• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık sonunda...

Çünkü nefret ettim hanımefendi. Evet bence de çok ergence ama ben ona o kadar çok ilgi gösterdim o kadar yanında oldum ki. Hoş karşılanmayacağını bile bile toplantılardan çıktım aradım... bu kadar emek verdiğim bir insanın bunu görmek istemeyişi ve yanımda olmadın diye suçlaması midemi bulandırdı.

Eften püften de değil belki aradaki mesajları okumadınız. Son aylarda kafasından bir şeyler uydurup onlara inanıp benden soğuyordu. Mesela arkadaşlarının yanında bana mesaj atmak zorunda hissediyormuş sebebini sorunca bir keresinde bayramda 14 gün görüşemediğimiz ve hiç mesaj da atamadığım bir zaman "bu sefer hiç mesajlaşamadık da özledim" tarzı sitemimi gösterdi. Arkadaşlarının yanında rahat edemiyormuş benleyken sorduğumda sebebi yok. Böyle bir ton şey sıraladı hepsi hak etmediğim suçlamalardı ama çözmeye çalıştım beni çok yıprattı. Ben hep söyledim soğuduysan bitirelim gibisine hayır sevgimde değişme yok dedi düzeltmek istiyorum ben dedi çabaladım... Ve sonra gerçekten çok iyi olduk çok mutluyduk dediği şeylere ultra özen gösterdim hep arkadaşlarıyla vakit geçirdim ki zaten öyle bir şey olmadığını hissetsin. İş durumlarından moralim bozuk dedi 2 ay bana surat yaptı yanıma geliyor ama zorla gelmiş gibi... Onları da atlattık hadi. Ama 10 gün görüşmeyip her sabah görüşeceğimiz günü geri sayarak uyandığımız zaman bittiğinde yine bana isteksiz davrandı ya, hep aradığım yanında hissettirdiğim halde bana hiç destek olmuyosun zaten dedi ya. Bence hiç de eften püften değil...

O benden soğudu mu soğumadı mı anlayamadım çünkü bu olaylar olmadan daha 1 gün önce uçuyorduk mutluluktan. Aşk böceği modunda idik... Başkası olduğunu da sanmıyorum ama niye böyle oldu anlayamıyorum...
Olaydan bir gün önce aşk böceği modunda olup ertesi gün kavga etmek toyluktan başka bir şey değil.. Olgun insan sevdiğini, üzmez, değerini bilir, temkinli ve mantıklı davranır düşünür. Olaya tam hakim olmadan bir şey söylemek zor ama ortada net olan bir şey var, durum belirttiğin gibiyse dengesiz biriyle birliktesin ve şu an ağlanmanın hiç bir anlamı yok. Bu işler ne olursa olsun çocuk oyuncağı değil, cıvık bir ilişkiye benziyor. Hata en başta senin hatan, hepsinden önce böyle biriyle sevgili olmayı kabul eden sensin, karşınızdaki insanı iyi tanımadan ilişkiye başlamayın sonra çok ağlarsınız.. Ha ben sevgilim olsun diye sevgili yapıyorum diyorsan o başka.. Bunu dememin sebebi ileride evleneceğin insan tarafından bu tarz şeylerin sorgulanacağındandır. Duygularınızı, karakterinizi cıvık ilişkilerle yıpratmayın ileride evlenip eşim diyebileceğiniz insana güven verebilmek için. Hadi ilk başta çok iyiydi, aldandın çıkmaya başladın diyelim sonradan değişti... Bir düzeltirsin, iki düzeltirsin üçüncüde sal gitsin... İşsizse işsizlik psikolojisi kötüdür fakat kendi sınırlarını aşıp başkalarına zarar verme seviyesinde dengesizleştiyse er kişiyle muhattap olmanın alemi yok. Böyle dandik meselelerde kendini kontrol edemeyen insanlarla evlilik vs. gibi ciddi durumlar yürütülemez. Biraz karakterli olun yahu... Yani şu an yaşadıkların hatrı sayılır oranda senin de suçun.

Ayrilmaniz iyi olmus. Burosunu acar herkes kendi hayatina bakar. Fedakarlik yapip uzulmektense mutlu olacaginiz işleri yapin ikinizde.

Selam kızlar,

İlişkimin devam etmesi için ne kadar cebelleştiğimi ne kadar üzüldüğümü konularımı takip edenler biliyordur. Ben bittiğinde ölürüm sanıyordum ama en ufak acı hissetmiyorum. Canımdan çok severdim, bu duruma geldik biz böyle?

