Ayrıldık

adamın annenizle konuşurken ki uslubu bile sizin için soğuma sebebi değilken aldatma yok ama bitti demeniz muştanın ucunun size dokunduğu izlenimi oluşturdu bende..
buraya yazmamanızın sebebide geri döneceğinizi bildiğinizden.. zira sizinki sevgi değil takıntı.. elbet döneceksiniz adım kadar eminim..

bence yardım almalısınız hayatınızı bu çakma kabadayıyla harcamadan önce kendinizi kurtarmanın yollarına bakmalısınız..

Hayır öylebişey yok ama ıvır zıvır onlarca sebebi var bir kısmını yazsam bunun için mi boşanıyosun derler hepsini yazsam kimse okumak istemez

Ya bak bence kestirip atma çözmeye çalışın sen ben de takıntılıyım diyorsun o zaman en azından sen bir doktora gözük aşıksın ve daha çok gençsin bence de evde sürekli boş olduğundan sarmış olabilirsin bi arkadaş da öyle demiş işe falan girmeyi dene ya da evde bir şeyler yap çok üzüldüm şuan küçük küçük şeylerden yuva yıkılmaz

Kocamın bana sabrı taştıkça tahammülü de azaldı artık ağladığımda bile sinirleniyor

siz 7-24 evde duran kocanızın dışarıya çıkmasına izin vermediği kursa bile göndermediği yaşıtım değil misiniz?

boşanmakta geç bile kalmışsınız

pskilojiniz bozulmuş (çok saplantılıyım takıntılıyım diyosunuz ya) böyle bi hayatınız varsa nasıl psikolojiniz bozulmazki ?

Hayır öylebişey yok ama ıvır zıvır onlarca sebebi var bir kısmını yazsam bunun için mi boşanıyosun derler hepsini yazsam kimse okumak istemez

Eşin kendini düzelt ayrilmayalim demiş niye yanasmiyosun? Sevginden ve sevildiginden eminsen her şey bi şekilde hallolur emin olur.

Sen uzun uzun yaz ama karmaşık değil tane tane okurum mutlaka.

Ben seve seve yardimci olmak isterim..
teşekkür ederim yardımcı olmak istediğiniz için ama anlatacak güç bulabilirsem bir gün yazarım. şuan çok ağlıyorum hala ve hatırladığım her şey bana daha çok acı veriyor

keşke ben de böyle soğuk kanlı olabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…