ayrıldık

Konuyu okuyunca aklımdan 3. madde geçmişti benim de. Benimle eskisi kadar ilgilenmiyorsun diyen sevgiliye bu kadar tepki çok fazla ve de çok saçma. Eşyaları çöpe at konu sahibi. Geçmiş olsun. Yoluna bakmanı tavsiye ederim.

olacağın önüne geçemiyosun demekki yaptığı nekadar ayıp aslında ama zaten onun farkında olsa yapmazdı bitirmeye bile yüzü yokmuş demekki

olacağın önüne geçemiyosun demekki yaptığı nekadar ayıp aslında ama zaten onun farkında olsa yapmazdı bitirmeye bile yüzü yokmuş demekki

aynenn 3 yıllık ilişkiyi bitirmek korkutmuş yavrucağızı ....

neyse ki bni hakettğini düşündüğüm biriyle 9 aydır evliyim çok mutluyum eşime aşığım .

Allah ım herkesi gönlüne göre iyi niyetli temiz ahlaklı insanlarla karşılastırsın sizin içinde geçerli bu dualarm kızlar.

senin adına sevindim yeniden birini sevmişsin birde mutlu olmuşsun allah mutluluğunu bozmasın gerçek sevenlerin karşısınada böyle dengesiz insanları çıkartmasın allah inşallah

her yerden engellemiş silmiş

sevgiliyken ufak bişeye tepkisi buysa iyiki silmiş seni.evlenince insan esinn nelerine karısıyor ozaman öldürür desene.böyle insan cok gördüm ruhsal bozukluktan böle yapıyorlar sanırım sebebe gerek yok bence.bence allah yüzüne gülmüs sakin insan herzaman için iyidir cinnet gecirme olayı bunun gibilere göre daha azdr enazından. keske benim esimde sakin olsaydı diyorum bazen.

valla sen o an saçların böle çok güzel olmuş deseydin de kafa atacakmış ayrılmayı düşünüyormuş ama insanca yapamayacağını anlayınca soğutmaya çalışmışki son zamanlarda her dediğime sinirleniyordu diyosun aynı şeyi ben evlenmeden eşime sölerdimde aklıma geldi ensesine birden şaplak attığım çok olmuşdur trafikdeyken bile :))) hiç böle tepkiler görmedim kaşınmama rağmen derler ya bir verdiğin karşı gelmiş kurtulmuşsun hiiç düşünme önüne bak kal sağlıcakla

senin adına sevindim yeniden birini sevmişsin birde mutlu olmuşsun allah mutluluğunu bozmasın gerçek sevenlerin karşısınada böyle dengesiz insanları çıkartmasın allah inşallah

aminnnn çok tşk ederim
onunla ilişkim bittikten snra zaten kimseyle dikiş tutturamadım olmadı güvenemedm aşıkta olamadım
ondan ayrıldktan iki.5 yıl snra filan esimle tanıstım ki tanısmamız görücü usulü oldu bn evlenmeyi hiç istemiyodum aşka kırgındım güven sorunum oluşmuştu bnm eşim ablamın eşinin kuzeni snradan birbirmzi çok sevdik tanıştıktan 1.5 ay snra sözlendk sözlendkten 10 gün snra nişanlandık nisandan 8 ay snrada evlendk çok sakin bir eşim var.
evli değilsen darısı basına insallah

çok güzel gerçekten sakince yaşarsınız gürültüsüz bir şekilde ben evli değilim ama sözlü sayılırım çok sağol canım inşallah hep böyle mutlu yürür birlikteliğiniz :))

çok güzel gerçekten sakince yaşarsınız gürültüsüz bir şekilde ben evli değilim ama sözlü sayılırım çok sağol canım inşallah hep böyle mutlu yürür birlikteliğiniz :))

insallah sennde Allah tamamına erdirsin inş.

bu arada ismin hilal acar mı bu isimde taa ilkokuldan beri yakın bir arkadasım var isim benzerliğiniz dikkatimi çekti yanlıs okumuyorumdur inş adını. kısaltarak yazmıssında

ablamın ismi o ben kardeşiyim ablam uzun zamandır girmiyo buraya onun hesabı ama profilde albüm var oradan bakabilirsin resimlere ablamın resimleri var :))

Son düzenleme:
ablamın ismi o ben kardeşiyim ablam uzun zamandır girmiyo buraya onun hesabı ama profilde albüm var oradan bakabilirsin resimlere ablamın resimleri var :))

hmm baktımda isim benzerliği ya ablan bnm arkadasm deilmiş

haklısınız sanırım keske böyle yapmak yerine düzgünce karsısına alıp olmuyor canım yapamıyorum deseydi neyse öyle diyemedi böyle yaptı hayırlısı böyleymiş diyorum

büyüdükçe insanın simasıda değişiyo ama hangi ilkokuldu acaba

samsunda bu ilkokul. Arkadasımla hala görüşüyoruz canım ikimizde evlendik aynı mahalledeyiz ilkokulda tanısmıstık baktımda senn ablan değilmiş isim benzerliği arkadasım bursada evli ve hamile doğurmasına az kaldı face de görüşüyoruz ara sıra.

haklısınız sanırım keske böyle yapmak yerine düzgünce karsısına alıp olmuyor canım yapamıyorum deseydi neyse öyle diyemedi böyle yaptı hayırlısı böyleymiş diyorum

bazı erkeklerin -bitti- kelimesini demeye cesareti olmuyo bnm eski sevgilim gibi. Hemde ben 3 yıl çıkmıştım bu şahısla. o yastaki aklımla onunla evlencem diyodum 3 yıl az bir zaman da değil çok şeye katlandım kimlere karşı çıkmıştım onun için. iyikide olmamış Allah ın sevgili kuluymuşum ki olmamış.

her şerde bir hayır var alnına yazılmışsa zaten olur ama bu agresiflik bastan savmalar silmeler falan hiç hoş değil sağlıklı bir ilişki olmaz o adamla.

onunla senin yaslarınız kaç acaba ?

ikimizde 24:18:

ne güzel biriniz evli biriniz hamile allah tamamını erdirsin seninde en yakında olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…