• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık acısını nasıl attınız?

Bu kurtulma isteğini defalarca kez yaşamama rağmen iletişime geçtim, sanki daha çok kır beni, ben o kadar aciz biriyim ki demek için. O bile bana kendine saygı duy dedi. Düştüğüm durumu düşünsene

Evet, insan kurtulmak istedigi zaman, girmeyecegi sekil yok. Bu anlarda anlıyorsun kişinin karakterini zaten...O noktadaymısım ben onun için, onu cok güzel şekilde hissettirdi. Kurtulma istegi.
Yok canım, ararsa da acmayacagım, acmadım zaten (izin vermedim vicdanını rahatlatmasına o an), mesaj filan atarsa da cevap vermeyecegim. Kendimi toplamaya calısacagım. Topladıktan sonra da, onu tam olarak unuttugumdan emin olduktan sonra hayatıma birini alırım belki. O halinden sonra, mümkün degil hicbir sey onla. Bu ömür boyu beni yalnız bırakır yanımdayken, hicbir anımda yanımda olmaz.
İyi uykular canım.
Ya canım yazdıklarını okudum çok duygulandim bilmiyorum sabah mahmurlugunun da etkisi galiba paylaştığını video da çok guzel bu arada teşekkürler..
Bazen ben de derim keşke onu son kez görebilsem vedalassam diye ama aslında bunun kimseye faydası yok bak kendi gozlerinle gördün boyle olmasının nedeni o degil mi ama hala sen cabalamanin derdindesin o ise cabalamasi gerekenken umursamiyor.. Sen elinden geleni yaptin ama o kilini kipirtdatmamis... İçin rahat olsun canım benim...
Bence onla olan bütün yollarını kes.. Seni ne arayabilsin ne sorabilsin onu bu haktan mahrum bırak ve sen de unutma yoluna gir canım benim..
Sonra zaten inşallah karşına seni hakkedecek biri çıkacak ama burda bize çok is düşüyor bir sinavdayiz ve bunu da biliyoruz, sabredip kazananlardan oluruz inşallah :)

Bu kurtulma isteğini defalarca kez yaşamama rağmen iletişime geçtim, sanki daha çok kır beni, ben o kadar aciz biriyim ki demek için. O bile bana kendine saygı duy dedi. Düştüğüm durumu düşünsene
Zor bir durum bilirim.. O seni istemez mesaj atma der ama sen özledim dersin onu istersin elinden birşey gelmez gelemez...
Yaşadım ben de aynısını.. Mesaj attım isine bak kızım oldu sende suclusun dedi, bir ton küfür yedim suç: özlemek..
Ama simdi kendi ulaşmaya çalışıyor, kendi çabalıyor ve ben istemiyorum..
Ama neden içim açıyor neden üzülüyorum bilmiyorum..

Kendi ulaşmaya çalışıyor, kendi çabalıyor. Güzel bir durum seninki. Hiiç üzülme.O anlarda aklına hep beni getir. Biliyorsun telden silinmiştim.Bu beni öyle çok üzdü ki hala da öyle-Senin durumuna olmayı çok isterdim.

Zor bir durum bilirim.. O seni istemez mesaj atma der ama sen özledim dersin onu istersin elinden birşey gelmez gelemez...
Yaşadım ben de aynısını.. Mesaj attım isine bak kızım oldu sende suclusun dedi, bir ton küfür yedim suç: özlemek..
Kendi ulaşmaya çalışıyor, kendi çabalıyor. Güzel bir durum seninki. Hiiç üzülme.O anlarda aklına hep beni getir. Biliyorsun telden silinmiştim.Bu beni öyle çok üzdü ki hala da öyle-Senin durumuna olmayı çok isterdim.

Zaman geçiyor ama yaraları kapatmıyor, ilaç da olmuyor. Unutulmuyor da bence. Belki alışıyorsun.

Hepimizin durumu farklı farklı.. Telden silinmeyi bırak bazen keşke hic tanimasaydim diyorum onu hic gormeseydim.. Benim için bir anlam ifade etmiyor artik o...
İnşallah hepimiz bir an önce hakketigimiz mutluluklara kavusuruz umutluyum ben :))

En azından mesaj atarsa cevap vermeyeceksin, ararsa açmayacaksın.Keşke benim de elimde böyle bir imkanım olsa..Çok isterdim. Vicdanını rahatlatmak için de olsa geri eklemiş.Şu ana seni en iyi anlayanlardan biri benim kuşkusuz.

