Ayrıldık

Eski konularınizi biliyorum en doğru kararı vermişsiniz, geri dönmezsiniz umarım.

Annesi oğlunun evine gelemeyecek mi diyenler olmuş.
Gelir kalır elbette ama bunu bir mecburiyet , gereklilik gibi görmek baska, ara ara misafir olarak gelip gitmek başka şeyler.

Birde birbirlerini sevmeyecekler belki, zaten dedikodu, karışma gibi şeyler mevcutmuş şimdiden. Daha sözlüyken temizlik muhabbeti bile olmuş.

Kimse eşinin annesiyle keyfî olarak yılda 2-3 ay beraber yaşamak için evlenmiyor. Birde ne olacak ki diyenler kayinvalideleriyle 2-3 beraber yaşamışlar mi yoksa haybeden mi ediyorlar bu lafları?

Son düzenleme:
Mesela ne kadar kaldığı değildi kızın annesinannesini misafir görmesi istememesi belkide kadın hiç kalmicak gelcek gitmek daha yaşanmamış şeyler için büyük kavgalara gerek yokki bunlar kv ile bile çocukcek konular

Ben kimseyi suçlamadım ki neden konu buraya geldi anlamış değilim.

Nişanlısı o zaman sende cevap ver bana söyleme demiş. Ne diyebilir ki daha başka.

Makul gerekçe derken konuyu tam okuyamadınız anladığım kadarı ile eşi ile kavga etmesi durumunda yazmış.
Demek ki eşi ile kavga etse evi tersk etse gelemez.. ilginçsiniz valla...

Evet bazı kızları abartı buluyorum. Gereksiz yere aman aman hayır hayır kesinlikle istemşyorum anneni istemiyorum annesi yazıklar olsun beni ona mı tercih ediyorsunuz diip duruyor. Onu kast ettin.

Konu sahibinin kıyafetine karıştığını düşünmüyorum kadının..
Bana hizmetçilik yapıcaksın dediğini zannetmiyorum.
Ben seni köle olarak oğluma alıyorum oturacaksın dediğini zannetmiyorım..

Bu durumu yaşayan kadınları gerçekten anlarım ve saygı duyarım. Konu saptırmayın.
Bu konuda bahsettiğiniz davranışların hiçbirini görmedim...

Bende bunu anlatmaya çalışmıştım
Size sonsuz katılıyorum
Konu sahibi bunu anlar umarım bende oğlanları annelerinden ayıran gelinleri anlamıyorum ya seviyeli bir ilişki içersinde herkes geksin gitsin sevme ama saygı duy neticede iyi veya kötü bile olsa kadın o esim diyeceğin kişiyi baktı büyüttü emek verdi kendini onun yerine köy ben üzülürdüm yani gelinim beni istemese

Mesele ne kadar kaldigiydi konuyu okursanız. Ben konuda kızın annesini misafir olarak gördüğünü okumadım öyle bir şey görmedim. Kadın hiç kalmayacak bir kadın değil bence. Çünkü konu sahibinin eski konularını okudum. Kv ve oğlu normal değil. Birbirlerine bağımlılar ve bi dönem zaten birlikte yaşama konusu geçmiş. O yüzden haklı olduğumu düşünüyorum. Kadını istememek söz konusu değil zaten konu sahibi yazmış. Tabiki gelinin kalınır 3 5 gün. Hastalık durumlarında bakmak istenilir ama hiçbir sebep yokken kv kocasıyla tartıştığı zaman hoop oğlumun evi diye 2 3 ay sebepsizce kalamaz bana göre. Siz çok seviyorsanız istediğiniz kadar kalsın. Ama bence sebepsiz yere aylarca eve coreklenmek normal değil.

Ben konuyu saptırmıyorum ki.

Zannetmiyorum dediğiniz şeylerin var olduğunu konu sahibi yazmış zaten. Keşke okuyup yorum yapsaydınız.

Nişanlısı daha şimdiden annesinin evine gidip temizlik yapmasını istiyormuş. Evlenince de yapması gerektiğini, çünkü bunun görevi olduğunu söylemiş.

Konu sahibi tesettüre girdiği için kayınvalidesi hakaret etmiş.

Evet eşi ile tartışırsa oğlunun evine sığınabilir bir kadın. Ama bu dediğiniz ömürde bir ya da iki defa olur. Konu sahibinin kayınvalide adayı eşi ile sürekli sorun yaşıyormuş. Her tartışmada gelip aylarca kalacaksa konu sahibinin huzuru kalır mi sizce? Çok problemi varsa boşansın, o zaman ona yeni bir hayat kurmak için elbette evlatları yardımcı olmak zorundadır.

