Nasıl attınız? İlk günler nasıldınız? Sonra neler yaptınız ve iyi ki ayrılmısız diyor musunuz su an?
Yeni ayrılmış birine tavsiyeleriniz nelerdir?
Özellikle bu ayrılıgı 25 üstü yasamıs olanlar yazarsa daha iyi olur.
1- kesinlikle ayrıldığın kişi hakkında arkadaşlarınla ve çevrendekilerle konuşma. insan konuştukça aklında oluyor. hatta arkadaslarına söyle sen konuyu açmak istersen bile onlar kapatsın.
2- onun fotoğraflarına bakmak, facebook, twitter ını incelemek gibi eylemlerden uzak dur.
3- bir süre aşk şarkıları dinleme, aşkla ilgili film-dizi vs izleme
4- evde çok yalnız kalmamaya çalış, dışarı çık, artık alış veriş mi yaparsın, çarşı pazar mı dolaşırsın, sinemaya mı gidersin o sana kalmış
5-evde kaldığın zamanlarda da onun aklından uzaklaştıracak şeyler yap. benim tercihim sürükleyci ama aşka dair olmayan diziler izlemek. zamanında 1 haftada lostu bitirmiştim. şu an breaking bad izleyebilirsin mesela. bir diğer tercihte gene aşkla alakalı olmayan sürükleyici kitaplar okumak.
6-yeterince zaman geçmeden yeni biriyle sevgili olma. özellikle sevgili diyorum. flört etmek falan olabilir ama sevgili olursan hersey daha kötü olur.
7- ben kendimi spora vermiştim. sporun salgılattığı hormonlar insana iyi geliyor hem de bir süre sonra fiziğin değiştikçe güven tazeliyorsun. en çok bunun faydasını gördüm.