E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
canım nasıl aramış yaa yalanmış bak gördünmü..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasıl aramış yaa yalanmış bak gördünmü..
kızlar az önce yine mesaj attı arkadasından..ilk mesajı suydu;
biz ayrıldık diye arkadasda degilmiyiz?düsmanmıyız..yazmıs..
cevap yazmadım..bidaha mj attı.ikinci mesajda su;
hemen yumusadıgımı sanma mesaj attım diye pişman oldugumu sanma.merak ettim 8 gün hiç mesaj atmadan nasıl durdun..yazmıs..yine cevap yazmadım.ücüncü mesajda su;seni merak ediyorum.iyi günlerimizde oldu.nasıl olduda benden böyle sogudun nefret ettin aniden.yoksa hayatında baska biri mi var yazmıs..cevap yazmadım..dördüncü mesajda su;cok inatcısın.aslında beni seviyorsun biliyorum.inadın yüzünden böyle sessizsin bu inadın basına cok iş acar yazmıs..sinirlendim ve bu mesaja cevap yazdım..benim mesajımda su;bu inat degil.yaptıkların yuzunden senden sogudum.kendinden soguttun beni.ayrıldıgımız gün cok agır konustun ve artık sen benim hiç biseyimsin bidaha beni rahatsız etme..dedim..ona sunu yazdı;benim numaramı engellemişsin lütfen engeli kaldır.ara sıra arıyım saglıgını nasıl oldugunu ögreniyim lütfen hiç mi hatırım yok demis..sonra o mesaj attıgı numarayıda engelledim dahada mesaj attıysa bilmiyorum..sizce ne yapmaya calısıyorkafamçokkarıştı
Köpekler gibi pişman aslında ama yiğitliğe mok sürdürmek istemiyor...Ohhh beter olsun....:dilcikar:Seni tekrar kendine bağlamak istiyor...a.s
evet canım en önemlisi sağlık.bende iyileşmeye uğraşıyorum ve insallah Allahın izniyle basaracağım..yazdıkca aklıma geldi bak bide bana ne dedi;
askerden izine geldiginde sinemaya gitmek istedi.uzun süredir bekledigi bi film vardı o gelmişti.bende tamam dedim ve gittik..yok parasını ben ödüycem yok ben ödüycem diye epey inatlasmıstık.sonra o ben ödemezsem küserim bak falan dedi.bende mecbur tamam dedim.o ödedi.gecen mesaj attıgında bana diyoki;iste sen sinema paranı bana ödettin diyo.nasıl sok oldum anlatamam.madem bu kadar cimrisin bana nasıl rol yaptın elin açıkmış gibi..bide sinemaya gittigimiz gün halk günüydü benim için 6 ytl ödemisti.6 ytl basıma kalktı.inanamıyorum ya bu ne bicim biseykafamçokkarıştı
ayhh şok oldum şuanda gülüyüm mü kzıyım mı bilemedim bu çocuk ne bole akıl yaşı kaç bunun ? allhım yaa ilk okulda olerdu böle şelertbikii o ödücek yaa sen mi öducen bi kere o kadar deli kanlıysa eger yanında kız varsa ona para ödetmez zaten ayh karaktersz yaa allahımm
siz ne zamandr çıkıodnzz cnm ??
Peki neden bu konuyu aşk acısı çekenler bölümüne yazdın ?
Anladım,biraz ilgisiz olmuş konunun içeriğiyle ama yine de bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim.
Doğru insan bulduğun zaman hiç olmadığın kdar mutlu olacağına inanıyorum :)