Ayrıldık ve mutluyum

bir_bulut_olsam

öLüMüNe "ATATÜRKCÜYÜM"
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
877
1
96
Diğer
kızlar gecikmiş bir karar olsada bugun erkek arkadasıma ayrılma kararımı söyledim ve ayrıldık..yaptıgı hataları affettikce tepeme cıktı ve hata yapmaktan cekinmedi.artık sabrım tasmıstı ve ayrılmak istedigimi söyledim.zaten oda böyle düsündügümü biliyordu hiç sasırmadı ve sen bilirsin dedi..
en son olayı kısaca anlatıyım..
cumartesi günü çarsı iznine cıkmıstı.aradı msn gel dedi bende tamam dedim.bekledim 2 saat gelmedi.cıkmak zorundaydım cünkü sehir dısından ablamlar gelecekti.ablamlar geldi ve aradan on dakika gecti o aradı.elektrik kesildi msn gelemedim simdi gel hadi dedi.bende ablamlar geldi gelemem simdi ayıp olur dedim.bozuldu..kötü bi sekilde iyi hadi bye dedi kapattı telefonu.hiç önemsemedim cünkü haklıydım..aradan 2-3 gün gecti msn actıgımda erkek arkadasımın facebooka üye oldugunu ve bana davet maili geldigni gördüm.üstelik cesit cesit resimlerini bile koymus.aradım ve üye oldugunu neden söylemedin dedim.gerek görmedim dedi.neyse dedim önemsemedim..sonra "eger cumartesi gelseydin msnye bende üye olmazdım,o gün üye oldum"dedi.bu söze öyle sinirlendimki.ben herzaman yanında olamazdım ve arkamı her döndügünde benim yoklugumu fırsat bilip her hatayı yapıp yanımda olsaydın diye bahane bulacaktı.bunu aynen söyledim.hata yapmamam için yanımda ol dedi.iyice tepem attı ve 1-2gün hiç konusmadık.bugun aradı.sesini bile duymak istemiyordum.sogudum..müsait degilim dedim konusacagız sakın kapatma dedi.ayrılmak istiyorum dedim.zaten belliydi dedi ve itiraz etmeden kabul etti..
aksam msn girdim onun halasının oglu nasılsın diye sordu.olanlardan haberi var sandım cünkü hiç konusmayız.bende olaylar hemen duyulmus dedim.ne olayı dedi.mecbur anlattım kısaca..öyle kin doluyumki ona,konusma ilerledikce gecmiste yaptıgı bi kac hatayıda söyledim.herkese kendini haklı göstererek anlatmasını istemedim olayları.sizlerede anlatmıstım daha önceki konuları.benimle evlenmeden birlikte olmak istemisti ve bu yuzden epey bi sogumustum ondan.bu olayıda anlattım halasının ogluna..ayrılmakla en dogru kararı vermissin o zaman dedi.Allah korusun seytana uyup öyle bisey yasasaydım onunla ayrılık kararını vermekte cok zorlanırdım.şükürler olsunki alnım acık ve temiz..
bide en önemlisi benim uzun süredir kalp çarpıntılarım vardı.gecen hafta doktora gitmiştim.holter diye bi alet takıldı kalp atıslarımın düzenini ögrenmek için.bunu ona söyledim ve o aleti 3 gün üzerimde tasıdım.ücüncü gün msnde konusuyorduk.ben alet bugun cıkacak sonucları yarın ögrenecegiz dedim.ertesi gün sonuclar belli oldu ve bi kez arayıp sormadı sonuclar ne diye.bende bugun konustugumuzda buna kırıldıgımı söyledim.demekki dikkatli dinlememişim dedi.cok kırıldım bu olaya.bana verdigi deger bu olaydan belli.kalp damarlarımda sorun varmıs ve ilac kullanıyorum tabi bunun ondan haberi yok.ameliyat gerek ama tehlikeli dedi doktor.simdilik ilacla idare ediyorum..
ayrılık kararını uzun süre önce vermistim ama bi türlü ayrılamamıstım cünkü askerde.şuan izinde ve bu olayları yasadık.izine gelince zaten bi garip olur.huyları degisir.simdiden böyleyse askerden geldikten sonra ne olur bakalım..askerde diye alttan aldım ama gururumu namusumu asla hiçe atamazdım..namusum canımdan önce gelir ve dogru karar verdigimi düsünüyorum..
pişman degilim..aksine üzerimden büyük bi yük kalkmıs gibi hafifledim..daha huzurlu,sakin,mutluyum..

son gelişmeler 6ıncı sayfada kızlara.s.

