- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Bence sen şuan için mantıklı dusunemiysn ama zamanla eğer sevgi varsa o seni mutlaka bulur. Kafani dağıtmaya bak ve ozur dile ve geri çekil bekleyip goruruz sonucu insllh
Böyle konulara çok üzülüyorum keşke açıp o da bunu okusa. Evet bir hata yapmışsın ama farkındasın ve pişmansın. Bir an boş bulunmuşsun yapmışsın, her insanın yapabileceği gibi. Gerçekten sevdiğin belli inşallah boşa gitmez bu sevgi. Bence sakinken bir daha konuşun, sevdiğinizi hissettirin. Hiçbir sonuç şu anki durumunuzdan daha kötü olamaz.
Bence sen şuan için mantıklı dusunemiysn ama zamanla eğer sevgi varsa o seni mutlaka bulur. Kafani dağıtmaya bak ve ozur dile ve geri çekil bekleyip goruruz sonucu insllh
Merhaba hanımlar. Dün 9 yıllık birlikteligim bitti. Dugun yeri gelinlik çocukların isimleri evde bos bos otururken yapılacakların hayalleri hepsi bitti.. benim hatam yüzünden bitti. Elimde olmayan ama benim yaptığım bir sebepten ötürü.. bunu konusmak isteniyorum hatalıyım çünkü. Hatamı telafi edebilecegim bir sey yok. Dün severek aglaya aglaya ayrıldık. Bana dönmycek biliyorum, bir daha biz diye bir sey olmayacak onu da biliyorum.
Ama ben bu acıya nasil dayanıcam? Ölecek gibi oluyorum. Biliyorum ilk ayrılan cift biz degiliz ama onu hala deli gibi seviyorum. Bir başkasını düşünemiyorum hayatımda. Onun mutlu olmasını cok istiyorum ama baskasiyla olma ihtimali aklıma geldikce içim yanıyor. Neyse..
Siz cok sevdiginiz birinden ayrıldıktan sonra nasıl toparladınız kendinizi? Nasıl hazmettiniz bu durumu?
Onu aramak istiyorum gidip yalvarmak istiyorum ama biliyorum ki yapmamalıyım. İçimdeki bu acıyla yasamak da istiyorum aslında en azından ona dair hisler bunlar. Ama aileme hissettirmemeliyim, onları üzmeye hakkım yok benimle birlikte üzülüyorlar çünkü her üzüntümde. Onlar icin toparlanmalıyım.
Arkadaslar hatam ihanet degil asla.Zorbir dönem geciriyordum, önceki konumda anlattım. O sırada eski erkek arkadasıma güvenemedim sınadım onu. Yaparken bile güvenim tamdı ama dedigim gibi benim icin zor bir dönemdi ama o buna inanmadi. Yalan söylüyorum diye düşündü.. yapmamam gereken bir seydi. Asla yapmayacagım bir sey hatta, kac kisiye kızmıstım denemeyin sevgilinizi diye.. ama olmadi kafamdaki seslerle başedemedim.. hatalıym affetmez.
