ikimizde 24:18:
Konuyu okuyunca aklımdan 3. madde geçmişti benim de. Benimle eskisi kadar ilgilenmiyorsun diyen sevgiliye bu kadar tepki çok fazla ve de çok saçma. Eşyaları çöpe at konu sahibi. Geçmiş olsun. Yoluna bakmanı tavsiye ederim.
bide kandil mesajı atmıs banacevap bile yazmadım
Hangi kafa ile?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende anlamadım daha dün artistlik yapıyordu numaranıda silcem diye:)
Şeytan diyor pardon tanıyamadım diye mesaj at 😀😀
hiç cevap bile yazmadımo böyle olsun istedi bakalım görecegiz
Bencede en güzeli susmak. Iste bende suan o durumlardayim. Susmak ne zormuş☺☺
kızlar mesaj attı özür dilerim haksızdım yine cok sinirlenip ani bir tepki verdim demiş cevap yazmadım aradı acmadım arkadaslarıma mesaj atmıs böyle ayrılık olmaz konusmam gerek diye
ararsa konusuyummum ki
kızlar mesaj attı özür dilerim haksızdım yine cok sinirlenip ani bir tepki verdim demiş cevap yazmadım aradı acmadım arkadaslarıma mesaj atmıs böyle ayrılık olmaz konusmam gerek diye
ararsa konusuyummum ki
Canım seni diğer konundan hatırladım. Arkadaşların dediği gibi bu lafa bu kadar dellenmek cok sacma. Belli ki tutamıyor bu cocuk kendini, biriktirip patlayanlardan mı? Benim sevgilim böyledir. Başlarda susar ama en ufak seyde birikenleri dısa vurur ve patlar, bu yuzden olay anında cözmeye calısırım ben. O kafa dinleme olayında geldiğinde naptınız peki?Tavırları nasıldı ve dogum gununu kutladınız mı?
Birde hic bir mesajına cevap verme sakın, arasın açma.. Bu onun kafasına dank edecek emin ol.Hatasını bu şekilde anlayacak. Soru sorsa bile hic bir şekilde cevaplama. Onu bu sekilde cezalandır. Barışmayı düşünüyormusun?
seviyorum ama sevgide yeterli değilki artık kafa dinlemeden sonra hiçbirsey yapmadıda doğum günümüde kutlamadı hatta daha sinirli biri oldu simdi alıp karsıma herseyi haykırıp yolun acık olsun diyseim var bir yandanda gücüm yok hiç
hiç cevap bile verme, onun bu kadar edepsizlik yapmasına sen de sessizliğinle cevap ver de aklı başına gelsin.
bunu fırsat bil ve muhatap bile olma bir daha, yoksa daha önemli tartışmalarda kimbilir neler yapar.
bir bardak suda fırtına koparmış yahu.
Bekle bakalım biraz daha. Neler diyecek görelim. Öyle davrandiktan sonra bence onu peşinden gidecegini düşündü ki zaten heryerden sözde engelledi. Baki ona ulaşmaya çalışmadin o geldi simdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?