Ayrılık beni çok üzüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Korkumdan demedim ..işe giderken yol ve yemek parası yaptım yol param işyerinden yatmamisti ,yatınca o farketmeden çekmeceye geri koyarim dedim...beni hep eleştirir ,tenkit eder ,beceriksiz bulur..onun geliri daha çok diye beni kucumserdi " diyor kız konuların arasında ..kendi maaşı ile de kendisinin ve evin ihtiyaçlarını almaya çalışıyormuş ....kızın sağlıklı muhakeme yeteneği bozulmuş
ben sadece bu şekilde gizli almanın doğru olmadığını düşünüyorum. eşi zaten eleştiren biriyse e şimdi daha mı iyi oldu ? bir de hırsız damgası vurdu ki adam haksız sayılmaz.
alırken anında haber veremeyebilirsin ama "almadım" diye diretmek daha kötü değil mi ?

Siz sadece evli insanların gizli biriktirmesini doğru bulmuyorum yazmışsınız o yüzden.Konu sahibinin yaptığı hırsızlığa giriyor ama anladığım kadarıyla eşide pek normal biri değil.

harcamak için de alınsa ortadaki paradan bence bilgi verilmeli. eşi nasıl biri bilemem. burda konuyu açtıktan sonra eleştirilen konu sahipleri genelde hemen sonra karşı tarafla ilgili bilgileri ekliyorlar. o yüzden inanmak gerekir mi gerekmez mi bilmiyorum.
ben bir tutum olarak evlilikte bunu yanlış buluyorum. eşimin habersiz para alması hadi aciliyetten olsun ama sonradan söylemesini isterim açıkçası.

Adam size istediğinizde vermiyor muydu? Sizi mahrum mu bırakıyordu?
Farklı sorunlar da olmuş olmalı.
Ki çoğu kadın böyle bir durumla karşılaşsak boşanmaz ama şüphe ile bakardı hep.

harcamak için de alınsa ortadaki paradan bence bilgi verilmeli. eşi nasıl biri bilemem. burda konuyu açtıktan sonra eleştirilen konu sahipleri genelde hemen sonra karşı tarafla ilgili bilgileri ekliyorlar. o yüzden inanmak gerekir mi gerekmez mi bilmiyorum.
ben bir tutum olarak evlilikte bunu yanlış buluyorum. eşimin habersiz para alması hadi aciliyetten olsun ama sonradan söylemesini isterim açıkçası.
Yok o konuda haklısınız.Parayı acil durum icin bile aldıysa daha sonra belirtmeliydi.

Adam size istediğinizde vermiyor muydu? Sizi mahrum mu bırakıyordu?
Farklı sorunlar da olmuş olmalı.
Ki çoğu kadın böyle bir durumla karşılaşsak boşanmaz ama şüphe ile bakardı hep.
versş tabiki ben genelde yetiyordum maaşı sadece son iki ay açıldım bundan dolayı almak durumunda kaldım
Tabi ki de söylemeliydim hatalı olduğumu defalarca söyledim

ben sadece bu şekilde gizli almanın doğru olmadığını düşünüyorum. eşi zaten eleştiren biriyse e şimdi daha mı iyi oldu ? bir de hırsız damgası vurdu ki adam haksız sayılmaz.
alırken anında haber veremeyebilirsin ama "almadım" diye diretmek daha kötü değil mi ?
Kötü tabi çekindim mahcubiyet hissettim arkasından iş çevirmek gibi bir niyetim asla olmadı ki

Bu adam tam bir pislik.simdi adamın acil paraya ihtiyacı olsa gelip karicim ben ortak paramizdan alacağım mi diyecekti hayır alır der sana mı sorcam aldım aldım.heleki kendi alsa hırsızlık olurmu kıyameti koparır.sen ona deki bir hırsız aldığını geri yerine koymaz sen yüz TL yi koymuşsun yani buda digerinide koyacağını gösterir bu hırsızlık değil.bizimde annelerimiz bazen babalarimizdan gizli şekilde pazar parası o parası bu parası deyip evin bir ihtiyacina harcamıştır.heleki sende zaten aldığını ev için harciyorsun.senin kocan çok terbiyesiz sana hırsız damgası yapıştırmış Allah o na öyle bişey yapar inşallah bir gün sana yaptığı bu zulmü anlar .sen bence hiç yalvarma sessiz kal seninle iletişime geçmek isterse bile hiç cevap verme bir süre sağır dilsiz ol .zamanla öfkesi Soner inşallah sen kesinlikle hırsız değilsin
Diyorum ya zaten güven sorunu hep vardı genel olarak bu yaptığım iyice güvenini bitirmiş halbuki asla güvenini sarsıcak birşey yapmadım

Diyorum ya zaten güven sorunu hep vardı genel olarak bu yaptığım iyice güvenini bitirmiş halbuki asla güvenini sarsıcak birşey yapmadım
adamın psikolojik sorunu varmış faturayı sana kesmiş.bence sadaka ver o adamdan kurtulduğuna. 7 sinde ne ise 70 inde o oluyorlar.o tiplerle ömür geçmiyo.ömür törpüleniyo.çok yakın tanıdık var bilirim.evi bakmak sorumluluklarını yerine getirmek iyi eş yapmıyor. birazda insan olabilmek önemli.

