- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
Öf sorma beni de sıktı...Aynı fikirdeyim allah mutlu etsinhem soruyorlar hem bisey diyince cemkiriyolar bu konuyu terk ediyorum artık ben
Farklı birşey söyleyince karsida çıkıyorsunuz ama o zaman saygı duyulmali normal dedigimiz şeyler
BoşverÖf sorma beni de sıktı...
insanların fikirlerini değiştiremeyiz.
Herşeyi yaşayıp görecekler :)
Bende ayrılıyorum
Düşünmüyorum zaten burda dertleşmek için konuşuyorum oldu bittiYani bu kadar sorun yaşadoysan ve karşı taraf sana bu zararı verdiyse neden hala düşüniyorsun ki ?
Ben kendini üzmeni anlayamıyorum problem bu kadar büyükse...
arkadaş yazmıştı ona yorum yaptımoda yasak heraldr... gereksiz uzadı bu konu. Ayrılıyorum bu konudan artık
Farklı görüşlere karşı çıkmadım konuyu saptıran arkadaşlar vardı onlara konuyu anlattım eve hiç alınmıçakmış hiç görüşmek istemiyormuşum gösterenlere yazdımFarklı birşey söyleyince karsida çıkıyorsunuz ama o zaman saygı duyulmali normal dedigimiz şeyler
İstediğim cevap değil konuyu saptırmanızdı olay neyse güle güleİnsanlara istediğin cevabı vermediğin sürece seni yargılayıp suçlu ararlar boşverrr
Düşünmüyorum zaten burda dertleşmek için konuşuyorum oldu bitti 🖐
Allah aşkına yorum yapma ya iyi gibi görünmeye çalışma gerçekten hadi uğraşamıçam senleBuna sesli güldüm
Pekş size iyi günler.... iyi dertleşmelerer
Onlar için bisey diyemem neyse hakkinizda hayırlısı olsun bu ilişkiler zor ilişkiler yanlış anlaşılma ihtimali yüksek yanı sen 1 2 hafta 'dan fazla gelmesin dersin karşı taraf annemi istemiyor diye algılar allah gönlüne göre versin bacım başka söz söylenmez artıkFarklı görüşlere karşı çıkmadım konuyu saptıran arkadaşlar vardı onlara konuyu anlattım eve hiç alınmıçakmış hiç görüşmek istemiyormuşum gösterenlere yazdım
Valla canım anne kuzusu adamlarla evlenilmez evlenince herşey daha kötü daha berbatlaşıyor haberin olsun ayrılmışsan doğru karar vermişsin :)Sözlümle kv yüzünden çok tartışmalarımız oldu son olan olayı anlatayım
Annesine çok düşkün olduğu için sözlümü ara ara yokluyorum soru sorarak düşüncelerini öğreniyorum
Bu gün komşumuz geldi oturmaya kv anlattı aynı şehirde yatılı misafirliğe geliyormuş kaynanası
Sözlümde ne konuştunuz falan dedi bende anlatttım
Kalır kalır ne varmış bunda annesi değilmi dedi bende aynı şehindde misafirlik te kalonırmı dedim
Kalınır annesi misafirmi dedi
Ben istemesdim açıkçası dedim
Ordan tartışmaya başladık
Sen benim annemi misafir mi ğörcen gelir kalır 2 3 ay bile kalır bizim evimizde misaf değil o falan dedi
Bende şu kafadan çık artık annene düşkünlüğünden bıktım artık evlencez sen hala aynı düşünüyon dedim
O da sen çık bu kafadan dedi sen bunları başkasına desen benden ayrılırdı kaç kere dedi
Bende senin bana söylediklerini başka kıza söyle senden alrılırdı dedim bana temizlik edersin anneme sürekli gideriz diyen bi insandıh ben senin değiştiğini sandım dedim
Bişey yok bunlarda olması gerektiği gibi diyor neyse
En son annenle yaşa sen beni hayatınıza hiç karıştırmayın şimdiden sinir stres sahibi ettiniz beni dedim herkes kendi hayatına baksın dedim
Ayrıca annesi babasıyla sorunlu araları iyi değil kavga edince 2 3 ay bize gelir kalır annem diyo o zaman istemicenmi diyo
Anam şu kadar kalacak o benim anam anam anam diyen erkeklerden uzak dur artik. Burada eksi verenleride hiç kafana takma yaşayacak olan sensin onlar evinde kahve yudumlar. Bu coğrafya da kadınlar erkeğin ailesine itaati kadınlık vazifesi edinmiş anlamazlar. Nasıl ki sen yolunu yapıp anam babam bu kadar kalır demiyorsan oda diyemez. Olağan akıştır bunlar tabi ki gelip kalırlar ama evlenmeden sana bu itaati alttan alttan vermesi?? Hayır veremez kusura bakmasın aferin iyi yapmışsın hadi herkes yoluna. Not kaynanadan çekip görüşmeyen biriEvet ayrıca habtalık durumu haricinde dedim
