Ayrıldık

eşinin ne sana ne de ailene saygısı var. öyle cahil bir adamla, bir ömür boyu nasıl katlanmayı düşünüyordun?
Bilmiyorum hep sorun çıkaran taraf ben olarak görülüyodum. Kavga ettik ben de ona ben takıntılıysam mızmızsam sen de kırosun serserisin dedim.

Muştayla gezip annenizle dalga geçen adamsızmı yaşayamıcaksınız.
Bencede takıntı sizde bu adam yoksa elle tutulur bi yanı yok..
Çocukluğumdan beri sadece onu sevdim bilmiyprum o da seviyodu ama benim gibi değil daha normal bi sevgiydi zaten çok sevdiğim için boğdum yordum onu. Nesini seviyosun dersen bilmiyorum herkes çirkin kaba eğitimsiz merhametsiz vs olduğunu söylüyor ama ben onu çok başka görüyorum neden bilmiyorum bana da saplantı gibi geliyor ama saplantı çocukluktan beri devam eder mi ? Başka bi erkekle kendimi düşünemiom

Önceki konunuzu okurken bir kadin annesiyle dalga geçen birine nasıl saygi duyar ben olsam çoktan bitirmistim demiştim. Demekki siz dolmuş sunuz. Bugün bitmese birgün mutlaka biterdi.

Önceki konunuzu okurken bir kadin annesiyle dalga geçen birine nasıl saygi duyar ben olsam çoktan bitirmistim demiştim. Demekki siz dolmuş sunuz. Bugün bitmese birgün mutlaka biterdi.
Keşke tek sorunumuz annemle dalga geçmesi olsaydı

Kendini okadar övüyoki herkes eğitimsiz kaba ve bence sende dahil (onun gözünde)
Sende kendini ezik görüp onu yüceltmişsin.

İlla başka erkek diye düşünme hayatını erkeksiz doya doya yaşayan bisürü güçlü kadınlarımız var illa erkekmi lazım yani!

Hem çocukluktan beri dediğin zaten daha 22 yaşındasın. 22 ne ki daha yeni çocukluktan olgunluğa geçtiğimiz ilk yıllar. Hayatında daha bisürü şey olucak o serseriyi hatırlamak bile istemiceksin belkide..

Bu süre zarfın da, bence psikolog dan yardım alırsan iyi olur, bildiğin saplantı haline getirmişsin. Bak güzelim bir evliliği sürdürebilmek için sevmek, aşık olmak yetmiyor.. Eşin sana bildiğin psikolojik şiddet uyguluyor. Eşin izin vermediği sürece, tayt bile giyinemiyordun. Sırf sana baktı diye, muştayla adamı dövmesi; normal bir durum muydu? Başkalarına şiddet uygulayan adam, yarın bir gün seni de döver. Annene yaptığı saygısızlıklar filan... Sana saygısı yok ki..

bu erkekler cidden hepsi aynı.
kendini görmeyen adama hiçbirşey anlatamazsın kardeşim anlamıyorlar anlamıyorlarr

Reactions: mw-
Hayır o yüzden değil tabiki. İkimizin kararı. Aslında ikimiz de istemioruz ama artık imkansız birlikte olmamız.

Niye imkansız mis bu kadar severken
Yapmayın koymayın bu aşka sorun ne ozelden yazarsaniz yardimci olmaya calisirim
Bir arkadaşımyeni boşandı severek çok pişman asardik biz diyo psikolojisi bozuldu

aman boşuna burada yazılanlarla kendinizi doldurmayin siz zaten barisirsiniz
bu kadar insan da yazdığıyla kalır
sizin gibi hastalıklı sevgiye sahip çiftler ayrılmıyor çevremden gordugumle
bilmiyorum lise üniversite yıllarım hep böyle geçti evlenince düzeleceğimizi düşündüm

bilmiyorum lise üniversite yıllarım hep böyle geçti evlenince düzeleceğimizi düşündüm

karakter söz konusu olunca olursa olsun duzelmiyor
iki yol var
ya o kişiyi birakacaksin ya da o kişiyi öyle kabulleneceksin
ayrılık sebebiniz gerçekten merak ettim

Neden yaptım bilmiyorum ama dayanamadım mesaj attım allah bildiği gibi yapsın ben bunları hakmetmedim senden nefret ediyorum vs vs yazdım çok yanlış ama tutamıyorum kendimi o da "persphone bak mesaj atmadan bile duramıyosun attığın mesaj da beddua işte ep böyle ayarsız sabırsız olduğun için böyle oldu burama getirdin çalışırken beş yüz tane mesaj atıyosun sanki liseliymişiz gibi senle telefonda mesajlaşarak kavga etmemi bekliyosun benden ayrılmadan önce de bi kez olsun akışına bırakabilsen akşamı beklesen sakin olsan şuan bu halde olmazdık kendine bi iyilik yap ve saplantılarından kurtul" yazmış

Adam haklı

Kendini biraz frenle olayları akışına bırak eve gelir gelmez kaldigin yerden başlama takıntı haline getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…