sonunda bitti o kadar kötü oldum ki bitirirken o ilk günkü kabuslar ama bitti işte ve ben suçlu oldum bu güne kadar yaşadıklarıma rağmen..iki konu açmıştım zaten onunla ilgili... ilk aylarda eski sevgilisiyle uğraştık. her gün aramaları saatlerce onu vicdanım el vermiyor diye teselli etmelerini.. onun için yaptıklarını anlatmalarına göz yummalarım.. kızın bana söylemediği hakaret kalmamasına rağmen ona olan vicdanından dolayı susmaları.. her tartışmada ben çıksın aramızdan deyince bana kızıp ona toz kondurmaması...benim doğum günümü hatırlamazken ona yaptıklarını anlatması... ve en büyük derdim sorumsuzluğu 32 yaşında olup hala ne askerliği ne işi olmaması.. buna rağmen 10 ayımı verdim yanında oldum çabaladım sevdim mücadele ettim ama bitti ve bitince ben suçlu oldum olmadık şeyler söyledi.. hakkını haram etmeler lanet olsunlar allah belanı versinler mutlu olmalar... ben bunları duymak için mi hep ağlayıp ondan sakladım, tek arkadaşıma onunla ilgili dert yanmadım.. ailem istemedi onları kırdım.. bu lafları duymak için mi.. çok kötüyüm çokkkkkk mutlu olmayı haketmiyor muyum da bunları duydum.
ben ona tek bi yanlış yapmadım pembe bi yalanım dahi olmadı
artık tükendim
bende çok sevip sevilmek yuva kurmak istiyorum artık
EN ONUN İÇİN AĞLARKEN KOCA Bİ AMELİYAT GEÇİRİP Bİ YANDANDA TEDAVİ OLUYORDUM ama HERGÜN BU SORUNLARLA AĞLIYORDUM...ÖNCE YAZMAYA BİLE UTANDIM AMA BEN DAHA 2 AYLIK AMELİYATLIYKEN VE KARNIMDA 20 DİKİŞ VARKEN ŞİDDET BİLE GÖRDÜM 3 KEZ ESKİ SEVGİLİ ARAMASIN ARTIK DEDİM DİYE...NE YAPMIŞIM BEN KENDİME..VE BANA ŞU CÜMLE ÇOK KOYDU FAHİŞE OLSA BENİ BÖYLE SENİN GİBİ BIRAKMAZDI...