Ayrıldıktan hemen sonra nişanlanmış

Adam ununu elemiş eleğini asmış tiplerden, kaç yaşında bilmiyorum ama duygusal değil mantığıyla hareket ediyor. Aşık falan olmadığı da belli zaten belli bir yaştan sonra 20 li yaşlardaki duygular olmuyor. Muhtemelen daha önceki evlilikleri ile sürekli kıyas yapıp bazı şartları olumsuz bulup ayrılıyor. Biraz da takıntılı sorunlu bir tip muhtemelen. Ayrıca sizinle görüşürken başka kişilerle de görüşmüş olması çok olası. Problem bir tip yani bence kurtulduğunuza sevinmelisiniz.

40 yasında kendisi.görüşmüştür doğru.ama açıkçası komşu olduğumuz için bana yapmaz diye düşündüm. Çekinir diye düşündüm yanılmışım.güvenmiştim açıkçası.iyi oyuncuymuş

Topu topuna 1, 2 ay gorusmusunua neden kendine yediremiyorsunku. Bardagin dolu tarafindan bakmalisin. Herseyde vardir bi hayir.
Hem davul dengi dengine calarmis. Adam 3.evliligi yapacak siz ise henuz hic evlenmediniz sanirim(belirtmemisiniz ama tahmin)

ne kadar şerefsiz haysiyetsiz olduğunu aklınızdan çıkarmayarak başlayın lütfen.
İlerisini düşünerek sanki yokmuş gibi önünüze bakın.Zaten iki evlilik yapıp halen üçüncüye arayıp dikiş tutturamadıysa ondan bi cacık olmaz.
Allah ın sevgili kuluymuşsunuz diye düşünüyorum.

Haklısınız 2 ay görüştük te işte gönül konuyor maalesef ...a.evet ben hiç evlenmedim.

Anacım dedi de işte dinlemedim ondan bişey olmaz dedi. Sana layık değil dedi.ana sözü dinlemek lazım

Haklısınız 2 ay görüştük te işte gönül konuyor maalesef ...a.evet ben hiç evlenmedim.
Bence git bi hayir yap, mahalledeki cocuklara seker falan dagit :) ciddi anlamda soyluyorum.
Her bildigimiz serde hayir, hayir bildigimizde ise ser olabilir. Bunu ancak Allah bilir.

Bence git bi hayir yap, mahalledeki cocuklara seker falan dagit :) ciddi anlamda soyluyorum.
Her bildigimiz serde hayir, hayir bildigimizde ise ser olabilir. Bunu ancak Allah bilir.
O konuda hemfikiriz hayırlı değilmiş ki Rabbim vermedi. Ama işte insan 1 ayda nişanlanmasına şaşırıyor sinirleniyor üzülüyor

Bence sümsük karakter yoksunu biri.anasi bir kiz bulmuş yok diyememiş nisanlanmistir.

O konuda hemfikiriz hayırlı değilmiş ki Rabbim vermedi. Ama işte insan 1 ayda nişanlanmasına şaşırıyor sinirleniyor üzülüyor
Daha beteri de var, ben
Is arkadasimdi, uzun sure gorusmek icin cabaladi. Gorusmeye basladik ama sevgili olamadik. Birkac zaman sonra ciddiyete binen sevgili olduk.. Benimde onunda birer kizimiz var kriterler ok falan filan. 6 ay sonra beni aldattigini ogreniyorum bitiyo. Ayrildiktan 4-5 ay sonra evleniyo, ama beni aldattigi kadinla degil baska biriyle. Benden biten bitti giden gitti... 2 yil sonra cik kapima gel
Adam 2.evliligini yapmis 2. Ci cocugu yapmis.. Ayrilma asamasindaymis beni unutamamis, azcik yuz versem tepeme cikacak.
3 seanslik tlfn gorusmesnden sonra bende isik gormeyincz, karisina geri dondu.. Yani adami sevmedimmi sevdim, tekrar geldiginde kendimle bogustum resmen ama kendimden taviz vermedim

Amaaann hakikaten sadakat yoksunu bunlar ya.çok güzel yapmışsınız iradenizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Ben inanmıyorum nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyorlar

Allah rahmet eylesin.demekki sirf kendi dengesizliği..
Kurtuldugunuza sukredin
Yani banamı dengesizdirler genel olarak mı öyle bilmiyorum bunu yediremiyorum sanırım.sevmedi beni tamam gitti geldi sürekli kafası beni üzdü.şimdi ilişkisi devam edip nişanlandığına göre dengeli davranıyor demek

Sükredin bencede kurtulduğunuza. Arsiz gibi sevgili sevgili geziyordu demekki.

Nisanlisina üzüldüm gözü açılsada nişanı atsa bari ;yoksa sizin can aciniz en fazla birkaç aya geçer ama, başından aldatmayla baslayan evlilik nasıl doğru dürüst yürüyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…