Ayrılık acısına nasıl dayanıyorsunuz

Ya cok alelade biseydi. Onun okuluyla alakalı bir mesajdi falan. Biraz konustuktan sonra bana soyledi biri var bana mesaj attı diye.. ben ilk basından beri anlamıstım beni anladığını ama niyeyse konusmayi devam ettirdim. O da basta sen oldugunu anlamamstm sonda anladm demisti..neyse..Diyorum ya cok kotu bir donemdi benim icin sesler duyuyordum kafamda, kendi öz babamdan bilr supheleniyordum adamın her hareketini göz hapsine almıstım.. atlattım sonra cok şükür. Atlattıktan ve kendimden emin olduktan sonra da ona dogruyu söyledim. Ama iste sonucu bu oldu

arama tabi ya.
aileni düşün tabi.
okuluna ver kendini.
dönmek isteyen seni gelir bulur.
inşallah dinlersin yazdıklarımı pek ümit göremiyorum ama:))
yine de yazayım diyorum.
bak silkelen toparlan.
böyle aşk meşk için kendini salıp hırpalayanlara haddim olmayarak çok kızıyorum:))
yazık ediyosunuz ya.
tamam yazmıştım ya makul bi süre üzül de abartma.
hayatına sahip çık.
şu an olay çok yeni.duygusal olarak sarsılman da normal.
ama yavaştan da toparlanmak için gayret et.
ne senaryosu kuruyosun ki kafanda.
başkaca sorunların nedir.

işte onu zaman geçince anlıyorsunuz. üzerinden 4 yıl geçti, ne bir özlem, ne bir acı.aklıma geldikçe iyi ki diyorum, iyi ki dönmemişim.Yapamazmışım zaten onunla.Şu an 1 yıllık evliyim ve gerçekten mutluyum.Kısmetinse döner dolaşır gelir, ama gidenin ardından ne bileyim çokta harap etmemek lazım kendini.

Böyle bi dönem geçirirken sen onun bundan haberi yokmuydu peki? Ya bana aynısını yapsa sevgilim kızardım ama sallamazdım gördün mü bak ben sana yanlış yapmam tarzında konuşurdum hatta, bi saçma bişe var çözemedm ben

Insallah canım insallah.. cok yeni henüz olay, belki de zamanla o da düşünüp pisman olur belki de olmaz.. bilemiyorum ama insallah her seyin en iyisi olur.

Baska sorunlarım yok. Sadece kötü seyler geliyor aklıma o kadar..
Dinliycem sözlerini merak etme ablacım, ama acaba daha fazla cabalamam gerekli mi degil mi karar veremiyorum. Onu üzmemek icin karar veremiyorum bir türlü..

Haklısın, allah mutluluğunuzu daim etsin insallah.. bakalım kısmetim miymiş degil miymiş.. ne kadar sevmis ya da sevmemis görücez galiba..

Öyle kesinlikle allah onları başımızdan eksik etmesin. Ama iste cok zor geliyor elimde değil..

Başınız sağolsun bu arada kuzeninizin mekanı cennet olsun

Aynen öyle Rabbim insanları nelerle sınıyo, sağlık en büyük zenginlik. Halimize bin şükür, dertmiki bu... Allah rahmet eylesin, yaşadığın acıyı tahmin edemiyorum rabbim sabır versin..
Amin sağ olun.

Hayır yoktu. Kimsenin haberi yoktu. Deli oldugumu düşünmelerinden korktum, tıp okuyorum üstelik ne sacma bir düşünce degil mi? Ama olabiliyormus onu gördüm..

