- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
Tamam canım en iyisini sen bilirsin istedigin zaman silersinBiraz daha kalsın zaten girip çıkıyor heralde pek görmüyorum :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım en iyisini sen bilirsin istedigin zaman silersinBiraz daha kalsın zaten girip çıkıyor heralde pek görmüyorum :)
Sahil var orası olmasa depresyonlardan çıkamazdım heralde. Yurttayım oda üstüme geliyordu dışarıdan içeri giresim gelmiyordu, yurt kapısında bir ağlama hali çöküyordu, valla şimdi eser yokkk :)) Sahile çıkıyorum ya sürekli dalgakıran var orayı çok seviyorum :)Çık yola ayakların nereye gidiyorsa yuru yuru saatlerce yurudugumu bilirim ben.. Sahil falan varsa supper olur hele![]()
Ne guzel iste canım bol bol dışarıda vakit geçir aslında ben çok aktif olmak istedim bu sene ama derslerim çok agir olmadı. Bos kalmamak lazimmSahil var orası olmasa depresyonlardan çıkamazdım heralde. Yurttayım oda üstüme geliyordu dışarıdan içeri giresim gelmiyordu, yurt kapısında bir ağlama hali çöküyordu, valla şimdi eser yokkk :)) Sahile çıkıyorum ya sürekli dalgakıran var orayı çok seviyorum :)
Aynen canım, sanada iyi gecelerNe guzel iste canım bol bol dışarıda vakit geçir aslında ben çok aktif olmak istedim bu sene ama derslerim çok agir olmadı. Bos kalmamak lazimm) iyi geceler canım :*
Ben 8,5 saatlik mesafedeyim :) onun nişanlandığı gün istanbul'a dayılarıma kaçmıştım ve 5,5 aylık kuzenimle vakit geçiriyodum. eğer gitmeseydim yurtta kafayı yerdim sinirdenn
Sevgili drioli nerelerdeydin.. Valla gözlerim seni aradı :))
Kızlar sizinle bu durumu paylaşmak bana çok iyi geldi. Çünkü hicbir arkadaşıma anlatmiyorum artik. Deli gözüyle bakıyorlar sonra bana ciddiyim. Olmadık zamanda da gelip bu konuyu isitiyolar. Paylasmiyorum bende onlarla.
Ama bu aksam bunları yazmak sizlerle konuşmak iyi geldi.. Ben inanıyorum herşey daha da guzel olacak inşallah sabir dua ve umutlarimizla)
Nasıl attınız? İlk günler nasıldınız? Sonra neler yaptınız ve iyi ki ayrılmısız diyor musunuz su an?
Yeni ayrılmış birine tavsiyeleriniz nelerdir?
Özellikle bu ayrılıgı 25 üstü yasamıs olanlar yazarsa daha iyi olur.
Ayrılık hikayelerinizi; hangi süreclerden gectiginizi, bu sürecte neler yaptıgınızı, su anki hayatınızı merak ediyorum bayanlar.
Hayatınızdan gidenler geri geldi mi, geldiginde reddettiniz mi? Reddedenler o his nasıl bir his?
Sadece iki gündür içimde bi özlem var nedendir anlamadim. Özel günlerde ilk defa bunu ayrı yapıyorum onsuz gibilerinden, keşke böyle olmasaydı falan filan.. Geçer elbet bu da, inanıyorumSakin ol, bosver...Ben de hissediyorum ki, bu herif tez zamanda evlenecek...Allahın cezası...
off gerçekten mii? ne kötü bir olayy. Allah sabır versin kaç yaşında bu kişiliksiz kişi? hemen nişan nasıl oluyor? onu ailesi falan bulmuştur ona..Benimkide benden ayrılmadan önce başkasıyla baya yakınlaşmis ve ayrıldıktan iki hafta sonra nişanlandı o kızla. Kızında benden haberi yok.. Böyle karaktersiz biriymiş...
