- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Ne konuştunuz fake hesaptan, hemen cevap verdimi ya. Sen olmasaydın nolucaktı. Konuşmanın içeriğini bilmiyorum ama şöyle olmalıydı doğrı olan bence bu; bana bi kız yazdı bak şu ama cevap vermedim diye haber vermesi gerekirdi. Ben çok kızarım yoksa bana neden söylemedin diye.
arama tabi ya.Insallah ablacım ya insallah.. inan cok zor derslerim bir de bu durum üstüne.. aileme ihanet ediyormusum gibi de hissediyorum. Onsuz birdaha mutlu olamycak gibi de hissediyorum.. ne kadar kötü senaryo varsa hepsini düşünüyorum..
Aramamalym di mi onu artık?
Demekki siz kendiniz icin doğru kararı verebilmişsiniz.. ne mutlu soze insallah pişman olmazsınız
işte onu zaman geçince anlıyorsunuz. üzerinden 4 yıl geçti, ne bir özlem, ne bir acı.aklıma geldikçe iyi ki diyorum, iyi ki dönmemişim.Yapamazmışım zaten onunla.Şu an 1 yıllık evliyim ve gerçekten mutluyum.Kısmetinse döner dolaşır gelir, ama gidenin ardından ne bileyim çokta harap etmemek lazım kendini.Insallah ablacım ya insallah.. inan cok zor derslerim bir de bu durum üstüne.. aileme ihanet ediyormusum gibi de hissediyorum. Onsuz birdaha mutlu olamycak gibi de hissediyorum.. ne kadar kötü senaryo varsa hepsini düşünüyorum..
Aramamalym di mi onu artık?
Demekki siz kendiniz icin doğru kararı verebilmişsiniz.. ne mutlu soze insallah pişman olmazsınız
Böyle bi dönem geçirirken sen onun bundan haberi yokmuydu peki? Ya bana aynısını yapsa sevgilim kızardım ama sallamazdım gördün mü bak ben sana yanlış yapmam tarzında konuşurdum hatta, bi saçma bişe var çözemedm benYa cok alelade biseydi. Onun okuluyla alakalı bir mesajdi falan. Biraz konustuktan sonra bana soyledi biri var bana mesaj attı diye.. ben ilk basından beri anlamıstım beni anladığını ama niyeyse konusmayi devam ettirdim. O da basta sen oldugunu anlamamstm sonda anladm demisti..neyse..Diyorum ya cok kotu bir donemdi benim icin sesler duyuyordum kafamda, kendi öz babamdan bilr supheleniyordum adamın her hareketini göz hapsine almıstım.. atlattım sonra cok şükür. Atlattıktan ve kendimden emin olduktan sonra da ona dogruyu söyledim. Ama iste sonucu bu oldu
ihanet değilse bir erkek neyi içinden atamaz? cevap veriyorum: hiçbirşeyi. yani bunu bahane etmiş. seven bir adam sanmıyorum bu kadar kolay gidebilsin. altını çiziyorum tekrar, ihanet yoksa. neymiş bu da içinden atamıyormuş. yalan. bal gibi de koz olarak kullanmış bu durumu. bırak sakın üstüleme şu saatten sonra. kimse bulunmaz hint kumaşı değil. hepimiz bir zamanlar sevdiğimiz adamlardan öyle ya da böyle ayrıldık. bak hiçbirimiz ölmedik çok şükür. ben mesela geberiyodum o dönem, şimdi aklıma bile gelmiyor. üstelik unutturcak biri de olmadı. o dönemleri tek başıma geçirdim, yapayalnız. düğünlerde ağladım, çalan şarkılarda ağladım, onunla gittiğimiz yerlere gidemedim daha neler neler. sürekli dualarımda o vardı. allahım dönsün bana beni deli gibi özlesin bensiz yapamasın.. yatıp kalkıp dua ediyodum. hiçbir şeyden tat almıyodum inanılmaz mutsuzdum. çok şükür geçti. herşey geçiyor inan bana..sadece zaman.
arama tabi ya.
aileni düşün tabi.
okuluna ver kendini.
dönmek isteyen seni gelir bulur.
inşallah dinlersin yazdıklarımı pek ümit göremiyorum ama:))
yine de yazayım diyorum.
bak silkelen toparlan.
böyle aşk meşk için kendini salıp hırpalayanlara haddim olmayarak çok kızıyorum:))
yazık ediyosunuz ya.
tamam yazmıştım ya makul bi süre üzül de abartma.
hayatına sahip çık.
