Ayrılık acısını nasıl attınız?

Gelin size bir kissa anlatayım az önce forumda bir cevaba binaen yazdım :)
Bir gün adamın biri Hz Ali ye gelir dertlerinin olduğunu söyler. Hz Ali adama der ki sana iki soru soracagim sıkıntından eser kalmayacak.
İlki; doğarken bu dertle mi doğdun ?
İkincisi olurken bu dertle mi öleceksin der?
Adam hayır der. Hz Ali der ki o zaman neyi dert ediyorsun sen..
Çok guzel değil mi gecen arkadaşım anlattı bana da:))

Aynen öyle...Kimseyle göbegimiz bir kesilmedi, mezara da beraber girmeyecegiz.
Allah bu güzel askımızı dogru kişiye yöneltmeyi nasip etsin, kalbimizdeki yara yerine önce kendi askını, sonra dogru insanın askını yerlestirsin...
Her seyin acısı geciyor, hayat devam etmek zorunda, kabullenelim ve üzerine ölü topraga atalım. Kinimizin kalmayacagı seviyeye gelelim...

İnşallah ben inanıyorum umutluyum guzel şeyler olacak yani bekledigimize değecek bazı şeyler..
Kini içimden Atalı çok oldu..

Sen benim konularıma bak:)Çok çok zordu.3 defa yaşadım Hepsi de 30 yaş sonrası..Başka biri unutturuyor ancak..Zamanla azalıyor tabi acısı başka biri olmasa da..Ama tamamen ozmana unutuluyor ,bir kalbe iki kişi sığmıyor..

Bakayım hemen konularına, sonra seni tekrar rahatsız edebilirim ama buradan bir sey sormak ister isem : )

30 yaşından önce bir ilişki yasamadiniz mi peki?
Başka biri unutturuyor fakat o başka birisi karşımıza cikmiyorsa ne yapmalıyız :)
Düşünmekten bazen kafam catlitcak gibi oluyo

Amerikaya gidene ne oldu su an? Karakterde benzerlik gördüm.

30 yaşından önce bir ilişki yasamadiniz mi peki?
Başka biri unutturuyor fakat o başka birisi karşımıza cikmiyorsa ne yapmalıyız :)
Düşünmekten bazen kafam catlitcak gibi oluyo
30 yaşında boşandım.Son ikisi boşanmadqn sonra.

30 yaşında boşandım.Son ikisi boşanmadqn sonra.
Anladım insallah bundan sonra çok mutlu olursun :)
Hayatin bize ne zaman neyi getireceği belli olmuyor mesela sen 30 yasından sonra ciddi anlamda iliski yasamissin ama olmamış nasibin değilmiş inşallah bundan sonra doğru insan karşına çıkar :)
Ben bazen çok umutsuz oluyorum hayatım da çok tekduze çünkü hep boyle ayrilik acisiyla yaşayıp yalniz kalacak gibi..
Hakkimizda hayırlısı olsun tabi

drioli , kurk mantolu madonna nasıl hissediyorsunuz kendinizi?Ben çok kötü hissediyorum.Sanki bugün ayrılmışım gibi..
Offff off sorma kardelen. Ben de oyleyim bugünlerde hele iyice yoğun hissediyorum. O pislik adamı hala özlüyorum.
Bugün yolda gelirken kulaklıkla müzik dinliyordum, hüzünlü bir karadeniz parçası çaldı. Durduk yere aklıma o geldi ve hüngür hüngür ağladım..
Biz neden boyleyiz, neden boyle oluyor?
Ya rabbim bize yardım et bazen agir geliyor bu yük..

Çok iyi anlıyorum..Keşke sadece özlem olsa hissettiğim, en azından olumlu bir duygu bir yere kadar. Bende ise hakkımdaki olumsuz düşünceler, gözündeki imajımın kötülüğü, rezil olduklarım, zerre kadar önemsenmediğim, değersiz görülmem, yaptığı saygısızlıklar, özlemle karışık nefretimsi bir duygu..Çok derin bir kalp kırığı, filan...
Dua ederim sizin için..

Tabi ki kardelen neden olmasın :)
Sen de bizim için dua et..
Ve en önemlisi telefonundan silmesi...En çok da bu..

Merak etmeyin geçiyor ama zamanla geçiyor. O yüzden beklemeniz ve ondan tamamen umudunuzu kesmeniz lazım umut olduğu sürece acı çekmeniz kaçınılmaz. Onla ilgili hayaaller kurmayın yeni hayatınızla ilgili kurduğunuz hayallere onu yerleştirmeyin zamanla zaten eğreti durmaya başlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…