Teşekkür ederimBu yazınızı sevdim..
Bakın ne güzel söylemişsiniz eşim bana dlei gibi aşık diye..
Bazı arkadaşları görüyorum hemen ayrıl! ayrıl modunda..
Bir yuva kolay kurulmuyor hepimiz biliyorz değilmi bunu?
Ortada ihanet yok dayak yok yok yok yok yani.
Bu basit sorun bana göre ve çözülür..
Karşılıklı anlayış oldugu sürece..
Ortak bir noktada buluşulucak bir konu..
''sevdiğin insanı oldugu gibi kabulleniceksin''
İstediğin bir kukla yaratmaya çalışırsan zaten çok şey kaybedersin..
Sevmek bu değilmiki zaten?
Anlayış olucak arada birde..
Oda ben inanıyorumki bir şekilde yoksada kazanılır..Fikrimi zaten defalarca söyledim..
Birkez daha söylüyorum..
NOT:Bu yazımı üzerinize alınmayın..Çıkış noktaları size ayrıl boşan diyen arkadaşlara hitabendir.
ayrıl boşan diyenlerden biri de benim..
sevmek bu da..eminim sevgi de kolay bulunmuyordur yuvada kolay kurulmuyordur..
çocuğuda leylekler getiriyordu değil mi?
pardon unutmuşum..
o çocuk(öellikle erkek çocuğu) büyüdüğünde çevreden aldığı duymlarla ve kendi düşünceleriyle annem aşık olduğu adamla sevgi kolay bulunmuyor diye beni bıraktı.(sebebi ne olursa olsun) demiycek mi???????
[sıze=3][ı]teşekkür ederimBu yazınızı sevdim..
Bakın ne güzel söylemişsiniz eşim bana dlei gibi aşık diye..
Bazı arkadaşları görüyorum hemen ayrıl! Ayrıl modunda..
Bir yuva kolay kurulmuyor hepimiz biliyorz değilmi bunu?
Ortada ihanet yok dayak yok yok yok yok yani.
Bu basit sorun bana göre ve çözülür..
Karşılıklı anlayış oldugu sürece..
Ortak bir noktada buluşulucak bir konu..
''sevdiğin insanı oldugu gibi kabulleniceksin''
istediğin bir kukla yaratmaya çalışırsan zaten çok şey kaybedersin..
Sevmek bu değilmiki zaten?
Anlayış olucak arada birde..
Oda ben inanıyorumki bir şekilde yoksada kazanılır..fikrimi zaten defalarca söyledim..
Birkez daha söylüyorum..
Not:bu yazımı üzerinize alınmayın..çıkış noktaları size ayrıl boşan diyen arkadaşlara hitabendir.[/ı][ı][/ı][/sıze]
oğlum 14 yaşında ve 11 yıl hep benimleydi 3 yıldır babada emin ol çok güzel hatıralarımız var bukadarda dram haline getirmeyin olayı benim durumumdan daha beter olanlar var biz geçiş dönemi yaşıyoruz oğlumla bu 3 yıllık durumu oturup konuştuğumda anlıyor ve olgun cvplar veriyor siz niçin anlayamıyorsunuz neden aklınız almıyor ben onu anlamadım..gezin bakalım çocuğunu ezmiş yıllardır görmüyor yuvaya vermiyor falan bir konu varmı oraya cvp yazın lütfen sanırım algınız buna müsade ediyor
Okudum okudum ama ben sizin anlattığınızdan hiçbirşey anlamadım..Sonradan yorumları okuyunca anladım asıl üzerinde durulması gereken durumu..
Sizi asosyal hale getirmesi herkezle aranızı bozması vs vs.BUNLAR istenirse eğer karşılıklı oturup konuşularak aşılabilir şeyler..Bu sebeple evlilik yıkılırmı? Hayır yıkılmaz..ki öyle bir durumdada benim fikrim ''bahane'' olur..
Bunlar ayrı.. ama asıl konu şimdiki eşinizin ilk eşinizden olan cocugunuzu istememiş olması..
Bence oğlunuz babasında kalmalıydı.(ilk eşinizde)
Herneyse bir şekilde durumlar onu göstermiş ve almışsınız demekki.
Bu durumda siz 2.eşinizle evlendiğinizde çocugunuz vardı..
İşte benim koptuğum nokta burası..
