ayrıldık

aslında bakarsan ne işin aslı ne dönüşü kaldı üstüne bir cizgi cekip okula odaklanmalıyım en iyiside bu sanırım

Mantıklı biri olduğunu anladım yazdıklarından. Kolay olur dersek seni kandırmış oluruz. Elbette acı çekeceksin, canın acıyacak ama zamanı gelince Allah sana yakın zamanda bunu gösterdiği için belki de şükredeceksin diye düşünüyorum. O da pişman olur ama iş işten geçer.

başka şeye kızıp hıncını senden çıkarmış bence.öfke kontrolü olmayan birii boşver bence

O kadar sinirlendiyse, kavgayı yalandan büyütmek istemis demektir, zaten sogukmus, büyütüp senden ayrılmak için bahane etmis...Yoksa ilgi bekliyorsun diye sandalye parcalamaz. Vardır altında bit yenigi. Esyalarını ver geri, evet.

ne zaman göndereyimki?

Madem sildi, engelledi heryerden seninle insan gibi konusmadan...O zaman bir kutuya doldur her seyi, bırak kapısına sessizce en kısa zamanda. Muhtemelen biri vardır cünkü. Pişman olup dönebilir, gururlu davran ama. Üzüldügünü de belli etme.

Şimdi şöyle bir durum var.
henüz 2 aydır birliktesiniz, bu 2 aydan önce peşinizden koştu ve sonra sizi ikna etti.
1. kedi ciğere ulaşana kadar müthiştir, ciğere ulaştımı çok da matah değil der, ulaşamadımı da mundar der.
bu durumda, elde edince sığır, çok afedersiniz sığır gibi hoş bi hayvana hakaret ediyorum, karaktersiz eski sevgiliniz, sizden sıkıldı. elde edemediği için sevmişti belki de, zaaf gibisinden.
2. memlekete gitmeden bi kız aklına takıldı, gitti kızla iletişim kurdu, tabiri caiz başkasını buldu.
3. memlekette aklına girdiler(hiç sanmıyorum)
4. kişilik bozukluğu olan bi psikopat.
olası durumlar bunlar..
fakat bence asıl önemli olan BU SEBEPLERDEN HANGİSİ OLURSA OLSUN siz karlısınız.
Defolsun gitsin allahın delisi. deli çok var memlekette, akıllı lazım.

ne güzel yazmıssın diline sağlık bide simdiye kadar hep günlük ilişkileri olan biri ama ona kimse dayanamaz bunu der bunu söylerim bir ay dayanan kızın alnından öperim

ne güzel yazmıssın diline sağlık bide simdiye kadar hep günlük ilişkileri olan biri ama ona kimse dayanamaz bunu der bunu söylerim bir ay dayanan kızın alnından öperim

şimdi şöyle güzelce elinizi yüzünüzü yıkayın bi dangalaktan daha kurtulduğunuz için dua edin bi de şükür duası.
inşallah bundan sonra allahım gönlünüze göre verir :)

Amman uzak Dur derim ben. Arkadasim
Uzun yillar biriyle beraberdi, tam psikopat bisey, sinir hastasi, herseye hemen
Öfkelenir...evlendi onunla bile bile
Dün Tlde benim olmama ragmen kiza nasil bagiriyo, ben korktum valla,
Kapattim hemen.

Zaten iki ay olmus, simdiden böyleyse daha neler gelir, kendine yapma bunu.

evet öyle insanlar var doğru diyosun genede uzak dur tedbirini al sana gelincemi deliriyo yani

Allah kurtarmış arkadaşım geçmiş olsun, işte bunlar hep tecrübe

evet sende bir tecrübe kazanmış oldun ama insanıın sevdiği birinden durduk yere böyle davranış görmesi çok üzücü.

konuyu okudum biraz ve bnde düşüncelerimi söyliyim

arkadasım iki ayda bukadar delirecek bir durum yok hem bu denli agresif sinirli biri tehlikelidir smdiden bunu yapan ilerde neler yapar bir düşün.
eğer olaylar senn anlattıgn gbiyse o dellenmeye yer aramıs bahanesini de bulmuş planınıda uygulamış
sen kötü bişey dememişsin kötü bişey yapmamışsın kendini suçlama sakın arama sorma kendni bi halt zanneder
ararsan görüşmeye kalkarsan -ben buna naparsam yapiyim yine de geliyo- der havalara girer arkadaslarn dediği gibi bu ilişkiden sıkılmış senden kurtulmak istiyo olabilir yadaa aklında baskası ve baska heyecanlarlarda olabilir.

bu kişilikte olan biriyle ileriyi güçleştirmekten başka bişey yapmazsın hem 2 ayda ayrılmak mı istiyosun diyip günaydın diyerek trip atan erkekte hiç güven verici değil.

bencede doğru ya kafasında başkası vardır yada denge sorunu vardır

bencede doğru ya kafasında başkası vardır yada denge sorunu vardır

bnde bu tipe benzer biriyle birlikteydm de ondan biliodum o da bu sekilde bişeyler yapıp bahane aryodu sanki bn yalvaracakmısım gibi. su mübarek gecenin hürmetine asla yalan sölemiyorum bn bu tiple 3 yıl birlikteydm sonunda aniden herseyden sildi numarasnı deişmiş snradan anladm bni mevcut nosndan engellemiş baska nodan aradım kardesi cıktı tele. ne karakterszmş snradan anladm bitti demeye bile yüzü yoktu çok ağladım sızladım onun için çok mücadeleler verdm roman gbi hangsni anlatiyim.
aradan iki-üç ay mı ne geçti çok afedersiniz köpek gibi bna yalvardı eskisi gibi olalım diye.
ama iş işten geçti maymun gözünü açtı
diyeceğim o ki sevgililerinize asla boyun eğmeyin kıymet bilmeyen biriyse ayrılık lafı arada geçiyosa uzatmayın siz devam etmek istesenizde zaten bir yerde kopuyo bitiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…