Ben de dedigin gibi tepki gösterirdim ama o yapamadı bunu. Ben mi cok genis düşünüyorum bilemiyorum ama sen de ayni fikirdesin benimle..
Bu konuyu ona göstersem mi bilemedim cogu kadınbu kadar büyütecek bir durum yok demiş.. belki anlar o da.. belki de anlamaz bilmiyorum uf

bişey için çabalama artık.
biraz zaman tanı.
o dadüşünsün tartsın sakin kafayla.
daha ne yapacaksın eminim milyon kere özür dilemiş ağlamışssındır.
olay bi soğusun bi sakinleşin.
aaa dünya yıkıldı da altında mı kaldın.
bi toparlan silkelen.
onu da bi rahat bırak.
dönecekse kendi isteğiyle dönecektir.
dönmezse de güle güle diceksin.:))
o yaşlarda olayları kişileri o kadar farklı yorumluyor büyütüyorsunuz ki
kendi kendinizi çıkamza sokuyorsunuz.
seni istemeyen adama gözyaşı dökmek niye.

Doğru, dönecekse kendi istegiyle dönmeli zaten. Eger saglam bir sekilde devam ediceksek anca böyle mümkün olur..

Istemiyorsa da dönmez.. ben de bunu idrak edene kadar alışırım belki ayrılığa

neyine sinir oldunuz yazdığımın? evli değilim bekar bi genç kızım. Biz kızlar koca için yetiştirilmedik bu nasıl bi düşüncedir sizdeki

Ama sende ki sıkıntıyı anlamalıydı bence, insan ne biliyim sevdiğinin bi sözünden çıkartıyo bazen canının sıkkın olduğunu. Canım konuyu falan okutma sakın hiç gerek yok ters tepebilir. Ona kul köle bi imaj çizmeyip, güçlü bi şekilde zamana bırakmak en iyisi. Gelicek görürsün. Gelincede yaz buraya :) ama sakın arama emin ol bekliyo içten içten.

Yok ben pek belli etmedim.. kardesimle birlikte kalıyorum o da anlamadı mesela ailem de anlamadi memlekete gidince.. zaten telefondan görüşüyorduk onunla konusurken neşeli konusuyordum. Anlamaması icin uğraşıyordum aslında gözünde deli konumuna düşmemek için. Sacma ama böyle. Zaten sonrasnda söyledigimde de inanmalıydı ama inanmadı.. bilmiyorum ya..

Yok vazgectim göstermiycem haklısın bunu kendi başına atlatmalı eger istiyorsa.. belki yeniden başladığımızda her sey oturunca gösteririm bak bak diye.. ama suan barışıcağımıza da pek imkan vermiyorum. Bu konudan bihaber yasayıp gidecek..

Bekledigini bilsem arardım aslında :) ama aramam ona da zarar veriyor.. aramamak en iyisi..

Ama insallah icten ice bekliyordur.. bu bile icimde nese uyandırıyor. :)

şimdi eğer haksızsam özür diliyorum sonra ölüm sessizliğine bürünüyorum çünkü daha da ezilemem di mi? ben kendimi suçlu gördükçe o beni daha suçlu görür sonra.
hani küs gibi duruyorum ama o konuşursa az naz yapıp konuşacak gibi bi modda oluyorum :) evet haksızsam da trip attığım ve naza çektiğim doğrudur
eşim de çok fazla küs kalabilen bi insan değil, gelip sarılır zaten en fazla 1 gün sonra.

Anladım güzel taktik:) uyguluycam da benim eşim çok güzel küs kalır

önceki sayfalara baktım göremedim. hastalığınız neydi konu sahibi ?

Önceki konumda vardı. Yaşadığım ve kendi icimde yanlış büyüttüğm bir travma yüzünden ses duyuyordum kafamın icinde. Daha dogrusu mırıltılar gibi bir sey. Ikili iliskiler konu oldugunda ortaya çıkan sesler. Büyük ihtimalle yine kendi düşüncelerimdi onlar bilemiyorum. Ama sonrasnda o travmanın ortadan kalkmasyla ve biraz da destekle atlattım. Iyiyim suanda gayet. Bir sey kalmadı.

ve siz bunu adama anlattığınızda bu yüzden mi ayrıldı sizden .iyi olduğunuza sevindim :)

Acını çekeceksin, ağlicaksın ağlicaksın bir gün ağlamaktan acı çekmekten yorulacaksın. İçsel olarak gerçekten bittiğine kabul verirsen bitiyor. Çok klasik olucak ama zaman her şeyin ilacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…