Canım, ben de 3 ay önce bir ayrılık yaşadım, terk edildim. Hiç kolay geçmedi hala da geçmiş değil, bunu daha kolay atlatabileceğin bir yöntem de yok, zamanla kabulleneceksin. Mantığını yavaş yavaş devreye soktuğunda unutmaya da başlayacaksın. Erkek arkadaşın sana haksızlık etmiş belli ki duygusal birisin öncelikle kendine gel ona baktığın toz pembe gözlüklerini çıkar, gerçek şu ki, erkek arkadaşın seni gerçekten sevmiyor. Sevdi ya da sevgisi azaldı. Ona hak vermekten vazgeç, haklı değil! Yaptığın güveni zedeleyecek bir hata ama asla ilişkiyi biterecek bir hata değil! Kaldıramamışmış, gurur yapmışmış, güvenemezmişmiş, geçiniz. Bütün bunlar onun içini rahatlatma yöntemleri. Sana da bunları söyleyerek enerjini düşürmüş, ilişkinin bitmesini hak ettiğine seni inandırmış, sen de ezildikçe ezilmişsin. Sen gerçekten sevdiğinden bu sebeple vazgeçer misin? Hiçbir seven, sevdiğinden bu sebeple vazgeçmez. Dik dur ve sevmeyen bir insan için kılını kıpırdatma, üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın. Sessizliğe gömül, arama onu. O bunun çok çok büyük bir hata olduğuna seni inandırmış sen de güçsüzleştikçe güçsüzleşmişsin. Önce seni güçsüzleştiren sebebi ortadan kaldır, bunun ilişkiyi bitirecek kadar büyük bir hata olmadığını idrak et. Zaten özrünü de dilemiş elinden geleni yapmışsın. Emin ol affetmek istese bir yolunu bulurdu, affet istemeyene ise bahaneden bol bir şey yoktur.
Sanirim bilinçaltında aldatilmayla alakalıbbüyük birsorunun var ki ggüven duyamiyoun. Ki bu erkekleri deneme olaylarının genelde onlarin o güveni tam anlamıyla vermedikleri için. Özrünü diledin seviosa gelir bulur seni dert etme[/QUOTE]Sanırım"cansu54, post: 46233718, member: 313937"]Ben de düşündüm bian okutsam keske diye ama onu yönlendirmek olabilir bu.. sevgisinden emin olmasi gerek öncelikle, benim 1 yalanimda bana güvenmemeye başlamasının haksızlıgını görmeli.. görebilmeli en azından.. ama eğer göremiyorsa da bu da bana bazı seyleri göstermis olur. Cok güvenmistim ben ona, hala güveniyorum. Ama böyle yaparak inancımı yaralıyor çok. Bilemiyorum keske farketse bu kadar büyütülecek birsey olmadığını..
Belki sonra konusuruz bilmiyorum. Ama simdi olmaz herhalde..
Özrümü diledim de bir sey degismedi..
Maksimum yas süresi bir buçuk yıldır yani insan bir buçuk yılda ölümü ayrılığı vs unutuyor sonrası tehlikeli melankoliye dönüşüyor
Anlayamadım özür dilerim ne demek istediniz?
Sizi üzen biri için üzülmeye değmez diye dusunuyorum daha acıgı.. Yani sizi seven ınsan sizi hic uzmez..Severek ağlayarak ayrıldık dıye bahsetmıssınız.. İnsan sevdiğinden vazgecer mi?
son durum nedir hala bir haber yok mu? bana barışırsınız gibi geliyor.
Canım, ben de 3 ay önce bir ayrılık yaşadım, terk edildim. Hiç kolay geçmedi hala da geçmiş değil, bunu daha kolay atlatabileceğin bir yöntem de yok, zamanla kabulleneceksin. Mantığını yavaş yavaş devreye soktuğunda unutmaya da başlayacaksın. Erkek arkadaşın sana haksızlık etmiş belli ki duygusal birisin öncelikle kendine gel ona baktığın toz pembe gözlüklerini çıkar, gerçek şu ki, erkek arkadaşın seni gerçekten sevmiyor. Sevdi ya da sevgisi azaldı. Ona hak vermekten vazgeç, haklı değil! Yaptığın güveni zedeleyecek bir hata ama asla ilişkiyi biterecek bir hata değil! Kaldıramamışmış, gurur yapmışmış, güvenemezmişmiş, geçiniz. Bütün bunlar onun içini rahatlatma yöntemleri. Sana da bunları söyleyerek enerjini düşürmüş, ilişkinin bitmesini hak ettiğine seni inandırmış, sen de ezildikçe ezilmişsin. Sen gerçekten sevdiğinden bu sebeple vazgeçer misin? Hiçbir seven, sevdiğinden bu sebeple vazgeçmez. Dik dur ve sevmeyen bir insan için kılını kıpırdatma, üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın. Sessizliğe gömül, arama onu. O bunun çok çok büyük bir hata olduğuna seni inandırmış sen de güçsüzleştikçe güçsüzleşmişsin. Önce seni güçsüzleştiren sebebi ortadan kaldır, bunun ilişkiyi bitirecek kadar büyük bir hata olmadığını idrak et. Zaten özrünü de dilemiş elinden geleni yapmışsın. Emin ol affetmek istese bir yolunu bulurdu, affet istemeyene ise bahaneden bol bir şey yoktur.