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım... bu arada geçmiş olsun inşallah ilaçlarla düzelir hafifler ağrıların.. seni umursamayanı sen hiç umusama sağlıklı bir karar almışsın.. ınşallah bundan sonraki hayatın istediğin gibi ilerler...

Canım hakkında hayırlısı olsun.
Askere giden bazı adamlar böyle bi garip oluyorlar.
Oranın psikolojisi çok farklı sanırım.
Ne kadar çift tanıdıysam sürekli kavga ediyorlardı.
Bu dönemi sağ salim atlatanlar bence ilişkiyi yürütebilir.
Ama atlatamayanlar, ilerde de yaşayacakları problemleri çözmekte zorlanacaklardır.

Hakkınızda hayırlısı olsın.
Rahat,huzurluysan hiç arkana bakma canım..

doğru karar vermişsin. hakkınızda hayırlı olsun.
buarada geçmiş olsun. en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

cok tsk ederim arkadaslar..beni üzen biri için üzülmeye değmez diye düsünüyorum ve asla üzülmüyorum..bundan sonra tek istedigim bir an önce sağlığıma kavusmak..dualarınızı eksik etmeyin canlarım

kızlar meger benim bir zamanlar asık oldugum kişi sonuna kadar kişiliksizmiş..
dün mesajlar attı bir sürü.hiç birine cevap yazmadım.cünkü hakaret doluydu ve en kötüsü gitgide basitleşti.mesajlara cevap yazmadıgım halde "sakın mesaj yazma askım aradı onunla konusacagım" dedi.cevap yazmadım tabi.aradan 10 dakika gecti tekrar bi mesaj attı."bu arada askımla 17 nisandan beri cıkıyoruz,seni aldatmıs oldum hahayttt"yazmıs.kuyruk acısını nasıl giderecegini sasırdı ve sacma sapan konusmaya basladı..pes ya bu adamı mı sevmisim ben

kızlar meger benim bir zamanlar asık oldugum kişi sonuna kadar kişiliksizmiş..
Dün mesajlar attı bir sürü.hiç birine cevap yazmadım.cünkü hakaret doluydu ve en kötüsü gitgide basitleşti.mesajlara cevap yazmadıgım halde "sakın mesaj yazma askım aradı onunla konusacagım" dedi.cevap yazmadım tabi.aradan 10 dakika gecti tekrar bi mesaj attı."bu arada askımla 17 nisandan beri cıkıyoruz,seni aldatmıs oldum hahayttt"yazmıs.kuyruk acısını nasıl giderecegini sasırdı ve sacma sapan konusmaya basladı..pes ya bu adamı mı sevmisim ben

hım bunlar zaten birini bulunca tuaflaşıolar hareketler degişio neden sana karşı davranışları belli olduu..
Dengesize bak hele bide ms atıo anlatıoo seni bence uyuz etmek için kıskandırmak için sakın cvp falan yazma o varya pişman bile olmuş baksana yaptıklarına şimdi sana nispet yapıo sen beni bıraktın ama ben hem poynuzladım hemde buldum birini dio...
hala aklı sende ama yaptıgıyla kalırr....

benimkide 2 hafta sonra kızla geldi cafeye öbür haftada parmagında yuzuk ve arkdaşına gösterdi sırf benim görmem için belkide benden tepki bekledi ms falan atarım die okadar yaptıklarını gördüm tepki bile vermedim guldum eylendim çıktım
...bunlar böyle iştee

