- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
ve siz bunu adama anlattığınızda bu yüzden mi ayrıldı sizden .iyi olduğunuza sevindim :)
Acını çekeceksin, ağlicaksın ağlicaksın bir gün ağlamaktan acı çekmekten yorulacaksın. İçsel olarak gerçekten bittiğine kabul verirsen bitiyor. Çok klasik olucak ama zaman her şeyin ilacı.
Öyle sanırım.. bilemiyorum ilk iliskim ilk sevgilim ve ilk ayrılığım oldu bu benim.. hayırlısı böyledir belki de..
yok sorun emin ol güven değil. o adam bu olayı hazmedemedi sonra da "aaa keşke önce anlatsaydın ayrılıyoruz işte hepsi senin suçun" moduna girmiş. suçu sana atıp bırakmış. suç senin değil emin ol. yoksa seni anlayıp destek olurdu. bana inan canım bu olay böyledir. karşı tarafı bırakmak istediğin zaman suçu ona atıp bırakıp giden insanlar var. adamdan ayrıldığın iyi olmuş. beni hasta halimle bıraktı üstüne üstlük suçu bana atıp gitti diye içini soğut. ben bu ayrılıkta seni suçlu bulmadımYo hayır, bu yüzden ayrılacak biri değil. O rahatsız oldugum dönemde denedim sevgilimi, asla yapmayacaģım bir seydi ama oldu. Ona o dönem rahatsızlıgmdan bahsetmemistim, kimseye bahsetmedim aslında deli oldugumu düşünmesinler diye. Onu deneyenin ben oldugumu anlaynca da yalan söyleyip ben degildim dedim o da inandı. Ben de bu olaydan sonra zaten yardım almaya karar verdim bir uzmandan. Kendimi toparlayıp hazır hissettigimde de ona anlattım boyle boyle diye. Ama o bunu kabul edemedi, 9 yılın sonunda bana güvenmedin dedi salak yerine koydun dedi güvenimi kırdın dedi.. sindiremedi bu durumu ayrılık kararı aldık. Hastalıgıma inanmadı.İlk yalanımdı bu benim ona karşı ama kabul edemedi bunu. Onun icin onemli bir konuydu güven meselesi.. öyle iste
İlk deneyim olduğu için daha yoğun duygular yaşıyorsun . Gelgitlerin çok olucak ama bu durumu sürekli konuşarak dertleşerek atlata bilirsin . İçinde tutma o zaman daha çok büyüyor.
Yok yok icimde tuttugumda her sey daha kötüye gidiyor tecrübe ederek gördüm bunu.. allah razı olsun kardesim var elinden geldigince yanımda destekci oluyor bana. Buraya konu acmak da iyi geldi, teşekkür ederim herkese.
yok sorun emin ol güven değil. o adam bu olayı hazmedemedi sonra da "aaa keşke önce anlatsaydın ayrılıyoruz işte hepsi senin suçun" moduna girmiş. suçu sana atıp bırakmış. suç senin değil emin ol. yoksa seni anlayıp destek olurdu. bana inan canım bu olay böyledir. karşı tarafı bırakmak istediğin zaman suçu ona atıp bırakıp giden insanlar var. adamdan ayrıldığın iyi olmuş. beni hasta halimle bıraktı üstüne üstlük suçu bana atıp gitti diye içini soğut. ben bu ayrılıkta seni suçlu bulmadım
Belki de bilemiyorum ki suan kafam davul gibi.. kendimi aciz hissediyorum nasıl oldu o olayı o kadar büyütüp sinirlerimi bozdum, nasıl sevgilimi denemeye kalkıstım, nasıl ona yalan söyledim.. ama o da iyi degildi ayrılırken biliyorum tanıyorum onu..
Insallah farkeder bazı seyleri bu ayrılık sürecinde..
Desteğin icin cok teşekkür ederim
Hepsini okumadım , hımm onu denedin ee ne var ki bunda , büyütüp ağlayacak ayrılalım naraları attıracak kadar . İlginç doğrusu. Canım benim hiç kendini suçlama , bu adamın karşısında ezik büzük durma , hatan nerede biliyor musun ? Onu deneyip yakalandıktan sonra onu ikna etmeye çalışıp pişmanım vb. cümleler kurup ezik büzük durmadan, direkt çaresiz aciz bağımlı gibi durmuşsun ve bu hiç bir insana çekici gelmez. Ayrıca bu çocuk %90 döner buraya da yazıyorum. Döndüğünde dik dur , ezilme evet yaptım ne kadar büyüttün de bu kadar. Bu dönemde keyfi aldığın şeylere yönel boşuna acı çekiyorsun şuan emin ol.
Teşekkür ederim gerçekten, ben de bu kadar hazmedemeyecek bir sey degil evli insanlar neler neler yapıp affediliyorlar dedim ama içinden atamadı bilemiyorum.. burda "ayrılacak kadar bir sey degil bu durum" yorumlarını okudukça içim rahatlıyor bir nebze.. demekki onun da abarttığı durumlar varmış..
Haftasonu ailemin yanına gidicem, iyi geliyorlar bana. Derslerime odaklanıyorum.. insallah daha da iyi olucam.. umarım döner, döndüğünde benim de iki çift lafım olacak ona.
