- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
ama o kendini düzeltmedikçe ben de düzeltemiyorum kiEşin kendini düzelt ayrilmayalim demiş niye yanasmiyosun? Sevginden ve sevildiginden eminsen her şey bi şekilde hallolur emin olur.
ben böyle istemiyorumBen bosanacaginiza ihtimal vermiyorum. Bazı kadınlar böyle evlilik seviyor.
Eşin kendini düzelt ayrilmayalim demiş niye yanasmiyosun? Sevginden ve sevildiginden eminsen her şey bi şekilde hallolur emin olur.
Orasını bilmiyorum canm eski konularını okumadım ama sevıyorsan ve eşin seni seviyorsa çözülmeyecek mesele yoktur benceen büyük sorun kocamın gözünde tek sorunun bende olması. eski konularımdan arkadaşlar bilirler kendisi de hiç de normal değil.
eşim benle ilgili problemler için "kendini düzelt" deyip duruyr ama kendinde hiçbir problem görmüyor. halbuki benim psikolojik sorunlarımın sebebi kendisi. evet ben de çok yıprandım kem sinirlerim çok bozuk sürekli ağlayan biri oldum hem çirkinleştim inanır mısınız 45 kiloyum betim benzim attı. boşanmak kavga ederken çıktı ama zaten artık bana uzaktı fiziken yakındı da eskisi gibi olmadığımızı hissediyodum sanki beni sevmiyo da bana tahammül ediyor gibiydi birden çıktı ikimiz de onayladık bu fikri öyle işte.Orasını bilmiyorum canm eski konularını okumadım ama sevıyorsan ve eşin seni seviyorsa çözülmeyecek mesele yoktur bence
Acaba eşinizde problemleri çözme taraftarı mı ?
Boşanma kimin fikriydi.
Sen uzun uzun yaz ama karmaşık değil tane tane okurum mutlaka.
Ben seve seve yardimci olmak isterim..
seninki sevgi degil saplanti benceÇocukluğumdan beri sadece onu sevdim bilmiyprum o da seviyodu ama benim gibi değil daha normal bi sevgiydi zaten çok sevdiğim için boğdum yordum onu. Nesini seviyosun dersen bilmiyorum herkes çirkin kaba eğitimsiz merhametsiz vs olduğunu söylüyor ama ben onu çok başka görüyorum neden bilmiyorum bana da saplantı gibi geliyor ama saplantı çocukluktan beri devam eder mi ? Başka bi erkekle kendimi düşünemiom
Canım heleki bu fikir kavga esnasında çıktıysa hiç mantıklı değil.eşim benle ilgili problemler için "kendini düzelt" deyip duruyr ama kendinde hiçbir problem görmüyor. halbuki benim psikolojik sorunlarımın sebebi kendisi. evet ben de çok yıprandım kem sinirlerim çok bozuk sürekli ağlayan biri oldum hem çirkinleştim inanır mısınız 45 kiloyum betim benzim attı. boşanmak kavga ederken çıktı ama zaten artık bana uzaktı fiziken yakındı da eskisi gibi olmadığımızı hissediyodum sanki beni sevmiyo da bana tahammül ediyor gibiydi birden çıktı ikimiz de onayladık bu fikri öyle işte.
kocamın yakınlık isteği duygusal yakınlık değildi kiKesinlikle siz ayrılmazsınız diyorum boşuna kendini üzmedaha bikaç hafta önce kocanın sana aşırı yakınlık isteğinden dert yanmışsın şimdi sen seviyorum diyorsun. Daha dün kocanın ayağı için üzülüp çare aramışsın
Bu evlilik bitmez. Küser küser barışırsınız ancak
Hamilelik duygusalligi mi bilmiyorum ama su yorumunuza huzunlendim.
Bir arkadasiymiscasina yazmissiniz, ne guzel.
Allah size de kolayliklar ve mutluluklar versin.
Konu sahibi arkadas, butun konularinizi okumus ancak hic yorum yazmamistim.