Nasıl durduk yere hakeret edİo onu anlamadım yaaa adam cİdden tuafmıŞŞ

bencede cok garip işte bu yüzden onu tanıyamadıgıma inandım ben.ayrılmak istedigimi söyledigimde sen bilirsin dedi sonrada tuhaf tuhaf mesajlar attı.dengesiz..hiç birine cevap yazmadım..
numarasını engelledim.beni aradıgında ona mesgul calıyor ama cagrı attıgı bana telefonumda gösteriliyor.bugun tam 5 kez cagrı attı.madem hayatında biri var neden hala bana çagrı atıyorsun demi ama...teknolojinin gözünü seviyim numarasını engelledim artık rahatsız edemiyookaydirigubbakcemile5

hepsi mi aynı olur bunların yaaaaaaaaa :roflol: en doğrusunu yapmışın valla canım ya sen sağlığına bak gersi boşş

evet canım en önemlisi sağlık.bende iyileşmeye uğraşıyorum ve insallah Allahın izniyle basaracağım..yazdıkca aklıma geldi bak bide bana ne dedi;
askerden izine geldiginde sinemaya gitmek istedi.uzun süredir bekledigi bi film vardı o gelmişti.bende tamam dedim ve gittik..yok parasını ben ödüycem yok ben ödüycem diye epey inatlasmıstık.sonra o ben ödemezsem küserim bak falan dedi.bende mecbur tamam dedim.o ödedi.gecen mesaj attıgında bana diyoki;iste sen sinema paranı bana ödettin diyo.nasıl sok oldum anlatamam.madem bu kadar cimrisin bana nasıl rol yaptın elin açıkmış gibi..bide sinemaya gittigimiz gün halk günüydü benim için 6 ytl ödemisti.6 ytl basıma kalktı.inanamıyorum ya bu ne bicim biseykafamçokkarıştı

Son düzenleme:
evet canım en önemlisi sağlık.bende iyileşmeye uğraşıyorum ve insallah Allahın izniyle basaracağım..yazdıkca aklıma geldi bak bide bana ne dedi;
askerden izine geldiginde sinemaya gitmek istedi.uzun süredir bekledigi bi film vardı o gelmişti.bende tamam dedim ve gittik..yok parasını ben ödüycem yok ben ödüycem diye epey inatlasmıstık.sonra o ben ödemezsem küserim bak falan dedi.bende mecbur tamam dedim.o ödedi.gecen mesaj attıgında bana diyoki;iste sen sinema paranı bana ödettin diyo.nasıl sok oldum anlatamam.madem bu kadar cimrisin bana nasıl rol yaptın elin açıkmış gibi..bide sinemaya gittigimiz gün halk günüydü benim için 6 ytl ödemisti.6 ytl basıma kalktı.inanamıyorum ya bu ne bicim biseykafamçokkarıştı

Ya işte kuyruk acısı oldu şimdi onda nası canını yakarım ona uğraşıyo..:jeyyar: insan en çokta buna üzülüyo ya ben nası birini sevmişim??? lafa bak parayı bana ödettin bunları ayık kafayla mı yazıyo ki sırnaşık şey kendilerini ne duruma düşürüyolar yaaa delikafadulden boşver sen kendini düşün getirme aklına dediklerini pek mümkün deil ama çabala getirmemek için...

en dogru kararı vermişsin bence tbrk. ediyorum seni kendini aciz gibi hissedenleride anlamıyorum ya ark. olursun varsa olumsuzlugu silkele gitsin neyi bekliyosun bi adam 7 neyse 70 dede aynıdır güzelim sağlıgına bak sen

ayy demeden geçemicem bence o dengesizin hayatında biri filan yok seni üzmek için öyle yazdı kaybettiğini anladı bocalıyo şimdi varmı bana karşı bi şey sinirlenicekmi yazıcakmı diye ugraşıyo cvp bile vermeye degmez kaydirigubbakcemile5

