ayrıldık

ya o eşyaları çöpe atma kısmı beni de çok düşündürüyo yani atmak doğru mu sizce ?

Konuyu tam anlayamadım ama anlattığınız kadarıyla bahane arıyormuş,gitmiş gibi bir şey olmuş ama bence çok doluydu siz üzerine gidince böyle tepki göstermiş.Yani bir o lafa böyle şeyler yapılmaz...

kızlar mesaj attı özür dilerim haksızdım yine cok sinirlenip ani bir tepki verdim demiş cevap yazmadım aradı acmadım arkadaslarıma mesaj atmıs böyle ayrılık olmaz konusmam gerek diye

ararsa konusuyummum ki

bence hiç gereği yok, bu kadar basit mi yani

Canım seni diğer konundan hatırladım. Arkadaşların dediği gibi bu lafa bu kadar dellenmek cok sacma. Belli ki tutamıyor bu cocuk kendini, biriktirip patlayanlardan mı? Benim sevgilim böyledir. Başlarda susar ama en ufak seyde birikenleri dısa vurur ve patlar, bu yuzden olay anında cözmeye calısırım ben. O kafa dinleme olayında geldiğinde naptınız peki?Tavırları nasıldı ve dogum gununu kutladınız mı?
Birde hic bir mesajına cevap verme sakın, arasın açma.. Bu onun kafasına dank edecek emin ol.Hatasını bu şekilde anlayacak. Soru sorsa bile hic bir şekilde cevaplama. Onu bu sekilde cezalandır. Barışmayı düşünüyormusun?

seviyorum ama sevgide yeterli değilki artık kafa dinlemeden sonra hiçbirsey yapmadıda doğum günümüde kutlamadı hatta daha sinirli biri oldu simdi alıp karsıma herseyi haykırıp yolun acık olsun diyseim var bir yandanda gücüm yok hiç

Bekle bakalım biraz daha. Neler diyecek görelim. Öyle davrandiktan sonra bence onu peşinden gidecegini düşündü ki zaten heryerden sözde engelledi. Baki ona ulaşmaya çalışmadin o geldi simdide

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç cevap bile verme, onun bu kadar edepsizlik yapmasına sen de sessizliğinle cevap ver de aklı başına gelsin.
bunu fırsat bil ve muhatap bile olma bir daha, yoksa daha önemli tartışmalarda kimbilir neler yapar.
bir bardak suda fırtına koparmış yahu.

hiç deme ama erken pes etti belkide onu arayacagımı düsündü bende sessizlikle cevap veriyorum

oda ciddi dedi sanırım benim ayrılmayacagımımı düsünüyordu artık ne

doğru yoldasın, aynen devam et bence. zaten üstüne düşseydin, iyice havaya girerdi. noldu heryerden engellemişti. bak şimdi kendi ulaşmaya uğraşıyor.
(bana da noluyosa sinir oluyorum yaa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…