yok kendinin bir arkadaşı tarafından. Biraz büyüktü benden yuva kurmam lazım dedi bende bizim ihtimalimiz yoktu bunu bile bile ben senden kaçtıkça bana yaklaştın dedim neden dedim sustu. Biz olamayız ihtimali yoktu. Ayrılacağımi biliyordum ama böyle değil. Bana nişanından bir hafta önce mesajlar attı sabaha kadar yalvardi bekle dersen bekliyim seni diye.. Bir ihtimal bekle demek istemiştim ama onu seviyor musun diye sorduğumda seni de onu da dedi. Bu cevap benim içimde olan küçücük ihtimali de bitirdi. Ona mutluluklar dilerim derdim ama bana dürüst davranıp ben varken başkasıyla olmak istediğini adam gibi söyleseydi. Bunu yapabilecek bir insandı diye düşünüyordum[/QUOTE][QUOTE hu ="dertli93, post: 38452289, member: 635015"]off gerçekten mii? ne kötü bir olayy. Allah sabır versin kaç yaşında bu kişiliksiz kişi? hemen nişan nasıl oluyor? onu ailesi falan bulmuştur ona..
Ben anlamadım sen evliyken mi dönmek istedi bu karaktersiz... Bir benzer inden bende var kendini sürekli hatirlatip duruyor aci cekiyorum kimseyle evlenmem seni istiyorum diyor yalan tabi ki.. Sen sansliymissin esin senin şansın olmuş ya ben napim.. Sürekli kendini hatırlatıyor bırakmıyor pesimi duygularimi.. Lanet olsun ki onca kötülüğüne rağmen seviyorum hala onu.. Ama olmaz olamaz. Biz onla olamayız. Onun istekleri sevgi dediği şeyden önce geliyor..Defalarca ayrıldım barıştım, en son artık bitti dedim ve sonrasında 3 ay kadar bi süreydi sanırım eşimi buldum, iyi ki olmamış diyorum hayatım mahvolurdu özgürlüğüm elimden giderdi. Aklıma geliyodu evet ama dönersem yine aynı şeyler olacaktı biliyodum, kendini bana hatırlatmaya çalıştı bu süre içinde ama yanıt vermedim, geldiğinde reddettim belki de eşim olmasa o gücü bulamazdım yine dönerdim ama eşimle mutluydum beni çok sevdiğini bensiz yapamadığını hayatının bittiğini söyledi, sen olmazsan evlenmem dedi dedi de dedi ama hayır dedim bunu sen yaptın bizi sen bitirdinve ben şuan çok mutluyum mutluluğumu bozma. eşimi ekledi faceden, eşimi sakinleştirebildim neyse ki sonrasında son bi konuşma yaptım ve beni rahat bıraktı. 3 ay sonra da nişanlandı şuan evli çok mutlu olsun. reddettiğimde onun için üzüldüm açıkçası bu kadar çok sevdiği birini kaybetmek bide reddedilmek onu psikolojik olarak daha çok aşık etti şuan ben çok mutluyum dilerim o da olur. ayrıldığım için hiç pişman olmadım, mantığım beni doğruya götürdü. herkese söylerim çivi çiviyi söker. ayrılık acısı yaşamak isterseniz yaşarsınız kurtulup hayatınıza bakmak isterseniz de bakarsınız. herşey beyinde.