Madem anlatamiyorsunuz, esinize de sarmayin.
Sakin olun, kendinizi bir dinleyin.
Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun.
bu soğukkanlılık değilkeşke ben de böyle soğuk kanlı olabilsem
Bu konunun sonuna barıştık yazacaksın bikaç gün içinde eminim. Ohooo boşanalım deme ile boşanılmış olsa biz 100 kere boşanmıştık ama bikaç güne yatışır barışırsınız eminim.kocamın yakınlık isteği duygusal yakınlık değildi kibeni çok yıpratan bir konuydu
kocamın ayağına gelince o ayağı törpüleyen sarımsak bağlayan vs ben olduğum için çare aramam doğal
Bu konunun sonuna barıştık yazacaksın bikaç gün içinde eminim. Ohooo boşanalım deme ile boşanılmış olsa biz 100 kere boşanmıştık ama bikaç güne yatışır barışırsınız eminim.
Çünkü geçmiş konularında hiç de birbirini sevmeyen iki insan görmedim ben hatta bunda bile
Konunun sonunda yada konu sahibinin bir sonraki konusunda barışmış olacaklarını göreceksiniz. Eski konularına bir bakın demek istediğimi anlarsınızBosanalim deme ile bosanilmis olsa mi? Cocuk oyuncağı mi bu. Afedersinizde b..u cikar evliligin. Oyle evlilik mi olur. Lackalasir artik.
sorun evliliğimizin devam etmemesi için çok fazla sorun olması ama daha da kötüsü bu sorunlarınkapanıp unutulup gidilemeyeceği gibi her gün 2'ye katlanarak günden güne çığ olması ve öyle devam edecek olması. ve söylenen sözlerin unutulamayacak olması. kocam bana şu ana kadar söylediklerini söyleyeceğine keşke hakaret falan etseydi sakinleşince unutulurduKonunun sonunda yada konu sahibinin bir sonraki konusunda barışmış olacaklarını göreceksiniz. Eski konularına bir bakın demek istediğimi anlarsınızkocasını sevmeyen bir kadın yada karısını sevmeyen bir koca yok. Konu sahibi bu sefer ki olaya da ufak tefek şeyler söylesem bunun için mi boşanıyorsunuz derler demiş.
Birbirlerini kaybetme korkusu kalmamış (çünkü artık ikisi de elde etmiş) bir çift var ve yapay olarak kaybetme korkusu oluşturuyorlar. Boşanmayacakları çok belli.
valla bizim dertleimiz okyanussa annemle dalga geçmesi sadece bir su birikintisi. eşimin her yaptığı hakkında saat başı ayrı bir başlık açabilirim ve her biri ayrı ayrı sitedekilere "yok artık" dedirtir. burayı çok meşgul etmemek çin 2 haftada bir falan son kafama takılanı yazıyorumAyrılacağınızı sanmiyorum.
Eski konularından hatırladığım kadarıyla siz;
Çok kaprisli, zayıf, çocuk istemeyen, kayinvalidenlerin evinde kalkıp yemek yiyemeyen mutfaklarina giremeyen birisin.
Eşiniz de;
Çocuk isteyen, kaprislerinize karşı sabırlı, son zamanlarda cinsel istekleri aşırı derecede artmış olan, annenizle alttan alttan dalga geçen bir tip.
Ya birbirinize saygınız kalmadı. Ya cinsel sikintilariniz var ya da esin annenle dalga konusunda sana hak vermediği için bu konuyu açma gereği duydunuz ve ayrılma noktasına geldiniz.
Neyse çokta kasmayın bence.
valla bizim dertleimiz okyanussa annemle dalga geçmesi sadece bir su birikintisi. eşimin her yaptığı hakkında saat başı ayrı bir başlık açabilirim ve her biri ayrı ayrı sitedekilere "yok artık" dedirtir. burayı çok meşgul etmemek çin 2 haftada bir falan son kafama takılanı yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?