• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldıktan sonra aklım başıma geldi çok pişmanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
allah aşkına bu ne dram keder, kaldıramayacağınız şeyler neden yapıyorsunuz?Adamın niyeti en başından cinsellikmiş zaten e çekim olmuş, hormon patlaması olmuş, siz de istemişsiniz yakınlaşmışsınız.sevişmekle kimse kirlenmez merak etmeyin.

Sen sevdin kandırıldın. Bu kendine kızgınlığın değersizleştirilmenden geliyor. Kendi değerinin farkına varmak için güzel bir fırsat. Bence sevgiyle yapılan her şey mübah. Bu kadar üzülecek bir şey değil inan bana. Sadece bundan sonrası için daha temkinli olur sonrasında üzüleceğin şeyler yapmazsın. Üzülmüyor kendi kötü hissetmiyor olsan yanlış bile demem de...

3.görüşme ve cinsellik kaç yaşindasınız ki siz?Hiç sevgiliniz olmadı galiba buldumcuk gibi kapılmışşın sanaldan reel e dönen adama?
Hem olan olmuş üzülmeyin. Bundan sonra gözünüz açik olur artik
Dimi basitlik yaptım :( 21 yasindayim ya boşlukktaydım kendimi kaptırdım inşallah kimsenin başına gelmez ayrılık acısı da bir yandan ama pişmanlık çok kötü

Fazla detaya girmek istemiyorum.
cinsellik hakkında konuşuyorduk yani hafiften sexting yapıyorduk
ben kendimi kaybettim öpüşmeyle başladı her şey sonra özür dileyerek söylüyorum elledi göğsümü falan
cinsel birleşme harici her şeyi yaşadık
görüntülü konuştuk anladınız siz orayı eminim ve video falan atmışlığım var
Allahtan hiç detaya girmemissin.
Yeni üye ve ilk konu boyle bir sey bilemiyorum Altan.

Çok teşekkür ederim yazdığınız güzel şeyler için . evet musallat olmadı hesaplarını bile sildi ama ya bundan sonra olursa diye çok korkuyorum gerçi terk eden o intikam diye bir şey söz konusu değil ama kaygılanıylrum :KK43:
Olmaz. Sen negatıfı cekme.
Dusunme olumsuzu.
Hayat boyle hatalarda sevaplar gıbı hep olacak.
Bundan sonra ulu orta yerlerde otur kahvenı ıc sadece.

Neden kendini kirlenmiş hissediyorsun? İsteyerek cinsellik yaşamışsin burda yanlış bişey yok ki. Cinsellik insanı kirleten bişey değil ki. Sen de evlenene kadar dokunulmamış kalmak zorunda olan bı hediye paketi değilsin. Böyle bi adamla evlenmemene sevindim
Gerçekten kirlenmesim mi
Herkes kendi hesabini vericek yargilamak bana düşmez fakat görüntülü konustuk video cektim attim anladınız siz demişsiniz ben anlamadım yaşınız kaç daha ilk görüstügünüz kişiyle evlenmeyi hayal etmisiniz hemen sapıkmı katilmi evlimi nette ne yazsa inaniyormusunuz başınıza cok daha kötü şeylerde gelebilirdi hergün neler okuyoruz görüyoruz Aklınızı başınıza toplayın biraz yoksa burda çok konu acarsınız ..
Yani sanal şeyler yaşadık :( Çok haklısınız şimdi kendi kendime diyorum ki ne bu cesaret ne bu güven diye

Tecrübe edinmişsiniz sonra tövbe etmişsiniz sizin yaptıklarınızdan başkalarına ne ki yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır onların değil : )

Tövbe ettiniz Allah affedicidir kimse sütten çıkmış akkaşık değil ki ? içinden gelmiş yapmışsın sonra pişman olmuşsun insan okuyarak tecrübe etmiyorki böyle şeyleri yaşayarak ediyor ,

Bu yaptıklarını herkes deneyimliyor inan bana o yüzden sakin ol üzülme :) hayatın sonu değil bunlar . Sonuçta yaşaya yaşaya anlayacağız ; düşeceğiz ,ağlayacağız, düştüğümüzde kaldıranımızda olmayacak : hatta düştüğümüz için tekmeleyenler olacak .

