Ayrılık acısını nasıl attınız?

Ve en önemlisi telefonundan silmesi...En çok da bu..
O içimdeki aptal umuda soz geciremiyorsak ya...
Onla olmaz olamaz yaptığı hataları sineye cekemem. Bunu kabulleniyorum.
Ama içimde bir yerde oylece duruyor sevgisi.
Onu bitiremiyorum..
O beni defalarca aradi her seferinde olmaz dedim çünkü canımı çok yaktı.
Durum böyleyken ben neden böyleyim?
Adam aklımın ucundan gitmiyor hic hak etmemesine rağmen..
İçimde olan nefreti de siliniyor her gün..
Beni arasın bana mesaj atsin istiyorum halbuki bunlar bana zarar..
Onla olmaz ama neden boyle yapıyorum..?
Bazen delirecek gibi oluyorum bilemiyorum..

Ona olmaz dediğinde için bir nebze de olsa soğumadı mı?Evet o yangın geçmiyor belki ama az da olsa küllenmedi mi?

üni. yıllarımda tanıştım.3 buçuk sene sürdü birlikteliğimiz.çok mutsuzum diya ayrıldım.ayrılalı tam 2 sene oldu.unuttum diyemem ama unutmadım da diyemem.2 senedir bu durumun üstesinden gelmeye çalışıyorum.bilmiyorum başarabiliyor muyum

Ona olmaz dediğinde için bir nebze de olsa soğumadı mı?Evet o yangın geçmiyor belki ama az da olsa küllenmedi mi?
Hayır soğumadi sogumuyor.. Ben anca onun bir başkasıyla mutlu olduğunu görünce kabullenebilirim durumu o mutlu ben de mutlu olayım derim önume bakarım..
Nitekim gecen sene öyle oldu, ama onla konuşmaya başlayınca bütün aptal hislerin geri döndü..

2 sene olmuş bu durumu sorguluyorsan sende bizdensin dostum

2 sene olmuş bu durumu sorguluyorsan sende bizdensin dostum
ayrıldığımdan pişman değilim doğru bi karar verdim çünkü birlikteyken çok mutsuzdum.ama aşk denen o illet duygu beni bu hale getirdi.bana yaptıklarını söylediklerini halen unutamıyorum.o yüzden bu çelişkilerim.bide üstüne üstlük onun mutlu olduğunu görünce daha çok çıldırıyorum.

Mustafa Ceceli'den Hüsran adlı şarkıyı dinliyorum ve klibini izliyorum.Çok kötü oldum..Sözleri anlamlı geldi..

drioli , kurk mantolu madonna nasıl hissediyorsunuz kendinizi?Ben çok kötü hissediyorum.Sanki bugün ayrılmışım gibi..

Gün geçtikçe kötüleşiyorum..Benim için dua eder misiniz?

Çünkü anıları taze tutuyorsun istemeden, her gün, her dk yasadıklarını düsünüyorsun...Dolayısıyla daha yeni olmus gibi hissediyorsun.
Benim de son hali beni cok kırdı.
Elim kolum düsüyor bazen, bir iyiyim bir kötü, ama daha iyiyim ilk zamana göre.

Canım sana ettigi kötü bir laf var mı? Sizin ayrılmanız nasıl oldu tam bilmiyorum hikayeni. Ona göre yorum yapayım.

Birini hayatının merkezi yapınca sana her türlü kötü davranmayı hakkı olarak görüyor, hevesi kactıgı için.
Demek ki kimseyi merkez yapmamamız bir daha, kendimize yönelmemiz gerekiyor. Bosluklarımız varsa icimizde onları baska seyle doldurmamız gerekiyor.
Bu devirde güzel seven, salak olarak görülüyor.
Daha ben-cil olmamız lazım artık.

Arada o umut bana da vuruyor, hemen bertaraf etmeye calısıyorum.

