- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
Çok çok sevindim senin adına insaallah çok mutlu olursunuz :))Ev arkadasimin erkek arkadasi askerde ve onunda bi arkadasi var yusuf. ev arkadasim cocukla konustukca surekli yusufun selami var diyip duruyor ama kesinlikle hic bir iletisimimiz yokk. 28 Mart 2010 bi aksam ustu gs fb maci var ve biz kizlarla mac izlemeye gidicez bu arada hala unideyim.
kizlari bekliyorum o aldatildigimi ogrendigim gibi bir his facebooka girmemi ve beni yusufun eklediğini dusundurdu ve ben sanki biliyormuş gibi facebooka girdim baktim yusuf beni eklemis kabul ettim ve ciktim. olagan biseymis gibi ama cok siradisi aslinda.
derken konusmaya basladik beni gun gectikce heyecanlandiran biri vardi sadece facebooktan konusuyoruz. tel no vermedim.
eski cocuk hala hergun ariyor ama ben acmiyorum.
bi yandan dusunuyorum acaba ben bu cocugun boslugunu yusufla.mi dolduruyorum diye emin olamiyorum ama ayni sey yusuf icinde gecerli oda ayni zamanda eski sevgilisi tarafindan aldatilarak ayrilmis ve askerde oda bi boslugu dolduruyor olabilirdir. temkinli olmam gerekiyirdu.
gunler boyle gecerken bi pazar gunu uzandim oglen vakti uyuyordum. telefinum caldi bi baktim eski cocuk ariyor hic tereddutsuz actimm ve sasirdi tabiki ona onu sevmedigimi hayatimda biri oldugunu artik beni aramamasi gerektigini söyledimm. bagirdi cagirdi olamaz dedi öldürürüm dedi falan filan kapadim ama nasil mutluyum.
evet yusufla cikmiyorduk sadece konuşuyorduk ama bi boaluk degildi eski defteri kapatmaya baslamistim o gun cok mutluydumm cunku yusuf gibi birini bi bosluk gibi gormek istemiyordum...
Huhuu bir nefeste okudum :)
Hikayen benimkine çok benziyor. Çocuğun askere gitmesi senin sadakatla beklemen sonrasinda aldatilman senin üni okuman, onun okumamasi sonra pişman olup sana kopek gibi dönmeye çalışması benim hikayeme çok benziyor..
Bir şeyler yoluna girmiyor.. Nasıl girer ve neden girsin ki bu durumda?
Gunler boyle gecti ben yusufun askerligi bitmeden kesinlikle bisey olamayacagini belirttim. beni gormeye geldi 10 gun unideki sehirde kaldi birlikte vakit gecirdik aama dedigim gibi cikmadik. eskisi pesimi birakmadi. uni bitti evime dondum hergun tehdit etti yollarima cikti arkadaslarini araya soktu falan filan kabul etmedim zor zamanlar gecti. bu sirada yusuf beni gormeye geliyordu bi sekilde yolunu bulup geliyordu. ben zaman gectikce eskiyi geride biraktigimi farkettim buna en buyuk katki yusufun o oyle biri ki asla insani geriye donup baktirmiyor. kendisini baska biriyle kiyaslanmasina izin vermeyen bi karaketeri var. dunyada esi benzeri olmayan. yusuf olmasa zor olurdu ayriligin 4. ayi bitmeden onu tanimam o berbat kabustan uyanmam tamamen onun ve onuncabasi sayesinde.
devaminda neler oldu merak ediyormusunuzz ??
Everett tabiki bir de soruyormusuunn :))
Çok çok sevindim senin adına insaallah çok mutlu olursunuz :))
Bize de umut Işığı oldu bu hikaye. Çünkü bazen insan karanlıktan hic kurtulamiycak ışığa hic ulasamicak gibi oluyor.. Ama hikayen bize her daim bir umut Işığı olduğunu öğretti :)
Aci cekmissin uzulmussun sinanmissin sabretmissin ve mukafatini almissin
İnşallah bizde sınavı kazanıp mukafatini alanlardan oluruz :)
Gunler boyle gecti ben yusufun askerligi bitmeden kesinlikle bisey olamayacagini belirttim. beni gormeye geldi 10 gun unideki sehirde kaldi birlikte vakit gecirdik aama dedigim gibi cikmadik. eskisi pesimi birakmadi. uni bitti evime dondum hergun tehdit etti yollarima cikti arkadaslarini araya soktu falan filan kabul etmedim zor zamanlar gecti. bu sirada yusuf beni gormeye geliyordu bi sekilde yolunu bulup geliyordu. ben zaman gectikce eskiyi geride biraktigimi farkettim buna en buyuk katki yusufun o oyle biri ki asla insani geriye donup baktirmiyor. kendisini baska biriyle kiyaslanmasina izin vermeyen bi karaketeri var. dunyada esi benzeri olmayan. yusuf olmasa zor olurdu ayriligin 4. ayi bitmeden onu tanimam o berbat kabustan uyanmam tamamen onun ve onuncabasi sayesinde.
devaminda neler oldu merak ediyormusunuzz ??
