Şimdi şöyle bir durum var.
henüz 2 aydır birliktesiniz, bu 2 aydan önce peşinizden koştu ve sonra sizi ikna etti.
1. kedi ciğere ulaşana kadar müthiştir, ciğere ulaştımı çok da matah değil der, ulaşamadımı da mundar der.
bu durumda, elde edince sığır, çok afedersiniz sığır gibi hoş bi hayvana hakaret ediyorum, karaktersiz eski sevgiliniz, sizden sıkıldı. elde edemediği için sevmişti belki de, zaaf gibisinden.
2. memlekete gitmeden bi kız aklına takıldı, gitti kızla iletişim kurdu, tabiri caiz başkasını buldu.
3. memlekette aklına girdiler(hiç sanmıyorum)
4. kişilik bozukluğu olan bi psikopat.
olası durumlar bunlar..
fakat bence asıl önemli olan BU SEBEPLERDEN HANGİSİ OLURSA OLSUN siz karlısınız.
Defolsun gitsin allahın delisi. deli çok var memlekette, akıllı lazım.
bnde bu tipe benzer biriyle birlikteydm de ondan biliodum o da bu sekilde bişeyler yapıp bahane aryodu sanki bn yalvaracakmısım gibi. su mübarek gecenin hürmetine asla yalan sölemiyorum bn bu tiple 3 yıl birlikteydm sonunda aniden herseyden sildi numarasnı deişmiş snradan anladm bni mevcut nosndan engellemiş baska nodan aradım kardesi cıktı tele. ne karakterszmş snradan anladm bitti demeye bile yüzü yoktu çok ağladım sızladım onun için çok mücadeleler verdm roman gbi hangsni anlatiyim.
aradan iki-üç ay mı ne geçti çok afedersiniz köpek gibi bna yalvardı eskisi gibi olalım diye.
ama iş işten geçti maymun gözünü açtı
diyeceğim o ki sevgililerinize asla boyun eğmeyin kıymet bilmeyen biriyse ayrılık lafı arada geçiyosa uzatmayın siz devam etmek istesenizde zaten bir yerde kopuyo bitiyo.
olacağın önüne geçemiyosun demekki yaptığı nekadar ayıp aslında ama zaten onun farkında olsa yapmazdı bitirmeye bile yüzü yokmuş demekki
aynenn 3 yıllık ilişkiyi bitirmek korkutmuş yavrucağızı ....
neyse ki bni hakettğini düşündüğüm biriyle 9 aydır evliyim çok mutluyum eşime aşığım .
Allah ım herkesi gönlüne göre iyi niyetli temiz ahlaklı insanlarla karşılastırsın sizin içinde geçerli bu dualarm kızlar.
her yerden engellemiş silmiş
senin adına sevindim yeniden birini sevmişsin birde mutlu olmuşsun allah mutluluğunu bozmasın gerçek sevenlerin karşısınada böyle dengesiz insanları çıkartmasın allah inşallah
aminnnn çok tşk ederim
onunla ilişkim bittikten snra zaten kimseyle dikiş tutturamadım olmadı güvenemedm aşıkta olamadım
ondan ayrıldktan iki.5 yıl snra filan esimle tanıstım ki tanısmamız görücü usulü oldu bn evlenmeyi hiç istemiyodum aşka kırgındım güven sorunum oluşmuştu bnm eşim ablamın eşinin kuzenisnradan birbirmzi çok sevdik tanıştıktan 1.5 ay snra sözlendk sözlendkten 10 gün snra nişanlandık nisandan 8 ay snrada evlendk çok sakin bir eşim var.
evli değilsen darısı basına insallah
çok güzel gerçekten sakince yaşarsınız gürültüsüz bir şekilde ben evli değilim ama sözlü sayılırım çok sağol canım inşallah hep böyle mutlu yürür birlikteliğiniz :))
insallah sennde Allah tamamına erdirsin inş.
bu arada ismin hilal acar mı bu isimde taa ilkokuldan beri yakın bir arkadasım var isim benzerliğiniz dikkatimi çekti yanlıs okumuyorumdur inş adını. kısaltarak yazmıssında
ablamın ismi o ben kardeşiyim ablam uzun zamandır girmiyo buraya onun hesabı ama profilde albüm var oradan bakabilirsin resimlere ablamın resimleri var :))
hmm baktımda isim benzerliği ya ablan bnm arkadasm deilmiş
haklısınız sanırım keske böyle yapmak yerine düzgünce karsısına alıp olmuyor canım yapamıyorum deseydi neyse öyle diyemedi böyle yaptı hayırlısı böyleymiş diyorum
büyüdükçe insanın simasıda değişiyo ama hangi ilkokuldu acaba
haklısınız sanırım keske böyle yapmak yerine düzgünce karsısına alıp olmuyor canım yapamıyorum deseydi neyse öyle diyemedi böyle yaptı hayırlısı böyleymiş diyorum
bazı erkeklerin -bitti- kelimesini demeye cesareti olmuyo bnm eski sevgilim gibi. Hemde ben 3 yıl çıkmıştım bu şahısla. o yastaki aklımla onunla evlencem diyodum 3 yıl az bir zaman da değil çok şeye katlandım kimlere karşı çıkmıştım onun için. iyikide olmamış Allah ın sevgili kuluymuşum ki olmamış.
her şerde bir hayır var alnına yazılmışsa zaten olur ama bu agresiflik bastan savmalar silmeler falan hiç hoş değil sağlıklı bir ilişki olmaz o adamla.
onunla senin yaslarınız kaç acaba ?
samsunda bu ilkokul. Arkadasımla hala görüşüyoruz canım ikimizde evlendik aynı mahalledeyiz ilkokulda tanısmıstık baktımda senn ablan değilmiş isim benzerliğiarkadasım bursada evli ve hamile doğurmasına az kaldı face de görüşüyoruz ara sıra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?