Laleli'nin dedigi gibi burda isen atlatamamıssın. : )

Bana ettiği o kadar çok kotu laf var ki..
Küfürler hakaretler girla. Ama ona o kadar çok aşık olmuştum ki katlandim..
Ayrılmamız da kotu oldu. Benden yine malum istekte bulundu , ben yine hayır dedim. Otobusteydik yanimdan kalktı gitti, eve giderken mesaj atmış istemiyorsan si.. Git diye..
Bir yıl oldu en son gorusmemiz..
Ondan sonra yine konuştuk ara ara sonra mayısta bir kızla iliskisi oldu o kadar ciddydi ki..
Kıza hediyeler omrum demeler ona olan aşkını ilan etmeler. Hatta ona olan aşkını geldi bana anlattı, ben de mutlu olun dedim helallik istedi helalligi de verdim ve onu engelledim.
Kız abisinin arkadaşıydı inşaat teknikeriydi ve ondan iki yas büyüktü. Ayrıldılar hemde bi ayda.
O gün bugun sürekli mesaj atmaya başladı bana. Hic cevap vermedim taa ki gecen ekime kadar.
Ne ariyosun cinsinden bir mesaj attım atmaz olaydim içimdeki bazı duyguları uyandırmisim..
Ekimden beri ara ara mesaj attı istediğimde cevap verdim faceden sonra engellerdim eskiden bunu o yapardı.
Oyle iste en son iki hafta önce konustuk sonra ben yine onu engelledim faceden.
Neden boyle yapiyorum bilmiyorum ama mutsuzum..

O şekilde bırakılmak zoruna gitmiş. O yüzden içinden gideni doldurmasını istiyorsun su an...
Ayrıca bir kere birine giden adamdan hayır gelmiyor, gene gidecek korkusu ile işinden gücünden her seyinden geri kalıyorsun ve kacınılmaz son gene oluyor. Kimi adam var, ortada sıkıntı olunca cözmeye ugrasır ve elindekine sıkıca tutunur, kimisi de birinde enerji tükenince gider baskasını bulur. Zaten yedegi halihazırda duruyordur. Bu kadar basitmiş işte canım.
Yaglı kazık sandıgı yeterince yaglı degilmiş. Bitince, kürkçü dükkanına geri döneyim mantıgı gütmüş. Bitmese idi, iyi gitse idi sana gelmeyecekti.
Bazı erkekler bu kadar karakter yoksunu işte.
Senin içinden kopanı, içinin nasıl parcalandıgını anlamayacak kadar da ruhsuzlar.
Her zaman derim Allah herkese kalbinin ekmegini yemeyi nasip etsin.

Amin canım amin.. Bu içimdeki değişik duygu da bir gun herşey gibi son bulacak inaniyorum..
Peki sen nasılsın nasıl hissediyorsun

Bekarken tatmıştım o ayrılık acısını:) Eşimden önce yani, bana ilgi duyan bir arkadaşım vardı, sürekli onunla muhabbet ederdim, en önemlisi hep bir hayır olduğunu hatırlattım kendime, nitekim öyleymiş de..
kaybediş bir ödülmüş ki eşimle tanıştım.. Şimdi hep şükrediyorum.
İnan her işte bir hayır vardır, senin için nelerin iyi olacağını tam anlamıyla bilemezsin..

Yani gercek ask gelinceye kadar icimizde olcak bu durum..
Ya o beklenen ask gelmezse..

Amin canım amin.. Bu içimdeki değişik duygu da bir gun herşey gibi son bulacak inaniyorum..
Peki sen nasılsın nasıl hissediyorsun

Bir iyiyim bir kötü, bazen iyi bir anı aklıma gelecek gibi oluyor, sonra o yüz hali aklıma geliyor direk. Zaten cok cıgırtkan bir insan oldugum söylenemez ama iyice sessizleştim. Üstüme ayrı hava cöktü sanki. Artık bunun adı nedir bilmiyorum : )

Allah mutlulugunu daim etsin...

Yani gercek ask gelinceye kadar icimizde olcak bu durum..
Ya o beklenen ask gelmezse..

Gelmesin canım, Hz Ali'nin dedigi gibi bu acıyla dogmadık, aynı sekilde bunun mutlulugu ile de dogmadık. Tek basımıza olalım kafamız rahat olsun...

Ah aynen canım aynen hayattaki mutlulukları "ask" tan ibaret görmemek gerekiyor :)
Aslında bizim bu bosluktan aci cekmemizin nedeni de başka bir boşluk "manevi"..
Önüme birkaç hedef belirledim bugün Rabbim izin verir de gerçekleştirebilirsem mutlu olcam :)
He alnimizda ask yazıyorsa doğru insan kaderimizde varsa ayrı bir guzel olur :)
İnşallah daimi mutluluğu elde edip kıymetini bilenlerden oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…