Ayrıldıktan hemen sonra nişanlanmış

Bilmiyorum ki aldattımı.yani onu buldu beni bıraktı sanırım.ama 1 ayda nasıl evlilik kararı alıp nişanlandı anlam veremiyorum.sonra da diyorum ki kesin aldattı.dengesiz cevaplar veriyorum kusura bakmayın çünkü kafam karışık.

Amaaann hakikaten sadakat yoksunu bunlar ya.çok güzel yapmışsınız iradenizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Ben inanmıyorum nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyorlar
Tesekkur ederim canim. Ben artik inaniyorum, buyuzden guvenmiyorum. Evlilik defterini buktum kaldirdim. Tabi Allah bilir hasa! Allah hayirli insanlarla, iyi insanlarla karsilastirsin aminnn

Anladım canim. Ama dediğin gibi 1 ayda tanıdığın kisiye arkadaşım diyemezsin , adam da daha tanimadan 1 ayda nişan yapmaz diye düşünüyorum.
Ikinizi birlikte idare etti bence. Zaten 3.evliligi icin yeni birini arıyordu, sizden emin olamayinca diger adaylarida degerlendiriyim hangisi olursa demiştir....

Boşverin ya büyük konuşmayalım insan ağzından çıkanı yasamadan ölmez ama üçüncüsü siz olacaktınız böyle gelgitli bir adamın sizden sonra da dördüncü olacaktı şimdiye kadarki evliliği niye bitti bu konudan anlaşıldı bile olmuş adam bulun siz bu olmamış hayat böyle özgüvensiz ne istediğini bilmeyen daldandala adamla geçmez

Belki bunla mutlu olur. Ama bu gerçekten olmamış.çok doğru bir tesbit. Sevgiliyi kocayı bıraktım insanlıktan bile nasibini almamış çünkü çok acımasız ve vicdansız.gece yattığında o vicdanıyla nasıl başediyor acaba.

Öyleleri o vicdanı düşünmez yarın ne bahane bulabilirim öbür gün kimle buluşabilirim şunu özledim tekrar nasıl dikkatini çekerim onları düşünürler onlar kimin hayalleriyle oynadım kimi ümitlendirip yolda bıraktım bilmezler soyları kurusun

Bu adamin c.ku altindan mi bosver ya niye o kadar nazini cektin.Yok sosyal bi kadinla yapamazmis yok cok hizli ilerliyormus ha oyle mi iste kapi iste sapi diyip yol verecektin.Bi de iki kere bosanan erkekten korkarim ben.

Kurusun inşallah . yazık etmesinler kimseye artık

Bu adamin c.ku altindan mi bosver ya niye o kadar nazini cektin.Yok sosyal bi kadinla yapamazmis yok cok hizli ilerliyormus ha oyle mi iste kapi iste sapi diyip yol verecektin.Bi de iki kere bosanan erkekten korkarim ben.
Ya işte ilkinde daha 20 yaşındaymış dedim hata olabilir dedim.ikincisinde de kızı suçlu anlattı.bilemedim bu kadar yalan söyleyeceğini.

Sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun.bide şunu çok sorguluyorum bu herif benim kul hakkıma girdimi acaba diye. allahım hakkımı al diye dua ediyorum.

Evet çok aşık falan değildim gurur yaptım çok fazla bide o aracı olanlara da rezil oldum gibi hissediyorum hani beni beğenmedi de gitti hemen nişanlandı gibilerinden.gururumu kırdı çok.

açıkçası yaşınız 18-19 falan sandım.
iki evlilik geçirmiş bir adamla hemen evlenmeyi nasıl düşünebildiniz ne kadar oldu ki görüşeli. hiç mi aklınıza gelmedi adamdan dolayı evliliklerin bitmiş olabileceği.

defalarca dengesiz olduğunu da göstermiş zaten.
hemen aşık mı oldunuz nasıl olur nasıl toparlanamadınız anlamadım.

adamın amacı evlilik, sevdiğinden falan değil kimseyi merak etme evimi temiz tutsun yeter kafası bence. daha kaçıncı gün de evleneceğiniz evi göstermesinden zaten anlaman lazımdı bunu iki kere evlenmiş ayrılmış hala hemen evleneceğiz nedir ya?

bence sen ciddi boşluktasın ve bir düzen kurmak istiyorsun ama acele etme o adam seni sevmedi umarım seven biriyle güzel bir evlilik yaşarsın .

Ya işte ben komşuya inandım tanımıyordum onu.boşlukta olduğum kesin haklısın.hadi dedim sabredeyim belki iyi olur.sevmedi beni evet bende aşık değildim.ama tercih edilmeme falan insanın gururunu kırar ya.ondan toparlanamıyorum..toparlanmama sebebim aşktan değil yani.

Oda kendini öyle bir anlattı ki sanırsın dünyanın en sadık adamı.işte tanıdık olduğu için güvendim inandım.

3. Gün yan çizmiş. Siz üstelemişsiniz. 3. Hafta yan çizmiş gene üstelemişsiniz. Evlenmeyelim takılalım demis e ona da olur demissiniz. Sırf konu komşu ıyi adam diye mi. Bence halkınıza da girmemiştir. Çünkü adam açık açık söylemiş

Üstelemişmiyim ya siz hiç bişey yokken ayrılalım diyen adama neden diye sormazmısınız kimse kimseyi kandırmasın.ben barışalım diye üstelemedim konuşmak istedim ayrıldık sonra o aradı özür diledi nasıl okuyorsunuz anlamıyorum

Valla çok sinirlendim ne kadar dengesiz biriymiş görüştüğünüz kişi üstelik yaşı da küçük değil aklınızı başınıza alın böyle dengesiz birinden kurtulduğunuz için dua edin ve emin olun ki sizi hakeden biri mutlaka karşınıza çıkacaktır.
Malesef böyle insanlar yüzünden bizi gerçekten seven ve sayan birine de şans veremiyoruz hiç üzülmeyin herkes hak ettiğini bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…