- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
Yapacağı son şeyBoşanmak en son çare olmalı .. Neden evlilik terapisti denemiyorsunuz ??
Bilmiyorum hep sorun çıkaran taraf ben olarak görülüyodum. Kavga ettik ben de ona ben takıntılıysam mızmızsam sen de kırosun serserisin dedim.eşinin ne sana ne de ailene saygısı var. öyle cahil bir adamla, bir ömür boyu nasıl katlanmayı düşünüyordun?
Yapacağı son şey
Çocukluğumdan beri sadece onu sevdim bilmiyprum o da seviyodu ama benim gibi değil daha normal bi sevgiydi zaten çok sevdiğim için boğdum yordum onu. Nesini seviyosun dersen bilmiyorum herkes çirkin kaba eğitimsiz merhametsiz vs olduğunu söylüyor ama ben onu çok başka görüyorum neden bilmiyorum bana da saplantı gibi geliyor ama saplantı çocukluktan beri devam eder mi ? Başka bi erkekle kendimi düşünemiomMuştayla gezip annenizle dalga geçen adamsızmı yaşayamıcaksınız.
Bencede takıntı sizde bu adam yoksa elle tutulur bi yanı yok..
Keşke tek sorunumuz annemle dalga geçmesi olsaydıÖnceki konunuzu okurken bir kadin annesiyle dalga geçen birine nasıl saygi duyar ben olsam çoktan bitirmistim demiştim. Demekki siz dolmuş sunuz. Bugün bitmese birgün mutlaka biterdi.
Kendini okadar övüyoki herkes eğitimsiz kaba ve bence sende dahil (onun gözünde)Çocukluğumdan beri sadece onu sevdim bilmiyprum o da seviyodu ama benim gibi değil daha normal bi sevgiydi zaten çok sevdiğim için boğdum yordum onu. Nesini seviyosun dersen bilmiyorum herkes çirkin kaba eğitimsiz merhametsiz vs olduğunu söylüyor ama ben onu çok başka görüyorum neden bilmiyorum bana da saplantı gibi geliyor ama saplantı çocukluktan beri devam eder mi ? Başka bi erkekle kendimi düşünemiom
Bu süre zarfın da, bence psikolog dan yardım alırsan iyi olur, bildiğin saplantı haline getirmişsin. Bak güzelim bir evliliği sürdürebilmek için sevmek, aşık olmak yetmiyor.. Eşin sana bildiğin psikolojik şiddet uyguluyor. Eşin izin vermediği sürece, tayt bile giyinemiyordun. Sırf sana baktı diye, muştayla adamı dövmesi; normal bir durum muydu? Başkalarına şiddet uygulayan adam, yarın bir gün seni de döver. Annene yaptığı saygısızlıklar filan... Sana saygısı yok ki..Çocukluğumdan beri sadece onu sevdim bilmiyprum o da seviyodu ama benim gibi değil daha normal bi sevgiydi zaten çok sevdiğim için boğdum yordum onu. Nesini seviyosun dersen bilmiyorum herkes çirkin kaba eğitimsiz merhametsiz vs olduğunu söylüyor ama ben onu çok başka görüyorum neden bilmiyorum bana da saplantı gibi geliyor ama saplantı çocukluktan beri devam eder mi ? Başka bi erkekle kendimi düşünemiom
Niye? Vajinismus mu oldun?Hayır o yüzden değil tabiki. İkimizin kararı. Aslında ikimiz de istemioruz ama artık imkansız birlikte olmamız.
Komik değilNiye? Vajinismus mu oldun?
Bana hala hareketlerini düzelt saplantılarından kurtul devam edelim diyor ama onu da biliyosunuz anlattım burda ben takıntılarımdan kurtulayım diyorum yine saçmasapan bi hareket yapıo başa dönüyoruz hiç kendi yanlışlarımı görmüyo
Hayır o yüzden değil tabiki. İkimizin kararı. Aslında ikimiz de istemioruz ama artık imkansız birlikte olmamız.
bilmiyorum lise üniversite yıllarım hep böyle geçti evlenince düzeleceğimizi düşündümaman boşuna burada yazılanlarla kendinizi doldurmayin siz zaten barisirsiniz
bu kadar insan da yazdığıyla kalır
sizin gibi hastalıklı sevgiye sahip çiftler ayrılmıyor çevremden gordugumle
bilmiyorum lise üniversite yıllarım hep böyle geçti evlenince düzeleceğimizi düşündüm
Adam haklıNeden yaptım bilmiyorum ama dayanamadım mesaj attım allah bildiği gibi yapsın ben bunları hakmetmedim senden nefret ediyorum vs vs yazdım çok yanlış ama tutamıyorum kendimio da "persphone bak mesaj atmadan bile duramıyosun attığın mesaj da beddua işte ep böyle ayarsız sabırsız olduğun için böyle oldu burama getirdin çalışırken beş yüz tane mesaj atıyosun sanki liseliymişiz gibi senle telefonda mesajlaşarak kavga etmemi bekliyosun benden ayrılmadan önce de bi kez olsun akışına bırakabilsen akşamı beklesen sakin olsan şuan bu halde olmazdık kendine bi iyilik yap ve saplantılarından kurtul" yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?