- 26 Aralık 2012
- 284
- 168
- 73
Ahahah şu sosyal medyay verdiğiniz değere hayranım ne bu ergen ergen hareketler tüm sosyla medyadan silındi tüm gemiler yakıldı öyle miNeden böyle düşünüyorsunuz ki bence tamamen bitti tüm fotoğraflar kaldırıldı birbirimizi sildik tüm sosyal medyadan tüm gemiler yakıldı yani
3 gune barisirssiniz merak etmeyin.. yazilarinzdan bunu cikardim, cok buyuk bir sebep yok cunku..
Bu arada bir kusup bir barisiyorsaniz bu iliskiyi surdurmeyin derim.. Zararini ileride gorebiliyorsunuz cunku..
Tecrubeyle sabit...
Ahahah şu sosyal medyay verdiğiniz değere hayranım ne bu ergen ergen hareketler tüm sosyla medyadan silındi tüm gemiler yakıldı öyle mi
Ya seninki de çok karışık ama aldatma iddiası doğru değilse bile şu instagram konusu var. Onda günahını almıyorsun ki adam arkadaşlarini eklemiş, fotoğraflarıni beğenmiş ve daha bunun savunmasını yapmadığı için hala suçlu sakın gardını indirip yazma, tam yumuşayacak gibi olduğunda o olayı hatırla. Sana önce onun açıklamasını bi yapsın adam gibi, akrabalarının aldatıyor dediği konuyu sonra düşünürsün zaten vakti geldiğindeHic yok
Bende nasil durumdayim bilmiyorum gecen de boyle 3 gun falan konusmadik hic arkadasi depresyonda demisti gercekten oyleydi ailevi sorunu olmustu bana dedi sonra sende zaten bana çıkmıştın kizdim sanada o yuzden yazmadim dedi. O zamanda guzel seyler yazmadim tabi o yuzden kizmis simdide ama simdi haksiz degilim ki ben hadi yine kizdi diyim ama aradan kac gun gecti evine gitmistir illaki yazmasi gerekiyordu simdiye kadar.
Cok kararsizim bisey soylemiycekmisin demek istiyorum ama ya kendisini savundugunda ona hak verirsem sonrada bekledigim haberden beni aldattigini ogrenirsem daha da cok uzulucem
Simdi yazmasam ya o yazarsa yine kendini affettirirse bana ve yine bekledigim haberden beni aldattigini ogrenirsem yine ayni yola cikarim
Yok ama beni aldatmamissa ve onu kaybedersem cok uzuluruminanin ne sesini ne gülüşünü nede yüzü gidiyor gözümün önünden. Ya bana hicbir yanlisi olmamissa bense okadar suphe ettim ben nasi dayanirim onun baska biriyle evlenebilecek olmasi ihtimaline gelecege dair okadar guzel seyler dusunduk ki...
Evet bu yuzden sabirla beklemeye calisiyorum yaYa seninki de çok karışık ama aldatma iddiası doğru değilse bile şu instagram konusu var. Onda günahını almıyorsun ki adam arkadaşlarini eklemiş, fotoğraflarıni beğenmiş ve daha bunun savunmasını yapmadığı için hala suçlu sakın gardını indirip yazma, tam yumuşayacak gibi olduğunda o olayı hatırla. Sana önce onun açıklamasını bi yapsın adam gibi, akrabalarının aldatıyor dediği konuyu sonra düşünürsün zaten vakti geldiğinde
Böyle bir adamla ömür geçmezdi adam da kıskançlık ve ya adını koyamadığım bir şey sezdim sizin için hayırlısı olsun
Öncelikle şu forumda tüm konularını takip ettiğim nadir kişilerdensin. Yani ne diyeceğimi bilemiyorum her konunda senin hep farkına varsan da dediğin gibi kendini kandırdığını düşündüm. Açıkçası senin adına en doğru kararın bu olduğunu düşünüyorum. Çünkü karşındaki kişi sana senin hayallerindeki aşkı yaşatabilen aşık değildi bence. Sen yeterli ilgiliyi sevgiyi her zaman verdin ona anlattığın kadarıyla ama ondan aynı şeyi hiç göremedik sen anlattıkça. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Sevilmek, sevildiğini hissetmek paha biçilemez bir duygu bunu sana iliklerine kadar hissettirecek biri umarım karşına çıkar.Benimkinin burcu da ikizlerdi dengesizliğin babası :) onun da içinde bir şeyler biriktirdiğini bi anda patladığını biliyorum ama biz bu konuyu çok konuştuk içine attığı şeyleri bana söylemesini beraber çözebileceğimizi söyledim söylediklerinin yersiz olduğunu göstermeye çalıştım ama o hiç vazgeçmedi düşündüğü şeylerden. İlişkimiz çok güzel gidiyordu bana göre ama o geçmişteki kafaya taktığı sorunlarına takılıp kaldı hiç bir şeyini kısıtladığım yok ama her şeyim kısıtlı zaten diye düşünüp bana karşı mutsuz oluyor. Benim yapabileceğim bir şey kalmadı bu saatten sonra
Her yerden sildim engelledim nedir... Çocuk musunuz yahu...
Böyle eften püften sebeplerden ayrılan gençleri çözemiyorum siz nasıl evlenip çoluk çocuk sahibi olacaksınız? Biz birbirimize destek olamıyoruz nedir? Siz niye çıkıyorsunuz ki? Erkek tarafı çoktan bitirmiş zaten, başkasını bulmuş büyük ihtimalle ya da senden bir şeyden dolayı soğumuş bitirmek istiyor. İki taraf da birbirinden bir şey bekliyor ama iletişim yok, görüşmeyecek miydik dediğinde neden sormuyorsun ki öğlene kadar uyuyorsun halbuki ben seni bütün gün görmek seninle vakit geçirmek istiyordum diye.. Hem sorgu, hem tatlı dil.. Bazı insanlar öküz olur, erkeklerde bu oran daha fazladır yüzüne yüzüne söylemeyince anlamaz. O ya anlamıyor ya da anlamamazlıktan geliyor.. Bu zamana kadar bu tarz şeyleri aşamadıysanız bir yol olmaz zaten bu işten. Komiksiniz vallahi... Koca koca insanlarsınız, tribe trip davranıyorsunuz. Anlamlandırmak güç...
