Ayrılık acısını nasıl attınız?

olsun bu adım bile sana cesaret vericek sana onu reddetmek en büyük hobin olacak eğlenmene bak bir zaman sonra oh iyiki böyle yapmışım deyip kendinle gurur duycaksın bakma süreki kendınden ödün vermek insanın özgüvenini götürüyor ama kendine geldikçe bir özgüven patlaması tadını çıkar

Canım keşke elimde bir imkan olsa da reddetsem..

Sen ilk adımı attın canım, cok tebrik ederim..
Şimdi degil ama, zaman sonra geri dönüşleri oluyor bunların ne olursa olsun.
Ama sunu bil, öyle pişmanlıgından degil. Bir yoklamak icin sadece.
Allah öyle bir günde umrumuzda olmamasını nasip etsin onların.

Driolicim geç girebildim kusra bakma canım..
Ama senin adına çok sevindim, seni daha kararlı gördüm bugün canım benim herşey beyinde bitiyor herşey bunu unutma

Canım keşke elimde bir imkan olsa da reddetsem..
Öyle düşünme kardelen.. Bunda da var bir hayır ve inan seni uzmesindense uzak kalmasi daha iyi..
Senin attigin adim içinde çok sevindim ama kararlı ol canım, ve dimdik yürü.. Geçmeyen aci dinmeyen sizi yok...

İnce pelin çok önemli bir noktaya deginmissin özgüven sorunu.. Bu adam giderken özgüvenimi de götürdü daha yeni yeni geri kazaniyorum

Öyle düşünme kardelen.. Bunda da var bir hayır ve inan seni uzmesindense uzak kalmasi daha iyi..
Senin attigin adim içinde çok sevindim ama kararlı ol canım, ve dimdik yürü.. Geçmeyen aci dinmeyen sizi yok...
Kendi bana ulaşmaya çalışırsa ve ben reddersem kendimi iyi hissederim, hayır bu olacak benim. böyle kendi kendime sadece bir avuntu olarak kalıyor. Beni üzemez artık.Üzebileceği kadar üzdü zaten.

Driolicim geç girebildim kusra bakma canım..
Ama senin adına çok sevindim, seni daha kararlı gördüm bugün canım benim herşey beyinde bitiyor herşey bunu unutma

Yok canım sorun degil...
Büyük bir hayal kırıklıgım var onun hakkında o kadar...
Ben onu cok baska görmüsüm cidden...

Kendi bana ulaşmaya çalışırsa ve ben reddersem kendimi iyi hissederim, hayır bu olacak benim. böyle kendi kendime sadece bir avuntu olarak kalıyor. Beni üzemez artık.Üzebileceği kadar üzdü zaten.
Peki nasıl istersen kardelencim...
Ama ya geri gelip aklını karıştırırsa?
Kalbine söz geciremezsen hooop basa.
Allah sonumuzu hayir etsin...

Yok canım sorun degil...
Büyük bir hayal kırıklıgım var onun hakkında o kadar...
Ben onu cok baska görmüsüm cidden...
Evet bazı 'gölge'lere fazla mana yüklememek gerekiyor aslında..
Biz kafamizdaki adamlara aşıktık onlara değil aslında gerisi de koca bir hayal kırıklığı

Hiçbir şey teselli etmiyor inanın...Ne silmek ne de engellemek..

O yok, hic olmadı kıvamına geldiginde geri dönüşleri oluyor. Bunun adına ne dersen de...
Ama sen onu engellerken bile bag kopacak diye dusunursen olmaz bu, aranda onunla hicbir bag kalmamalı.
Önemli olan gelmeleri degil zaten, geldiklerinde kuvvetli olup reddetmek. Cünkü erkekler araya baskalarını alıyor.
Zaten o kıvama geldiginde arasa da seyinde olmaz cok afedersin.

Evet bazı 'gölge'lere fazla mana yüklememek gerekiyor aslında..
Biz kafamizdaki adamlara aşıktık onlara değil aslında gerisi de koca bir hayal kırıklığı

Gölge cidden, insan gibi insan daha baskadır. Ben onda insanlık görmüstüm, yani etrafa pazarladıgı da bu zaten, ama pazarlamakla o kadar megul olmus ki insan olmayı unutmus. Göstermelik her seyi. Ondan bir sey olmaz, ne bana olur ne baskasına. O herkesi mutsuz eder o haliyle ve edecek de.

Yok bağ kopacak diye düşünmüyorum..Umurumda bile değil bağ..Bana yaptıklarının milyonda birini yapsam bana yeter..

Yok bağ kopacak diye düşünmüyorum..Umurumda bile değil bağ..Bana yaptıklarının milyonda birini yapsam bana yeter..

Kalbime söz geçiririm inan bana. 6 ay önceki ben yokum artık.O yüzden rahatlıkla söylüyorum bunu. Aklımı karıştıramaz.

İntikam hicbir ise yaramaz inan bana. Ayrıca onun canını yakarsan vicdanını da rahatlatırsın, bunun için ona fırsat vermene gerek yok...Bırak kendi vicdanıyla cebellessin. Kötü karakterler zaten, hayatlarınnda biri olsa onların kıymetini gene bilmeyecekler. Hevesleri gecene kadar anca. Böyle böyle cürütecekler hayatlarını. Evlenseler bile elindekine hayatı zindan edecekler.
Sadece hayatımızı güzellestirecegiz artık, zamanı geldiginde, Allah bize mükafatını verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…