- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Ana sevdalı oğlanlar varda anne sevdalısı kizlar ne oluyor pardon ama. Hepimiz aynı duygulardayi lütfen dürüst olun eşiniz annen gelemez dese ne dersiniz. En basit örnek vereym yarjn annemlere gidicem dört aydır gormyrm giderken şunu mu götürsem bunu ki götürsem diyorm ama kv ye bu kdr düşünceli olamyrm tabikide aynı olamaz ama bırakınca oglanlarda anasını evlerine soksun ne var bunda ne blyrsnz ki belkide anne rahat edemicek bu çocuk üç ay da kalır Dior ama bakalm.o ana kalacak mı kayinvalidem bir haftadan fazla kalmaz bende sevmiyor kimsede kalmayı. Okdr da israr ederm kızında dahi kalmıyor. Ama gelirsede eşim anneme naisl iyi davranıyor bende öyle davranyrm saygı sonsuz sevgide herkes sevmek zorunda degilAyyy şu anacı oğlanlardan başım baya yandığı için diyorum uzak durun lütfen. Hayatımda anacı oğlanlar kadar kompleksli ve omurgasız kimseyi tanımadım. Güzelim yılları onların ana sevdasına kurban etmeye değer mi? DEĞMEZ
Normaldir iyidir idealdir demedim ki, burada takılıp buna şaşırmanız çok ilginç geldi. Bana inanmanıza gerek yok sadece bdv gözden geçirmeniz bile yeterli.Biz anırmal bir aileyiz...
Bunları okudukça hayatıma şükreder oldum
Ayırmak değil aile kurduğunun farkına vardırmak buKonu sahibi bunu anlar umarım bende oğlanları annelerinden ayıran gelinleri anlamıyorum ya seviyeli bir ilişki içersinde herkes geksin gitsin sevme ama saygı duy neticede iyi veya kötü bile olsa kadın o esim diyeceğin kişiyi baktı büyüttü emek verdi kendini onun yerine köy ben üzülürdüm yani gelinim beni istemese
Herk3s kendi görüşünüzü yazmakta özgür siz neden bu kadar mudahil oluyorsunuz bana benim gibi düşünen başkaları da var herkesin kendi fikri sizene yani şu an polimik yaratmaya2 çalıştiginizi düşünucem
Bende fikrimi yazmıştım size dokunan neydi ki alıntı yapıp cevap verdiniz ? Görüşünüzü yazıp gecseniz kimse size bir şey dememiş zaten kendi kendinizi doldurup birine satasmissiniz. Biri size cevap verince de aaa ama bu benim görüşüm. Bu da benim görüşüm o zaman. Sizin sorununuz görüşünüzü belirtmek değil kendi görüşünüzü başkalarına empoze etmeye çalışmak, doğru olduğunu düşünmek.
Iyi de b3n size hayır böyle düşüneceksiniz diye baskı yapmadım yazdığınız msja karşılık olarak yazdım sizin msjinizi alıntı yaptım diye size kendi fikrimi empozemi etmiş oluyorum neyse daha fazla uzatmak istemiyorumBende fikrimi yazmıştım size dokunan neydi ki alıntı yapıp cevap verdiniz ? Görüşünüzü yazıp gecseniz kimse size bir şey dememiş zaten kendi kendinizi doldurup birine satasmissiniz. Biri size cevap verince de aaa ama bu benim görüşüm. Bu da benim görüşüm o zaman. Sizin sorununuz görüşünüzü belirtmek değil kendi görüşünüzü başkalarına empoze etmeye çalışmak, doğru olduğunu düşünmek.
Onu demelerindeki amaç adamı elinden kaçırma şimdiden mantığı. Riyakarlık yap herşeye hee de nikahı bassın, sabret. Köprü ayı dayı mevzusu. Çünkü koca fırsatı elden kaçmaz.Birde şimdi bunları konuşmanın zamanı mı denmiş, ne zaman konuşulacak evlenip sorunlar yaşanmaya başlanınca mı? O zaman da konu açınca bunları nişanlıyken konuşmadınız mı diye soranlar oluyor.
