimi belirttim resti cektim ama onunla iletisimi koparmami baska bir olay nden oldu ( aile bireylerinden biri onu arastirmis beni aldatiyormus ve daha bir suru sey soylediler ispat yok ama diger soylediklerinide ben yalan oldugunu ispatladim) bilmiyorum bilmiyorum onun sessiz kalmasi beni mahvediyor artik beni aldattigina inanacagim
Haklisiniz ama suan muhattap olmak istemiyorum aldattimi aldatmadimi ispatini bekliyorum sabirli olmaya calisiyorum ama dayanamiyorum. Zaten soylenenler ve ispatlanamadigi icin bu haldeyim ona sordam zaten aldatmadim diycek hangi erkek aldatsa aldattim derkiBence siz bu sorularınıza cevap bulamadıkça unutmayacaksınız hep kafanızı meşgul edecek benim içim çok rahat ne konuşacka bir şey ne düzelir mi acaba umudu hiç bir şey olmadığı için bu durumdayım. Bence barışmak için olmasa da kafanızdaki sorulara cevap bulabilmek için konuşmalısınız içinizde bir şey kalmadan bitirmelisiniz.
Haklisiniz ama suan muhattap olmak istemiyorum aldattimi aldatmadimi ispatini bekliyorum sabirli olmaya calisiyorum ama dayanamiyorum. Zaten soylenenler ve ispatlanamadigi icin bu haldeyim ona sordam zaten aldatmadim diycek hangi erkek aldatsa aldattim derkibeklemekten baska carem yok en kisa zamanda ortaya cikicaktir
Evet onun farkindayim ve boyle sessiz kalmasida zaten cok uzuyor beni sabirla beklemekten baska care yok eninde sonunda öğreneceğimOrtaya çıkacaksa bekleyin tabii ki ama şöyle düşünün sizi gerçekten hayatında isteyen biri ne olursa olsun çabalardı kendini açıklamaya çalışırdı
kıyamam hala dönmedi mi seninki ne gaddar adammış, aman gerçi sanki benimki çok farklı daHayir daha hicbir tepki vermedive ben gitgide kendimi mahvediyorum boyle sessiz kalmasi savunmamasi kendini beni mahvediyor
Hic yokkıyamam hala dönmedi mi seninki ne gaddar adammış, aman gerçi sanki benimki çok farklı da
yalnız akşamki konusmanın gercekten dönüşü yok gibi, birbirimize ''sen kimsin ki üzülücem, asıl sen kimsin be'' gibi laflar ettik. halbulki yarım saat önce birbirimize sarkılar gönderiyorduk, geceleri ergenler gibi vatsap araması açık uyuyoruz çogu zaman, sırf konusabilmek için uykuya direniyordu saatlerdir, tam aradı bir anda saçma bir kavganın içinde bulduk bibirimizi .çünkü zaten aramız limoniydi o sarkıları göndererek yumusamıstık, telefonu açtıgında ben bekliyotrum seni cok özledim gibi seyler söylesin her zamanki gibi, bu ne yaptı? sigara almayıunutmus , acaba çıkıp alsa mıymıs, şu an yurtdısında, orada sigara makineleri varmış yarım saat onu anlattı kendi kendine eglenceli anılarla süsleyerek kahkahalar atarak, ben de su an en merak ettigm sey o sigara makineleriydi biliyor musun, sayende huzur içinde uıyurum bu gece dedim. sonra birden delirdi merak etmiyormusum onun anlattıklarını neden konusuyormusum, neden onunlaymısım falan filan. ikimizin de dilinin ayarı yok.
normalde böyle kavgaların arkasından mesaj atar ya çok sevdigini söyler uzamasın diye ya da bu ilişki böyle gitmez daha fazla yıpranmadan bitirelim temalı bir seyler yazar,ki bunu da gönülsüz yapar sırf dikkat çekebilmek için ve ben bunu bir kez daha yaparsa cevap dahi vermeden gidecegimi söyledim. git sinirden duvara yumruk at ama bana böyle seyler yazma gözümden düsüyorsun dedim ilk kez geceden beri tek kelime yazmadı.
ama kızlar su an ben de yorulmus hissediyorum,hani olur ya bazen hem gelsin istersiniz ama geldiginde de içinizden verecek bir cevap gelmez şu an o moddayım. bana su an seni çok seviyorum affet dese eskisi gibi coskuyla hiç düsünmeden ben de seni çok seviyorum diyemezmisim gibi. o yüzden bugün aramaz umarım ikimiz de bi nefes alırız. aramasın diyorum ya bu sefer de arar anasını satayım malum murphy kanunları
sizinkilerden ses yok mu hala kızlar ?@bogakizii V valarmorghulis93
bence de barışmazlarsa cathy değilimBu ilişki bitmemiş, bence
Aynen öle vallabence de barışmazlarsa cathy değilim
Evet canm bende şok olmuştum bi gün öncesine kadar bana aşkını haykıran afam bi hün sonra bitsin diyebilmişti burcu ne benimki teraziydi alıştım dengesizliğine ha şunu söylicem 1 günde ne değişti diyoruz ya bir gün değil aslında aindirmiş gibi yappıp içine attıkları taşıyor bi anda ve kendilerini haklı görüyorlar hep eğer bu adamla mutlu olacagına inanıyorsan bi süre bekle sakinleşin sonra konuş onunla aşkına sahip çıkSelam kızlar,
İlişkimin devam etmesi için ne kadar cebelleştiğimi ne kadar üzüldüğümü konularımı takip edenler biliyordur. Ben bittiğinde ölürüm sanıyordum ama en ufak acı hissetmiyorum. Canımdan çok severdim, bu duruma geldik biz böyle?
