Ayrıldık

Eşin kendini düzelt ayrilmayalim demiş niye yanasmiyosun? Sevginden ve sevildiginden eminsen her şey bi şekilde hallolur emin olur.

Bende suan bosanma asamasındayım malesef ve 5 aylık evlıyım.. esımle bızde hıc anlasamıyorduk cok sinirli biriydi.. daha vs bi sürü problemlerim oldu.. beni 10 12 gundur bır kere bile aramadı. Bak senın esın ne guzel konusmus... kendını duzelt canım yuvanı yıkma

en büyük sorun kocamın gözünde tek sorunun bende olması. eski konularımdan arkadaşlar bilirler kendisi de hiç de normal değil.
Orasını bilmiyorum canm eski konularını okumadım ama sevıyorsan ve eşin seni seviyorsa çözülmeyecek mesele yoktur bence
Acaba eşinizde problemleri çözme taraftarı mı ?
Boşanma kimin fikriydi.

Orasını bilmiyorum canm eski konularını okumadım ama sevıyorsan ve eşin seni seviyorsa çözülmeyecek mesele yoktur bence
Acaba eşinizde problemleri çözme taraftarı mı ?
Boşanma kimin fikriydi.
eşim benle ilgili problemler için "kendini düzelt" deyip duruyr ama kendinde hiçbir problem görmüyor. halbuki benim psikolojik sorunlarımın sebebi kendisi. evet ben de çok yıprandım kem sinirlerim çok bozuk sürekli ağlayan biri oldum hem çirkinleştim inanır mısınız 45 kiloyum betim benzim attı. boşanmak kavga ederken çıktı ama zaten artık bana uzaktı fiziken yakındı da eskisi gibi olmadığımızı hissediyodum sanki beni sevmiyo da bana tahammül ediyor gibiydi birden çıktı ikimiz de onayladık bu fikri öyle işte.

Sen uzun uzun yaz ama karmaşık değil tane tane okurum mutlaka.

Ben seve seve yardimci olmak isterim..

Hamilelik duygusalligi mi bilmiyorum ama su yorumunuza huzunlendim.
Bir arkadasiymiscasina yazmissiniz, ne guzel.
Allah size de kolayliklar ve mutluluklar versin.

Konu sahibi arkadas, butun konularinizi okumus ancak hic yorum yazmamistim.
Madem anlatamiyorsunuz, esinize de sarmayin.
Sakin olun, kendinizi bir dinleyin.
Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun.

Kesinlikle siz ayrılmazsınız diyorum boşuna kendini üzme daha bikaç hafta önce kocanın sana aşırı yakınlık isteğinden dert yanmışsın şimdi sen seviyorum diyorsun. Daha dün kocanın ayağı için üzülüp çare aramışsın

Bu evlilik bitmez. Küser küser barışırsınız ancak

seninki sevgi degil saplanti bence

Canım heleki bu fikir kavga esnasında çıktıysa hiç mantıklı değil.
Acaba ikinizle de konuşup, iki tarafı taraf tutmadan düzeltmeye çalışan eşinizin sevdiği saydığı bir büyüğünüz yok mu?Bazen böyle konuşmalar bile etkili olabılıyor.
İnsanlar çok nadir kendi hatalarının farkına varırlar. Acaba sende eşine kendisinin de şuu veya bu hatalarının olduğunu ve seninde bunlardan rahatsızlık duyduğunu söyledin mi?
Canım ağlamak çözüm değil.Sakin olmalı ve mantıklı davranmalısınız. Güçlü olman lazım ağlayarak problemlerinizi çözemessin.
Belli ki sinirli bir anınızda boşanma fikri çıkmış. Ve gururunuza yediremediğiniz için geri adım atmamışsınızz.

kocamın yakınlık isteği duygusal yakınlık değildi ki beni çok yıpratan bir konuydu

kocamın ayağına gelince o ayağı törpüleyen sarımsak bağlayan vs ben olduğum için çare aramam doğal

Buraya yazacak kadar hatta artık ayrıntı yazamayacak kadar dertli bir insana başka türlü yorum yazmak bana göre onu daha da üzmekten öteye gitmez.

Çoğunun aksine uzun konuları severim ben yeter ki anlaşılır olsun.

Daha gerçek ve daha samimi geliyor.

