- 10 Mayıs 2015
- 790
- 386
- 23
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
İnsanlar ana babasini evladini topraga koyup yasiyor. Sen de zamanla alisirsin elbet. Madem oluru yok zorlama bosuna. Hayatina bi sekilde devam etmen gerekli.
Ben genelde basedemeyip o kisiye gidip sacma salak mesajlar yaziyorum..karsimdakide agzimin payini verince gö.... asagi oturuyorum:)bak kizim seni istemedi gecmisler ola bunu beynine sok diyorum..boyle boyle geciyor...sansimi deniyorumki kafamda tamamen bitsin..yoksa o umut beni mahvediyor..
Not..İliski benim hatamdan dolayi bitmisti..tabi ben bir defa gidip birakmadim dort defa onursuz gibi gidip aglayip zirladim sacmaladim...simdi beni kpek gibi seviyor..:)cok mutluyuz...gerci hata yapsam gene agzima micar orasi ayri:))))
son zamanlarda kendi kendime söylediğim bir sözdü :)) ayrılık aşamasındayım günlerdir bu sözle teselli ediyordum kendimiİnsanlar ana babasini evladini topraga koyup yasiyor. Sen de zamanla alisirsin elbet. Madem oluru yok zorlama bosuna. Hayatina bi sekilde devam etmen gerekli.
iki ay..Ne kadar süre sonra barıştonız?
6 gun oldu biz de ayrilali. Pek dayandigim soylenemez acikcasi. Canim cok yaniyor. Icime en derine isliyo gun gectikce. İste iken bi sekilde zaman geciyo flan ama eve geldigim de cok agir geliyo her sey. Ben de agliyorum. Rimelim fln akio. Video ve selfie cekiyorum o halimle 6 gundur goz makyajimi boyle temizliyorum
zamanla geciyor...ilk ayrildigimda nefes alamıyor gibi hissediyordum,surekli aglama halleri,arkadaslarima hep onu anlatiyordum..herkes zamanla gececek diyordu...ama hic inanasim gelmiyodu... aradan 6 ay gecti ve suan cok iyiyim aklima bile gelmiyor,onun icin uzulmuyorum artik... inan bana zamanla gececk,simdi imkansiz gibi geliyor sana biliyorum ama zaman gecince acinin hafifleyecegini goreceksin...
Biraz ağla. Sonra geçer canım. Kimler unutulmadı ki.
Kurslara kaydolabilirsin aktiviten olur. Farkli arkadasliklar iyi grlecektir. Alisveris bi de kuafor moralini yukseltir. Depresyona sokma kendi kendini. Millet kirk yil evli kalip bosaniyo.Haklısınız ama ne sekilde devam edecek bunu bulmaya çalışıyorum
Hrrseyin hayirlisi. Hayirsiz olacaksa hic olmasin..son zamanlarda kendi kendime söylediğim bir sözdü :)) ayrılık aşamasındayım günlerdir bu sözle teselli ediyordum kendimi
Kurslara kaydolabilirsin aktiviten olur. Farkli arkadasliklar iyi grlecektir. Alisveris bi de kuafor moralini yukseltir. Depresyona sokma kendi kendini. Millet kirk yil evli kalip bosaniyo.
Neler unutulmuyoki rabbim istesin yeter
Aminnn cumlemizin insallahFarklı arkadaslık kuracak bir durumda degilim ama zaten oldukca kalabalık bir bölümde okuyorum pek cok kisiyle muhattap oluyorum gün icinde..
Allah yardımcımız olsun
aynen öyleHrrseyin hayirlisi. Hayirsiz olacaksa hic olmasin..
iki ay..
Senin sevdiğin kadar onunda sevdiğine eminsen mutlaka o dönüşune izin verecektir tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?