Nasıl bir cevap vermiş bu ya.. Seni de onu da ne demek. Tam kişiliksizmis bu canım bos ver olmadığı daha iyi olmuş. Canım yanıyor benimde kendimi zor tutuyorum bilmiyorum nere kadar surer ama inşallah mutluluğu bulacağız canım inş[/QUOTE]yok kendinin bir arkadaşı tarafından. Biraz büyüktü benden yuva kurmam lazım dedi bende bizim ihtimalimiz yoktu bunu bile bile ben senden kaçtıkça bana yaklaştın dedim neden dedim sustu. Biz olamayız ihtimali yoktu. Ayrılacağımi biliyordum ama böyle değil. Bana nişanından bir hafta önce mesajlar attı sabaha kadar yalvardi bekle dersen bekliyim seni diye.. Bir ihtimal bekle demek istemiştim ama onu seviyor musun diye sorduğumda seni de onu da dedi. Bu cevap benim içimde olan küçücük ihtimali de bitirdi. Ona mutluluklar dilerim derdim ama bana dürüst davranıp ben varken başkasıyla olmak istediğini adam gibi söyleseydi. Bunu yapabilecek bir insandı diye düşünüyordum
Nasıl bir cevap vermiş bu ya.. Seni de onu da ne demek. Tam kişiliksizmis bu canım bos ver olmadığı daha iyi olmuş. Canım yanıyor benimde kendimi zor tutuyorum bilmiyorum nere kadar surer ama inşallah mutluluğu bulacağız canım inş
Ben anlamadım sen evliyken mi dönmek istedi bu karaktersiz... Bir benzer inden bende var kendini sürekli hatirlatip duruyor aci cekiyorum kimseyle evlenmem seni istiyorum diyor yalan tabi ki.. Sen sansliymissin esin senin şansın olmuş ya ben napim.. Sürekli kendini hatırlatıyor bırakmıyor pesimi duygularimi.. Lanet olsun ki onca kötülüğüne rağmen seviyorum hala onu.. Ama olmaz olamaz. Biz onla olamayız. Onun istekleri sevgi dediği şeyden önce geliyor..
Sahi ben bu adamı unutmak için ne yapayım....
Evet geldik kuru fasulyenin faydalarına.. :)Yok evli değildim ama eşim hayatımdaydı, yeni birini bul kurtul derim en etkili çözüm
Canım hepimizin hikâyesi ayrı cidden.. İnşallah bir daha ne bu adam ne de karisi olacak şahıs karşına çıkmaz onları boşver simdi.. Senin ayakta dimdik durman gereken gün bugündür, ve inşallah çok mutlu olacaksın olacağızAllah biliyor ya o gün 4 sene beni bekle deyip 4 sene sonra da yol vermek geçti içimden.. Hayatını mahvetmek istedim de Allah yukarda diye boşverdim. Ben onu sözlerimle yeterince ezdim baya ezildi o. Karşıma karınla çıkma dedim söz dedi. Sen de çıkma dedim ben çıkacak dedi. Kendi çıkarsa lafım yok ama karısını alıp gelirse karşıma (karşılaşma durumumuz var bizim, bayramlar düğün vs.) adam olan sözünde durur tutamayacağı sözleri de vermez diycem. Bu ona çok fena koyacak. Asla tahammül edemeyeceği bir laf bu ona..
Canım hepimizin hikâyesi ayrı cidden.. İnşallah bir daha ne bu adam ne de karisi olacak şahıs karşına çıkmaz onları boşver simdi.. Senin ayakta dimdik durman gereken gün bugündür, ve inşallah çok mutlu olacaksın olacağız
Az sabir:))
Pat diye olmayacak zaten canım, bu arada ben bir seylerden süpheleniyordum. Onlar kuvvetlendi. Hatta biraz önce kavga ettik bu yüzden. Biriyle konustugu asikar, ama bir yandan da beni takip ediyor.
Birbirimize agza alınmayacak küfürler ettik, ayrılgın ayrılıgını yasamıs olduk az önce.
Bir de iyi insan görünümüne bürünüyor bir anda. Sonradan küfrettigime üzüldüm, ama icimde ne varsa döktüm. Rahatladım.
Onlarla dogmadik ki onlarla olelim be gulumBir dengesizlik var gibi adamda belli. Bende anlam veremıyorum adam dedim pardon çocuk demem gerekirdi. Rahatlaman iyi olmuş ama geri dönüşsüz gibi bir yolun son noktası gibi.. Çeker acımızı babalar gibi, bakarız kendi hayatımıza be gülümölmedik ya