Evet ama adam ablayi istemiyor adam bitirmis herseyi esyalarini topla git diyecek kadar bitirmis birak sevgiyi saygida kalmamis adam bosanmak icin bi bahane aramis sanki dunden razi bosanmaya
Benim anlamadığım 200 lira için insan eşini boşar mi yaa demek ki kadın senden isteyememiş ne yaptın da acaba isteyemedi Yani demem o ki ya adam deli ya da başka bişey var insan eşine bunu yapmamalı ya hanım tamam bunu yaptın ama niye deyip biraz rahatlatmak lazım ihtiyacın olduğunda al diye zaten ortak paraymış her aldığında hesap mu verecek anlamadım ya

Benim anlamadığım 200 lira için insan eşini boşar mi yaa demek ki kadın senden isteyememiş ne yaptın da acaba isteyemedi Yani demem o ki ya adam deli ya da başka bişey var insan eşine bunu yapmamalı ya hanım tamam bunu yaptın ama niye deyip biraz rahatlatmak lazım ihtiyacın olduğunda al diye zaten ortak paraymış her aldığında hesap mu verecek anlamadım ya
Aynen oyle

Cok garip ben buna hirsizlik demem acikcasi kocanin parasini aldin sormadan ihtiyacin vardi. Bende esimin cebinden alirim onunda olmadigi zaman o da alir yani bunlar dogal seyler ama hemen ailelere anlatmasi suclamasi cok sacma ben ve esim sikintilarimizi ne benim aileme anlatiriz nede onun evimizde olan seyler evimizde kalir bence baska seyler var burda yani bu hirsizlik konusu bi bahaneydi

Cok garip ben buna hirsizlik demem acikcasi kocanin parasini aldin sormadan ihtiyacin vardi. Bende esimin cebinden alirim onunda olmadigi zaman o da alir yani bunlar dogal seyler ama hemen ailelere anlatmasi suclamasi cok sacma ben ve esim sikintilarimizi ne benim aileme anlatiriz nede onun evimizde olan seyler evimizde kalir bence baska seyler var burda yani bu hirsizlik konusu bi bahaneydi
Bahanemiydi bilemiyorum ama bunun dışındaki söylemleri çocukça sakarmışım yapma diyormuş yapıyor muşum düşünemiyorum muşum bana akıl vermekten yorulmuş karşısındaki insanı ne sanıyor ben anlamıyorum karşısında eş mi var köle mi var

Merhaba nereden başlasam bilemiyorum ben 1 senelik evliyim eşimle ayrılık sebebimiz benim evimizdeki paradan (ihtiyacım olduğu için )aldım ilkinde 100 lira ikincisinde 200 lira aldım malesef eşime söyleyemedim ki parayı saydığında sen mi aldın dediğinde almadım dedim artık korku mu çekindim mi bilmiyorum ama 100 lirayı yerine koydum 200 lirayı da koyucaktım ki eşim yine parayı saymış sonra hayır almadım felan diyince haliyle nasıl oluyor felan dedi nereye gidiyor bu para felan diyince 100 lirasını yol parası yapmıştım 100 lirası çebimdeydi arkasından çıktım sakinleşmesini benim aldığımı hatta geri kalan parayı da gösterdim eşime çok kızdı sen hırsızsın paramı çaldın neden istemedin istesem hepsini verirdim dedi evet dedim verirdin ama diyemedim bir an nutkum tutuldu aldım diyemedim dedim yok anlatamadım sana nasl güveneyim kaç kere yaptın bir de inkar ediyorsun ailene de söylüceksin hırsızlığını dedi ben indim aşağı o arada ablasına babasına söylemiş ben öyle üzüldüm ki o gün konulmadık ertesi gün babasına gittik anlatttım sonra benim aileme gittik beni bıraktı orda biraz kafamı toparlamak istiyorum dedi ailem bana çok kızdı haklılarda iki sün sonra eşim boşanıcaz istemitoeum artık sen hırsızsın aşağılamaya devam etti bu kararı beraber vermeliyiz dedim mesajda boşanmak nedir dedim ertesi gün gittim eve kp de aradı gittim eşim beni eşyalarını al şimdi çöplüğüne git kavga patırtı istemitoeum dedi bende baba evine döndüm sonrası düzelmedi tabi 1.5 aldır ailemdeyşm davalarda görüşmüyormuş virüsten dolayı
Sizin tek hatanız sordugunda aldım denemeniz ayrıca ortak para niye istediğiniz gibi harcayamiyorsunuz anlamadım eşiniz pinti anlaşılan ayrıca bu ufak meseleyi bile aileye anlatmış çekilecek adam değil kurtulun adamdan

Sizin tek hatanız sordugunda aldım denemeniz ayrıca ortak para niye istediğiniz gibi harcayamiyorsunuz anlamadım eşiniz pinti anlaşılan ayrıca bu ufak meseleyi bile aileye anlatmış çekilecek adam değil kurtulun adamdan
Aynen öyle vardır diyorum bında da bir hayır Kötü niyetli yapmadığım için olayım buralara geleceğini bilemedim

Aynen öyle vardır diyorum bında da bir hayır Kötü niyetli yapmadığım için olayım buralara geleceğini bilemedim
Senin hatan yok bizdede bütün para bendedir eşim getirir verir bir TL nin bile hesabını sormaz çoğu kadın sizin gibi ailesi için alır harcar hırsızlık değil bu sizin kocanız normal değil sizi sevmiyor bence ayrilmsk bahane arıyor gibi geldi ,çocuk yoksa
bu tavırları devam edecekse bosanin zaten calisiyormussunuz kurtulurdum ben olsam Allah yardımcınız olsun

Bahanemiydi bilemiyorum ama bunun dışındaki söylemleri çocukça sakarmışım yapma diyormuş yapıyor muşum düşünemiyorum muşum bana akıl vermekten yorulmuş karşısındaki insanı ne sanıyor ben anlamıyorum karşısında eş mi var köle mi var
Ben sizin yerinizde olsam cekemezdim boyleleri kole olarak goruyor kadinlarini seni bosicaksa sende barismak icin cabalama bugun hirsizlikla suclar yarin bi baska seyle cunku esiniz o potansiyele sahip belliki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X