- 22 Aralık 2017
- 143
- 72
- 13
- 41
- Konu Sahibi seheryeli8416
-
Bilmiyorum ki aldattımı.yani onu buldu beni bıraktı sanırım.ama 1 ayda nasıl evlilik kararı alıp nişanlandı anlam veremiyorum.sonra da diyorum ki kesin aldattı.dengesiz cevaplar veriyorum kusura bakmayın çünkü kafam karışık.Sükredin bencede kurtulduğunuza. Arsiz gibi sevgili sevgili geziyordu demekki.
Nisanlisina üzüldüm gözü açılsada nişanı atsa bari ;yoksa sizin can aciniz en fazla birkaç aya geçer ama, başından aldatmayla baslayan evlilik nasıl doğru dürüst yürüyecek.
Tesekkur ederim canim. Ben artik inaniyorum, buyuzden guvenmiyorum. Evlilik defterini buktum kaldirdim. Tabi Allah bilir hasa! Allah hayirli insanlarla, iyi insanlarla karsilastirsinAmaaann hakikaten sadakat yoksunu bunlar ya.çok güzel yapmışsınız iradenizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Ben inanmıyorum nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyorlar
Anladım canim. Ama dediğin gibi 1 ayda tanıdığın kisiye arkadaşım diyemezsin , adam da daha tanimadan 1 ayda nişan yapmaz diye düşünüyorum.Bilmiyorum ki aldattımı.yani onu buldu beni bıraktı sanırım.ama 1 ayda nasıl evlilik kararı alıp nişanlandı anlam veremiyorum.sonra da diyorum ki kesin aldattı.dengesiz cevaplar veriyorum kusura bakmayın çünkü kafam karışık.
Belki bunla mutlu olur. Ama bu gerçekten olmamış.çok doğru bir tesbit. Sevgiliyi kocayı bıraktım insanlıktan bile nasibini almamış çünkü çok acımasız ve vicdansız.gece yattığında o vicdanıyla nasıl başediyor acaba.Boşverin ya büyük konuşmayalım insan ağzından çıkanı yasamadan ölmez ama üçüncüsü siz olacaktınız böyle gelgitli bir adamın sizden sonra da dördüncü olacaktı şimdiye kadarki evliliği niye bitti bu konudan anlaşıldı bile olmuş adam bulun siz bu olmamış hayat böyle özgüvensiz ne istediğini bilmeyen daldandala adamla geçmez
Öyleleri o vicdanı düşünmez yarın ne bahane bulabilirim öbür gün kimle buluşabilirim şunu özledim tekrar nasıl dikkatini çekerim onları düşünürler onlar kimin hayalleriyle oynadım kimi ümitlendirip yolda bıraktım bilmezler soyları kurusunBelki bunla mutlu olur. Ama bu gerçekten olmamış.çok doğru bir tesbit. Sevgiliyi kocayı bıraktım insanlıktan bile nasibini almamış çünkü çok acımasız ve vicdansız.gece yattığında o vicdanıyla nasıl başediyor acaba.
Kurusun inşallah . yazık etmesinler kimseye artıkÖyleleri o vicdanı düşünmez yarın ne bahane bulabilirim öbür gün kimle buluşabilirim şunu özledim tekrar nasıl dikkatini çekerim onları düşünürler onlar kimin hayalleriyle oynadım kimi ümitlendirip yolda bıraktım bilmezler soyları kurusun
Ya işte ilkinde daha 20 yaşındaymış dedim hata olabilir dedim.ikincisinde de kızı suçlu anlattı.bilemedim bu kadar yalan söyleyeceğini.Bu adamin c.ku altindan mi bosver ya niye o kadar nazini cektin.Yok sosyal bi kadinla yapamazmis yok cok hizli ilerliyormus ha oyle mi iste kapi iste sapi diyip yol verecektin.Bi de iki kere bosanan erkekten korkarim ben.
Bence cok sanslisin kiyisindan donmussun.Yakisikliydi galiba adam maasallah hic bos kalmamisYa işte ilkinde daha 20 yaşındaymış dedim hata olabilir dedim.ikincisinde de kızı suçlu anlattı.bilemedim bu kadar yalan söyleyeceğini.
Çok değil.eli yüzü düzgün diyeceğimiz tiplerden.ama ağzı iyi laf yapıyor.Bence cok sanslisin kiyisindan donmussun.Yakisikliydi galiba adam maasallah hic bos kalmamis
Evet çok aşık falan değildim gurur yaptım çok fazla bide o aracı olanlara da rezil oldum gibi hissediyorum hani beni beğenmedi de gitti hemen nişanlandı gibilerinden.gururumu kırdı çok.Canınızın yanmasının sebebinin duygusal boşluktan ve aldatılma şüphesinden olduğunu düşünüyorum, sadece gurur yapmışsınız yani. Ki geçer bu da zamanla. Elinize kar kalan bir ders var, kimseyi değiştiremezsiniz. Değiştiririm umuduyla zamanınızı harcamayın.
Oda kendini öyle bir anlattı ki sanırsın dünyanın en sadık adamı.işte tanıdık olduğu için güvendim inandım.Ya işte ben komşuya inandım tanımıyordum onu.boşlukta olduğum kesin haklısın.hadi dedim sabredeyim belki iyi olur.sevmedi beni evet bende aşık değildim.ama tercih edilmeme falan insanın gururunu kırar ya.ondan toparlanamıyorum..toparlanmama sebebim aşktan değil yani.
3. Gün yan çizmiş. Siz üstelemişsiniz. 3. Hafta yan çizmiş gene üstelemişsiniz. Evlenmeyelim takılalım demis e ona da olur demissiniz. Sırf konu komşu ıyi adam diye mi. Bence halkınıza da girmemiştir. Çünkü adam açık açık söylemiş[/QUOTE
Üstelemişmiyim ya siz hiç bişey yokken ayrılalım diyen adama neden diye sormazmısınız kimse kimseyi kandırmasın.ben barışalım diye üstelemedim konuşmak istedim ayrıldık sonra o aradı özür diledi nasıl okuyorsunuz anlamıyorum
3. Gün yan çizmiş. Siz üstelemişsiniz. 3. Hafta yan çizmiş gene üstelemişsiniz. Evlenmeyelim takılalım demis e ona da olur demissiniz. Sırf konu komşu ıyi adam diye mi. Bence halkınıza da girmemiştir. Çünkü adam açık açık söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?