- Konu Sahibi seheryeli8416
-
Adam ununu elemiş eleğini asmış tiplerden, kaç yaşında bilmiyorum ama duygusal değil mantığıyla hareket ediyor. Aşık falan olmadığı da belli zaten belli bir yaştan sonra 20 li yaşlardaki duygular olmuyor. Muhtemelen daha önceki evlilikleri ile sürekli kıyas yapıp bazı şartları olumsuz bulup ayrılıyor. Biraz da takıntılı sorunlu bir tip muhtemelen. Ayrıca sizinle görüşürken başka kişilerle de görüşmüş olması çok olası. Problem bir tip yani bence kurtulduğunuza sevinmelisiniz.Kim bilir kaç arkadaşın başına geldi bu durum.kimbilir kaçıncı konu ama insan yazınca fikir alınca rahatlıyor arkadaşlar.
Ortak tanıdıklarımız aracılığıyla tanıştık. Üstelik komşuyduk fakat ben onu tanımıyordum.iki evlilik geçirmiş .6 yıl olmuş ikinci eşinden boşanalı.görüştük beğendik birbirimizi ilk 3 gün herşey mükemmeldi ilgi alaka herşey güzeldi.sonra bir mesaj."Sen çok güçlü ve akıllı bir kadınsın çok sosyalsin ben gelemem böyle şeylere ilerde çok kavga ederiz o yüzden ayrılalım dedi." ortada bişey yokken böyle bişey demesine şok olmuştum. Konuşmak istedim.buluştuk konuştuk. Sonra ben eve geldim eve geldikten sonra aradı ve hiç birşey yokmuş gibi konuştuk. Özür diledi.3 hafta kadar yine ilişkimiz devam etti.dışarı çıktığımız bir gün oturacağımız evi göstereyim sana gel dedi.gittim eşya hayalleri evlilik hayalleri falan kurduk.sonra sarıldı bana ve öpüştük.ertesi gün baktım bana soğuk davranıyor telefonda. Anladım birşey olduğunu.dediki yaşadığımız ağır geldi kendimi seninle evlenmek için mecbur hissettim ilişkimiz çok hızlı ilerliyor ara verelim. Dedim tamam ara falan vermiyoruz ayrılalım.ayrıldık.beni engellemiş whatsuptan .1 hafta sonra engeli kaldırdığını görünce yazdım bende.bende evlilik fobisi oluşmuş ben evlenemem korkuyorum evlenmekten dedi.bu şekilde görüşmek istersen görüşelim dedi.dedim adam haklı hızlı ilerledi ve iki evlilikten sonra korkması normal.bi kaç zaman görüşelim.belki yola gelir diye görüşmeye devam ettim.sonra 3 hafta falan yine görüştük herşeye tamam dedim büyük bir sabırla.bu sürede sürekli buluşuyorduk.bir gün ben buluşmak istedim baktım türlü bahaneler üretiyo buluşmamak için.üstüne gittim ne oluyor böyle diye.vicdan azabı duyuyormuş evlenmicekmişiz ama benim zamanından çalıyormuş bu yük ona ağır geliyormuş.ertesi gün aradım yarım saat telefonla konuştu ve bana geri dönmedi.bende mesaj attım sevgilinlemi konuşuyosun diye.vay efendim öyle diyemezmişim o öyle şey yapmazmış.engelledi beni yine her yerden.sonra 1 ay sonra duydum ki nişanlanmış.şimdi evlilik hazırlıkları yapıyor gözümün önünde. Toparlanamıyorum bir türlü.çok gururma dokundu içiö acıyor.lütfen bana yardım edin.
40 yasında kendisi.görüşmüştür doğru.ama açıkçası komşu olduğumuz için bana yapmaz diye düşündüm. Çekinir diye düşündüm yanılmışım.güvenmiştim açıkçası.iyi oyuncuymuşAdam ununu elemiş eleğini asmış tiplerden, kaç yaşında bilmiyorum ama duygusal değil mantığıyla hareket ediyor. Aşık falan olmadığı da belli zaten belli bir yaştan sonra 20 li yaşlardaki duygular olmuyor. Muhtemelen daha önceki evlilikleri ile sürekli kıyas yapıp bazı şartları olumsuz bulup ayrılıyor. Biraz da takıntılı sorunlu bir tip muhtemelen. Ayrıca sizinle görüşürken başka kişilerle de görüşmüş olması çok olası. Problem bir tip yani bence kurtulduğunuza sevinmelisiniz.
