Amin canım
Hikâyen bize çok iyi geldi ama..
Özellikle kışın soğukluğunu ve yalnizligimizi damarlarımıza kadar isledigi su günlerde..
Gecmisde zor şeyler yasamissin ve atlatmissin sabretmissin inanmissin ve mukafatini almissin :)
Hikayemin başı benziyor sonu da benzer inşallah :)
Kendime saygımı çoktan kaybettim..O da duymuyor..İğreniyor benden..Dalga geçiyor.
Onun ne düşündüğü önemli ne yazık ki..Yaşamak da istemiyorum..Şu an ne hissettiğimi bilemezsiniz...Kendine saygini falan yitirmedin ama bunu yapmaya ugrasiyorsun onu diyorum
HosbuGel tatlım aramizaaa hoşgeldinnn :)
ldukkGel tatlım aramizaaa hoşgeldinnn :)
Biz de seni opuyoruz canım hayırlı gecelerrr :)kizlar ben cikiyorumm
hepinizi opuyorumm
gelecekte sizleri guzel seyler bekliyor..
kim asktan ölmüskii böyle bakin bide
Aldatma acisi cekiyorum bendebir hafta oldu..
ilkokul arkadaslarini hatirliyorsun dimi ??
hepsini dehil ama yakinlari mutlaka hatirlarain ve unutamazsin. buda oyle bisi unutamazsin ama zamanla silinir aa soyadida neydi dersinn
Kardelen daha önce hic bitti oldum gitti mahvoldum dediğin anlar oldu mu..?Onun ne düşündüğü önemli ne yazık ki..Yaşamak da istemiyorum..Şu an ne hissettiğimi bilemezsiniz...
Canım nasılsın bu arada? Herşey yolunda mi.. Sınavların nasıl geçiyor ..Hosbu
ldukk
O yokken derken, ayrıldıktan sonra demek istedin değil mi?O yokken ne yaptın mesela
evet o anlarda hep onu aradım, bir şeyler yaptım..Hep umut yaratmaya çalıştım.
Canım ben seni biliyorum. Hatta yorum yapmıştım tanışma seklinize beni hatirlanissindir.Canimdan çok sevdiğim bi adam vardi..
Üni ogrencisiyiz ikimiDe. 17aydir herşeyden çok seviyorum onu. Karsiliksiz cikarsiz..
İki uç haftadir beni aldattigini ogrnedim. Kizla fotograflarini gördüm.. Tabi aldatmadim dese de aldatti bal gibi. Ayni evde kalmalar (öğrenci evinde kalavalik bi gurupla) yemek yapmayalar kafelere Gitmeler AVM lere Gitmeler..
Ben bunu öğrendim o evde yaşayan erkek arkdaslari ve kendisi aksama kadar pervane oldu peşinde. Affet bu çocuğu bu çocuk hep kizdan kaciyodu biz israr ediyoduk geliyordu falan.. Kizi aradi sevdiğim kiz var peşimi birak.dedi.. Kiz buna mesaj atti sevdiğin koz yüzünden mi benden kaciyodun dedi..
Anliycagnz iğrençbi durumun iiçine düştüm. Ve erkek arkadasimin pardon eski, okuduğu bolum bile yalanmis..
Ah ah ben haketmedim.. Bir haftada ne kadar gozyasi döktüm kaç kilo verdim.. Yok sindiremedim.. Sindiremem..
Bu arada beni tanimayanlar ben 'asigimasikk'
Bu yeni nickim
Canimdan çok sevdiğim bi adam vardi..
Üni ogrencisiyiz ikimiDe. 17aydir herşeyden çok seviyorum onu. Karsiliksiz cikarsiz..
İki uç haftadir beni aldattigini ogrnedim. Kizla fotograflarini gördüm.. Tabi aldatmadim dese de aldatti bal gibi. Ayni evde kalmalar (öğrenci evinde kalavalik bi gurupla) yemek yapmayalar kafelere Gitmeler AVM lere Gitmeler..
Ben bunu öğrendim o evde yaşayan erkek arkdaslari ve kendisi aksama kadar pervane oldu peşinde. Affet bu çocuğu bu çocuk hep kizdan kaciyodu biz israr ediyoduk geliyordu falan.. Kizi aradi sevdiğim kiz var peşimi birak.dedi.. Kiz buna mesaj atti sevdiğin koz yüzünden mi benden kaciyodun dedi..
Anliycagnz iğrençbi durumun iiçine düştüm. Ve erkek arkadasimin pardon eski, okuduğu bolum bile yalanmis..
Ah ah ben haketmedim.. Bir haftada ne kadar gozyasi döktüm kaç kilo verdim.. Yok sindiremedim.. Sindiremem..
Bu arada beni tanimayanlar ben 'asigimasikk'
Bu yeni nickim
Hayır o yokken onu tanimiyokenO yokken derken, ayrıldıktan sonra demek istedin değil mi?
Atlaticam inşallah tek dileğim buCanım ben seni biliyorum. Hatta yorum yapmıştım tanışma seklinize beni hatirlanissindir.
Sen üzülme bırak o üzülsun o kaybetti. Senin aşkını da sevginin de kaybetti haketmemis. Seni ve sevgini hic haketmemis. Sen de çok kucuksun, inşallah çok mutlu olucaksin ilerde :)
Bu donem biraz boyle sürer süreyi uzatıp kisatmak tamamen senin elinde
Hadi ya hangi arkadaş okumak isterimKonudan cıkardım acaba sen misin diye?
Biliyorum ben konunu canım...Hatta en son bölümünü filan da yalan konustugunu yazmıstın.
İnsanlar öyle düsüncesizler ki, yani üç beş anlık mutluluk icin seni bir yalana ortak edebiliyor, o yalanın içinde seni yasatabiliyorlar...
Umudumuzu kırmayalım...Her şerde bir hayır vardır.
Güzel günler görecegiz. Bak arkadas anlattı, senden bir iki mesaj önce, aldatılmıs ama sonra cok mutlu olmus.
Hadi ya hangi arkadaş okumak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?