Değişir kardelen ama değişime önce kendinden baslamalisin. Bir yerde artik olayları akışına birakmalisin ki kendine saygın olsun.Bir şeyler nasıl değişecek..Bu kadar iğrenç biri olduğumu düşünüyorken..
Değişir kardelen ama değişime önce kendinden baslamalisin. Bir yerde artik olayları akışına birakmalisin ki kendine saygın olsun.
Kendini geri çek ona karşı hiçbirşey yapma.
Hiçbirşey. Kendini mutlu etmeye çalış, kendi kendine de mutlu olabilirsin öyle değil mi?
Sabir ve duayı da bırakma tabi..
Rabbimi vekil kil, bak nasıl herşey yoluna giricek söz veriyorum :)
Kendime saygımı çoktan kaybettim..O da duymuyor..İğreniyor benden..Dalga geçiyor.Değişir kardelen ama değişime önce kendinden baslamalisin. Bir yerde artik olayları akışına birakmalisin ki kendine saygın olsun.
Kendini geri çek ona karşı hiçbirşey yapma.
Hiçbirşey. Kendini mutlu etmeye çalış, kendi kendine de mutlu olabilirsin öyle değil mi?
Sabir ve duayı da bırakma tabi..
Rabbimi vekil kil, bak nasıl herşey yoluna giricek söz veriyorum :)
Ellerine saglikkk hayır aksine yazın çok guzel olmuş hic de uzun değil merakla ve özveriyle okudum6 ay sonra yusufla cikmaya basladik askerligi bitmemisti. ama onun dogru adam olduguna birbirimizin boslugunu doldurmadigimiza emin olmuatumm. bi supriz yaptim ve fizik tedavi gordugu hastaneye gittim.
not : yusuf bi tragik kazasi gecirdi ve yürümede sorun yasiyordu hatta bazen yuruyemiyordu. doktor 1 sene yatis verdi ve oda tanidik vasitasiyla askere gitmis bi siradada benim israrimla fizik tedaviye basladi
herneyse elini tututum başladık.
eskisi halaaaa ariyor ama seni kaciricam falana dayandi olaylar. o beni istemeyen annesi falan aradi. bu arada soylemeyi unuttumm eski cocuk 1 aya yakin yogun bakimda yatmis annesinin soyledigine gore bensizlikten harap olmus hergun benim ismimi sayikliyormus gelip gormem gerekmis falann. gitmedimmm.
bi gun evde oturuyorum bi arkadasim aradi "o evlenmis " dedi. sok oldum 1 hafta onceye kadar beni arayip yalvaran adam kaciricam diyen adam butun arkadaslrinin onunde benim onumde diz coken adam baskasiyla evlenmisti ... tuhaf bi duyguydu.
benlik bi durum yoktu cunku ben hayatimdan cok memnundum. evlendi ama beni aramayi kesmedi artik cevap vermiyordum telefon numarami degistirmiyordum (aptallik iste ne degisrircem modundaydim)
kisa sure sonra kizi oldu beni aradi adini zeynep koycam dedi ve ona zeynep sultan dicem dedi (bana zeynep sultan derdide )
artik beni aramamasi gerektigini hayatimdaki insanla sorun yasadigimi ve kendisi icin bi kez daha hayatimin dagilmasini istemedigimi soyledim bi daha aramadii.
ama ortak arkadaslarimdan hep duydum ki halaa unutmamis esi ve esinin ailesi biliyormus bosanma derecesine gelmisler. kizinin adini zeynep koymus esinin ailesi kendi ailesi bir araya gelerek karsi cikmis ve tekrar kimlik cikartmislar..
ben ise yusumla nisanlandim ve 1.5 sene once evlendik. ona hala asigimm hergun heyecanla onu bekliyor ve özlüyorum etrfimizdakiler ozenilecek bi iliskimiz oldugunu citayi yuksek tuttugumuzu soylerler. ve ben eski cocuga tesekkur ediyorum iyiki hayatima girmia yoksa yusufumun degerini bu kadar ii anlayamadimm bilemezdimm.
simdi anilarimizdan bi cogunu hatirlamiyorum bile. ben yusuftan oncesinde ne yaptigimi pk animsayamiyorum...
oyle iste kizlar varmi baska merak ettiğiniz
cok uzun oldu ama yaaa
Hayır kardelen sen öyle sanıyorsun.Kendime saygımı çoktan kaybettim..O da duymuyor..İğreniyor benden..Dalga geçiyor.
