Ayrıldık ve mutluyum

kızlar az önce yine mesaj attı arkadasından..ilk mesajı suydu;
biz ayrıldık diye arkadasda degilmiyiz?düsmanmıyız..yazmıs..
cevap yazmadım..bidaha mj attı.ikinci mesajda su;
hemen yumusadıgımı sanma mesaj attım diye pişman oldugumu sanma.merak ettim 8 gün hiç mesaj atmadan nasıl durdun..yazmıs..yine cevap yazmadım.ücüncü mesajda su;seni merak ediyorum.iyi günlerimizde oldu.nasıl olduda benden böyle sogudun nefret ettin aniden.yoksa hayatında baska biri mi var yazmıs..cevap yazmadım..dördüncü mesajda su;cok inatcısın.aslında beni seviyorsun biliyorum.inadın yüzünden böyle sessizsin bu inadın basına cok iş acar yazmıs..sinirlendim ve bu mesaja cevap yazdım..benim mesajımda su;bu inat degil.yaptıkların yuzunden senden sogudum.kendinden soguttun beni.ayrıldıgımız gün cok agır konustun ve artık sen benim hiç biseyimsin bidaha beni rahatsız etme..dedim..ona sunu yazdı;benim numaramı engellemişsin lütfen engeli kaldır.ara sıra arıyım saglıgını nasıl oldugunu ögreniyim lütfen hiç mi hatırım yok demis..sonra o mesaj attıgı numarayıda engelledim dahada mesaj attıysa bilmiyorum..sizce ne yapmaya calısıyorkafamçokkarıştı

kızlar az önce yine mesaj attı arkadasından..ilk mesajı suydu;
biz ayrıldık diye arkadasda degilmiyiz?düsmanmıyız..yazmıs..
cevap yazmadım..bidaha mj attı.ikinci mesajda su;
hemen yumusadıgımı sanma mesaj attım diye pişman oldugumu sanma.merak ettim 8 gün hiç mesaj atmadan nasıl durdun..yazmıs..yine cevap yazmadım.ücüncü mesajda su;seni merak ediyorum.iyi günlerimizde oldu.nasıl olduda benden böyle sogudun nefret ettin aniden.yoksa hayatında baska biri mi var yazmıs..cevap yazmadım..dördüncü mesajda su;cok inatcısın.aslında beni seviyorsun biliyorum.inadın yüzünden böyle sessizsin bu inadın basına cok iş acar yazmıs..sinirlendim ve bu mesaja cevap yazdım..benim mesajımda su;bu inat degil.yaptıkların yuzunden senden sogudum.kendinden soguttun beni.ayrıldıgımız gün cok agır konustun ve artık sen benim hiç biseyimsin bidaha beni rahatsız etme..dedim..ona sunu yazdı;benim numaramı engellemişsin lütfen engeli kaldır.ara sıra arıyım saglıgını nasıl oldugunu ögreniyim lütfen hiç mi hatırım yok demis..sonra o mesaj attıgı numarayıda engelledim dahada mesaj attıysa bilmiyorum..sizce ne yapmaya calısıyorkafamçokkarıştı

Köpekler gibi pişman aslında ama yiğitliğe mok sürdürmek istemiyor...Ohhh beter olsun....:dilcikar:Seni tekrar kendine bağlamak istiyor...a.s

anlattıklarına bakılırsa en doğru kararı vermişsin güzelim yolun açık olsun.sana değer vermeyen biri için kendini yıpratmaya deymez salla gitsin:mymeka:hem evlenmeden beraber olmayıistemekte nedemek ne sanmışki seni ihtiyaç gidericimi töbe töbe yok yok canım hatanın neresinden dönersen kardır demişler bu şahsiyet senin için bir hataymış bence ve en başında bırakman en hayırlısı olmuşa.s

Köpekler gibi pişman aslında ama yiğitliğe mok sürdürmek istemiyor...Ohhh beter olsun....:dilcikar:Seni tekrar kendine bağlamak istiyor...a.s

canım ya sinir oluyorum hem mesaj atıyor hemde pişman oldugumu sanma diyor.dengesiz ya..bide nolduda benden sogudun diyo.hala ne olduda dio..yaptıklarını unuttu sanırım :mymeka: artık imkansız benim onu sevmem..