10 gündür yurtdışındaydım iş için. Cuma akşamı döndüm, o da havalaanında karşılamaya geldi ama benim içim kıpır kıpırken onda aynı hisleri alamıyordum zorunuluktan gelmiş gibiydi. Benim çok moralim bozuldu. Cumartesi tüm gün beraber oluruz diye anlaştık eve döndük ancak cumartesi olduğunda da mesajlarından isteksizliğini anlamamak mümkün değildi, zaten öğlen kalktı buluşmaktan uzun bir süre bahsetmedi bile. En sonunda gelecek misin dedi, gelmeyeceğim dedim. Yine bana karşı sebepsiz yere modun düşük gerek yok dedim. Bu başladı: "yine bir plan iptal. madem modum düşük gel de yükselt" zırvalamalarına. Ben de dedim kusura bakma her seferinde sebepsiz yere düşen modunu yükseltmeye çalışmıycam dedim. "Sen zaten hiç yanımda yoksun ki yanımda olmuyosun destek olmuyosun zaten sorunlarımdan bahsetmek yasak yurtdışına çıktığında rahatsız olmam yasak hep yasak" diye patladı bir anda. (Zaten başka iş bakacağım ama şuan zorunluluktan gidiyorum her seferinde gerilmeyelim bu konudan dediğime yasak diyor) 2 gün önce kavuşucaz diye ölüyoduk ne oluyo sana bi anda böyle dedim bir anda değil dedi. Beceremiyoruz birbirimize destek olmayı dedi. Ben orada toplantlardayken iş görüşmelerine gidecek diye çıkıp aradım görüşmeden çıktı aradım hep destek olmaya yanında olmaya çalıştım ama bu sözü duydum ya, "Tamam hadi güle güle" yazdım her yerden sildim engelledim... ertesi gün kaldırdı o da fotoğraflarımızı.
Hiç içim acımıyor, üzülemiyorum bile. Ben bunu hak etmedim...
Ama anlayamıyorum da gerçekten aramız o kadar tatlıydı ki, 1 günde ne oldu da bozuldu bu kadar idrak edemiyorum.
Bu aşka çok inanmıştım. Ben onu çok sevmiştim...
kıyamam hala dönmedi mi seninki ne gaddar adammış, aman gerçi sanki benimki çok farklı da
yalnız akşamki konusmanın gercekten dönüşü yok gibi, birbirimize ''sen kimsin ki üzülücem, asıl sen kimsin be'' gibi laflar ettik. halbulki yarım saat önce birbirimize sarkılar gönderiyorduk, geceleri ergenler gibi vatsap araması açık uyuyoruz çogu zaman, sırf konusabilmek için uykuya direniyordu saatlerdir, tam aradı bir anda saçma bir kavganın içinde bulduk bibirimizi .çünkü zaten aramız limoniydi o sarkıları göndererek yumusamıstık, telefonu açtıgında ben bekliyotrum seni cok özledim gibi seyler söylesin her zamanki gibi, bu ne yaptı? sigara almayıunutmus , acaba çıkıp alsa mıymıs, şu an yurtdısında, orada sigara makineleri varmış yarım saat onu anlattı kendi kendine eglenceli anılarla süsleyerek kahkahalar atarak, ben de su an en merak ettigm sey o sigara makineleriydi biliyor musun, sayende huzur içinde uıyurum bu gece dedim. sonra birden delirdi merak etmiyormusum onun anlattıklarını neden konusuyormusum, neden onunlaymısım falan filan. ikimizin de dilinin ayarı yok.
normalde böyle kavgaların arkasından mesaj atar ya çok sevdigini söyler uzamasın diye ya da bu ilişki böyle gitmez daha fazla yıpranmadan bitirelim temalı bir seyler yazar,ki bunu da gönülsüz yapar sırf dikkat çekebilmek için ve ben bunu bir kez daha yaparsa cevap dahi vermeden gidecegimi söyledim. git sinirden duvara yumruk at ama bana böyle seyler yazma gözümden düsüyorsun dedim ilk kez geceden beri tek kelime yazmadı.
ama kızlar su an ben de yorulmus hissediyorum,hani olur ya bazen hem gelsin istersiniz ama geldiginde de içinizden verecek bir cevap gelmez şu an o moddayım. bana su an seni çok seviyorum affet dese eskisi gibi coskuyla hiç düsünmeden ben de seni çok seviyorum diyemezmisim gibi. o yüzden bugün aramaz umarım ikimiz de bi nefes alırız. aramasın diyorum ya bu sefer de arar anasını satayım malum murphy kanunları
sizinkilerden ses yok mu hala kızlar ? V valarmorghulis93 V valarmorghulis93
Ne güzel çalışan birisiniz yurtdışında bulunmuşsunuz. Bırakın bence biteceği varmış bitmiş. Vazgeçmeyin, yenilenin tekrardan bekar kalmanın tadına varın. Farkında değilsiniz ama olumsuzluk, negatiflik üstünüzde. Hem böyle çirkin görünürsünüz benden demesi
bence de barışmazlarsa cathy değilim
Evet canm bende şok olmuştum bi gün öncesine kadar bana aşkını haykıran afam bi hün sonra bitsin diyebilmişti burcu ne benimki teraziydi alıştım dengesizliğine ha şunu söylicem 1 günde ne değişti diyoruz ya bir gün değil aslında aindirmiş gibi yappıp içine attıkları taşıyor bi anda ve kendilerini haklı görüyorlar hep eğer bu adamla mutlu olacagına inanıyorsan bi süre bekle sakinleşin sonra konuş onunla aşkına sahip çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?