Yok vazgecmez. Haklısınız. Bugun bir kere daha anladm bunu zaten.. benim ağlayıp ağlamamam da bir sey ifade etmiyormuß zaten onu gördüm.
Yok bu sabah konustuk. Ben aradm yine dayanamadm. Artık olmadığını uzaktayken yapamadığını söyledi. Bundan sonra bizden bir sey olmaz zaten. Insallah siz barışırsınız
Haklısınız bugün konustuk sabah.. artık sevgisi azaldığını söyledi.. siz haklısınız sanırım isteseydi caba sarfederdi dik dururdu.. ben de insallah sağlam durabilmeyi başarabilirim.. cok seviyorum ya cok seviyorum da, karşımda beni seven biri yok.. insallah bundan sonra siz de ben de mutlu oluruz
emin ol bahane. şimdiye kadar yapmış da şimdiden sonra neden yapamıyormuş. üzülme canım. bizden de bişey olmaz artık canım. keşke barışsak alabilsem onu ama yapamam. alışmaktan başka yol yok canım sana da bana da demekki.
demek sevgisi azalmış. sanki bir hata yap da ayrılık bahanesi bulsun diye beklemiş demek. sevgi azalabilen bişey mi? ben deki sevgi ya da sendeki sevgi neden azalmıyor. ? erkekler çok tuhaflar. nasıl azabiliyorsa bu sevgi biri bana anlatsın da ben de acı çekmeyim artık...
Haklısınız bugün konustuk sabah.. artık sevgisi azaldığını söyledi.. siz haklısınız sanırım isteseydi caba sarfederdi dik dururdu.. ben de insallah sağlam durabilmeyi başarabilirim.. cok seviyorum ya cok seviyorum da, karşımda beni seven biri yok.. insallah bundan sonra siz de ben de mutlu oluruz
Aşk iki taraflı bir duygu, biri sevmediğinde yapılabilecek hiçbir şey yok. Bırak yokluğunu yaşasın, sen de yavaş yavaş kabulleneceksin. İnşallah en kısa sürede atlatırsın.
Insallah en kısa sürede atlatabilirim.. ben tek başıma yine severim de böyle sevilmedigimi görmek, yanımda usanmadan duracak birini görmemek çok acı.. bir hafta öncesi daha ya, bir hafta.. ne hayaller ne sözler vardı aramızda.. sevilmiycek biri de degilim ki ben niye böyle oldu
Canım biraz zaman ver ben hala dönüceğini düşünüyorum. Ama onu bekler gibi bi izlenim yaratma.. zzaten sebep saçma gelmişti altndan bişey çıkcağı belliydiÖyle artık yorulmuş.. demekki hayatinın kadını olmadığıma karar verdi.
Ilk defa bir arkadasıma soyledim ayrıldığımızı az önce. Benim icin kabullenme adımları hep bunlar. Hep bi umut bekliyordum bu sabaha kadar kızgın o yüzden diyodum da degilmiş. Gücü kalmamış artık 2 saatlik mesafeden iliski yürütmeye.. canı sağolsun ya, ama ben su hissettigim acıyı unutmycam asla..
@Has nicktir sen de yanıldın bizden artık olmaz, o da gelmez geri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?