şu an olay çok yeni.duygusal olarak sarsılman da normal.
ama yavaştan da toparlanmak için gayret et.
ne senaryosu kuruyosun ki kafanda.
başkaca sorunların nedir.
işte onu zaman geçince anlıyorsunuz. üzerinden 4 yıl geçti, ne bir özlem, ne bir acı.aklıma geldikçe iyi ki diyorum, iyi ki dönmemişim.Yapamazmışım zaten onunla.Şu an 1 yıllık evliyim ve gerçekten mutluyum.Kısmetinse döner dolaşır gelir, ama gidenin ardından ne bileyim çokta harap etmemek lazım kendini.
Öyle kesinlikle allah onları başımızdan eksik etmesin. Ama iste cok zor geliyor elimde değil..
Başınız sağolsun bu arada kuzeninizin mekanı cennet olsun
Amin sağ olun.Aynen öyle Rabbim insanları nelerle sınıyo, sağlık en büyük zenginlik. Halimize bin şükür, dertmiki bu... Allah rahmet eylesin, yaşadığın acıyı tahmin edemiyorum rabbim sabır versin..
Böyle bi dönem geçirirken sen onun bundan haberi yokmuydu peki? Ya bana aynısını yapsa sevgilim kızardım ama sallamazdım gördün mü bak ben sana yanlış yapmam tarzında konuşurdum hatta, bi saçma bişe var çözemedm ben
bişey için çabalama artık.Insallah canım insallah.. cok yeni henüz olay, belki de zamanla o da düşünüp pisman olur belki de olmaz.. bilemiyorum ama insallah her seyin en iyisi olur.
Baska sorunlarım yok. Sadece kötü seyler geliyor aklıma o kadar..
Dinliycem sözlerini merak etme ablacım, ama acaba daha fazla cabalamam gerekli mi degil mi karar veremiyorum. Onu üzmemek icin karar veremiyorum bir türlü..
Haklısın, allah mutluluğunuzu daim etsin insallah.. bakalım kısmetim miymiş degil miymiş.. ne kadar sevmis ya da sevmemis görücez galiba..
bişey için çabalama artık.
biraz zaman tanı.
o dadüşünsün tartsın sakin kafayla.
daha ne yapacaksın eminim milyon kere özür dilemiş ağlamışssındır.
olay bi soğusun bi sakinleşin.
aaa dünya yıkıldı da altında mı kaldın.
bi toparlan silkelen.
onu da bi rahat bırak.
dönecekse kendi isteğiyle dönecektir.
dönmezse de güle güle diceksin.:))
o yaşlarda olayları kişileri o kadar farklı yorumluyor büyütüyorsunuz ki
kendi kendinizi çıkamza sokuyorsunuz.
seni istemeyen adama gözyaşı dökmek niye.
hay Allahım ya bende bu söze sinir oluyorum hayat bir erkekten ibaret değil ne demek ya bunu diyen kesin evlidir.. nasıl değil biz kızlar ne için büyütülüyoruz bir yuvamız cocugumuz cocugumuz olsun diye ...pardon neden ibaret olucak .. neden ibaret olucak ailelerimiz bize hep kocanla yaparsın kocanla gider gezersin diye büyütmedi mi..hepimizi hemen hemen çok özgür yetişenler için demiyorum ...geniş kapsamlı düşün nasıl ibaret olmadığını anla..
Ama sende ki sıkıntıyı anlamalıydı bence, insan ne biliyim sevdiğinin bi sözünden çıkartıyo bazen canının sıkkın olduğunu. Canım konuyu falan okutma sakın hiç gerek yok ters tepebilir. Ona kul köle bi imaj çizmeyip, güçlü bi şekilde zamana bırakmak en iyisi. Gelicek görürsün. Gelincede yaz buraya :) ama sakın arama emin ol bekliyo içten içten.Hayır yoktu. Kimsenin haberi yoktu. Deli oldugumu düşünmelerinden korktum, tıp okuyorum üstelik ne sacma bir düşünce degil mi? Ama olabiliyormus onu gördüm..
Ben de dedigin gibi tepki gösterirdim ama o yapamadı bunu. Ben mi cok genis düşünüyorum bilemiyorum ama sen de ayni fikirdesin benimle..