10 gündür yurtdışındaydım iş için. Cuma akşamı döndüm, o da havalaanında karşılamaya geldi ama benim içim kıpır kıpırken onda aynı hisleri alamıyordum zorunuluktan gelmiş gibiydi. Benim çok moralim bozuldu. Cumartesi tüm gün beraber oluruz diye anlaştık eve döndük ancak cumartesi olduğunda da mesajlarından isteksizliğini anlamamak mümkün değildi, zaten öğlen kalktı buluşmaktan uzun bir süre bahsetmedi bile. En sonunda gelecek misin dedi, gelmeyeceğim dedim. Yine bana karşı sebepsiz yere modun düşük gerek yok dedim. Bu başladı: "yine bir plan iptal. madem modum düşük gel de yükselt" zırvalamalarına. Ben de dedim kusura bakma her seferinde sebepsiz yere düşen modunu yükseltmeye çalışmıycam dedim. "Sen zaten hiç yanımda yoksun ki yanımda olmuyosun destek olmuyosun zaten sorunlarımdan bahsetmek yasak yurtdışına çıktığında rahatsız olmam yasak hep yasak" diye patladı bir anda. (Zaten başka iş bakacağım ama şuan zorunluluktan gidiyorum her seferinde gerilmeyelim bu konudan dediğime yasak diyor) 2 gün önce kavuşucaz diye ölüyoduk ne oluyo sana bi anda böyle dedim bir anda değil dedi. Beceremiyoruz birbirimize destek olmayı dedi. Ben orada toplantlardayken iş görüşmelerine gidecek diye çıkıp aradım görüşmeden çıktı aradım hep destek olmaya yanında olmaya çalıştım ama bu sözü duydum ya, "Tamam hadi güle güle" yazdım her yerden sildim engelledim... ertesi gün kaldırdı o da fotoğraflarımızı.

Hiç içim acımıyor, üzülemiyorum bile. Ben bunu hak etmedim...
Ama anlayamıyorum da gerçekten aramız o kadar tatlıydı ki, 1 günde ne oldu da bozuldu bu kadar idrak edemiyorum.

Bu aşka çok inanmıştım. Ben onu çok sevmiştim...
Demek ki kafasinda daha once bitirmis bu iliskiyi. 1 gunluk degildir

Olaydan bir gün önce aşk böceği modunda olup ertesi gün kavga etmek toyluktan başka bir şey değil.. Olgun insan sevdiğini, üzmez, değerini bilir, temkinli ve mantıklı davranır düşünür. Olaya tam hakim olmadan bir şey söylemek zor ama ortada net olan bir şey var, durum belirttiğin gibiyse dengesiz biriyle birliktesin ve şu an ağlanmanın hiç bir anlamı yok. Bu işler ne olursa olsun çocuk oyuncağı değil, cıvık bir ilişkiye benziyor. Hata en başta senin hatan, hepsinden önce böyle biriyle sevgili olmayı kabul eden sensin, karşınızdaki insanı iyi tanımadan ilişkiye başlamayın sonra çok ağlarsınız.. Ha ben sevgilim olsun diye sevgili yapıyorum diyorsan o başka.. Bunu dememin sebebi ileride evleneceğin insan tarafından bu tarz şeylerin sorgulanacağındandır. Duygularınızı, karakterinizi cıvık ilişkilerle yıpratmayın ileride evlenip eşim diyebileceğiniz insana güven verebilmek için. Hadi ilk başta çok iyiydi, aldandın çıkmaya başladın diyelim sonradan değişti... Bir düzeltirsin, iki düzeltirsin üçüncüde sal gitsin... İşsizse işsizlik psikolojisi kötüdür fakat kendi sınırlarını aşıp başkalarına zarar verme seviyesinde dengesizleştiyse er kişiyle muhattap olmanın alemi yok. Böyle dandik meselelerde kendini kontrol edemeyen insanlarla evlilik vs. gibi ciddi durumlar yürütülemez. Biraz karakterli olun yahu... Yani şu an yaşadıkların hatrı sayılır oranda senin de suçun.

Bu çırpınışlarım zaten hep düzeltme çabasıydı ama olmadığını gördüm ve vazgeçtim işte. Dediğiniz şeylerin ben de farkına vardım, aslında şikayetçi olduğu şeyleri yapmadığımı tamamen kendiyle ilgili olan sorunları yüzünden böyle olduğunu anladım. Ve benim içimin ona yandığı kadar onunkinin bana yanmadığını anladım, o kadar süre görüşmemişlikten sonra bana kıpır kıpır olmadığında. Zaten artık gururum değer görmediğim birine değer vermem konusunda ağır bastı. Sevdiğim için uğraştım, karaktersiz olduğum için değil. Sizinki biraz azarlar gibi oldu ama teşekkür ederim sonuna kadar haklısınız.