Hatan ihanet değilse ne yapmış olursan ol telafisi vardır diye düşünüyorum. Eğer gerçekten seviyorsan ve zor bir dönemden kaynaklı saçmalamışsan, onunda seni sevdiğine inancın tamsa vazgeçme derim. Ama dönülmez bir yolsa ve illa dayanman gerekirse tek ilacının zaman olduğunu unutma. Bir gün mutlaka yeniden aşık olacağını ve aşık olduğun adamla evleneceğini bilerek dayanmaya çalış, elbet geçecek.. Zamanında hepimizinki geçti, seninkide geçecek...Merhaba hanımlar. Dün 9 yıllık birlikteligim bitti. Dugun yeri gelinlik çocukların isimleri evde bos bos otururken yapılacakların hayalleri hepsi bitti.. benim hatam yüzünden bitti. Elimde olmayan ama benim yaptığım bir sebepten ötürü.. bunu konusmak isteniyorum hatalıyım çünkü. Hatamı telafi edebilecegim bir sey yok. Dün severek aglaya aglaya ayrıldık. Bana dönmycek biliyorum, bir daha biz diye bir sey olmayacak onu da biliyorum.
Ama ben bu acıya nasil dayanıcam? Ölecek gibi oluyorum. Biliyorum ilk ayrılan cift biz degiliz ama onu hala deli gibi seviyorum. Bir başkasını düşünemiyorum hayatımda. Onun mutlu olmasını cok istiyorum ama baskasiyla olma ihtimali aklıma geldikce içim yanıyor. Neyse..
Siz cok sevdiginiz birinden ayrıldıktan sonra nasıl toparladınız kendinizi? Nasıl hazmettiniz bu durumu?
Onu aramak istiyorum gidip yalvarmak istiyorum ama biliyorum ki yapmamalıyım. İçimdeki bu acıyla yasamak da istiyorum aslında en azından ona dair hisler bunlar. Ama aileme hissettirmemeliyim, onları üzmeye hakkım yok benimle birlikte üzülüyorlar çünkü her üzüntümde. Onlar icin toparlanmalıyım.
Arkadaslar hatam ihanet degil asla.Zorbir dönem geciriyordum, önceki konumda anlattım. O sırada eski erkek arkadasıma güvenemedim sınadım onu. Yaparken bile güvenim tamdı ama dedigim gibi benim icin zor bir dönemdi ama o buna inanmadi. Yalan söylüyorum diye düşündü.. yapmamam gereken bir seydi. Asla yapmayacagım bir sey hatta, kac kisiye kızmıstım denemeyin sevgilinizi diye.. ama olmadi kafamdaki seslerle başedemedim.. hatalıym affetmez.
Ha şöyle dik dur ! emin ol çok basit bir sebep , bende denedim vakti zamanında, karşımda ki tam kızacak gibi oldu ne var bunda dedim çok büyütme diyince sustuBöyle konularda olayı sıradanlaştır. Karşı taraf pek tepki veremiyor. Keyfine bak gez -toz en güzel çağın . Rica ederim canım.
Hatan ihanet değilse ne yapmış olursan ol telafisi vardır diye düşünüyorum. Eğer gerçekten seviyorsan ve zor bir dönemden kaynaklı saçmalamışsan, onunda seni sevdiğine inancın tamsa vazgeçme derim. Ama dönülmez bir yolsa ve illa dayanman gerekirse tek ilacının zaman olduğunu unutma. Bir gün mutlaka yeniden aşık olacağını ve aşık olduğun adamla evleneceğini bilerek dayanmaya çalış, elbet geçecek.. Zamanında hepimizinki geçti, seninkide geçecek...
Ahhh Zaman'ında bende öleceğim sanmıştım ama hiçbirşey olmuyor değmiyor biliyormusun ve gerçekten Zaman'la geçiyor henüz yeni bir hafta bir ay derken ya sorun çözülecek ki Hakkı'nızda hayırlısı yada unutacaksınız dünyada sizden başka biri daha yok ve en kıymetli yine insanın kendisidir emin olun o bu kadar üzülmüyordur boşuna kendinizi yıpratmayın ileride bu halinize gülersiniz....
Unutabilecegimi zannetmiyorum zaten. Alışma fikri de cok canımı yakıyoracı ama gerçek zaman unutturmuyor , sadece onsuzluğa alışıyorsun . Bende 2 yıl önce boşandım .
Onun size olan guvenini mi kaybettiniz? Ihanet olarak bir guvensizlikten bahsetmiyor. Bazi erkekler yaniinda olmasini istediğiniz bir zamanda sizin varliginizi hissetmedikleri gibi bir güven..
allah yardimciniz olsun, gönlünüzu ferahlatsin. Ancak size sunu diyebilirim. Gercekten seviyorsaniz ne gurur dinleyin ne baska bir sey. Affettirin kendinizi
Insallah..
Yoğun bir okul programım var ve dahil oldugum bir sosyal sorumluluk projesi.. bilmiyorum o hep benim aklımda her ne yaparsam yapaym. Unutmak degil niyetim sadece nasıl etrafıma hissettirmem bu durumu nasıl toparlanabilirim.
Eğer arayıp yalvarırsan birdaha asla barışamazsınız, asla arama hatta yokol.. O seni arayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?