Ayrıldık :(((((

Canım yaa. Seni hiç haketmemiş desene. Allah bir kapıyı kapar diğerini açar. Üzme kendini. Seni üzenler üzülsün. Allah yardımcın olsun. Bunlar hep tecrübe. Acı ama tecrübe işte

Canım yaa. Seni hiç haketmemiş desene. Allah bir kapıyı kapar diğerini açar. Üzme kendini. Seni üzenler üzülsün. Allah yardımcın olsun. Bunlar hep tecrübe. Acı ama tecrübe işte

sağol canım evet haketmedi ve herkes uyardı kendi yakın arkadaşı bile ama ben kör aşık gibi kulağımı tıkadım

Eski sevgilisini unutmadan niye seninle gorusuyorsa. Allah bu tür erkekleri bildigi gibi yapsin. Mazlumun ahini tasimak kolay olmaz hic merak etme canim.

unutmuşta sevmiyomuş sadece vicdanı sızlıyor kötü olmasın diye konuşuyormuş.. gerizekalı adam ya bu tür şeyler söylenmez ama cebine bile parayı ben koydum 1 aydır çalışmıyo diye şu laflara bak

Bence bir sakinleşmelisin bir düşünsene sana habire eski sevgilisini anlatan bir adamdan ne beklersin pardon adam dedım ama buna adam bile denmez. Seni nasıl yıpratmış nasıl üzmüş ve arkasından hala daha üzülüyorsun ve diyorsun ki 32yaşına gelmesine ragmen ne askere gitmiş ne düzenli bir işi var diyorsun bu yaşına kadar bu şahıs ne yapmıs acaba eğitimi görmüş yoksa boş boş hayat mı geçirmiş anlamadım doğrusu.
Açıkçası sen kendinden eminsen sana hakaret de etse bela da verse onun terbiyesizliğidir sana ayrılırken gercek yüzünü göstermiş bence ayrıldığına üzülmen yerine şükür etmelisin yani her şer de bir hayır vardır olmuyorsa daha iyisi olacagındandır. he şu doğum günü olayına değinmeden geçemicegim pardon da ne demek doğum gununu hatırlamaması ya ve kendin de demişsin en buyuk derdim de sorumsuzlugu diye evet ne kadar kötü sorumsuz bır erkek evlilikte ne kadar iyi olur tartışılır.

10ayda kurtulduğuna şükret bence senelerini onun için harcayabilirdin istediği kadar beddua etsin mutlu olma hakkımı helal etmiorum die mazlumun bedduası tutar onun gibilerinki deil senin için rahatsa ben elimden geleni yaptım diebiliosan vur tekmeyi gitsin bak keyfine

hiç bi kadının yapamayacağı şeyleri yaptım onun için ailemden kopup onun olduğu şehirde iş buldum hep sustum ağladım.. ki ben bunları yaşarken bide çok zor bi hastalığın tedavisini görüyordum oda eski sevgiliyi teselli edip avutuyordu....ama bana FAHİŞE bile senin gibi yarı yolda bırakmazdı dedi bi yol yoktu ki tek çabalayan ben vardım bi amaç yoktu...

hiç ne dedi ne yaptı die düşünüp kendini daha fazla üzme sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın zaten o peki ne yaptı bu ilişki için hiçbişey o zaman gerekirse yarı yolda da bırakıp gidersin çocuk mu avutucaksın sen kimse kimseyi çekmek zorunda deil

senin o sevgiline diyecek laf bulamıyorum. eski konularına da hızla göz attım. neden böyle karaktersiz erkekleri böyle çok sevilir anlamam. elbeete sen ondan daha çok mutlu olmayı hak ediyosun, olacaksın da inşallah. ama bence o hiçbir zaman olamaayacak. üzülme.

Ben asla siddete, eski sevgili muhabbetine ve bencillige tahammul edemezdim. Yani boyle bi adam ustune hayaller kurmazdim. Konuma bakarsaniz dun yasadigim konu yuzunden bile sogudum sevgilimden.
Bence onunuze bakin ve bundan sonra kimseyi kendi kendinize sevmeyin. Sevgi iletisim ve alisveristir unutmayin. Yapacak hicbirsey yok bittigini kabullenin ki Allahin sevgili kuluymysdunuz oyle bi salaktan kurtulmussunuz bence.

siz elinizden geleni yapmışsınız ailenize bile bir noktada dur diyebilmişsiniz o sizi hak etmemiş boşverin.giden gider gittiği yerde de biter.öyle bela okumakla ah :40etmekle bi yere varılmaz çünkü burda mazlum olan sizsiniz hiç bişi olacağı yok.kendize dikkat edin.sevgilerle...

Boşveerrrrr nişan, evlilik olsa inan daha zor olurdu..
Zaman alır elbette unutması ama unutulacak..
İnsan ölüm acısını unutuyor kalp acısını mı unutulmayacak..

Konuyu okuyunca seni mektep, medrese görmemiş cahil bir kız sandım zira aklım okumuş mühendis olmuş iş güç sahibi bir kadının kendine bunları yaptırmasını almıyor. Geçmiş konularına baktım da içim acıdı haline. İnsan ne ederse kendine eder diye boşuna söylenmemiş...güzelsin, mesleğin var, seni gül gibi yetiştirmiş bir ailen var elin öküzü için kendini harcama. İnsan her şeyden değerli aşktan bile. Sana zarar veren aşkta ısrar edersen kendine edersin. Birlikte olduğun adamda huzuru ara güveni mutluluğu ara hayat zaten yeterince zor.

Zararın nersinden dönsen karmış, bbirlikteyken işaretler varmış ama ayrılınca ne mal olduğunu iyice belli etmiş paşaa

çok üzüldüm şuan gerçekten eski sevgililer başa bela zaten bizimkide 2009 ayrılmış 2013 olmuş hala muhabbetleri bitmemiş birde laf söyletmiyorlar ki sorma gitsin. çok üzülüyorsun farkındayım çokta üzüleceksin. ne desek faydası yok.

tipik terkedilen erkeğin son bir hareketle ne desemde onun canını yaksam mantığı işte hiç dediklerine takılma dediği şeylerin doğru olmadığını kendı de bılıyordur ama intikam gıbı düşünüyordur kurtulduğuna sevin gerisi boş

tatlım sen kendine saygı duyup değer vermemişsin ki o sana saygı duysun değer versin.. olmaz ki böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…