Hayatın parçaları bunlar ama güzel şeylerde olacak herşey hayatı anlamamız için önümüze sunulan sınavlardır.

allah aşkına bu ne dram keder, kaldıramayacağınız şeyler neden yapıyorsunuz?Adamın niyeti en başından cinsellikmiş zaten e çekim olmuş, hormon patlaması olmuş, siz de istemişsiniz yakınlaşmışsınız.sevişmekle kimse kirlenmez merak etmeyin.
Kendimi kaybettim işte böyle olacağını bilsem yapmazdım :(

Tecrübe edinmişsiniz sonra tövbe etmişsiniz sizin yaptıklarınızdan başkalarına ne ki yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır onların değil : )

Tövbe ettiniz Allah affedicidir kimse sütten çıkmış akkaşık değil ki ? içinden gelmiş yapmışsın sonra pişman olmuşsun insan okuyarak tecrübe etmiyorki böyle şeyleri yaşayarak ediyor ,

Bu yaptıklarını herkes deneyimliyor inan bana o yüzden sakin ol üzülme :) hayatın sonu değil bunlar . Sonuçta yaşaya yaşaya anlayacağız ; düşeceğiz ,ağlayacağız, düştüğümüzde kaldıranımızda olmayacak : hatta düştüğümüz için tekmeleyenler olacak .

Hayatın parçaları bunlar ama güzel şeylerde olacak herşey hayatı anlamamız için önümüze sunulan sınavlardır.
Allah sizden razı olsun Belki içim rahatlar diye açtım bu konuyu ve gerçekten iyi geldi

Gerçekten kirlenmesim mi

Yani sanal şeyler yaşadık :( Çok haklısınız şimdi kendi kendime diyorum ki ne bu cesaret ne bu güven diye

Yaaa niye kirlenesin anlamadım ki çamur mu bu. Bedeninle ne yapacagin seni ilgilendirir, ister kimseye dokundurtmazsin ister dokundurursun. İnanclisin sanırım bu arada, İslam'da Allah tövbeleri kabul etmez mi? Eder. E sen de tövbe et, pişman olduysan bidaha yaşama ama hayatı kendine zindan etmenin ne anlamı var. O karşındaki adam senin kadar kahretmis mıdır acaba kendini

Yaaa niye kirlenesin anlamadım ki çamur mu bu. Bedeninle ne yapacagin seni ilgilendirir, ister kimseye dokundurtmazsin ister dokundurursun. İnanclisin sanırım bu arada, İslam'da Allah tövbeleri kabul etmez mi? Eder. E sen de tövbe et, pişman olduysan bidaha yaşama ama hayatı kendine zindan etmenin ne anlamı var. O karşındaki adam senin kadar kahretmis mıdır acaba kendini
Çok teşekkür ederim

21 yaşında genç bir kız kendi iradesiyle onay dahilinde bir şeyler yasayabilir.
Bunda utanılacak kendinizi mahvedecek bir durum yok.
Siz bunu tercih etmişsiniz ve yaşamışsınız buradan kimse size kızıp yargilayamaz zaten ne münasebet beden sizin hayat sizin.

Ama fotoğraf video meselesi önemli.silmemis olabilir bu şerefsiz.
Eğer olur da birgün size bununla şantaj falan yaparsa hiç korkmayın savcılığa şikayet ettiğiniz zaman gözü korkar ona boyun egmeyin.
Ararsa da açmayın geri dönmeyin boşverin değmez unutun gitsin.
Bunlar tecrübe olarak kalsın size.

Sen sevdin kandırıldın. Bu kendine kızgınlığın değersizleştirilmenden geliyor. Kendi değerinin farkına varmak için güzel bir fırsat. Bence sevgiyle yapılan her şey mübah. Bu kadar üzülecek bir şey değil inan bana. Sadece bundan sonrası için daha temkinli olur sonrasında üzüleceğin şeyler yapmazsın. Üzülmüyor kendi kötü hissetmiyor olsan yanlış bile demem de...
Evet :(

21 yaşında genç bir kız kendi iradesiyle onay dahilinde bir şeyler yasayabilir.
Bunda utanılacak kendinizi mahvedecek bir durum yok.
Siz bunu tercih etmişsiniz ve yaşamışsınız buradan kimse size kızıp yargilayamaz zaten ne münasebet beden sizin hayat sizin.

Ama fotoğraf video meselesi önemli.silmemis olabilir bu şerefsiz.
Eğer olur da birgün size bununla şantaj falan yaparsa hiç korkmayın savcılığa şikayet ettiğiniz zaman gözü korkar ona boyun egmeyin.
Ararsa da açmayın geri dönmeyin boşverin değmez unutun gitsin.
Bunlar tecrübe olarak kalsın size.
Gözlerim görmez oldu çok güvendim inandım tecrübesizdim saftım bilmiyorum bana sildim dedi ama yine de içim rahat değil

Ya saçmalamayın seviştiniz diye kirlenmediniz saçmalamayın sadece degmeyecek bir adammış.Hayat alinacak derslerle doludur bir musibet bin nasihattir tecrubedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X