- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
Evden ayrıldım iğnemi bile bırakmadımAdam haklı
Kendini biraz frenle olayları akışına bırak eve gelir gelmez kaldigin yerden başlama takıntı haline getirme
Hayır öylebişey yok ama ıvır zıvır onlarca sebebi var bir kısmını yazsam bunun için mi boşanıyosun derler hepsini yazsam kimse okumak istemezadamın annenizle konuşurken ki uslubu bile sizin için soğuma sebebi değilken aldatma yok ama bitti demeniz muştanın ucunun size dokunduğu izlenimi oluşturdu bende..
buraya yazmamanızın sebebide geri döneceğinizi bildiğinizden.. zira sizinki sevgi değil takıntı.. elbet döneceksiniz adım kadar eminim..
bence yardım almalısınız hayatınızı bu çakma kabadayıyla harcamadan önce kendinizi kurtarmanın yollarına bakmalısınız..
Bunu kabullenmek tedaviyi kolaylastirirSanırım psikolojik sorunlarım var saplantılı ve takıntılıyım bunlarla kendimi de kocamında yiyip bitirdim
SOrun şu ki kocam da normal ni insan deil ve ne zaman düzelcek gibi olsam sayesinde başa dönüyoruzBunu kabullenmek tedaviyi kolaylastirir
Bosanmayip tedavi olun
Kendisi tedavi olur mu peki? Birlikte gidinSOrun şu ki kocam da normal ni insan deil ve ne zaman düzelcek gibi olsam sayesinde başa dönüyoruz
Kocamın bana sabrı taştıkça tahammülü de azaldı artık ağladığımda bile sinirleniyorYa bak bence kestirip atma çözmeye çalışın sen ben de takıntılıyım diyorsun o zaman en azından sen bir doktora gözük aşıksın ve daha çok gençsin bence de evde sürekli boş olduğundan sarmış olabilirsin bi arkadaş da öyle demiş işe falan girmeyi dene ya da evde bir şeyler yap çok üzüldüm şuan küçük küçük şeylerden yuva yıkılmaz
Hayır öylebişey yok ama ıvır zıvır onlarca sebebi var bir kısmını yazsam bunun için mi boşanıyosun derler hepsini yazsam kimse okumak istemez
Kocamın bana sabrı taştıkça tahammülü de azaldı artık ağladığımda bile sinirleniyor
Canım eğer sorunun farkındaysan mutlaka çözümü de biliyorsundur. Eğer seviyorsan yuvanı yıkma derim.Sanırım psikolojik sorunlarım var saplantılı ve takıntılıyım bunlarla kendimi de kocamında yiyip bitirdim
Hayır öylebişey yok ama ıvır zıvır onlarca sebebi var bir kısmını yazsam bunun için mi boşanıyosun derler hepsini yazsam kimse okumak istemez
teşekkür ederim yardımcı olmak istediğiniz için ama anlatacak güç bulabilirsem bir gün yazarım. şuan çok ağlıyorum hala ve hatırladığım her şey bana daha çok acı veriyorSen uzun uzun yaz ama karmaşık değil tane tane okurum mutlaka.
Ben seve seve yardimci olmak isterim..
en büyük sorun kocamın gözünde tek sorunun bende olması. eski konularımdan arkadaşlar bilirler kendisi de hiç de normal değil.Canım eğer sorunun farkındaysan mutlaka çözümü de biliyorsundur. Eğer seviyorsan yuvanı yıkma derim.
keşke ben de böyle soğuk kanlı olabilsemsiz 7-24 evde duran kocanızın dışarıya çıkmasına izin vermediği kursa bile göndermediği yaşıtım değil misiniz?
boşanmakta geç bile kalmışsınız
pskilojiniz bozulmuş (çok saplantılıyım takıntılıyım diyosunuz ya) böyle bi hayatınız varsa nasıl psikolojiniz bozulmazki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?