Ayrılık acısını nasıl attınız?

Bir de kardelen nefretle yasaması cok zor inan ki. Kinimizi zor olsa da bir kenara bırakmalıyız. Bunun için en güzeli de o hayatında yokmus, hic olmamıs gibi davranmak bence en azı bir süreligine. Cünkü kabullenmesi cok zor...
Ben bugün daha iyiydim. O gelmezse, gelir de cevap vermezsem daha da iyi olacagıma eminim.

Ben nedense artik buna daha çok inanıyorum artik drioli, yani biz bir sinavdayiz sınavı geçersek karşılığını alacağız inşallah :))

Aynen kin insanin icini yakar kurutur hic gerek yok sinirleri bozmaya değmez

İntikam almayı düşünmüyorum. Tek istediğim vicdanının sızlaması.

Ben nedense artik buna daha çok inanıyorum artik drioli, yani biz bir sinavdayiz sınavı geçersek karşılığını alacağız inşallah :))

Aynen kin insanin icini yakar kurutur hic gerek yok sinirleri bozmaya değmez

Aynen, kin duymamak icin bu kişiler hic girmemiş hayatımıza kıvamına getirmemiz lazım kendimizi, ama onlar öyle yapıyor diye degil. Bu yükten kurtulmak icin sırf.

İntikam almayı düşünmüyorum. Tek istediğim vicdanının sızlaması.

Bana yaptıklarının milyonda birini yapsam bana yeter..

Bak bunu senden alıntıladım. Bu cümlen icin dedim. Onu yok ve hic olmamıs saymalısın. Bunun için ilk adımı attın, eminim numarasını ezbere biliyorsundur. Onu unuttugun zaman, bil ki unuttun, yok sayıyor kıvama geldin.
Onun vicdanı sızlıyordur emin ol. Bunu senin görmene gerek yok, içi içini kemiriyordur.

Hastasıyım Hz. Yusuf dizisinin
Tekrar tekrar izlesem,usanmam
Muhteşem.

Hastasıyım Hz. Yusuf dizisinin
Tekrar tekrar izlesem,usanmam
Muhteşem.

Ben ilk defa izledim, cok hosuma gitti. Hikayeyi biliyordum ama dizi olarak izlemek bambaska.
Bu arada hatalı isem düzelt, peygamberleri eti kemige büründürmek günah degil mi?

Kızlar size söz bu acıyı atlatmak için bir formül gelistirip burda paylascam söz

Merakla bekliyoruz canım. : =)

Ben ilk defa izledim, cok hosuma gitti. Hikayeyi biliyordum ama dizi olarak izlemek bambaska.
Bu arada hatalı isem düzelt, peygamberleri eti kemige büründürmek günah degil mi?

Merakla bekliyoruz canım. : =)
Driolicim kimya müh okuyorum buna da bir el atayim artikin demi

O an atlatılmazmış, bir daha eskisi gibi olmazmış gibi geliyor ama öyle bir geçiyor ki.. kendi kendine "ben ne aptalmışım, nelere kafa yormuşum" diyor insan.
4 yıl aynı insan için gözyaşı döktüm, her gününü uzaktan, sanal alemden takip ettim. şimdi o günkü hallerim benim için gülerek hatırladığım anılardan ibaret.

Tatlım ben 21 yaşındayım ve bir kez ciddi bir erkek arkadaşım oldu ve ben aşıktım, hem de çok. Bir gün gelip ayrıldığımızda ben 3 ay kendimi toparlayamadım. Sana bir kitap önerebilirim 21 günde bilinç formatlama. Cidden 3 ay sonunda yeter artık candice kendine gel dedim ve şans eseri bu kitaba başladım. Hayatta başıma gelenleri kabullenmeyi ve hayatımı yönlendirmeyi öğretti. Şükür kendime geldim ve çok mutluyum. Sana şunu söyleyeceğim tatlış.. Geçecek...

Umarım canım.
Kitaba bakarım belki, sag ol...

Ya kızlar bunu sözle paylaşmam lazim..
Bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum suanda da öyle onu çok özlüyorum şuan mesela içime değişik bi aci saplaniyor özlem acisiyla kavruluyorum sanki ben ondan ayrılmış gibi onun hic sucu yokmuş gibi şuan arasam yaninda olsam diye zirvaliyorum içimden...
Bazen ise çok mutlu oluyorum aklıma bile gelmiyor, gelse de oh ya iyi ki kurtuldum ondan diyorum.
Ama ben bu düşünce döngüsünden Yoruldum... İstemiyorum onu düşünmek ne iyi ne kotu! En azından iyi şekilde düşünmek istemiyorum...
Ne yapmalıyım/ yapmalıyız?
Fikirlerinizi bekliyorum
Birlikte atlatacagiz inşallah..

Selam kizlarrr :))

Selam canım.

O dedigin bana da oluyor, ama elimizden bir sey gelmez. O alaycı yüz ifadesini gördügümde, dünyam basıma yıkıldı benim. Bir yanım nefret ediyor ondan, diger yanım bir daha onla olmayacagını düsününce panik halinde. Karman cormanım. Kadınlar zor atlatıyorlar, ama atlatıyorlar. Erkeklerin belli aralıklarla aklına düstügün için, daha uzun sürüyor imiş eger güzel yasanmıslıklar var ise. Bu tesellin olsun.

Kötü zamanlarınızı düsün bu bende cok etkili oluyor, aklıma güzel bir anı gelse, en kötü hallerini düsünüyorum. Bu konuda da hic zorlanmıyorum zaten, o kadar cok kötü anım var ki onla ilgili.

Ögrencisin yanlıs hatırlamıyorsam, bu günlerin cidden geri gelmeyecek. Bunların tadını cıkarmaya calıs. Bir bakarsın bir yerden biriyle tanısmıssın, onun yerinde yeller esiyor. Birliktelige baslayacak gücün yoksa bile, flört et, o etmiyor mu?
Bir de ben sunu dusunuyorum içime ufacık umut kırpıntısı gelirse bir anlık, ben burada kendi kendime umut edecegim, askımı taze tutacagım, sonra bir anda cat diye evlenecek diye düsünüyorum. Simdikinden daha büyük bir hayal kırıklıgını kaldıramayacagım için hemen o umut kırıntısını bertaraf ediyorum. Aynı sekilde düsünebilirsin. Emin ol suna, o hayatına bakıyor. Sen zerre umrunda degilsin bir sey onu sana hatırlatmadıkca. Kızlarla geziyor, gününü gün ediyor. Biz niye hayatımızı cehenneme cevirelim ki? Su anlık cok zor bunları yapmak biliyorum, ama ufak ufak zorlamamız lazım artık...

Bu bizim sınavımız, atlatmamız lazım...

Bir daha da kimseye böyle baglanmayalım, attıgım linkte herkesi opsiyon olarak görün diyor. Onu bile. Zaten o kıvama gelebilsek, bizden iyisi olmayacak ve inan bana birine deli gibi baglananlara asıl deli gözüyle bakıldıgı bir yerde yasıyoruz.

Bana bugun bir arkadasım sesin daha iyi geliyor dedi, sürekli aglıyordum cünkü. Üzüldügüm bir sey de, herkesi haklı cıkarması. Yani arkadaslarım, ailem ne diyorsa onu yaptı. Onlara karsı basımı yere egdirdi benim. Acı gercek; aileler böyle seylerde cok haklı cıkıyorlar. O yüzden ailenin yorumlarını kulak arkası etmemek lazım imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…