- 6 Nisan 2013
- 183
- 114
- 103
Olaydan bir gün önce aşk böceği modunda olup ertesi gün kavga etmek toyluktan başka bir şey değil.. Olgun insan sevdiğini, üzmez, değerini bilir, temkinli ve mantıklı davranır düşünür. Olaya tam hakim olmadan bir şey söylemek zor ama ortada net olan bir şey var, durum belirttiğin gibiyse dengesiz biriyle birliktesin ve şu an ağlanmanın hiç bir anlamı yok. Bu işler ne olursa olsun çocuk oyuncağı değil, cıvık bir ilişkiye benziyor. Hata en başta senin hatan, hepsinden önce böyle biriyle sevgili olmayı kabul eden sensin, karşınızdaki insanı iyi tanımadan ilişkiye başlamayın sonra çok ağlarsınız.. Ha ben sevgilim olsun diye sevgili yapıyorum diyorsan o başka.. Bunu dememin sebebi ileride evleneceğin insan tarafından bu tarz şeylerin sorgulanacağındandır. Duygularınızı, karakterinizi cıvık ilişkilerle yıpratmayın ileride evlenip eşim diyebileceğiniz insana güven verebilmek için. Hadi ilk başta çok iyiydi, aldandın çıkmaya başladın diyelim sonradan değişti... Bir düzeltirsin, iki düzeltirsin üçüncüde sal gitsin... İşsizse işsizlik psikolojisi kötüdür fakat kendi sınırlarını aşıp başkalarına zarar verme seviyesinde dengesizleştiyse er kişiyle muhattap olmanın alemi yok. Böyle dandik meselelerde kendini kontrol edemeyen insanlarla evlilik vs. gibi ciddi durumlar yürütülemez. Biraz karakterli olun yahu... Yani şu an yaşadıkların hatrı sayılır oranda senin de suçun.Çünkü nefret ettim hanımefendi. Evet bence de çok ergence ama ben ona o kadar çok ilgi gösterdim o kadar yanında oldum ki. Hoş karşılanmayacağını bile bile toplantılardan çıktım aradım... bu kadar emek verdiğim bir insanın bunu görmek istemeyişi ve yanımda olmadın diye suçlaması midemi bulandırdı.
Eften püften de değil belki aradaki mesajları okumadınız. Son aylarda kafasından bir şeyler uydurup onlara inanıp benden soğuyordu. Mesela arkadaşlarının yanında bana mesaj atmak zorunda hissediyormuş sebebini sorunca bir keresinde bayramda 14 gün görüşemediğimiz ve hiç mesaj da atamadığım bir zaman "bu sefer hiç mesajlaşamadık da özledim" tarzı sitemimi gösterdi. Arkadaşlarının yanında rahat edemiyormuş benleyken sorduğumda sebebi yok. Böyle bir ton şey sıraladı hepsi hak etmediğim suçlamalardı ama çözmeye çalıştım beni çok yıprattı. Ben hep söyledim soğuduysan bitirelim gibisine hayır sevgimde değişme yok dedi düzeltmek istiyorum ben dedi çabaladım... Ve sonra gerçekten çok iyi olduk çok mutluyduk dediği şeylere ultra özen gösterdim hep arkadaşlarıyla vakit geçirdim ki zaten öyle bir şey olmadığını hissetsin. İş durumlarından moralim bozuk dedi 2 ay bana surat yaptı yanıma geliyor ama zorla gelmiş gibi... Onları da atlattık hadi. Ama 10 gün görüşmeyip her sabah görüşeceğimiz günü geri sayarak uyandığımız zaman bittiğinde yine bana isteksiz davrandı ya, hep aradığım yanında hissettirdiğim halde bana hiç destek olmuyosun zaten dedi ya. Bence hiç de eften püften değil...
O benden soğudu mu soğumadı mı anlayamadım çünkü bu olaylar olmadan daha 1 gün önce uçuyorduk mutluluktan. Aşk böceği modunda idik... Başkası olduğunu da sanmıyorum ama niye böyle oldu anlayamıyorum...