bencede cok garip işte bu yüzden onu tanıyamadıgıma inandım ben.ayrılmak istedigimi söyledigimde sen bilirsin dedi sonrada tuhaf tuhaf mesajlar attı.dengesiz..hiç birine cevap yazmadım..
Numarasını engelledim.beni aradıgında ona mesgul calıyor ama cagrı attıgı bana telefonumda gösteriliyor.bugun tam 5 kez cagrı attı.madem hayatında biri var neden hala bana çagrı atıyorsun demi ama...teknolojinin gözünü seviyim numarasını engelledim artık rahatsız edemiyookaydirigubbakcemile5

su teknolojiden bendeyararlanım bir araa ne guzel valla..
Canım sana bişey söylimi afedersin köpek gibi pişman bile olmuş böleleri yuzsuz oluo benden bitane vardı bundan en son çıktıgım bir ara ayrıldım bi kızla görüşyodu biliodum ve beni aramıssdı şaşırdım sonra peşime düştü baya oturduk konuştuk bana dediki senle herşey çok guzel ama anlaşamıoruz ve herşeyde ilk sen aklıma geliosun içimden gulmuştm o kızla yaapamadı ...ayrıldı ...bunlar böyle işte hiçmi hç düşünme bırak sürünsün sakın dönim deme..
Kız o degil öbür kızada yazık bak hiçbişeyden haberi yok erkek milleti inat ugruna bazen felakete gittikleriden haberleri bile olmuo...

su teknolojiden bendeyararlanım bir araa ne guzel valla..
Canım sana bişey söylimi afedersin köpek gibi pişman bile olmuş böleleri yuzsuz oluo benden bitane vardı bundan en son çıktıgım bir ara ayrıldım bi kızla görüşyodu biliodum ve beni aramıssdı şaşırdım sonra peşime düştü baya oturduk konuştuk bana dediki senle herşey çok guzel ama anlaşamıoruz ve herşeyde ilk sen aklıma geliosun içimden gulmuştm o kızla yaapamadı ...ayrıldı ...bunlar böyle işte hiçmi hç düşünme bırak sürünsün sakın dönim deme..
Kız o degil öbür kızada yazık bak hiçbişeyden haberi yok erkek milleti inat ugruna bazen felakete gittikleriden haberleri bile olmuo...

canım,ona karsı içimde ufacık bi duygu bile kalmadı.bu davranısları yüzünden yok etti herseyi.dönmem imkansızdanda öte..canım ben sevgilisi oldugunada inanmıyorumki.kıskanırmıyım diye denedi kendi çapında.

en dogru kararı vermişsin bence tbrk. ediyorum seni kendini aciz gibi hissedenleride anlamıyorum ya ark. olursun varsa olumsuzlugu silkele gitsin neyi bekliyosun bi adam 7 neyse 70 dede aynıdır güzelim sağlıgına bak sen

ayy demeden geçemicem bence o dengesizin hayatında biri filan yok seni üzmek için öyle yazdı kaybettiğini anladı bocalıyo şimdi varmı bana karşı bi şey sinirlenicekmi yazıcakmı diye ugraşıyo cvp bile vermeye degmez kaydirigubbakcemile5

asla bi erkege baglı kalıp hayatını ona yönlendirmeyeceksin sekerim.hepsi aynı bunların..ha belki 10 taneden 2si saglam karakterlidir.benim kız arkadaslarımın sevgilileride böyle dengesiz..ben bu huylarını 3-4 ayda anladım ve düzelmesi için önce uyardım.baktım olmadı ayrılmak istedim.seninde dedigin gibi silkeledim gitti :umursamaz:

canım bencede sevgilisi falan yok.beni kıskandırmak için yaptı sanırım.17 nisandan beri sevgilim var dedi ve agustosta nisan yapacagız dedi.askerligin bitmesine 2 ay var.askerlik biter bitmez nisan yapacak degil yani.işi gücü yokki.dengeli sallasa belki inanırdım..3-4 aylık tanıdıgın biriyle hemen nisanlanmakta bi garip yani sırnaşık şey

Back
X