Ayrıldık

konuyumu okumadan anlamadan yorum yazıyorsunz anlamadım
Annesinin gelmesine kalmasına bişel demiyorum 1 2 hafta kalır ama bu 2 3 ay olmaz aydan bahsediyorum burda
Ayrıca hastalık dışında diye yazdım konuda

konuyumu okumadan anlamadan yorum yazıyorsunz anlamadım
Annesinin gelmesine kalmasına bişel demiyorum 1 2 hafta kalır ama bu 2 3 ay olmaz aydan bahsediyorum burda
Ayrıca hastalık dışında diye yazdım konuda

Daha evlenmeden adama resti çekmişsin, bende diyorum ki dünyanın binbir türlü hali var.
Belki sizin durumlar kötü olacak kadına muhtaç kalacaksınız.
Bu kadar ön yargılı olma.

Ayrıldıysanız da hayırlısı olsun hakkınızda.

Evet ayrıca habtalık durumu haricinde dedim

Evlenipmi rest çekseydim dünyanın hali var evet zaten bende kendisine annen hasta olur istediği gibi kalır dedim ihtimalleri göz önünde bulundurup mu yaşıcaz fikrimizi söylemicezmi

Daha ortada fol yok yumurta yokkk
Mevzu derin anlayamazsın

Daha ortada fol yok yumurta yokkk
Mevzu derin anlayamazsın
Siz neden bu kadar gocundunuz insanların ne yaşadığını nerden biliyorsunuz
Ha yaranız vardır o ayrı mesele size sabahtan beri açıklama yapıyorum ama hiç bi yol katedemediniz geçmişte olan çok şey var bu olayı sadece bi parçası bunun
Sizin kv çok iyiymiş gerçekten takdir ettim o yüzden böylesiniz ben sizi anladım ama siz anlamamakta ısrarcısınız

Ben size yorum yapmamıştım neden bu kadar üzerine alındığını anlamadım...
Bence bana değil bunu kendine anlatmaya çalış.
Biraz yalnız kalıp düşünmeyi dene..
He bunu yaparken empatiyi de atlama derim :)

Kime yorum yaptın benim konumda acaba çok ilginç
Empati yaparak zaten yazdım bunda kötü bişey yok kendiniz rahatsızınz tabi atıl tutması kolay başına gelince anlarsın

Kime yorum yaptın benim konumda acaba çok ilginç
Empati yaparak zaten yazdım bunda kötü bişey yok kendiniz rahatsızınz tabi atıl tutması kolay başına gelince anlarsın

Yani bu kadar sorun yaşadoysan ve karşı taraf sana bu zararı verdiyse neden hala düşüniyorsun ki ?
Ben kendini üzmeni anlayamıyorum problem bu kadar büyükse...
arkadaş yazmıştı ona yorum yaptım oda yasak heraldr... gereksiz uzadı bu konu. Ayrılıyorum bu konudan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…