O beni iki ay önce sildiği halde ben onu rehberimden silemedim daha
O beni iki ay önce sildiği halde ben onu rehberimden silemedim daha
Canım keşke elimde bir imkan olsa da reddetsem..
Driolicim geç girebildim kusra bakma canım..Sen ilk adımı attın canım, cok tebrik ederim..
Şimdi degil ama, zaman sonra geri dönüşleri oluyor bunların ne olursa olsun.
Ama sunu bil, öyle pişmanlıgından degil. Bir yoklamak icin sadece.
Allah öyle bir günde umrumuzda olmamasını nasip etsin onların.
Öyle düşünme kardelen.. Bunda da var bir hayır ve inan seni uzmesindense uzak kalmasi daha iyi..Canım keşke elimde bir imkan olsa da reddetsem..
İnce pelin çok önemli bir noktaya deginmissin özgüven sorunu.. Bu adam giderken özgüvenimi de götürdü daha yeni yeni geri kazaniyorumolsun bu adım bile sana cesaret vericek sana onu reddetmek en büyük hobin olacak eğlenmene bak bir zaman sonra oh iyiki böyle yapmışım deyip kendinle gurur duycaksın bakma süreki kendınden ödün vermek insanın özgüvenini götürüyor ama kendine geldikçe bir özgüven patlaması tadını çıkar
Kendi bana ulaşmaya çalışırsa ve ben reddersem kendimi iyi hissederim, hayır bu olacak benim. böyle kendi kendime sadece bir avuntu olarak kalıyor. Beni üzemez artık.Üzebileceği kadar üzdü zaten.Öyle düşünme kardelen.. Bunda da var bir hayır ve inan seni uzmesindense uzak kalmasi daha iyi..
Senin attigin adim içinde çok sevindim ama kararlı ol canım, ve dimdik yürü.. Geçmeyen aci dinmeyen sizi yok...
Driolicim geç girebildim kusra bakma canım..
Ama senin adına çok sevindim, seni daha kararlı gördüm bugün canım benim herşey beyinde bitiyor herşey bunu unutma
Peki nasıl istersen kardelencim...Kendi bana ulaşmaya çalışırsa ve ben reddersem kendimi iyi hissederim, hayır bu olacak benim. böyle kendi kendime sadece bir avuntu olarak kalıyor. Beni üzemez artık.Üzebileceği kadar üzdü zaten.
Evet bazı 'gölge'lere fazla mana yüklememek gerekiyor aslında..Yok canım sorun degil...
Büyük bir hayal kırıklıgım var onun hakkında o kadar...
Ben onu cok baska görmüsüm cidden...
Her aci her sizi bir gün diner kardelen..Hiçbir şey teselli etmiyor inanın...Ne silmek ne de engellemek..
Kendi bana ulaşmaya çalışırsa ve ben reddersem kendimi iyi hissederim, hayır bu olacak benim. böyle kendi kendime sadece bir avuntu olarak kalıyor. Beni üzemez artık.Üzebileceği kadar üzdü zaten.
Hiçbir şey teselli etmiyor inanın...Ne silmek ne de engellemek..
Evet bazı 'gölge'lere fazla mana yüklememek gerekiyor aslında..
Biz kafamizdaki adamlara aşıktık onlara değil aslında gerisi de koca bir hayal kırıklığı
Yok bağ kopacak diye düşünmüyorum..Umurumda bile değil bağ..Bana yaptıklarının milyonda birini yapsam bana yeter..O yok, hic olmadı kıvamına geldiginde geri dönüşleri oluyor. Bunun adına ne dersen de...
Ama sen onu engellerken bile bag kopacak diye dusunursen olmaz bu, aranda onunla hicbir bag kalmamalı.
Önemli olan gelmeleri degil zaten, geldiklerinde kuvvetli olup reddetmek. Cünkü erkekler araya baskalarını alıyor.
Zaten o kıvama geldiginde arasa da seyinde olmaz cok afedersin.
Kalbime söz geçiririm inan bana. 6 ay önceki ben yokum artık.O yüzden rahatlıkla söylüyorum bunu. Aklımı karıştıramaz.Peki nasıl istersen kardelencim...
Ama ya geri gelip aklını karıştırırsa?
Kalbine söz geciremezsen hooop basa.
Allah sonumuzu hayir etsin...
Yok bağ kopacak diye düşünmüyorum..Umurumda bile değil bağ..Bana yaptıklarının milyonda birini yapsam bana yeter..
Kalbime söz geçiririm inan bana. 6 ay önceki ben yokum artık.O yüzden rahatlıkla söylüyorum bunu. Aklımı karıştıramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?