Nişanlılık bunun için değil mi, her şeyi konuşacaksın ki evlenince kötü sürprizler yaşanmasın
Zaten sözlünüz annesine misafir dememize takılmış onun dışında söylediklerini tabiki normal bulmuyorum bendeAyırmak değil aile kurduğunun farkına vardırmak bu
Kimse gelmesin asla görüşmem annen bize gelmesin gibi söylemedi zaten
Konuyu buralara kadar nasıl çekiyorsunuz anlamıyorum
Gelsin 1 2 hafta kalır güzelce tatlı tatlı olur herşey dedim ben gelinip gidilir dedim
Ama bu 2 3 AY kalmaya kadar olmaz o kadar istemem dedim bunun nesi ayırmak
O zaman bunlara ayırmak diyorsanız hic evlenmeye gerek yok
Benim annem babamda gelsin madem 3 5 ayda onlar kalsın nerde kaldı evlilik hayatı
Ahahahahahah komiksiniz. Okuduğunuzu anlamadığınız söylemiştim yine beni yaniltmadinizIyi de b3n size hayır böyle düşüneceksiniz diye baskı yapmadım yazdığınız msja karşılık olarak yazdım sizin msjinizi alıntı yaptım diye size kendi fikrimi empozemi etmiş oluyorum neyse daha fazla uzatmak istemiyorum
Allah allah zorla insanı polemiğe sürüklüyorsunuz anlıyorum tabikide illa detaya girip sizin gibi 5 10 satır cevap mi vermeliyim hadi işinize bakın lanet olsun msjinizi aldığım alontiyada ne uzattiniz yaAhahahahahah komiksiniz. Okuduğunuzu anlamadığınız söylemiştim yine beni yaniltmadiniz
Misafir değilde ne oluyor sonuçta evlenince orası iki kişinin evi oluyorZaten sözlünüz annesine misafir dememize takılmış onun dışında söylediklerini tabiki normal bulmuyorum bende
Erkekler bu kafada değil işte bize göre misafir annesi ama onlar öyle düşünmüyor evlendikten sonrada hala annesiyle yaşıyormuş gibi davranıyorlar ben siz haksoniz diye yorum yapmıyorum erkekler böyle düşündüğü için aranızda tartışma olmuş diyorum nesini anlamadinizMisafir değilde ne oluyor sonuçta evlenince orası iki kişinin evi oluyor
Misafir değilde ne oluyor sonuçta evlenince orası iki kişinin evi oluyor
Kızlar bu konular ne zaman konuşulurOnu demelerindeki amaç adamı elinden kaçırma şimdiden mantığı. Riyakarlık yap herşeye hee de nikahı bassın, sabret. Köprü ayı dayı mevzusu. Çünkü koca fırsatı elden kaçmaz.
Evlendikten sonra hala annesiyle gibi yaşıyormuş gibi davranmaları çok saçma yani zaten bunun için sorunlar oluyor ya evliliklerde burda okuduğum çoğu konuda da hep bundan dolayı kavgalar çıkıyorErkekler bu kafada değil işte bize göre misafir annesi ama onlar öyle düşünmüyor evlendikten sonrada hala annesiyle yaşıyormuş gibi davranıyorlar ben siz haksoniz diye yorum yapmıyorum erkekler böyle düşündüğü için aranızda tartışma olmuş diyorum nesini anlamadiniz
Takılmak değil bu bana söylenen şeye cevap verdim sizi ilgilendiren bir mesaj yoktu halbukiNe kadar çok takılmışsınız
Bende eşime geçen annemler gelicek misafirliğe ne yaplım dedim. Ne misafirliği ya onlar ev sahibi dedi...
Demek ki bizimkide yanlış düşüniyor
Akşam hesabınj sorcam
Tartışmada bu yüzden olmadı ayrıca 2 3 ay kalma muhabbetinden olduErkekler bu kafada değil işte bize göre misafir annesi ama onlar öyle düşünmüyor evlendikten sonrada hala annesiyle yaşıyormuş gibi davranıyorlar ben siz haksoniz diye yorum yapmıyorum erkekler böyle düşündüğü için aranızda tartışma olmuş diyorum nesini anlamadiniz
Baska kardesi yokmu babasiyla ayrilirsa size niye gelip kalacakmisSözlümle kv yüzünden çok tartışmalarımız oldu son olan olayı anlatayım
Annesine çok düşkün olduğu için sözlümü ara ara yokluyorum soru sorarak düşüncelerini öğreniyorum
Bu gün komşumuz geldi oturmaya kv anlattı aynı şehirde yatılı misafirliğe geliyormuş kaynanası
Sözlümde ne konuştunuz falan dedi bende anlatttım
Kalır kalır ne varmış bunda annesi değilmi dedi bende aynı şehindde misafirlik te kalonırmı dedim
Kalınır annesi misafirmi dedi
Ben istemesdim açıkçası dedim
Ordan tartışmaya başladık
Sen benim annemi misafir mi ğörcen gelir kalır 2 3 ay bile kalır bizim evimizde misaf değil o falan dedi
Bende şu kafadan çık artık annene düşkünlüğünden bıktım artık evlencez sen hala aynı düşünüyon dedim
O da sen çık bu kafadan dedi sen bunları başkasına desen benden ayrılırdı kaç kere dedi
Bende senin bana söylediklerini başka kıza söyle senden alrılırdı dedim bana temizlik edersin anneme sürekli gideriz diyen bi insandıh ben senin değiştiğini sandım dedim
Bişey yok bunlarda olması gerektiği gibi diyor neyse
En son annenle yaşa sen beni hayatınıza hiç karıştırmayın şimdiden sinir stres sahibi ettiniz beni dedim herkes kendi hayatına baksın dedim
Ayrıca annesi babasıyla sorunlu araları iyi değil kavga edince 2 3 ay bize gelir kalır annem diyo o zaman istemicenmi diyo
Tek çocuk ayrılırsa değil tartışırsa gelip kalırmışBaska kardesi yokmu babasiyla ayrilirsa size niye gelip kalacakmis
Ayrilsa Omür boyu sizde kalacak demekkiTek çocuk ayrılırsa değil tartışırsa gelip kalırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?