Şeker pıŞman olmuŞ dÖnmek ıstıo ÇÜnkı..
Sevgılın varmı dıe sormuŞ sana dÖnmek ıstıo Şeker...haberın olsun bı tepkınde sana hemen devam edelım der bu
..

mutlu olduna çok ama çok sevındım kardeşim acı çekmıosun en azından ve ssen kalbndeki sevgiyi önceden bitrmşsn zaten ama kendine itiraf edememişin ama işte itiraf ettgn an bu an bitti ve sen mutlusun :) oda allahından bulsun..

evet canım en önemlisi sağlık.bende iyileşmeye uğraşıyorum ve insallah Allahın izniyle basaracağım..yazdıkca aklıma geldi bak bide bana ne dedi;
askerden izine geldiginde sinemaya gitmek istedi.uzun süredir bekledigi bi film vardı o gelmişti.bende tamam dedim ve gittik..yok parasını ben ödüycem yok ben ödüycem diye epey inatlasmıstık.sonra o ben ödemezsem küserim bak falan dedi.bende mecbur tamam dedim.o ödedi.gecen mesaj attıgında bana diyoki;iste sen sinema paranı bana ödettin diyo.nasıl sok oldum anlatamam.madem bu kadar cimrisin bana nasıl rol yaptın elin açıkmış gibi..bide sinemaya gittigimiz gün halk günüydü benim için 6 ytl ödemisti.6 ytl basıma kalktı.inanamıyorum ya bu ne bicim biseykafamçokkarıştı

ayhh şok oldum şuanda gülüyüm mü kzıyım mı bilemedim bu çocuk ne bole akıl yaşı kaç bunun ? allhım yaa ilk okulda olerdu böle şeler :D tbikii o ödücek yaa sen mi öducen bi kere o kadar deli kanlıysa eger yanında kız varsa ona para ödetmez zaten ayh karaktersz yaa allahımm :D siz ne zamandr çıkıodnzz cnm ??

Cimri erkekleri de hiç sevmem nefret ederim hem bu ne çocukmudur nedir? Boşver sen bunu neye uğradığını şaşırmış bu seni hep çantada keklik zannetmiş sen böyle yapınca gururuna dokunmuş. Sen zaten kabul etsen bile tamam barışalım dediğinde önceden daha kötü olacak. Nasıl yola getirdim diye düşünecek ve daha da azıtacak. Değmez başka kapıya gitsin.

ayhh şok oldum şuanda gülüyüm mü kzıyım mı bilemedim bu çocuk ne bole akıl yaşı kaç bunun ? allhım yaa ilk okulda olerdu böle şeler :D tbikii o ödücek yaa sen mi öducen bi kere o kadar deli kanlıysa eger yanında kız varsa ona para ödetmez zaten ayh karaktersz yaa allahımm :D siz ne zamandr çıkıodnzz cnm ??

1.5 senedir canım.ama böyle degildi.hiç cimrilik yapmazdı.demekki içinde biriktirmis 1.5 senedir.bitti deyincede döktü içindekileri.bilseydim böyle oldugunu degil 1.5 sene 1.5 dakika bile gecirmezdim onunla.hala arıyor.dünde aradı.saglıgımı merak ediyormus.yanımdayken saglıgımı sormayan adam aniden saglıgımı merak etmeye basladı.bahane arıyor..iyice tiksindim ya ondan

öncelikle geçmiş olsun cnm... bence sen en dorusunu yapmışsın... ayrılık kararını wermek kolay diil ama bunu werebildiine göre demekki ztn sewgi bitmiş... herşeyin hayırlısı olsun cnm

kızlar uzun süredir yoktum.yeni gelişmeler oldu yazmak istedim..
eski sevgilim yana yakıla aradı.cok pişman oldugunu beni cok sevdigini söyledi.defalarca özür diledi.o söyledigi sözleri ben ondan ayrılınca kızgınlıkla söylemiş..o bunları söylerken onun sesini duymaya tahammülüm yoktu.seni dinlemek istemiyorum dedim kapattım..mesajlar,aramalar iyice boğdu.sende beni seviyorsun ama seni üzdügüm için gururundan affedemiyorsun beni dedi..artık hiç ama hiiiiiiiç sevmiyorumki..bunu defalarca söyledim istemiyorum seni diye.2 gün önce tamam sen beni istemiyorsan askıntı olamam sana bidaha aramıycam dedi.2gündür cok sükür aramıyor.umarım aramaz..

Anladım,biraz ilgisiz olmuş konunun içeriğiyle ama yine de bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim.
Doğru insan bulduğun zaman hiç olmadığın kdar mutlu olacağına inanıyorum :)

Anladım,biraz ilgisiz olmuş konunun içeriğiyle ama yine de bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim.
Doğru insan bulduğun zaman hiç olmadığın kdar mutlu olacağına inanıyorum :)

evet alakasız ama öyle tasımıslar.olsun önemli olan benim kendimi ifade etmem.tsk ederim insallah bundan sonra hayatımda dogru insanlar olur ve dogru kararlar alırım

Back
X