İnan bana keske görmese idim dedim o halini, sana da yaptıgı belli, o son halini görme gözünle. Bunun verdigi acı hicbir seye benzemiyor. Her sey yalan degilse bile, o anda komple yalanmıs hissi geliyor. Göz yasları, söyledigi sözler...Hepsi. Geriye bakıp iyi bir insan olarak hatırlayamayacagım onu hic. Hep bu hali gelecek aklıma. Ne kadar iyi insan numarası yaparsa yapsın, ne kadar vicdanını rahatlatmıs görünürse de görünsün, onu en güzel ceza vicdanından gelecek. Bir aile kursa bile, yanındaki kadına değer verecek biri degil o, hevesi gecene kadar belki, ama eninde sonunda o aileyi hiç edecek.
Senden de kurtulmak hissi var onda da. Komple sil, at.
Aramayacagıma, arasa da cevap vermeyecegime eminim, evet. Onsuz bir hayat düsünemiyordum, ama düsünmek zorunda bıraktı beni. Bundan pişman olma ihtimali varsa da cok gec artık. O ihtimal için beklemeye degecek, sevgimi taze tutacak bir sey göremedim ben. Gelse de keyfi, bos kaldıgından olacak.
Sen de öyle, o öyle istedi, bırak defolsun gitsin istedigi yere. Üstünde baskasının kokusuyla sana gelmesin.

Üstüne bir de hastasın sen dedi ise, tadından yenmez di mi? : )
Bir arkadasım bir laf etti, buldum ;
Seni sevmeyene asla sabır gösterme. "Çünkü, Sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur"

İnan bana keske görmese idim dedim o halini, sana da yaptıgı belli, o son halini görme gözünle. Bunun verdigi acı hicbir seye benzemiyor. Her sey yalan degilse bile, o anda komple yalanmıs hissi geliyor. Göz yasları, söyledigi sözler...Hepsi. Geriye bakıp iyi bir insan olarak hatırlayamayacagım onu hic. Hep bu hali gelecek aklıma. Ne kadar iyi insan numarası yaparsa yapsın, ne kadar vicdanını rahatlatmıs görünürse de görünsün, onu en güzel ceza vicdanından gelecek. Bir aile kursa bile, yanındaki kadına değer verecek biri degil o, hevesi gecene kadar belki, ama eninde sonunda o aileyi hiç edecek.
Senden de kurtulmak hissi var onda da. Komple sil, at.
Aramayacagıma, arasa da cevap vermeyecegime eminim, evet. Onsuz bir hayat düsünemiyordum, ama düsünmek zorunda bıraktı beni. Bundan pişman olma ihtimali varsa da cok gec artık. O ihtimal için beklemeye degecek, sevgimi taze tutacak bir sey göremedim ben. Gelse de keyfi, bos kaldıgından olacak.
Sen de öyle, o öyle istedi, bırak defolsun gitsin istedigi yere. Üstünde baskasının kokusuyla sana gelmesin.

Üstüne bir de hastasın sen dedi ise, tadından yenmez di mi? : )
Bir arkadasım bir laf etti, buldum ;
Seni sevmeyene asla sabır gösterme. "Çünkü, Sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur"
Aynen öyle canim ve biz çok bile tahammül gösterdik, bence sende artik kendini ondan mahrum bırak özlemek ne bilsin..
Ve soyle bir de gerçek var ki gerçek aski buluncaya kadar tam anlamıyla unutamiycaz ama hiçbirşey de eskisi gibi olmayacak..