Öncelikle şu forumda tüm konularını takip ettiğim nadir kişilerdensin. Yani ne diyeceğimi bilemiyorum her konunda senin hep farkına varsan da dediğin gibi kendini kandırdığını düşündüm. Açıkçası senin adına en doğru kararın bu olduğunu düşünüyorum. Çünkü karşındaki kişi sana senin hayallerindeki aşkı yaşatabilen aşık değildi bence. Sen yeterli ilgiliyi sevgiyi her zaman verdin ona anlattığın kadarıyla ama ondan aynı şeyi hiç göremedik sen anlattıkça. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Sevilmek, sevildiğini hissetmek paha biçilemez bir duygu bunu sana iliklerine kadar hissettirecek biri umarım karşına çıkar.
Ha birde flörtözlüğünin sebebini şimdi anladım. İkizler erkeğiymiş. Ben de bir ikizlerim ama erkekleri biraz daha farklı. Ayrıca kendi bildikleri en doğrudur hep ikizlerin ikna etmek zordur biraz egoları yüksektir. Özellikle bir boğa için çoook zordur ikizler siz iyi bile dayanmışsınız bence :/
Umarım aldığın bu ani karar seni yakın bir zaman sonra üzmez.
Bitirmişsin hızlıca.
Tartışarak çözülebilirdi belki, belki yalnız hissetti kendini. Doğru da olmasa hissiyatlı bu yöndeydi belki.
Umarım bu denli duyguların sabit kalır ve umarım üzülmezsin..
kendi işsiz, sense yurtdışında gezmeli bir işe sahipsin diye kıskanmış ve kudurmuş.
ben bir işsiz psikolojisi ile bakıyorum, karşımda bana her daim güven veren biri varken onu kıskanmam ve kısıtlamam her yere gidebilir, her ortama girebilir.
demek ki size yeterince güvenmiyor, sizi yeterince sevmiyor ki sizin işinizi kıskanıp istifa ettirmeye zorlayabiliyor, ne kadar çirkin bir tavır, başka bir sorun yoksa işle ilgili sırf yurt dışına çıkmanız gerekiyor diye neden ayrılasınız işinizden? sırf adamın egosu zedeleniyor, başka erkeklerle aynı ortamlarda oluyorsunuz yurt dışında diye.
demek ki aynı işe kendi sahip olsa sizi aldatıcak vs ki ondan size baskı yapıyor.
bence bu açıdan bakınca ayrılmakta çok haklısınız.
madem bu tip şeyleri çok takan biri o halde kendi iş durumunu düzeltecekti, etrafa değil kendine bakacaktı.
böyle hem üzerine düşeni yapmayıp hem de etrafını kıskanan kişilerden nefret ediyorum.
umarım sizi taşıyabilecek bir erkekle tanışırsınız ve sizi özgür bağımsız bir kadın olarak sever ve kısıtlamaya kalkmaz.
kariyerinizi de hiçbir erkek için değiştirmeyin nacizane tavsiyem. seven erkek iş konusundaki tercihiniz ne olursa olsun sizi destekler.
Canım bir de birşey sorucam dedin ya bir gün önce çok mutluyduk acaba mesajlaşırken falan sana mı öyle yansıtmaya çalışıyordu da yüzyüze gelince saklayamadı bu soğukluğunu ? Senin verdiğin hemde fazla fazla verdiğin değerin burda herkes farkında zaten üzülme sebebimiz de bu sana. Ayrıl kendini yıpratma deme sebebimiz bu kadar zamandır. Atlatacaksın aklına o güzel anları değil de aslında gördüğün ama görmek istemediğin o ilgisiz anlarını getir. Getir ki kalbinde de bitir onuUmarım çıkar, çok teşekkürler güzel dileklerin için :)
Çok yoruldum, aylarca düzelmesi için çok çaba sarf ettim. Çok değer de verdim ya, tatile gittik yurtdışına gittik beraber neler yapmadık neler paylaşmadık ki... İlk yakınlaşmaları da beraber yaşamıştık... Atlatmak çok zor olacak ve ben böyle güzel bir ilişkinin nasıl bu hale geldiğini hiç anlayamayacağım...
Evet ona göre çok normaldi o flörtöz konuşmalar enteresan bi insandı gerçekten... ikizler zormuş çok...
Canım bir de birşey sorucam dedin ya bir gün önce çok mutluyduk acaba mesajlaşırken falan sana mı öyle yansıtmaya çalışıyordu da yüzyüze gelince saklayamadı bu soğukluğunu ? Senin verdiğin hemde fazla fazla verdiğin değerin burda herkes farkında zaten üzülme sebebimiz de bu sana. Ayrıl kendini yıpratma deme sebebimiz bu kadar zamandır. Atlatacaksın aklına o güzel anları değil de aslında gördüğün ama görmek istemediğin o ilgisiz anlarını getir. Getir ki kalbinde de bitir onuİlişkileri bu hale getirenler yine bizleriz. Biizlerin dengesizliği, birbirimize yaptığımız haksızlıklar ve hoşgörüsüzlük. Maalesef bazı insanlar güzel şeylerin değerini bilip şükretmez. İçine etmek bazı şeylerin onların doğasında vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?