Ayrıldıktan sonra gönderilen hediyeyi neden kabul etti?

Hediyeyi vermeseymişsiniz daha iyi olur. Ama şimdi de hediyeyi keşke vermeseydim deyip kendinizi üzmeyin. Bunlar birer tecrübe oluyor. Büyümek oluyor bir nevi. Kalbiniz gibi kalbi olan insanlarla karşılaşırsınız umarım..
Çok teşekkür ederim, belki de hayırlısı buydu en az hasarla atlatmam için çünkü ben kendim gibi zannedip kolay unutamayacaktım belki ama bu olay bana Ne kadar faydacı olduğunu gösterdi içimi soğuttu

Neyi istemediğini? Bir ilişki yaşıyorduk ilişkiler biterken insanlar düşman mı olmalı illa. İnsan gibi konuşup iki laf ederek ayrılamaz mıyız? Neticede güzel bir 8 ay geçirmişiz.

Mesajıma iyi yada kötü bir cevap vermedi ama hediye için teşekkür etti. Bu benim lügatımda hediyeyi beğendiğini işine yarayacağını gösteriyor. Ben zaten hediye hazırladığım için suçluyum o ayrı :)
İlişki biterken düşman mı olmalı diyorsun. İlişkiniz bitme aşamasında değil bitmiş.ayrilmissiniz. kırmızı çizgi demiş geri dönüşü yok demiş. Konunu tekrar okudum yanlış anladığım birşey mi var diye.yok, kavgalı da ayrılmamış net bir sekilde olmaz demiş.bunun üzerine hediye hazırlıyorsun.kafana silah dayamadi, hediyeyi talep eden de o değil. Kaldı ki hediye verirken bile bir çıkarın var, onu geri döndürmek.oysa hediye çıkar ilişkisine dayanır mı.gonlunden verdin bitti gitti.bunun lafı olmaz artık. Bırak lafı olmayı sendeki pişmanlığa bakar mısın. Keşke vermeseydim o kadar uğraştım.niye ? Çünkü karşılık bekliyordun. Benim lugatimda böyledir diye bana cevap yazmissin.onun lügatinda da hediye almak illa beğendiğim anlamına gelmez yazıyordur kimbilir...

İlişki biterken düşman mı olmalı diyorsun. İlişkiniz bitme aşamasında değil bitmiş.ayrilmissiniz. kırmızı çizgi demiş geri dönüşü yok demiş. Konunu tekrar okudum yanlış anladığım birşey mi var diye.yok, kavgalı da ayrılmamış net bir sekilde olmaz demiş.bunun üzerine hediye hazırlıyorsun.kafana silah dayamadi, hediyeyi talep eden de o değil. Kaldı ki hediye verirken bile bir çıkarın var, onu geri döndürmek.oysa hediye çıkar ilişkisine dayanır mı.gonlunden verdin bitti gitti.bunun lafı olmaz artık. Bırak lafı olmayı sendeki pişmanlığa bakar mısın. Keşke vermeseydim o kadar uğraştım.niye ? Çünkü karşılık bekliyordun. Benim lugatimda böyledir diye bana cevap yazmissin.onun lügatinda da hediye almak illa beğendiğim anlamına gelmez yazıyordur kimbilir...
Size de saygı duyuyorum :) hediyeyi barışırız diye yapmadım gerçekten değer verdiğim için dogumgününde ona böyle bir özel hediye hazırlamak istedim ayrılmadan önce aklımda olan birşeydi. Ama evet bu kadar ruhsuz davranışı ve hediyeyi bu ruhsuzluğa rağmen kabul edişi beni acayip irrite etti.

Ayrılık dediğimiz şey ne ki? Mesela ayrılalım demeden iki gün önce tatil planı yapmışız Ne kadar özlediğimizi sevdiğimizi falan yazışmışız. Böyle bir ilişkin var ayrılalım diyor biri ve sonra sende neden hemen evet demeyip sorguluyorsun diye suçlu oluyorsun. Bakın bir ömür süren bir sapıklık değil ki bu. Anlamaya çalışmak, kabullenme aşaması. En azından mantıklı bir konuşma, bir açıklama çok değil ki.

