- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
Aslinda dediklerinde haklisin canim. Onların zaman zaman aklına geliyoruz belki hatta az çok nasıl geldigimi de biliyorum ya neyse.Selam canım.
O dedigin bana da oluyor, ama elimizden bir sey gelmez. O alaycı yüz ifadesini gördügümde, dünyam basıma yıkıldı benim. Bir yanım nefret ediyor ondan, diger yanım bir daha onla olmayacagını düsününce panik halinde. Karman cormanım. Kadınlar zor atlatıyorlar, ama atlatıyorlar. Erkeklerin belli aralıklarla aklına düstügün için, daha uzun sürüyor imiş eger güzel yasanmıslıklar var ise. Bu tesellin olsun.
Kötü zamanlarınızı düsün bu bende cok etkili oluyor, aklıma güzel bir anı gelse, en kötü hallerini düsünüyorum. Bu konuda da hic zorlanmıyorum zaten, o kadar cok kötü anım var ki onla ilgili.
Ögrencisin yanlıs hatırlamıyorsam, bu günlerin cidden geri gelmeyecek. Bunların tadını cıkarmaya calıs. Bir bakarsın bir yerden biriyle tanısmıssın, onun yerinde yeller esiyor. Birliktelige baslayacak gücün yoksa bile, flört et, o etmiyor mu?
Bir de ben sunu dusunuyorum içime ufacık umut kırpıntısı gelirse bir anlık, ben burada kendi kendime umut edecegim, askımı taze tutacagım, sonra bir anda cat diye evlenecek diye düsünüyorum. Simdikinden daha büyük bir hayal kırıklıgını kaldıramayacagım için hemen o umut kırıntısını bertaraf ediyorum. Aynı sekilde düsünebilirsin. Emin ol suna, o hayatına bakıyor. Sen zerre umrunda degilsin bir sey onu sana hatırlatmadıkca. Kızlarla geziyor, gününü gün ediyor. Biz niye hayatımızı cehenneme cevirelim ki? Su anlık cok zor bunları yapmak biliyorum, ama ufak ufak zorlamamız lazım artık...
Bu bizim sınavımız, atlatmamız lazım...
Bir daha da kimseye böyle baglanmayalım, attıgım linkte herkesi opsiyon olarak görün diyor. Onu bile. Zaten o kıvama gelebilsek, bizden iyisi olmayacak ve inan bana birine deli gibi baglananlara asıl deli gözüyle bakıldıgı bir yerde yasıyoruz.
Nasıl olayım
Ayrılık acısını atlamamak..Ben de senin gibiydim.Ayrılır benden diye korkuyordum. Nasıl iyi davrandım anlatamam..Ama şimdi görüyorum ki iyi davranmak değil kendimi ezdirmekmiş bunlar.Keşke diyorum cesaretli davranıp ben ayrılsaymışım.Ben bitmemesi için çok uğraştım defalarca aradım, sanki o kız ben erkek oldum ilişkide.Niye biliyor musun?Aşık olduğum ve bitmesinden korktuğum için.Oysaki korktuğum için yaptığım bu davranışlar beni korktuğum sona götürdü.Çok çok pişmanım..Belki yol gösterebilmişimdir sana..bende sizdenim bayanlar...dört yıllık bir ilişkim var sürünen..konuşacak kimse bulamadım çareyi forumlara sığınmakta buldum.ayrılık acısını atlatamamaktan korktuğum için çekiyorum bu çileyi..çalıştığım yerde çok yalnızım belkide bu sebepten ayrılamıyorum. laleli93 ün dediği gibi aşık olmak istiyorum doğru insana...
herkes hakkında hayırlısı..
