Ayrılık acısına nasıl dayanıyorsunuz

Ne kadar süre sonra barıştonız?

İnsanlar ana babasini evladini topraga koyup yasiyor. Sen de zamanla alisirsin elbet. Madem oluru yok zorlama bosuna. Hayatina bi sekilde devam etmen gerekli.
son zamanlarda kendi kendime söylediğim bir sözdü :)) ayrılık aşamasındayım günlerdir bu sözle teselli ediyordum kendimi

6 gun oldu biz de ayrilali. Pek dayandigim soylenemez acikcasi. Canim cok yaniyor. Icime en derine isliyo gun gectikce. İste iken bi sekilde zaman geciyo flan ama eve geldigim de cok agir geliyo her sey. Ben de agliyorum. Rimelim fln akio. Video ve selfie cekiyorum o halimle 6 gundur goz makyajimi boyle temizliyorum

zamanla geciyor...ilk ayrildigimda nefes alamıyor gibi hissediyordum,surekli aglama halleri,arkadaslarima hep onu anlatiyordum..herkes zamanla gececek diyordu...ama hic inanasim gelmiyodu... aradan 6 ay gecti ve suan cok iyiyim aklima bile gelmiyor,onun icin uzulmuyorum artik... inan bana zamanla gececk,simdi imkansiz gibi geliyor sana biliyorum ama zaman gecince acinin hafifleyecegini goreceksin...

Yapmayın bu kadar.. zor ama yapmayın.

Biraz ağla. Sonra geçer canım. Kimler unutulmadı ki.

Insallah geçer insallah.. cok zorlanıyorum. Gülesim gelmiyor hicbir sey yapasm gelmiyor. Gitgide de öfkeleniyorum ona, bunun icin ayrıldı diye benden.. bilmiyorum nereye dogru gidiyor icimdeki duygular

Haklısınız ama ne sekilde devam edecek bunu bulmaya çalışıyorum
Kurslara kaydolabilirsin aktiviten olur. Farkli arkadasliklar iyi grlecektir. Alisveris bi de kuafor moralini yukseltir. Depresyona sokma kendi kendini. Millet kirk yil evli kalip bosaniyo.

Kurslara kaydolabilirsin aktiviten olur. Farkli arkadasliklar iyi grlecektir. Alisveris bi de kuafor moralini yukseltir. Depresyona sokma kendi kendini. Millet kirk yil evli kalip bosaniyo.

Farklı arkadaslık kuracak bir durumda degilim ama zaten oldukca kalabalık bir bölümde okuyorum pek cok kisiyle muhattap oluyorum gün icinde..

Neler unutulmuyoki rabbim istesin yeter

Allah yardımcımız olsun

Senin sevdiğin kadar onunda sevdiğine eminsen mutlaka o dönüşune izin verecektir tatlim

Böyle konulara çok üzülüyorum keşke açıp o da bunu okusa. Evet bir hata yapmışsın ama farkındasın ve pişmansın. Bir an boş bulunmuşsun yapmışsın, her insanın yapabileceği gibi. Gerçekten sevdiğin belli inşallah boşa gitmez bu sevgi. Bence sakinken bir daha konuşun, sevdiğinizi hissettirin. Hiçbir sonuç şu anki durumunuzdan daha kötü olamaz.

Bence sen şuan için mantıklı dusunemiysn ama zamanla eğer sevgi varsa o seni mutlaka bulur. Kafani dağıtmaya bak ve ozur dile ve geri çekil bekleyip goruruz sonucu insllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…