Ayrılık dediğimiz şey ne ki? Mesela ayrılalım demeden iki gün önce tatil planı yapmışız Ne kadar özlediğimizi sevdiğimizi falan yazışmışız. Böyle bir ilişkin var ayrılalım diyor biri ve sonra sende neden hemen evet demeyip sorguluyorsun diye suçlu oluyorsun. Bakın bir ömür süren bir sapıklık değil ki bu. Anlamaya çalışmak, kabullenme aşaması. En azından mantıklı bir konuşma, bir açıklama çok değil ki.
Biz de sana diyoruz ki ortada böyle bir şey yokken pat diye bırakan adamı arayıp sorman hata. Cevap vermezken ısrarla mesaj atman, hediye yollaman gurursuzluk.
Burada yorum yapanların çoğu bir tecrübeyle yazıyor.
Benim de başımdan benzeri geçti. Bir gün önce beraber olduğum, planlar yaptığım adam, ertesi gün ben sormasam açıklama gereği duymadan sıkıldım bitti diyip terk etti. Bende gurursuz gibi ağladım, mesajlar yazdım ne oldu, daha dün neler konuşuyorduk diye. Ama şimdiki aklım olsa bir mesaj dahi atmazdım. Böyle bir yerden akıl almış olsam hatamı görüp de ısrar etmezdim.

Merhaba, detayına girip girmemek noktasında kararsızım ama sanırım daha dogru yorum alabilmek için kısaca bahsetmem gerekiyor.

8 aylık bir ilişki sonucu ayrıldık. İlişki uzak mesafe ilişkisiydi fakat sık görüşürdük. Ayrıldıktan sonra zaman içerisinde daha iyi anladım ki çok da sohbet edemediğimiz, sürekli gizli saklı meselelerin olduğu bir ilişkiydi. Fakat karşı taraf ilişki içinde hiç sorun söylemezdi yakınmazdı. Stabil davranışları bana da ilişkinin eksiklerini unutturuyordu sanırım.

Bitiş de kısaca şöyle oldu. Ben bir konuda hesap sorar gibi oldum, o da bir daha bana karışma takip etme vs diye çok sert çıktı. Sustum zaman verdim ertesi gün ben aradım yine aynı sertlikte konuştu. Böyle olmuyor yüzyüze konuşalım dedim olmaz dedi. Çözüm için bulduğum her teklifi reddetti. Bende ayrılalım dedim. Hemen kabul etti. Fakat sonra gerçekten istemediğimi farkedip açıklamaya çalıştım geri dönüşü yok dedi. Zorlayınca seviyorum ama kırmızı çizgim bu benim dedi. Bu birkaç gün içinde kabullenemeyip aradım birkaç kez. Birinde cevap verdi yüzyüze görüşelim diye ısrar edince olur ama şu an değil dedi bir ay sonraki dogumgunune sözleştik.

Ben bir ay hiç yazmadım, kendime odaklandım diyebilirim. Ona da fanatik olduğu takımın formasını tüm futbolculara imzalatıp çok özel bir hediye hazırladım ☺ Tahmin edersiniz ki çok emek verdim. Gideceğim güne iki gün kala geliyor musun yazdı. Evet dedim. Yok o gün planım var ertesi gün görüşürüz falan dedi. Bende ben dogumgunun için geliyorum dedim o zaman öğlen görüşürüz akşama işim var dedi. Çok üzüldüm. Gitmemeye karar verdim. Ama hediyeyi bilsin istedim şu an kendime bunun için kızıyorum ama ben sana böyle bir hediye hazırladım atmak istemiyorum göndereyim dedim. Tamam gelmemen daha iyi olur teşekkür ederim yazdı 😑 ertesi gün kargoladım. Görüşmeyeceğiz ama son kez senden dürüstçe şunu duymak istiyorum bu ayrılık benim bitti dememle olmadı değil mi diye sordum. Gördü yazmadı birkaç birşey daha dedim yine yazmadı. Sildim telden. Daha birşey yazmadım. 2 gün sonra hediyen geldi teşekkür ederim yazmış. Birşey demedim tiksindim. Hediyeyi de hiç haketmedi. Bir insan tek kelime etmeye tenezzül etmediği birinin böyle bir hediyesini neden kabul eder? Aklım almıyor.

Şu an bu olayın da üzerinden 3 hafta geçti. Allah’a şükür iyiyim artık seviyorum diyemiyorum. Üzgün olduğum zamanlar oluyor ama geçecek biliyorum. Hediye olayı aklıma geliyor gönderdiğim için pişman oluyorum çünkü çok özel bir hediye aşırı emek dolu.
Evet bir kuyruklu yalancıya verilen asla değmemiş bir durumu okuduk. Sen sevdin emek verdin. Hele ki hazırladığın hediye seni seven erkek için manevi değeri normalde çok yüksek bir hediyeydi.aci ama gerçek şu ki adam onu gidecek arkadaşlarına bak ayrıldığım kız o kadar aşık ki bana ayrılmamıza rağmen bunu gönderdi bana diyip gurur duyarak, gülerek anlatacak. İyi ki o olmamış diye dua etmelisin