Ayrılık acısını atlamamak..Ben de senin gibiydim.Ayrılır benden diye korkuyordum. Nasıl iyi davrandım anlatamam..Ama şimdi görüyorum ki iyi davranmak değil kendimi ezdirmekmiş bunlar.Keşke diyorum cesaretli davranıp ben ayrılsaymışım.Ben bitmemesi için çok uğraştım defalarca aradım, sanki o kız ben erkek oldum ilişkide.Niye biliyor musun?Aşık olduğum ve bitmesinden korktuğum için.Oysaki korktuğum için yaptığım bu davranışlar beni korktuğum sona götürdü.Çok çok pişmanım..Belki yol gösterebilmişimdir sana..
Canım atlatamadım.Beş ay oldu..Depresyondayım hala. Sen bana göre çok daha iyi durumdasın.Çünkü hala iletişiminiz bir şekilde devam ediyor.Birbirinizi görüyorsunuz ve seni haftada en fazla iki kere e olsa arıyor.Benim durumumda ise hep ben arıyordum-ona arama fırsatı bile vermedim.Beni hiç aramazdı.Zerre kadar değer vermezdi.Şu anda yurtdışında ve bir sene orada kalacak. Ayrıldıktan sonra aramızda geçenler ise daha feci..Sayısız kez telefonlarımı açmamalar, mesajlarıma cevap vermemeler, en sonda telden de silinip engellenmeler.. Ruhumu eziyet etti, ediyor. Keşke atlatabilseydim, o kadar çok duyguyla boğuşuyorum ki..Anlattıklarında kendimi gördüm inan.hergün arıyorum soruyorum ben aramazsam en fazla haftada iki kez arar beni. aynı apartmanda yaşamama rağmen kapımın önünden geçip gidiyor kendi istediği zaman geliyor sadece. kaç defa ayrıldık yine dönüyoruz birbirimize ama sonu yok biliyorum .değişirmi diye kendimi kandırıyorum sadece galiba.insan hem seviyorum deyip hemde nasıl böyle ilgisiz oluyor.bazen acaba ben haksızmıyım diye düşünüyorum.nasıl atlattın kardelen063 ben o cesareti bulamıyorum kendimde.
Yine sana dönüyor en azından. Bunlar da bir fırsat. Gururumu kurtarmak ve içimi soğutmak adına aylardır bir imkan bekliyorum, ufak da olsa..Ama yok..Anlattıklarında kendimi gördüm inan.hergün arıyorum soruyorum ben aramazsam en fazla haftada iki kez arar beni. aynı apartmanda yaşamama rağmen kapımın önünden geçip gidiyor kendi istediği zaman geliyor sadece. kaç defa ayrıldık yine dönüyoruz birbirimize ama sonu yok biliyorum .değişirmi diye kendimi kandırıyorum sadece galiba.insan hem seviyorum deyip hemde nasıl böyle ilgisiz oluyor.bazen acaba ben haksızmıyım diye düşünüyorum.nasıl atlattın kardelen063 ben o cesareti bulamıyorum kendimde.
İnsan yerine bile koymamış beni, şimdi şimdi anlıyorum. Hiç sevmediği halde bir ilişkiyi başka menfaatler için sürdürmüş. Oysa ben gerçekten sevdiğim için birlikteydim.Bunu anlamadığı gibi bir de rahatsız eden damgası da yedim. Hangi birini anlatsam..Yine sana dönüyor en azından. Bunlar da bir fırsat. Gururumu kurtarmak ve içimi soğutmak adına aylardır bir imkan bekliyorum, ufak da olsa..Ama yok..
Sen sonunu bildiğin bir ilişkinin icindesin iliskiyi sürdüren de sensin.. Peki bu durum hakkında erkek arkadaşın ne diyor neyi öne sürüyor?kadınlar olarak zor şeyler yaşıyoruz gerçekten. seni çok iyi anlıyorum. keşke yapabileceğimiz birşeyler olsaydı sadece en iyi şey galiba onlar gibi bencil olmak biz kendimiz için yaşamıyoruz.hayatımızın merkezine oturttuğumuz için böyle ağır yaralar alıyoruz. bunların farkındayım ama kendime uyguluyormuyum hayır..