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah amin..

kocamın yakınlık isteği duygusal yakınlık değildi ki beni çok yıpratan bir konuydu

kocamın ayağına gelince o ayağı törpüleyen sarımsak bağlayan vs ben olduğum için çare aramam doğal
Bu konunun sonuna barıştık yazacaksın bikaç gün içinde eminim. Ohooo boşanalım deme ile boşanılmış olsa biz 100 kere boşanmıştık ama bikaç güne yatışır barışırsınız eminim.
Çünkü geçmiş konularında hiç de birbirini sevmeyen iki insan görmedim ben hatta bunda bile

Bosanalim deme ile bosanilmis olsa mi? Cocuk oyuncağı mi bu. Afedersinizde b..u cikar evliligin. Oyle evlilik mi olur. Lackalasir artik.

Bosanalim deme ile bosanilmis olsa mi? Cocuk oyuncağı mi bu. Afedersinizde b..u cikar evliligin. Oyle evlilik mi olur. Lackalasir artik.
Konunun sonunda yada konu sahibinin bir sonraki konusunda barışmış olacaklarını göreceksiniz. Eski konularına bir bakın demek istediğimi anlarsınız kocasını sevmeyen bir kadın yada karısını sevmeyen bir koca yok. Konu sahibi bu sefer ki olaya da ufak tefek şeyler söylesem bunun için mi boşanıyorsunuz derler demiş.

Birbirlerini kaybetme korkusu kalmamış (çünkü artık ikisi de elde etmiş) bir çift var ve yapay olarak kaybetme korkusu oluşturuyorlar. Boşanmayacakları çok belli.

Ayrılacağınızı sanmiyorum.

Eski konularından hatırladığım kadarıyla siz;
Çok kaprisli, zayıf, çocuk istemeyen, kayinvalidenlerin evinde kalkıp yemek yiyemeyen mutfaklarina giremeyen birisin.

Eşiniz de;
Çocuk isteyen, kaprislerinize karşı sabırlı, son zamanlarda cinsel istekleri aşırı derecede artmış olan, annenizle alttan alttan dalga geçen bir tip.

Ya birbirinize saygınız kalmadı. Ya cinsel sikintilariniz var ya da esin annenle dalga konusunda sana hak vermediği için bu konuyu açma gereği duydunuz ve ayrılma noktasına geldiniz.

Neyse çokta kasmayın bence.

sorun evliliğimizin devam etmemesi için çok fazla sorun olması ama daha da kötüsü bu sorunlarınkapanıp unutulup gidilemeyeceği gibi her gün 2'ye katlanarak günden güne çığ olması ve öyle devam edecek olması. ve söylenen sözlerin unutulamayacak olması. kocam bana şu ana kadar söylediklerini söyleyeceğine keşke hakaret falan etseydi sakinleşince unutulurdu

valla bizim dertleimiz okyanussa annemle dalga geçmesi sadece bir su birikintisi. eşimin her yaptığı hakkında saat başı ayrı bir başlık açabilirim ve her biri ayrı ayrı sitedekilere "yok artık" dedirtir. burayı çok meşgul etmemek çin 2 haftada bir falan son kafama takılanı yazıyorum

İyi de herkesin arasında ufak tefek sorunlar ve sıkıntılar vardır.

Benim de esimle aramda bazı sorunlar oluyor, yeri geliyor o üzülüyor yeri geliyor ben üzülüyorum ama bir şekilde konuşup hallediyoruz.
Her konumuzu buraya açsam ohoo herkes hafta başına konu acar ve dertler bitmek tükenmek bilmeyen bir kaosa doğru yol alır.
Çünkü biz sizi ve eşinizi tanımıyoruz. Karakterlerinizi tam olarak bilmiyoruz. Her derdinizi buraya yazdığınızda bizim yonlendirmelerimizle hayatınızı devam ettiremezsiniz.

Ben buraya sürekli konu açılmasını doğru bulmuyorum. Çünkü bir süre sonra üyeler de saygı duymuyor. Yahu bu her ay konu açıyor sıkıldık artik diye düşünenler olduğunu sanıyorum. Buraya yazacağınıza oturup konusun.

Ciddi ciddi konuşun.
Biz sizi birbirinizden daha çok tanimiyoruz.

Buraya sorunu da yazmamışsınız. Ne yazalım size.
Nasıl destek olalım. Nasıl yönlendirelim.

Bence çok yıprandı iseniz bir terapiste gidin.
Psikologa gidin.
Daha yaşınızda küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…