Ben sizin tavsiyelerinizi anlıyorum ama siz yaşamadığınız bir durum olduğu için çok empati kuramıyorsunuz bence. Umarım empati kurmanız gereken şeyler hiç yaşamazsınız.

Değişik zihniyetlere sahibiz...
:)
Umarım iş tatlıya bağlanır

Konu sahibinin sözlüsünün sen benim annemi misafir mi görüyorsun diye çıkışı var oraya istinaden yazdım bizde sebepsiz yere geksin 3 5ay kalsın aaa normal demiyoruz

Konu sahibinin sözlüsünün sen benim annemi misafir mi görüyorsun diye çıkışı var oraya istinaden yazdım bizde sebepsiz yere geksin 3 5ay kalsın aaa normal demiyoruz
Size göre misafir olmayabilir kimseyi ilgilendirmez. Tıpkı konu sahibinin birini misafir görüp görmemesi gibi. Sizin düşünceniz evrensel doğru değil önce bunu kavrayin. Okuduğunuzu anladığınızı düşünmüyorum üzgünüm

Herk3s kendi görüşünüzü yazmakta özgür siz neden bu kadar mudahil oluyorsunuz bana benim gibi düşünen başkaları da var herkesin kendi fikri sizene yani şu an polimik yaratmaya2 çalıştiginizi düşünucem

Beni alintilayan sizsiniz önce onu hatırlayın. Birine saldırırken bi hareketlerinizi gözden geçirin ben size cevap vermemisim ilk adım sizden gelmiş. Madem sizin görüşünüz yorum yaparken kimseyi alintilamadan görüşünüzü belirtin. Kimsenin buna bir şey dediği yok zaten. Sorun sizin başkasının görüşünü kabul etmeyip saldırıp sonra bu benim görüşüm demeniz. Polemik için başka üye bulun bence benim bu tarz önemsiz işlere ve kişilere ayıracak fazla zamanım yok

Öyle diyorsan tamam annecim gel çok istiyorsan gel sen bilirsin de geç :)
Gül geç boşve ya.
Evlenşnce zaten eşin sözünden çıkmıyor.
Kim evlenince eşin sözünden çıkmayan erkekler mi ? kk da yüzlerce konu var kv hatta kp ve hatta hatta görümce yüzünden boşanma konuları .. hangi erkek eşini dinliyormuş , evlenen erkek ailesine düşkün oluyor ilginç bir şekilde. yıllarca ailesinden uzak yaşamış savruk adam için bile kıymete biniyor.

Aynı şehir de hastalık vs olmadığı sürece yatılı kalmanın nesi normal, nasıl rahat ediyorlar aklım almıyor.
Ya da annemin gider temizliğini yaparsın demenin nesi normal, neden yapsın hizmetçi mi gelinler, kendi içinden gelir yapar o ayrı ama kimse bunu dayatamaz.
Not : İki oğlum var, gelecek ile ilgili hayallerim de onların evde kalmak, temizliğimi gelinlere yaptırmak gibi beklentilerim yok. Allah ömür verirse Türkiye turu yapmak var, hayallerinizi geniş tutun

Ben fikrimi yazdım uzatan sizsiniz

İyide ayni seyler bizim icinde gecerli değil mi kendi annesini babasıni evine davet edip en iyi sekilde agirlayip ama kocasinin ailesi gelince surat asan kadin yok mu yada gelmesini istemeyen kadın yok mu biz onlara anaci diyoruz da acaba onlar bize ne diyor ki bence bunun kadınlık yada erkeklik ile alakasi yok bu insanoglunun fitratinda var

Biz anırmal bir aileyiz...
Bunları okudukça hayatıma şükreder oldum

Hay ağzını öpeyim
Aamaaa yok benim annem gelsin yesin içsin takılaın oh damat adam gibi davran
Ama onun annesi gelecekse ehh pis kaynana
Ahhh ahhh hayat sen neler yapıyorsun böyle...

Ben fikrimi yazdım uzatan sizsiniz
Bende fikrimi yazmıştım size dokunan neydi ki alıntı yapıp cevap verdiniz ? Görüşünüzü yazıp gecseniz kimse size bir şey dememiş zaten kendi kendinizi doldurup birine satasmissiniz. Biri size cevap verince de aaa ama bu benim görüşüm. Bu da benim görüşüm o zaman. Sizin sorununuz görüşünüzü belirtmek değil kendi görüşünüzü başkalarına empoze etmeye çalışmak, doğru olduğunu düşünmek.

Birde şimdi bunları konuşmanın zamanı mı denmiş, ne zaman konuşulacak evlenip sorunlar yaşanmaya başlanınca mı? O zaman da konu açınca bunları nişanlıyken konuşmadınız mı diye soranlar oluyor.
Nişanlılık bunun için değil mi, her şeyi konuşacaksın ki evlenince kötü sürprizler yaşanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…