Kardelen bugunler de geçecek. Kimsenin yaptığı kimseye kalmaz. Sen içini ferah tut çok mutlu olduğu bu günleri daha çok arayacak belki..İnsan yerine bile koymamış beni, şimdi şimdi anlıyorum. Hiç sevmediği halde bir ilişkiyi başka menfaatler için sürdürmüş. Oysa ben gerçekten sevdiğim için birlikteydim.Bunu anlamadığı gibi bir de rahatsız eden damgası da yedim. Hangi birini anlatsam..
İlk adım dediğin nedir?Numarasını telimden sildim, sosyal medyada da göremez. aradaki bağları mecburen koparttım.Kardelen bugunler de geçecek. Kimsenin yaptığı kimseye kalmaz. Sen içini ferah tut çok mutlu olduğu bu günleri daha çok arayacak belki..
Ve sen inşallah mutlu olacaksın ama ilk adımı atmiyorsun bir turlu Bence seninle iletisim kurması aslında senin avantajına...
İlk adim artik ondan sana bir adim atmasını beklememen bunun senin avantajına olduğunu gormen..İlk adım dediğin nedir?Numarasını telimden sildim, sosyal medyada da göremez. aradaki bağları mecburen koparttım.
Sen sonunu bildiğin bir ilişkinin icindesin iliskiyi sürdüren de sensin.. Peki bu durum hakkında erkek arkadaşın ne diyor neyi öne sürüyor?
Bak sen de farkindasin dogru insan o değil.
Bence kesip atmalisin kangrenli bölgeyi zor ama yapabilirsin..
Hatalarimizi anlamamiz, bu olayın tek iyi yönü.. Hayatimiza onları merkez alarak yaşadık..
Ondan ayrilirsan gerçek aski doğru insanı bulmak için bir sansin olcak peki ya boyle.
Anladım peki daha önce onun veya senin başından bir evlilik geçti mi?sürekli kavga ediyoruz ama ben çıkarıyorum, gelmedin aramadın sormadın diye... aslında derdim farklı sadece sonunu bilmiyorum ilişkinin yada kabullenemiyorum. böyle ne kadar sürer bilmiyorum dört yıldır birlikteyiz ben 30 o, 43 yaşına geldi. iki yıl önce konustuğumda seninle evlenmem demişti bana şimdi ne düşünyor bilmiyorum...ama şuda geliyor aklıma ben sana demiştim deyip günün birinde çekip gitmesinden korkuyorum...konuşmak istiyorum oda sonuç vermiyor..ben kesip atmazsam o beni kesip atacak galiba...
gerçek aşk doğru insan inan bunu aramaya hatta yeniden bir ilişkiye başlayıp şekillendireek halim bile kalmadı...
Şöyle bir dusundumde. İkinizden de kucugum ancak seven bir insan neden evlenmek istemez ki?yok canım ne ben nede o evlilik yaşamadık daha önce...
konuşmam gerek galiba agresif davranarak anlatamıyorum kendimi...yalnız sayılırım zaten canım haftada bir yada iki kez ancak görüyorum..ama aynı yerde yaşıyorum aynı apartmanda oturuyorum bundan zorlanıyorum galiba...
Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten zormuş hede çok
Gerisi gelmeyecek laleli93, gelecek olan bir şey olsa ama yokBekleme demek seninle iletişim kurmayacak demek oluyor.Bunu söylüyorsun.Peki bunu nerden biliyorsun?Ben de zaten birlikte olalım demiyorum.İlk adim artik ondan sana bir adim atmasını beklememen bunun senin avantajına olduğunu gormen..
Bak gerisi gelecek kardelen ama bunlari kabullenmen lazim
bunun benim avantajıma bir durumu yok, bu kadar aşağılayıp ezilen bir insan tabii ki bir adım bekler. İçinin bir nebze olsa da rahatlaması için.İlk adim artik ondan sana bir adim atmasını beklememen bunun senin avantajına olduğunu gormen..
Bak gerisi gelecek kardelen ama bunlari kabullenmen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?