Ben nedense artik buna daha çok inanıyorum artik drioli, yani biz bir sinavdayiz sınavı geçersek karşılığını alacağız inşallah :))İntikam hicbir ise yaramaz inan bana. Ayrıca onun canını yakarsan vicdanını da rahatlatırsın, bunun için ona fırsat vermene gerek yok...Bırak kendi vicdanıyla cebellessin. Kötü karakterler zaten, hayatlarınnda biri olsa onların kıymetini gene bilmeyecekler. Hevesleri gecene kadar anca. Böyle böyle cürütecekler hayatlarını. Evlenseler bile elindekine hayatı zindan edecekler.
Sadece hayatımızı güzellestirecegiz artık, zamanı geldiginde, Allah bize mükafatını verecektir.
Aynen kin insanin icini yakar kurutur hic gerek yok sinirleri bozmaya değmezBir de kardelen nefretle yasaması cok zor inan ki. Kinimizi zor olsa da bir kenara bırakmalıyız. Bunun için en güzeli de o hayatında yokmus, hic olmamıs gibi davranmak bence en azı bir süreligine. Cünkü kabullenmesi cok zor...
Ben bugün daha iyiydim. O gelmezse, gelir de cevap vermezsem daha da iyi olacagıma eminim.
İntikam almayı düşünmüyorum. Tek istediğim vicdanının sızlaması.İntikam hicbir ise yaramaz inan bana. Ayrıca onun canını yakarsan vicdanını da rahatlatırsın, bunun için ona fırsat vermene gerek yok...Bırak kendi vicdanıyla cebellessin. Kötü karakterler zaten, hayatlarınnda biri olsa onların kıymetini gene bilmeyecekler. Hevesleri gecene kadar anca. Böyle böyle cürütecekler hayatlarını. Evlenseler bile elindekine hayatı zindan edecekler.
Sadece hayatımızı güzellestirecegiz artık, zamanı geldiginde, Allah bize mükafatını verecektir.
İnşallah sizlar inşallah sana çektirdiği acilari anlar ve sen de mutlu olursun :)İntikam almayı düşünmüyorum. Tek istediğim vicdanının sızlaması.
Ben nedense artik buna daha çok inanıyorum artik drioli, yani biz bir sinavdayiz sınavı geçersek karşılığını alacağız inşallah :))
Aynen kin insanin icini yakar kurutur hic gerek yok sinirleri bozmaya değmez
İntikam almayı düşünmüyorum. Tek istediğim vicdanının sızlaması.
Bu sınavı asınca sırtımın artık yere gelmeyecegine inanıyorum ben de : ) Sizin de öyle..
Rica ederim...Ben de cok sevdim, hatta bu videodan etkilenip hz yusuf dizisini izledim, bir iki bölüm kaldı bitirmeme. Epey kafamı da dagıttı. Kitap var bir tane bunu anlatan, nazan bekiroglu yazarı. Belki onu da alırım.
Su yataktan cıksam cok sey yapacam ama. : )
Hastasıyım Hz. Yusuf dizisinin
Tekrar tekrar izlesem,usanmam
Muhteşem.
Kızlar size söz bu acıyı atlatmak için bir formül gelistirip burda paylascam söz
Driolicim kimya müh okuyorum buna da bir el atayim artikin demiBen ilk defa izledim, cok hosuma gitti. Hikayeyi biliyordum ama dizi olarak izlemek bambaska.
Bu arada hatalı isem düzelt, peygamberleri eti kemige büründürmek günah degil mi?
Merakla bekliyoruz canım. : =)
Ben ilk defa izledim, cok hosuma gitti. Hikayeyi biliyordum ama dizi olarak izlemek bambaska.
Bu arada hatalı isem düzelt, peygamberleri eti kemige büründürmek günah degil mi?
Canım malesef iyi bir şey değil,doğru.
Hz. Yusuf suresinin mealini okumak en doğrusu. Ayetler dışındaki diyaloglar ne kadar doğru??? Bunu bilemeyiz.
Ama büyük keyif alıyorum izlerken.
Ve seçilmiş olmak. Allah in peygamberi olmak... muhteşem...
Tatlım ben 21 yaşındayım ve bir kez ciddi bir erkek arkadaşım oldu ve ben aşıktım, hem de çok. Bir gün gelip ayrıldığımızda ben 3 ay kendimi toparlayamadım. Sana bir kitap önerebilirim 21 günde bilinç formatlama. Cidden 3 ay sonunda yeter artık candice kendine gel dedim ve şans eseri bu kitaba başladım. Hayatta başıma gelenleri kabullenmeyi ve hayatımı yönlendirmeyi öğretti. Şükür kendime geldim ve çok mutluyum. Sana şunu söyleyeceğim tatlış.. Geçecek...
Selam kizlarrr :))
Ya kızlar bunu sözle paylaşmam lazim..
Bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum suanda da öyle onu çok özlüyorum şuan mesela içime değişik bi aci saplaniyor özlem acisiyla kavruluyorum sanki ben ondan ayrılmış gibi onun hic sucu yokmuş gibi şuan arasam yaninda olsam diye zirvaliyorum içimden...
Bazen ise çok mutlu oluyorum aklıma bile gelmiyor, gelse de oh ya iyi ki kurtuldum ondan diyorum.
Ama ben bu düşünce döngüsünden Yoruldum... İstemiyorum onu düşünmek ne iyi ne kotu! En azından iyi şekilde düşünmek istemiyorum...
Ne yapmalıyım/ yapmalıyız?
Fikirlerinizi bekliyorum
Birlikte atlatacagiz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?