• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık acısı nasıl geçer :((( çok kötüyüm

herşey unutulur herşey gelir geçer ölüm acısı bile geçiyor unutuluyor bu ne ki

bende ayrılık aşamasındayım biraz durumlar eşit gibi sizde kötü olan nişanlılık dönemine kadar gelmemniz cidden kötü olmş . ama konumuz ortak. benimde erkek arkdşm cemaate girdi ve çok çok değişti . bende kapalıyım ama yetmedi sürekli eleştiri dediğiniz gibi okula kadar işte evlenelm sen yine oku o işler hikaye . 5 yılın ardından bu yaşananlar çok koyuyor insana . ne onunla ne onsuz durumuna geliyorsun alışkanlıkların var bağlanmışlığın var herşeyin onda kalmış onun herşeyi sende kalmış oluyor tüm duygular ortada. çok çıkmaza giriyor insan. ben bu işin içinden çıkmak için bi yol bulamadım bende ortada duruyorum. umarım senin için hayırlısı olur.:43:

evet cnm ne onunla ne onsuz olabiliosun kesinlikle yaa :((( çok zor bir durum ama bnm kesn bitti artık çok özlüorum çok zor ama onunlaykende olmuodu. çok çaresz kalıo insan. bnm yolum ayrılmak oldu çünkü artık iice işin içinden çıkılmaz bi durumua geldm ama zamanla geçer die umuyorum inşallah. Allah yardım etsin :(((

bende ayrılık aşamasındayım biraz durumlar eşit gibi sizde kötü olan nişanlılık dönemine kadar gelmemniz cidden kötü olmş . ama konumuz ortak. benimde erkek arkdşm cemaate girdi ve çok çok değişti . bende kapalıyım ama yetmedi sürekli eleştiri dediğiniz gibi okula kadar işte evlenelm sen yine oku o işler hikaye . 5 yılın ardından bu yaşananlar çok koyuyor insana . ne onunla ne onsuz durumuna geliyorsun alışkanlıkların var bağlanmışlığın var herşeyin onda kalmış onun herşeyi sende kalmış oluyor tüm duygular ortada. çok çıkmaza giriyor insan. ben bu işin içinden çıkmak için bi yol bulamadım bende ortada duruyorum. umarım senin için hayırlısı olur.:43:

evet cnm ne onunla ne onsuz olabiliosun kesinlikle yaa :((( çok zor bir durum ama bnm kesn bitti artık çok özlüorum çok zor ama onunlaykende olmuodu. çok çaresz kalıo insan. bnm yolum ayrılmak oldu çünkü artık iice işin içinden çıkılmaz bi durumua geldm ama zamanla geçer die umuyorum inşallah. Allah yardım etsin :(((

hakkımızda hayırlısı olsun ya napalım yaşamamız gerekiyormuş yaşıyoruz elbet bi gün düzelir herşey:14::14:

onu düşünecek zaman bırakmayın kendinize , iyi arkadaşlar panzehir .

Tam 15 gün oldu benim 6 yıllık ilişkim bitti terkediildim saçmasapan bahanelerle ve ben bu insana güvenerek yaşadım tüm ilklerimi o bana giderken bi teşekkür bile etmedi 15gündür umrunda olmadığım büyük ihtimallede beni aldatmış biri için ağlıyorum herkes zaman diyo banada insan herseyi unutuyoda verilen tutulmyan sözler yara gibi kalıyo beddua etmiyorum ama benim inandığm şekildeyse allahımın adaleti ben ona güveniyorum snada banada sabır diliyorum

Tam 15 gün oldu benim 6 yıllık ilişkim bitti terkediildim saçmasapan bahanelerle ve ben bu insana güvenerek yaşadım tüm ilklerimi o bana giderken bi teşekkür bile etmedi 15gündür umrunda olmadığım büyük ihtimallede beni aldatmış biri için ağlıyorum herkes zaman diyo banada insan herseyi unutuyoda verilen tutulmyan sözler yara gibi kalıyo beddua etmiyorum ama benim inandığm şekildeyse allahımın adaleti ben ona güveniyorum snada banada sabır diliyorum

kelin ilacı olsa kendine sürermiş herkesn derdi , çıkmazı kendine işte zor ya çok zor:32:

cnm allah sabır versn. sennde çok zor işin. ama inan senin deymez üzülmeye. heleki aldatma varsa hiç üzülme. bzim ilişkmizde ben bıraktım bırakmak zorunda kaldım offf geçmio 3 hafta oldu çok zorr çok seviorum nasıl unutcam yaaa çıldırcam................

Namaz kılınca insan acısının hafiflediğini hissediyor... belki yardımım dokunur

kızlar 5 senelik sevgilimden ayrıldım son 4 ay nişanlıydık ve ayrıldık mecburen. nasıl atlatırım bu günleri. önerilerinizi alabilirmiyim lütfen. yardımcı olun... !!!

canımm seni çok iyi anlıyorum bnde iki gün önce ayrıldım 5 yıllık svgilimden çok zor bişey geçmiyor :(

Geçmez ki :ssz: geçmiyo yani sadece zaman geçip gidiyo sadece yokluğuna ve onsuzluğa alışıp yaşama devam ediyosun ....

Ayrılık acısını çeken anlar. Herkes kendi yaşadığı acıyı hiç bitmeyecek ve en çok can caıtan sanır,halbuki herkesin sevdası gibi ayrılığı da başkadır.Beni çok etkileyen bir blog var, ayrılık acısını yaşayan birinin yazdıkları, insan nasıl da kendini buluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
simdi kim ne derse desin hepsi bos gelcek sana, kolay degil, uzulmemekte elde degil, dusunmemek icin ne kadar caba gostersende oda elden gelmicek, bilirim bu aciyi, ama sabret, zamanla aliscaksin, zamanla zaten kalbinde uzuntuye uyusur, hissedemez olursun, allahtan kendine sabir dile, hayirlisini dile. dua et kendin icin, sakin icine atma, acini nasil yasamak istiyorsan oyle yasa, icinden at ciksin, o zaman rahatlarsin, allahtan sana sabir diliyorum ve karsina en guzel insanlari cikarsin insaallah....

Back
X