Ne sevmesi allah askina. Annesini arayip hesabini sordum diyerek kadinin zevkten icinin yaglarini eritirken seni kucuk dusuruyor.. Kadin zevkten kac kosedir simdi.. Seni sevse boyle mi davranir?Bu süreçte çok yıpranır mıyım... birbirimizi severken yani en azından ailesi konu olmadıkça sorun yokken birden böylesine saldırmak çok zor olacak. Eşim daha hırslıdır ondan beklerim. Söylediklerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim...
Normal de burda da öyle evlendikten sonra edinilen mallar ortak boşanma anında konu sahibi bilgi vermemiş ama ev evlilikten önce alınmış galiba eşimin dediğine göre o zaman evden hak alamıyorÖncelikle anlaşma yoluyla paylaşmaya çalışın . Baktınız ki olmuyor avukatınız dava açıp mal paylaşımı isteğinde bulunur . Benim bildiğim kadarıyla böyle oluyor . En azından benim yaşadığım ülkede böyle . Eviniz varsa ya satıyor parasını paylaşıyorsunuz yada aranızdan biri diğerinden satın alıyor . Diğer taşınabilir varlıklarda eşit oranda paylaşılıyor. Tabi bu dediklerim evlilik antlaşmasını kapsamıyor .
Yok canım benim haklısın ben bilemedm evlilik mevzusunu sınırlarını severdim eşimin ailesini karakterim hep yapıcıdır anlayışlıyımdır ama evlendim adıma kararlar verilip evimin düzenini bozduklarında evime gelicek mesafirime karıştıklarında sinirleniyorum ve tepkimi koymaktan vazgeçmiyorum. Değiştin desin daha 7. Ayımdayım 5 sene sonra demesinden daha iyidirBu cümleyi duymamak için ilk baştan sınırları çizmek , karakterini belli etmek ve ben buyum diyebilmek gerekiyor. Ama bizim toplumumuzda o kadar az ki bu...
Kendimizi kabul ettirmek için şekilden şekile giriyoruz sonrasında dolup taştığımız da " sen değiştin ! " cümlesini duyuyoruz. Kanarya senin yorumun dek geldi ondan alıntı yaptım , üstüne alınma direk.
Türkiye’de kanunlar nasıl işliyor bu doğrultuda bilmiyorum ama burda herseye ortak olunuyor . O yüzden bir çok çift evlilik sözleşmesi yapıyor , hatta evliyken ev aldıklarında bile kim be kadar vermiş herseyi hesaplıyorlar. Bence bu da pek doğru degil , sanki ilerde nasıl olsa ayrılacağız diye düşünür gibi ...Normal de burda da öyle evlendikten sonra edinilen mallar ortak boşanma anında konu sahibi bilgi vermemiş ama ev evlilikten önce alınmış galiba eşimin dediğine göre o zaman evden hak alamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?