Biz de sana diyoruz ki ortada böyle bir şey yokken pat diye bırakan adamı arayıp sorman hata. Cevap vermezken ısrarla mesaj atman, hediye yollaman gurursuzluk.
Benim de başımdan benzeri geçti. Bir gün önce beraber olduğum, planlar yaptığım adam, ertesi gün ben sormasam açıklama gereği duymadan sıkıldım bitti diyip terk etti. Bende gurursuz gibi ağladım, mesajlar yazdım ne oldu, daha dün neler konuşuyorduk diye. Ama şimdiki aklım olsa bir mesaj dahi atmazdım. Böyle bir yerden akıl almış olsam hatamı görüp de ısrar etmezdim.
Kesinlikle. Sonra diyorlar ki eleştiri böyle olmaz. Yaşadık gördük o hataları yaptık. Siz yapmayın diye diyoruz. Sonra gerçek karaçalı mualemelesi görüyoruz ama olsun:)

Ben yazıda da belirttiğim gibi bunların farkındayım, pişmanlık duyuyorum malesef. Ancak şu an da önceliğim kendi ruh halimi iyileştirmek, çok şükür büyük oranda da iyi hissediyorum. Ne yapalım oldu ders alıp önüme bakıyorum

Kesinlikle. Sonra diyorlar ki eleştiri böyle olmaz. Yaşadık gördük o hataları yaptık. Siz yapmayın diye diyoruz. Sonra gerçek karaçalı mualemelesi görüyoruz ama olsun:)
E ama ablacım ben zaten yazmışım pişmanım diye siz hala kafama basar gibi gurursuz diyorsunuz haklısınız diyorum bende 😀

Evet bir kuyruklu yalancıya verilen asla değmemiş bir durumu okuduk. Sen sevdin emek verdin. Hele ki hazırladığın hediye seni seven erkek için manevi değeri normalde çok yüksek bir hediyeydi.aci ama gerçek şu ki adam onu gidecek arkadaşlarına bak ayrıldığım kız o kadar aşık ki bana ayrılmamıza rağmen bunu gönderdi bana diyip gurur duyarak, gülerek anlatacak. İyi ki o olmamış diye dua etmelisin
Yeni yeni içimde o huzuru hissediyorum, yapacak birşey yok oldu bitti ama ben önüme bakmalıyım

Hediyeniz için asla pişman olmayın, siz bir değer verdiniz ve verdiğiniz değere uygun çok güzel bir hediye hazırlamışsınız.
başka sebeplerle veya sizin demenizle bir şekilde bitmiş bana göre sizin bitsin demeniz bahanesi olmuş zaten karşı tarafta bitirmek istiyormuş.
siz zaten az çok atlatmışsınız, boş verin düşünüp canınızı sıkmayın.

Hediyeniz için asla pişman olmayın, siz bir değer verdiniz ve verdiğiniz değere uygun çok güzel bir hediye hazırlamışsınız.
başka sebeplerle veya sizin demenizle bir şekilde bitmiş bana göre sizin bitsin demeniz bahanesi olmuş zaten karşı tarafta bitirmek istiyormuş.
siz zaten az çok atlatmışsınız, boş verin düşünüp canınızı sıkmayın.
Zaman geçtikçe bende bunu daha net farkediyorum zaten bitirmek varmış aklında, belki henüz hayata geçiremeyecekti ama içten içe vardı onda. Teşekkür ederim 😊

Benim bi tanıdığım da sevgilisine aynı böyle imzalı forma vermişti sonra çocuk şak diye terkedince formayı geri istedi. Bilemiyorum yav yeniden muhatap olma sorunu olmada siz de geri isteyin internette satar kendinize güzel birşey alırsınız diyeceğim ama

Benim bi tanıdığım da sevgilisine aynı böyle imzalı forma vermişti sonra çocuk şak diye terkedince formayı geri istedi. Bilemiyorum yav yeniden muhatap olma sorunu olmada siz de geri isteyin internette satar kendinize güzel birşey alırsınız diyeceğim ama
yok tekrar iletişime geçmem. Kendime yakıştıramam geri istemeyi.