Demek ki kafasinda daha once bitirmis bu iliskiyi. 1 gunluk degildir

İşte öyle olsa daha öncesinde biz nasıl o kadar mutlu olabildik? Her görüştüğümüzde her konuştuğumuzda yeni çiftler gibi kıpır kıpırdık. Yurtdışında özledim diye üzüldüğümde ağladığımda beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı. Kafasında bitiren böyle davranır mıydı :(

Kıskançtı evet ama dediğiniz gibi onunki daha başka bir şeydi öyle ki ilişkimizi mahvetti ve bitirdi
Sizi çok iyi anlıyorum eski nişanlımla benzer şeyler yaşadım. Dayanılabilecek bişey değil o. İşinizden vazgeçmeyin ama bence çok güzel bir işiniz var gibi. Devm edin..

eski konularina da goz attim. oyle cok icsellestirme bence olayi. adam Klasik ezik erkek. daha ustun daha iyi kadini kabul edememis. issiz sen calisiyorsun ve bunu hazmedememis.
daha once defalarca cabalamissin. iliski tek tarafli olmaz birak gitsin ;) keyfine bak. yeniden seversin

İşte öyle olsa daha öncesinde biz nasıl o kadar mutlu olabildik? Her görüştüğümüzde her konuştuğumuzda yeni çiftler gibi kıpır kıpırdık. Yurtdışında özledim diye üzüldüğümde ağladığımda beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı. Kafasında bitiren böyle davranır mıydı :KK43:
:KK42::KK42: biz yaaa bizde oyleydik ben agladigimda hatta beni yalniz birakmamak icin simava bile gitmedi o adam biz nasi bu hale geldik... ona yazmamak icin kendimi zor tutuyorum

Lanet 2016 bitsin artikk kotu gunlerden baska bisey getirmedi bana

Neredeyse her akşam görüntülü de konuştuk hep o konuşmak istedi hatta. Yüzünü göreyim diyerek uykusuz kaldı saatlerce. Bazı akşamlar saat farkından dolayı yetişemiyordum konuşamadık diye trip atıyordu. Konuştuğumuzda da hep enerjisi çok yüksekti bıcır bıcırdık. İlk hafta pmsin de etkisiyle acayip duygusaldım baya ağladım telefonda ona çok özledim sizi diye, çok destek oldu iyi hissettirmeye çalıştı hatta ben kötüyüm diye o da uyumadı bir akşam bekledi beni ağlamam geçene kadar. Şefkatini sonuna kadar hissettim... Hani sevmese bunları yapmazdı diyorum :KK43: sonra bir anda her şeyin tersine dönmesi benim yanımda hiç olmadın bana yasak koydunlar... gerçekten anlamıyorum. Ben kötüyken sen de uyuyamayacak kadar sevdiysen niye 1 günde olmuyor beceremiyoruz diye geldin bana e adam?

Belki seni seviyor sevmiyor diyemem ama bir sınırı var gibi sevgisiniz. Ya da tüm bunlar dengesizliğinden kaynaklı. Egosu yüksek biri olduğu için belki de bir ömür senin altında ezileceğini düşünüp bahaneler bulup bitiriyor. Yani mutlaka senin özel bir yerin var yaşadaıklarınızdan ötürü. Ağlamana üzülmene dayanamamıştır ama ben her konuda sevgisinde bir eksiklik hissettim hep nedense ya da seninki çok koşulsuzdu sen çok çok sevdin :( Bilemiyorum bence hala diyorum doğru karar eminim güzel insanlar var dışarıda seni koşulsuz sevecek.

eski konularina da goz attim. oyle cok icsellestirme bence olayi. adam Klasik ezik erkek. daha ustun daha iyi kadini kabul edememis. issiz sen calisiyorsun ve bunu hazmedememis.
daha once defalarca cabalamissin. iliski tek tarafli olmaz birak gitsin :KK66: keyfine bak. yeniden seversin

Her şeyin sebebi bu iş mevzusu mu valla inanmak istemiyorum :(

:KK42::KK42: biz yaaa bizde oyleydik ben agladigimda hatta beni yalniz birakmamak icin simava bile gitmedi o adam biz nasi bu hale geldik... ona yazmamak icin kendimi zor tutuyorum