Eşiniz sizi tanıdıgında cocuk yokmuydu? Evet vardı.
Sizi böyle kabul etmişmiydi? Evlendiğinize göre etmiş..
Anlaşılan köprüyü geçene kadar durumu ortaya çıkmış..
Bana göre baştan sizi çocugunuzla kabul edip evlenen adamın sonradan cocugunuzu evden yollayıp sizden hayırmaya HAKKI YOK..!
Onun buna hakkı olmadıgını gibi sizde hatalısınız..
Hatalısınız çünkü evladınızı eşiniz istemiyor diye (nereye bilmiyorum)
yollamışsınız..
Son olarak birşey daha var söylemek istediğim...
Olur insan anlaşamaz vs vs..
ayrılırsın...
Ama kimse için ''evladından vazgeçmek'' olmaz..
Ayrıldık diye annenin veya babanın evladıyla ilgilenmemesinin mantıklı tek yönü yok.
Kabullenilemez..
Her neyse durum hepiniz açınızdan en iyi şekilde sonuçlanır umarım..
Ben kendi adıma böyle bir durumu kabullenemem..
Öyleyse ilk mesajında bunu yazmaması gerekirdi... okurken benim gibi, bir çok kişinin dikkatini bu konu çekti...
Çocuk konusu benim kilit konumdur, bence diğer yazdığı sorunlara göre bu dağ gibi bir sorun...
işte böyle böyle kişiliğin yok olacak YOK! birine bakarken konuşurken gülerken bile korkudan tedirginlikten panik atak başlayacak. sonra zaten aman bişey mi der diye doğru davranışların bile yanlışa dönecek zamanla. hiç olmadığın bir insana döneceksin. buna hiç mi hiç hakkı yokasla bunun sana olmasını istemem. çok kötü bir batak. inan bana kurtulmalısın. neyseki hemen yazdın buraya. durumunda sana normal geliyor şu an ki kararım doğru mu demişsin. doğru. çok doğru. hemen kurtulursan kendini kazanmış olacaksın. umuyorum ki yeniden kendin olabilirsin arkadaşım
ben burada anlattıklarınız kadar yorum yapıyorum ama..
ilk evliliğiniz gibi olmaması için çok çaba göstermeliydiniz..
herşeyi geçin..herşeyi..
bir tarafta sizin canınız..kanınız var..bir tarafta da herhangi bir adam..
siz bir ANNESİNİZ..nasıl olurda..hangi sebeble onu sadece yazları görmeye tahammül edebiliyosunuz..
hangi sebeb bunu mantıklı kılar? çok mu sevdiniz 2.eşinizi? gidicek başka yeriniz yok muydu ?evlenmeye mecbur mu kaldınız? belli ki kendinize göre nedenleriniz var..siz bekardeğilmişsiniz ki..ikinci evliliğinizmiş..bir çocuk varken ortada bunu o adama üstüne basa basa tekrar tekrar söylemeniz gerekmezmiydi"benim bir evladım var ölürüm de bırakmam" diyemezmiydiniz? o çocuk annesiyle gittiği o kreşte elin adamından azar yemek zorundamıydı?
bilemiyorum ben çocuğunu başkasına bırakıp hangi sebeble olursa olsun evlenen ANNElere hayretler içinde bakıyorum..
büyük konuşmuş olmıyim ama..
tabi sizin hayatınız..
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..
Gördüğünüz gibi ''BENİMDE KİLİT KONUMMUŞ''
Bu alıntı yaptığım konuya yazdığım ilk yorumdur..
Ve sizden önce birçok kişinin kilit konusu olmuş..
Ama konu sahibi kibarca bu konuda değil evliliğim hakkında bana fikir verin dedi.
Görmemiş olabilirsiniz diye size konu sahibinin bu konudaki fikrini alıntı yapark görmenizi sağladım.
Muhatabı ben değilim bu yazınızın ''konu sahibidir''
kınama kınadığın herşeyi bir bir yaşarsın.....
karşındaki yaralı bir kadın zaten çok üstüne gidiyorsun.biraz yavaşla bence
Okudum okudum ama ben sizin anlattığınızdan hiçbirşey anlamadım..Sonradan yorumları okuyunca anladım asıl üzerinde durulması gereken durumu..