Zaten kaynanasıyla iyi olanlar anlamakta zorlanıyor çekmiş görmüş geçirmiş insanlar anlayışlı mantıklıAnam şu kadar kalacak o benim anam anam anam diyen erkeklerden uzak dur artik. Burada eksi verenleride hiç kafana takma yaşayacak olan sensin onlar evinde kahve yudumlar. Bu coğrafya da kadınlar erkeğin ailesine itaati kadınlık vazifesi edinmiş anlamazlar. Nasıl ki sen yolunu yapıp anam babam bu kadar kalır demiyorsan oda diyemez. Olağan akıştır bunlar tabi ki gelip kalırlar ama evlenmeden sana bu itaati alttan alttan vermesi?? Hayır veremez kusura bakmasın aferin iyi yapmışsın hadi herkes yoluna. Not kaynanadan çekip görüşmeyen biri
Seçimini iyi yap ince ele sık doku en ufak kafana yatmayan ve çözülemez gördüğün bir şey olursa hemen bırak sana verebileceğim tavsiye bunlar evlenince asla o küçük şeyler kapatılmıyor aksine büyüyor.Zaten kaynanasıyla iyi olanlar anlamakta zorlanıyor çekmiş görmüş geçirmiş insanlar anlayışlı mantıklı
Kaynanam avukat tutmuş kadınlar kulübüne salmış işte boşver anlatamazsınS Selcanevren
Kendi evinizi temizlikçiye temizletiyorsunuz bırakın bunları ya. Siz kayınvalidenizin evini temizler misiniz? Neden burada o zaman kayınvalide evini temizlemek görevin diyen kayınvalideyi koruyor, herkese eksi basıyorsunux. Kayınvalideniz size suriyeli dese yine aynı şekilde alır mıydınız. Konu sahibine kayınvalidesi suriyelilere benziyorsun demiş. Evimi sen temizleyeceksin demiş. Neyin tatminini giderdiniz burada anlamıyorum.
Sizin kayınvalide profilinizden çol uzak bir insan var. Siz yazlıkta keyif yaparken konu sahibi kaynana evini temizleyecek farkındaysanız.
Eğer gerçekten bunları dediyse iyi gene kendini tutmuş ben olsam sensin Suriyeli tipe bak derdim çeker giderdim ay sakın bulaşma bunlara konu sahibi sakın dönmesine de izin vermeS Selcanevren
Kendi evinizi temizlikçiye temizletiyorsunuz bırakın bunları ya. Siz kayınvalidenizin evini temizler misiniz? Neden burada o zaman kayınvalide evini temizlemek görevin diyen kayınvalideyi koruyor, herkese eksi basıyorsunux. Kayınvalideniz size suriyeli dese yine aynı şekilde alır mıydınız. Konu sahibine kayınvalidesi suriyelilere benziyorsun demiş. Evimi sen temizleyeceksin demiş. Neyin tatminini giderdiniz burada anlamıyorum.
Sizin kayınvalide profilinizden çol uzak bir insan var. Siz yazlıkta keyif yaparken konu sahibi kaynana evini temizleyecek farkındaysanız.
S Selcanevren
Baştan aşağı zıtız zaten.Valla ben kadına temizlikçi demiyorum. Genelde sevdiğim abla diyorum.
Benim hakkımda neden yorum yaptığınızı anşamadım doğrusu.
Konu sahibi buradaya konu açmış. Ve bende fikrimi söyledim.
He katılırsın ya da katılmazsın birşey diyemem.
Demek ki benim zihniyetim bu.
Senin zihniyetinde o.
Ben git kadının evini temizle köle ol onlara demedim.
Yırumlarıma eksi yapmadan önce okumanı öneririm.
Kendini üzme sensen değerli değil dedim.
Ama eşinin beynini yersen anlamaz. Çünkü erkekere anlatamazsın dedim.
Hangi söylediğin anlaşılmadı anlam veremedim doğrusu...
benim hayatım da sizi ilgilendirmez:)
Ben fikrimi söyledim bitti.
Ben yazmadım kiBaştan aşağı zıtız zaten.
Erkekler erkekler diyr genelleyip de durmayın rica edeceğim. Benim dokuz yıldır hayatımda olan sizin burda bahsettiğiniz erkek profilinden çol ızak mesela. Ben kalkıp burda ona göre genellemiyorum.
Şurda kayınvalidenizle ciciş ilişkinizi anlatıp duracağınıza hakaret eden sürekli iş bekleyen uzun uzun kalması istenenn kayınvalide adayını hala normalleştirmek yerine başından okumadım bu kayınvalşde sıkıntılı diyebilirdiniz. Hala tujaf tuhaf yorumlar yazıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?