Bu konuyu ona göstersem mi bilemedim cogu kadınbu kadar büyütecek bir durum yok demiş.. belki anlar o da.. belki de anlamaz bilmiyorum uf
Ama sende ki sıkıntıyı anlamalıydı bence, insan ne biliyim sevdiğinin bi sözünden çıkartıyo bazen canının sıkkın olduğunu. Canım konuyu falan okutma sakın hiç gerek yok ters tepebilir. Ona kul köle bi imaj çizmeyip, güçlü bi şekilde zamana bırakmak en iyisi. Gelicek görürsün. Gelincede yaz buraya :) ama sakın arama emin ol bekliyo içten içten.
Biri bana kötülük yapacak ben hala onun için üzüleceğim size mantıklı geliyor mu?
bunu açarmısın , özür diledikten sonra eşin trip yapmaya devam ediyor mu , ediyorsa sen bir şey olmamış gibi konuşuyormusun yoksa susuyormusun?
Ne biçim sordum bende anlamadım sorumu anladıysan anlatırmısın :) taktik istiyorum yani:)
Not: Aşırı uykusuz bir annenin sorusu :)
Anladım güzel taktik:) uyguluycam da benim eşim çok güzel küs kalırşimdi eğer haksızsam özür diliyorum sonra ölüm sessizliğine bürünüyorumçünkü daha da ezilemem di mi? ben kendimi suçlu gördükçe o beni daha suçlu görür sonra.
hani küs gibi duruyorum ama o konuşursa az naz yapıp konuşacak gibi bi modda oluyorum :) evet haksızsam da trip attığım ve naza çektiğim doğrudur
eşim de çok fazla küs kalabilen bi insan değil, gelip sarılır zaten en fazla 1 gün sonra.
önceki sayfalara baktım göremedim. hastalığınız neydi konu sahibi ?
ve siz bunu adama anlattığınızda bu yüzden mi ayrıldı sizden .iyi olduğunuza sevindim :)Önceki konumda vardı. Yaşadığım ve kendi icimde yanlış büyüttüğm bir travma yüzünden ses duyuyordum kafamın icinde. Daha dogrusu mırıltılar gibi bir sey. Ikili iliskiler konu oldugunda ortaya çıkan sesler. Büyük ihtimalle yine kendi düşüncelerimdi onlar bilemiyorum. Ama sonrasnda o travmanın ortadan kalkmasyla ve biraz da destekle atlattım. Iyiyim suanda gayet. Bir sey kalmadı.
Merhaba hanımlar. Dün 9 yıllık birlikteligim bitti. Dugun yeri gelinlik çocukların isimleri evde bos bos otururken yapılacakların hayalleri hepsi bitti.. benim hatam yüzünden bitti. Elimde olmayan ama benim yaptığım bir sebepten ötürü.. bunu konusmak isteniyorum hatalıyım çünkü. Hatamı telafi edebilecegim bir sey yok. Dün severek aglaya aglaya ayrıldık. Bana dönmycek biliyorum, bir daha biz diye bir sey olmayacak onu da biliyorum.
Ama ben bu acıya nasil dayanıcam? Ölecek gibi oluyorum. Biliyorum ilk ayrılan cift biz degiliz ama onu hala deli gibi seviyorum. Bir başkasını düşünemiyorum hayatımda. Onun mutlu olmasını cok istiyorum ama baskasiyla olma ihtimali aklıma geldikce içim yanıyor. Neyse..
Siz cok sevdiginiz birinden ayrıldıktan sonra nasıl toparladınız kendinizi? Nasıl hazmettiniz bu durumu?
Onu aramak istiyorum gidip yalvarmak istiyorum ama biliyorum ki yapmamalıyım. İçimdeki bu acıyla yasamak da istiyorum aslında en azından ona dair hisler bunlar. Ama aileme hissettirmemeliyim, onları üzmeye hakkım yok benimle birlikte üzülüyorlar çünkü her üzüntümde. Onlar icin toparlanmalıyım.
Arkadaslar hatam ihanet degil asla.Zorbir dönem geciriyordum, önceki konumda anlattım. O sırada eski erkek arkadasıma güvenemedim sınadım onu. Yaparken bile güvenim tamdı ama dedigim gibi benim icin zor bir dönemdi ama o buna inanmadi. Yalan söylüyorum diye düşündü.. yapmamam gereken bir seydi. Asla yapmayacagım bir sey hatta, kac kisiye kızmıstım denemeyin sevgilinizi diye.. ama olmadi kafamdaki seslerle başedemedim.. hatalıym affetmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?