Sizi asosyal hale getirmesi herkezle aranızı bozması vs vs.BUNLAR istenirse eğer karşılıklı oturup konuşularak aşılabilir şeyler..Bu sebeple evlilik yıkılırmı? Hayır yıkılmaz..ki öyle bir durumdada benim fikrim ''bahane'' olur..
Bunlar ayrı.. ama asıl konu şimdiki eşinizin ilk eşinizden olan cocugunuzu istememiş olması..
Bence oğlunuz babasında kalmalıydı.(ilk eşinizde)
Herneyse bir şekilde durumlar onu göstermiş ve almışsınız demekki.
Bu durumda siz 2.eşinizle evlendiğinizde çocugunuz vardı..
İşte benim koptuğum nokta burası..
Eşiniz sizi tanıdıgında cocuk yokmuydu? Evet vardı.
Sizi böyle kabul etmişmiydi? Evlendiğinize göre etmiş..
Anlaşılan köprüyü geçene kadar durumu ortaya çıkmış..
Bana göre baştan sizi çocugunuzla kabul edip evlenen adamın sonradan cocugunuzu evden yollayıp sizden hayırmaya HAKKI YOK..!
Onun buna hakkı olmadıgını gibi sizde hatalısınız..
Hatalısınız çünkü evladınızı eşiniz istemiyor diye (nereye bilmiyorum)
yollamışsınız..
Son olarak birşey daha var söylemek istediğim...
Olur insan anlaşamaz vs vs..
ayrılırsın...
Ama kimse için ''evladından vazgeçmek'' olmaz..
Ayrıldık diye annenin veya babanın evladıyla ilgilenmemesinin mantıklı tek yönü yok.
Kabullenilemez..
Her neyse durum hepiniz açınızdan en iyi şekilde sonuçlanır umarım..
Ben kendi adıma böyle bir durumu kabullenemem..
ayrıl boşan diyenlerden biri de benim..
sevmek bu da..eminim sevgi de kolay bulunmuyordur yuvada kolay kurulmuyordur..
çocuğuda leylekler getiriyordu değil mi?
pardon unutmuşum..
o çocuk(öellikle erkek çocuğu) büyüdüğünde çevreden aldığı duymlarla ve kendi düşünceleriyle annem aşık olduğu adamla sevgi kolay bulunmuyor diye beni bıraktı.(sebebi ne olursa olsun) demiycek mi???????
böyle bir insanla bir ömür geçirmenin ayrılmaktan daha sancılı olacağını iyi bilenler olarak ayrıl diyoruz yoksa kimse bir yuvanın kolay kolay yıkılmasını istemez, sevginin, aşkın bile yetersiz kaldığı durumlar vardır psikolojik baskı mesela, psikoljik şiddet olarak boşanma sebeplerinin içinde en geçerlisi olarak yer alır. Yuvam bozulmasın, çocuklarım etkilenmesin diye bu şiddete maruz kalıp, mutsuz anneler, bireyler olmak o kadar gereksiz ki. çocuklar bile büyüyüyünce çekmeseydin anne keşke bizim için diyecekler, o zaman dank eder insanın kafası, çocuklar hayatlarını kurup gidecekler kadın o kompleksli, takıntılı adamla kalacak yapayalnız. Kim için katlandı yıllarca sorunlu bir insana. Insan önce kendisini düşünecek, o zaman iyi bir anne, iyi bir birey olabilir. Bir de bu pencereden bakın hayata. Basit bir boşan da kurtul tavsiyesi değil bizimkisi.
Pardon eşiniz istediği içinmi evladınızdan vazgeçtiniz?
Ben babaya ihtiyaç duyduğu için onda kaldığını anladım ama ?
oğlum 14 yaşında ve 11 yıl hep benimleydi 3 yıldır babada emin ol çok güzel hatıralarımız var bukadarda dram haline getirmeyin olayı benim durumumdan daha beter olanlar var biz geçiş dönemi yaşıyoruz oğlumla bu 3 yıllık durumu oturup konuştuğumda anlıyor ve olgun cvplar veriyor siz niçin anlayamıyorsunuz neden aklınız almıyor ben onu anlamadım..gezin bakalım çocuğunu ezmiş yıllardır görmüyor yuvaya vermiyor falan bir konu varmı oraya cvp yazın lütfen sanırım algınız buna müsade ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?