Ya canım yazdıklarını okudum çok duygulandim bilmiyorum sabah mahmurlugunun da etkisi galiba paylaştığını video da çok guzel bu arada teşekkürler..
Bazen ben de derim keşke onu son kez görebilsem vedalassam diye ama aslında bunun kimseye faydası yok bak kendi gozlerinle gördün boyle olmasının nedeni o degil mi ama hala sen cabalamanin derdindesin o ise cabalamasi gerekenken umursamiyor.. Sen elinden geleni yaptin ama o kilini kipirtdatmamis... İçin rahat olsun canım benim...
Bence onla olan bütün yollarını kes.. Seni ne arayabilsin ne sorabilsin onu bu haktan mahrum bırak ve sen de unutma yoluna gir canım benim..
Sonra zaten inşallah karşına seni hakkedecek biri çıkacak ama burda bize çok is düşüyor bir sinavdayiz ve bunu da biliyoruz, sabredip kazananlardan oluruz inşallah :)

Bu sınavı asınca sırtımın artık yere gelmeyecegine inanıyorum ben de : ) Sizin de öyle..
Rica ederim...Ben de cok sevdim, hatta bu videodan etkilenip hz yusuf dizisini izledim, bir iki bölüm kaldı bitirmeme. Epey kafamı da dagıttı. Kitap var bir tane bunu anlatan, nazan bekiroglu yazarı. Belki onu da alırım.
Su yataktan cıksam cok sey yapacam ama. : )

Canım onun telefonunda olsan ne ki, arasa zaten bosta kaldıgından ya da bir iki sey aklına geldiginden...
Güzel bir durum degil yani. Sevmedigini bildikten sonra, o sey daha cok canını acıtıyor insanın.

Zaman sadece birazcık zaman ..

Gecici bu hırs, bu öfke, bu intikam..
: )
Sezen'in dedigi gibi.
Umarım içimizde kin bile kalmayacak duruma geliriz, kinle yasaması cok zor.

Zaman bazen bizim aleyhimize işliyor ama..
Bu da bazen bir çözüm olmuyor..

Zaman gecirecektir, insanlar annesini babasını kaybediyor...Bu mu gecmeyecek?

Zaman bazen bizim aleyhimize işliyor ama..
Bu da bazen bir çözüm olmuyor..
Ben de zamanında sevgilimden ayrıldım acı çektim ..
Ama geldi geçti .. Şuan unutuldu herşey bir zamanlar ağladığım günleri şimdi gülerek hatırlıyorum ..
Belki şuan bu yüzden daha basit geliyor konuşması ..
Geçmeyen acı yok ..
Ama insan unutmak isteyecek, önce unutmaya karar verecek ..
Eğer bir ilişkiyi, bir insanı beyninde bitirdiysen kalbin de zamanla beynine eşlik ediyor ..

Ben de zamanında sevgilimden ayrıldım acı çektim ..
Ama geldi geçti .. Şuan unutuldu herşey bir zamanlar ağladığım günleri şimdi gülerek hatırlıyorum ..
Belki şuan bu yüzden daha basit geliyor konuşması ..
Geçmeyen acı yok ..
Ama insan unutmak isteyecek, önce unutmaya karar verecek ..
Eğer bir ilişkiyi, bir insanı beyninde bitirdiysen kalbin de zamanla beynine eşlik ediyor ..

Aynen...

Gecici bu hırs, bu öfke, bu intikam..
: )
Sezen'in dedigi gibi.
Umarım içimizde kin bile kalmayacak duruma geliriz, kinle yasaması cok zor.

Geçiyor hepsi .. Acılar, hırslar,öfke ....
Bir zamanlar her gece beni unutamasın diye dualar ettiğin adam bir zaman sonra aklına bile gelmiyor ..
Sezen'nin söylediği gibi aynen
Ayrılık acısını en güzel anlatan şarkıdır bana göre ...

Ayrıca sen cok degerlisin, aciz de degilsin, ne yaptıysan cok sevdigin için.
Bırak degerini bilmeyen kalp utansın, sessizlige gömül...
Ara ara kendime ben de acıyorum, hele onu son gördükten sonra kendimden igrendim, öyle igrendim ki, bir daha o duyguyu yasamamak icin görmek, duymak istemiyorum onu.
Sana da bu lafı etmis, en asagılayıcı hallerini görmüssün, dünyada ondan baska insanlar var, sırf egonu zedeledigi için, düzeltsin istiyorsun artık sadece ama o bunu yapmayacak. Sen ne zaman kendine ceki düzen verirsen geliyorlar geri. Mühim olan gelmeleri degil zaten birilerine gidip gelmelerinin bir anlamı yok, mühim olan o geldiginde reddetmek aynı seyleri yasatıp gidiyorlar cünkü. İnsanların cogu degismiyor.

Back
X