• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldıktan sonra aklım başıma geldi çok pişmanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözlerim görmez oldu çok güvendim inandım tecrübesizdim saftım bilmiyorum bana sildim dedi ama yine de içim rahat değil
Belki de silmiştir bilemeyiz.Ama silmediyse de Dediigm gibi korkmayın boyun egmeyin.
Bu kadar ağlayıp sızlanmayi da bırakın bence kendinize eziyet etmeyin.

Gelecek günler güzel, hep bunları düşünün, çokta gençsiniz.Hatalar insanlar için. Yaşadığımız herşey tecrübe. Tecrübede yediğimiz kazıkların toplamı.Yaşınızin güzelliğini yaşayin .Zaten bir süre sonra uzuntunuzden eser kalmayacaktir. Karsilikli yaşanmış birşey sonuçta, kirlenilmis hissedilecek birşey yok. Eğer bu kullanilmaksa sizde onu kullandiniz öyle düşünün.Kendi bedeniniz, kendi kararınız bunun için suçluluk yaşamayın.Ancak bundan sonra dikkatli olun hele ki video, fotoğraf bunlar çok çok tehlikeli işler.Birsey çıkacağını sanmıyorum ama yarın öbürgun bunları kullanarak sizinle biraraya gelmek isterse vb bir durum sakin pabuç bırakmayın, korkmayın.Hemen buraya yazın zaten kk'nin akıllı kadınları sizi kendinize getirecektir.Ayrıca da artık hiç bir şekilde muhatap olup kışkırtmayin.Olurda ararsa acmayin sakin. Uzak durun her şekilde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X