Aman sonra başıma bela olur. Kapıya dayanır ruh hastasıbenden size tavsiye fake hesap acip 1ay once baskasiyla gorusuyordu guvenmeyin deyin gene de ...ben olsam yapardim belki kadin inanır
Aman sonra başıma bela olur. Kapıya dayanır ruh hastası
İyide bosanirsa adam zaten alışmış ona birsey olmaz.. olan o kadına olur yazık vallaBunu da boşar alışmış boşamaya nasılsa.ve ben bunu görmeyi çok istiyorum. Allah hakkımı alsın ondan ben allaha havale ettim onu
Haklısınız 2 ay görüştük te işte gönül konuyor maalesef ...a.evet ben hiç evlenmedim.Topu topuna 1, 2 ay gorusmusunua neden kendine yediremiyorsunku. Bardagin dolu tarafindan bakmalisin. Herseyde vardir bi hayir.
Hem davul dengi dengine calarmis. Adam 3.evliligi yapacak siz ise henuz hic evlenmediniz sanirim(belirtmemisiniz ama tahmin)
Anacım dedi de işte dinlemedim ondan bişey olmaz dedi. Sana layık değil dedi.ana sözü dinlemek lazımne kadar şerefsiz haysiyetsiz olduğunu aklınızdan çıkarmayarak başlayın lütfen.
İlerisini düşünerek sanki yokmuş gibi önünüze bakın.Zaten iki evlilik yapıp halen üçüncüye arayıp dikiş tutturamadıysa ondan bi cacık olmaz.
Allah ın sevgili kuluymuşsunuz diye düşünüyorum.
İyide bosanirsa adam zaten alışmış ona birsey olmaz.. olan o kadına olur yazık valla[/Q
Doğru diyonuz kızgınlıkla öyle diyorum işte.en iyisi Rabbime havale etmek.kadıncağızın ne günahı var belki de çok mutlu olurlar.ama allah bi şekil de hakkımı alsın çok istiyorum ve diliyorum.gerçi ne kadar hakkım var onda yada hakkım varmı bilmiyorum allah bilir orasını.
Bence git bi hayir yap, mahalledeki cocuklara seker falan dagit :) ciddi anlamda soyluyorum.Haklısınız 2 ay görüştük te işte gönül konuyor maalesef ...a.evet ben hiç evlenmedim.
O konuda hemfikiriz hayırlı değilmiş ki Rabbim vermedi. Ama işte insan 1 ayda nişanlanmasına şaşırıyor sinirleniyor üzülüyorBence git bi hayir yap, mahalledeki cocuklara seker falan dagit :) ciddi anlamda soyluyorum.
Her bildigimiz serde hayir, hayir bildigimizde ise ser olabilir. Bunu ancak Allah bilir.
Daha beteri de var, benO konuda hemfikiriz hayırlı değilmiş ki Rabbim vermedi. Ama işte insan 1 ayda nişanlanmasına şaşırıyor sinirleniyor üzülüyor
Anası rahmetli olmuşBence sümsük karakter yoksunu biri.anasi bir kiz bulmuş yok diyememiş nisanlanmistir.
Allah rahmet eylesin.demekki sirf kendi dengesizliği..Anası rahmetli olmuş
Amaaann hakikaten sadakat yoksunu bunlar ya.çok güzel yapmışsınız iradenizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Ben inanmıyorum nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyorlarDaha beteri de var, ben
Is arkadasimdi, uzun sure gorusmek icin cabaladi. Gorusmeye basladik ama sevgili olamadik. Birkac zaman sonra ciddiyete binen sevgili olduk.. Benimde onunda birer kizimiz var kriterler ok falan filan. 6 ay sonra beni aldattigini ogreniyorumbitiyo. Ayrildiktan 4-5 ay sonra evleniyo, ama beni aldattigi kadinla degil baska biriyle. Benden biten bitti giden gitti... 2 yil sonra cik kapima gel
Adam 2.evliligini yapmis 2. Ci cocugu yapmis.. Ayrilma asamasindaymis beni unutamamis, azcik yuz versem tepeme cikacak.
3 seanslik tlfn gorusmesnden sonra bende isik gormeyincz, karisina geri dondu.. Yani adami sevmedimmi sevdim, tekrar geldiginde kendimle bogustum resmen ama kendimden taviz vermedim
Yani banamı dengesizdirler genel olarak mı öyle bilmiyorum bunu yediremiyorum sanırım.sevmedi beni tamam gitti geldi sürekli kafası beni üzdü.şimdi ilişkisi devam edip nişanlandığına göre dengeli davranıyor demekAllah rahmet eylesin.demekki sirf kendi dengesizliği..
Kurtuldugunuza sukredin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?