Zaman geçtikçe bende bunu daha net farkediyorum zaten bitirmek varmış aklında, belki henüz hayata geçiremeyecekti ama içten içe vardı onda. Teşekkür ederim 😊

sonralardan şükrediyorsun, iyi ki böyle biri olmuş ki şuan eşimin kıymetini biliyorum diyorsun ;) tecrübeyle sabit.
gurursuz yazanlar olmuş bence öyle değil, herkes kendine yakışanı yapıyor şu hayatta

E ama ablacım ben zaten yazmışım pişmanım diye siz hala kafama basar gibi gurursuz diyorsunuz haklısınız diyorum bende 😀
Ya çok tatlısın :) sadece üzüldüğümüz için diyoruz.guzel duygularını haketmeyen biri için verdiğin emeklere üzüldük

Eğer üç büyük takımdan biriyse bu ve ıslak imzaysa ki tek tek attırdım diyorsunuz; ikinci eli bin tl den başlayan fiyatlarla satılıyor .

Görüşmeyelim dediği anda hediye de yollamamaliydiniz

Ancak diyorsunuz ki hediyeden sonra buz gibi oldum, demek ki böyleymiş hayırlısı.

Sizi kırmak istemem ama tek kelimenizle sizden ayrılan, hiçbir çabanıza karşılık vermeyen ve her hareketiyle sizi istemediğini belli eden biri için resmen kendinizi küçültmüşsünüz?
İnsan ayrıldığı sevgilisine niye hediye alır, neden doğum gününde başka bir şehre gitmeyi göze alır ? Çok manasız buldum yaptıklarınızı.

Ben bu hikayeyi sanki daha once okumustum ve yanlis hatirlamiyorsam tum kk kadinlari sana gitme, hediye de yollama demistik.

Merhaba, detayına girip girmemek noktasında kararsızım ama sanırım daha dogru yorum alabilmek için kısaca bahsetmem gerekiyor.

8 aylık bir ilişki sonucu ayrıldık. İlişki uzak mesafe ilişkisiydi fakat sık görüşürdük. Ayrıldıktan sonra zaman içerisinde daha iyi anladım ki çok da sohbet edemediğimiz, sürekli gizli saklı meselelerin olduğu bir ilişkiydi. Fakat karşı taraf ilişki içinde hiç sorun söylemezdi yakınmazdı. Stabil davranışları bana da ilişkinin eksiklerini unutturuyordu sanırım.

Bitiş de kısaca şöyle oldu. Ben bir konuda hesap sorar gibi oldum, o da bir daha bana karışma takip etme vs diye çok sert çıktı. Sustum zaman verdim ertesi gün ben aradım yine aynı sertlikte konuştu. Böyle olmuyor yüzyüze konuşalım dedim olmaz dedi. Çözüm için bulduğum her teklifi reddetti. Bende ayrılalım dedim. Hemen kabul etti. Fakat sonra gerçekten istemediğimi farkedip açıklamaya çalıştım geri dönüşü yok dedi. Zorlayınca seviyorum ama kırmızı çizgim bu benim dedi. Bu birkaç gün içinde kabullenemeyip aradım birkaç kez. Birinde cevap verdi yüzyüze görüşelim diye ısrar edince olur ama şu an değil dedi bir ay sonraki dogumgunune sözleştik.

Ben bir ay hiç yazmadım, kendime odaklandım diyebilirim. Ona da fanatik olduğu takımın formasını tüm futbolculara imzalatıp çok özel bir hediye hazırladım ☺️ Tahmin edersiniz ki çok emek verdim. Gideceğim güne iki gün kala geliyor musun yazdı. Evet dedim. Yok o gün planım var ertesi gün görüşürüz falan dedi. Bende ben dogumgunun için geliyorum dedim o zaman öğlen görüşürüz akşama işim var dedi. Çok üzüldüm. Gitmemeye karar verdim. Ama hediyeyi bilsin istedim şu an kendime bunun için kızıyorum ama ben sana böyle bir hediye hazırladım atmak istemiyorum göndereyim dedim. Tamam gelmemen daha iyi olur teşekkür ederim yazdı 😑 ertesi gün kargoladım. Görüşmeyeceğiz ama son kez senden dürüstçe şunu duymak istiyorum bu ayrılık benim bitti dememle olmadı değil mi diye sordum. Gördü yazmadı birkaç birşey daha dedim yine yazmadı. Sildim telden. Daha birşey yazmadım. 2 gün sonra hediyen geldi teşekkür ederim yazmış. Birşey demedim tiksindim. Hediyeyi de hiç haketmedi. Bir insan tek kelime etmeye tenezzül etmediği birinin böyle bir hediyesini neden kabul eder? Aklım almıyor.

Şu an bu olayın da üzerinden 3 hafta geçti. Allah’a şükür iyiyim artık seviyorum diyemiyorum. Üzgün olduğum zamanlar oluyor ama geçecek biliyorum. Hediye olayı aklıma geliyor gönderdiğim için pişman oluyorum çünkü çok özel bir hediye aşırı emek dolu.

Back
X