Lanet 2016 bitsin artikk kotu gunlerden baska bisey getirmedi bana

Gerçekten mi?
Ne zamandı sizin bu anlattığınız şeyler? Of ya :(

Gerçekten mi?
Ne zamandı sizin bu anlattığınız şeyler? Of ya :KK43:
Bize olanlar hep bir haftada oldu gecen cuma ailemle tanisti ondan sonra olan oldu halbuki gecen hafta (cuma gününden önce) daha ben aglarken sinava gitmiycem diye tutturdu susmama ragmen o konusmaya devam etti :KK43: valla bu erkeklere bisey oldu bu yilda

Belki seni seviyor sevmiyor diyemem ama bir sınırı var gibi sevgisiniz. Ya da tüm bunlar dengesizliğinden kaynaklı. Egosu yüksek biri olduğu için belki de bir ömür senin altında ezileceğini düşünüp bahaneler bulup bitiriyor. Yani mutlaka senin özel bir yerin var yaşadaıklarınızdan ötürü. Ağlamana üzülmene dayanamamıştır ama ben her konuda sevgisinde bir eksiklik hissettim hep nedense ya da seninki çok koşulsuzdu sen çok çok sevdin :KK43: Bilemiyorum bence hala diyorum doğru karar eminim güzel insanlar var dışarıda seni koşulsuz sevecek.

Ben de eksiklik hissettim sevgisinde, iş konusunda vb bir sürü şeyi kafasına takıyor olabilirdi ama benim ağladığımda ona koştuğum onla iyi hissettiğim gibi o da benim yanıma geldiğinde huzur mutluluk bulmalıydı ne bileyim, sorunlarını sorduğumda iyiym demek yerine anlatmalıydı hiç anlatmadı bana iş konusundaki muhabbetleri... son aylarda benim duygularıma dokunamadı beraber güzel şeyler yapmak için hiç çabalamadı. Mesela 2-3 gün önce bir arkadaşının fotoğrafını görmüştüm "ben buraya yıllardır gitmek istiyodum ama adını bilmiyodum döndüğümde gidelim mii" demiştim o da olur tabi sor öğren gidelim demişti, tabiki gidelim ben öğrenirim neresiymiş falan demedi yani. Düşündükçe hem seviyor hem sevmiyormuş gibi olan bir sürü şey buluyorum kafam iyice karışıyor. Hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden galiba ama ben onu çok sevdim belki kimseyi böyle sevemeyeceğim bir daha, öyle sevdim...

Her şeyin sebebi bu iş mevzusu mu valla inanmak istemiyorum :KK43:
valla ister inan ister inanma bukadar basit.
kendi hayatina bak bence mesela merak ettim o hic yurtdisina cikmis mi?
senden once takildigibortm sadece batak ortamimi acaba...
bak abla tavsiyesi doymus yasamis adamlari sevin. gorsun ozenmesin kendi ayaklari uzerinde duran kolaya kacmayan arkanda duracak koruyacak kollayacak yerine gore de geri cekilecek adamlari...
bu adamla 11 ay cikmissin 5 ayinda cabalamissin ne anladim??? degmez... gun gelir kendi egosu icin herseyi yapabilir.
daha gencsin yeniden seversin. birak gitsin o.

valla ister inan ister inanma bukadar basit.
kendi hayatina bak bence mesela merak ettim o hic yurtdisina cikmis mi?
senden once takildigibortm sadece batak ortamimi acaba...
bak abla tavsiyesi doymus yasamis adamlari sevin. gorsun ozenmesin kendi ayaklari uzerinde duran kolaya kacmayan arkanda duracak koruyacak kollayacak yerine gore de geri cekilecek adamlari...
bu adamla 11 ay cikmissin 5 ayinda cabalamissin ne anladim??? degmez... gun gelir kendi egosu icin herseyi yapabilir.
daha gencsin yeniden seversin. birak gitsin o.

Yok çıkmamıştı benle beraber çıktı ilk defa ama her şeyi ben ayarladım tabi. Sonra bak gördün mü rahatsız olacak bir şey yokmuş demiştim hayır aksine daha çok rahatsız oldum demişti.
Evet benden önce arkadaşlarıyla laylaylomlar batak ortamları öyleymiş hayatı işte. Ben onun ilk ilişkisiydim, ve bunu baştan öğrendiğimde çok mutlu olmuştum ancak hiç mutlu olmamak gerekiyormuş. Dediğiniz gibi doymuş yaşamış ayakları üzerinde durabilen olgun biriyle mutlu olunabilirmiş...
çok teşekkür ederim:)

Back
X