6 ay sonra yusufla cikmaya basladik askerligi bitmemisti. ama onun dogru adam olduguna birbirimizin boslugunu doldurmadigimiza emin olmuatumm. bi supriz yaptim ve fizik tedavi gordugu hastaneye gittim.
not : yusuf bi tragik kazasi gecirdi ve yürümede sorun yasiyordu hatta bazen yuruyemiyordu. doktor 1 sene yatis verdi ve oda tanidik vasitasiyla askere gitmis bi siradada benim israrimla fizik tedaviye basladi
herneyse elini tututum başladık.
eskisi halaaaa ariyor ama seni kaciricam falana dayandi olaylar. o beni istemeyen annesi falan aradi. bu arada soylemeyi unuttumm eski cocuk 1 aya yakin yogun bakimda yatmis annesinin soyledigine gore bensizlikten harap olmus hergun benim ismimi sayikliyormus gelip gormem gerekmis falann. gitmedimmm.
bi gun evde oturuyorum bi arkadasim aradi "o evlenmis " dedi. sok oldum 1 hafta onceye kadar beni arayip yalvaran adam kaciricam diyen adam butun arkadaslrinin onunde benim onumde diz coken adam baskasiyla evlenmisti ... tuhaf bi duyguydu.
benlik bi durum yoktu cunku ben hayatimdan cok memnundum. evlendi ama beni aramayi kesmedi artik cevap vermiyordum telefon numarami degistirmiyordum (aptallik iste ne degisrircem modundaydim)
kisa sure sonra kizi oldu beni aradi adini zeynep koycam dedi ve ona zeynep sultan dicem dedi (bana zeynep sultan derdide )
artik beni aramamasi gerektigini hayatimdaki insanla sorun yasadigimi ve kendisi icin bi kez daha hayatimin dagilmasini istemedigimi soyledim bi daha aramadii.
ama ortak arkadaslarimdan hep duydum ki halaa unutmamis esi ve esinin ailesi biliyormus bosanma derecesine gelmisler. kizinin adini zeynep koymus esinin ailesi kendi ailesi bir araya gelerek karsi cikmis ve tekrar kimlik cikartmislar..
ben ise yusumla nisanlandim ve 1.5 sene once evlendik. ona hala asigimm hergun heyecanla onu bekliyor ve özlüyorum etrfimizdakiler ozenilecek bi iliskimiz oldugunu citayi yuksek tuttugumuzu soylerler. ve ben eski cocuga tesekkur ediyorum iyiki hayatima girmia yoksa yusufumun degerini bu kadar ii anlayamadimm bilemezdimm.
simdi anilarimizdan bi cogunu hatirlamiyorum bile. ben yusuftan oncesinde ne yaptigimi pk animsayamiyorum...
oyle iste kizlar varmi baska merak ettiğiniz
cok uzun oldu ama yaaa
Ellerine saglikkk hayır aksine yazın çok guzel olmuş hic de uzun değil merakla ve özveriyle okudum
Ama o adam piskopatmis canım ya, gerçekten her iste bir hayır var bak iyi ki seni aldatmış gercek yüzünü gormussun ve yusufunla tanismissinizzzz
Size kocaman bir masallah inşallah daha çok mutlu olursunuz guzel de bebisleriniz olur
Darısı basimiza insallahh
Sonu cok güzel bitmiş. Oturup ugrastın tesekkür ederiz...
: )
Seninkinin keçileri kaçırması da cabası...Hak ettigini bulmus herkes.
Umarım bizler de buluruz mutlulugu.
Bu zor zamanları gülerek hatırlarız ya da hic hatırlamayız umarım.
Öyle sandığım ne laleli93?Hayır kardelen sen öyle sanıyorsun.
Onun ne düşündüğü önemli değil bunu anlamalisin artik.
Sen kendine saygı duy gerisini boşver.
Bak aklin yolu bir, hepimiz ayni şeyi söylüyoruz bizi bir dinlesen he? :)
Amin canımtesekkur ederim cnm.
her iste bi hayir vardir elbette
ama sunu soyleyebiilirimki hic bisi kolay olmuyor suan yazdiklarim.hep yuzeysel bana o eskisinin yasattiklari falan insanin yamina kar kalinir seyler degil kalmadida.
ama simdi boyle bi evlilikle odullendirildim gibi geliyor cunku eskide kotu giden sadece iliskim degildi aile hayatimda sorunlu.
cok sukur bu gunlere.
Allahim herkesin gonlune göre versinn.
Gel tatlım aramizaaa hoşgeldinnn :)Aldatma acisi cekiyorum bendebir hafta oldu..
Kendine saygini falan yitirmedin ama bunu yapmaya ugrasiyorsun onu diyorumÖyle sandığım ne laleli93?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?