- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
konuyumu okumadan anlamadan yorum yazıyorsunz anlamadımBaşkalarının hayatıyla neden kendi hayatınızı kıyaslarsınız ki?
Ayrıca ağaç kavuğundan çıkmıyor kimse.
Bugün onun annesini istemezsin ama yarın kendi annen bakıma muhtaç kalır, o zaman kocan istemezse ne halt edeceksin?
Biraz empati.
konuyumu okumadan anlamadan yorum yazıyorsunz anlamadım
Annesinin gelmesine kalmasına bişel demiyorum 1 2 hafta kalır ama bu 2 3 ay olmaz aydan bahsediyorum burda
Ayrıca hastalık dışında diye yazdım konuda
Evet ayrıca habtalık durumu haricinde dedimİyi yapmışsın fragman çünkü bunlar şimdiden yolunu yapıyor bir şeylerin sen yolunu yapıyor musun mesela annem babam gelir şu kadar kalır diyor musun en fazla 15 gün kalınır en fazla. O nedir öyle o yolunu yapıyor çünkü 2-3 ay dediğine bakma
Evlenipmi rest çekseydim dünyanın hali var evet zaten bende kendisine annen hasta olur istediği gibi kalır dedim ihtimalleri göz önünde bulundurup mu yaşıcaz fikrimizi söylemicezmiDaha evlenmeden adama resti çekmişsin, bende diyorum ki dünyanın binbir türlü hali var.
Belki sizin durumlar kötü olacak kadına muhtaç kalacaksınız.
Bu kadar ön yargılı olma.
Ayrıldıysanız da hayırlısı olsun hakkınızda.
Evlenipmi rest çekseydim dünyanın hali var evet zaten bende kendisine annen hasta olur istediği gibi kalır dedim ihtimalleri göz önünde bulundurup mu yaşıcaz fikrimizi söylemicezmi
Sizin zihniyetinizdekiler anne olunca kaynana oluyor işte daha okuduğunu Anlamıyorsun uzatmaya gerek yokNe uzattın yahu.
Adam kurtulmuş senden.
Tamam bacım allah hayatınızda sizi mutlu olacağınız insanlar ile karşılastirsinTartışmada bu yüzden olmadı ayrıca 2 3 ay kalma muhabbetinden oldu
Daha ortada fol yok yumurta yokkkDaha evlenmeden adama resti çekmişsin, bende diyorum ki dünyanın binbir türlü hali var.
Belki sizin durumlar kötü olacak kadına muhtaç kalacaksınız.
Bu kadar ön yargılı olma.
Ayrıldıysanız da hayırlısı olsun hakkınızda.
Ahahaha bakıyorum yılmışsın hemencikTamam bacım allah hayatınızda sizi mutlu olacağınız insanlar ile karşılastirsin
Farklı görüşler olunca kendimi boşa yormiyim dedimAhahaha bakıyorum yılmışsın hemencik
Farklı görüşler olunca kendimi boşa yormiyim dedimsonra fikrimizi empoze etmiş oluyoruz millete
Siz neden bu kadar gocundunuz insanların ne yaşadığını nerden biliyorsunuzDaha ortada fol yok yumurta yokkk
Mevzu derin anlayamazsın
Aynı fikirdeyim allah mutlu etsinDoğru söylüyorsun.
Ama bence konu sahibi barışıp evlenecek :) bu kadar tantana boşaaaa
Siz neden bu kadar gocundunuz insanların ne yaşadığını nerden biliyorsunuz
Ha yaranız vardır o ayrı mesele size sabahtan beri açıklama yapıyorum ama hiç bi yol katedemediniz geçmişte olan çok şey var bu olayı sadece bi parçası bunun
Sizin kv çok iyiymiş gerçekten takdir ettim o yüzden böylesiniz ben sizi anladım ama siz anlamamakta ısrarcısınız
Farklı görüş olabilir herkes bir düşünmez zaten o yüzden buraya bu konuları yazıyorum yaFarklı görüşler olunca kendimi boşa yormiyim dedimsonra fikrimizi empoze etmiş oluyoruz millete
Kime yorum yaptın benim konumda acaba çok ilginçBen size yorum yapmamıştım neden bu kadar üzerine alındığını anlamadım...
Bence bana değil bunu kendine anlatmaya çalış.
Biraz yalnız kalıp düşünmeyi dene..
He bunu yaparken empatiyi de atlama derim :)
Kime yorum yaptın benim konumda acaba çok ilginç
Empati yaparak zaten yazdım bunda kötü bişey yok kendiniz rahatsızınz tabi atıl tutması kolay başına gelince anlarsın
Farklı birşey söyleyince karsida çıkıyorsunuz ama o zaman saygı duyulmali normal dedigimiz şeylerFarklı görüş olabilir herkes bir düşünmez zaten o yüzden buraya bu konuları yazıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?