Ayrılık kararım nekadar doğru lütfen fikir verin...

ayrıl boşan diyenlerden biri de benim..
sevmek bu da..eminim sevgi de kolay bulunmuyordur yuvada kolay kurulmuyordur..
çocuğuda leylekler getiriyordu değil mi?
pardon unutmuşum..
o çocuk(öellikle erkek çocuğu) büyüdüğünde çevreden aldığı duymlarla ve kendi düşünceleriyle annem aşık olduğu adamla sevgi kolay bulunmuyor diye beni bıraktı.(sebebi ne olursa olsun) demiycek mi???????

İhanete uğrayan arkadaşa bile ayrıl demiyoruz da bu konudada ayrıl die bişi söylemesin kimse bence...Bir yuva kolay kurulmuyor ama ortada eştende önemli bir çocuk var...Eşiniz baştan bunları biliyordu kabulleniyordu...Madem eşiniz size bu kadar çok aşık çok seviyor konuştuğunuzdada anlayışla karşılayacaktır..eşinizle konuşup bu durumu aşmanız gerek...

Son düzenleme:

böyle bir insanla bir ömür geçirmenin ayrılmaktan daha sancılı olacağını iyi bilenler olarak ayrıl diyoruz yoksa kimse bir yuvanın kolay kolay yıkılmasını istemez, sevginin, aşkın bile yetersiz kaldığı durumlar vardır psikolojik baskı mesela, psikoljik şiddet olarak boşanma sebeplerinin içinde en geçerlisi olarak yer alır. Yuvam bozulmasın, çocuklarım etkilenmesin diye bu şiddete maruz kalıp, mutsuz anneler, bireyler olmak o kadar gereksiz ki. çocuklar bile büyüyüyünce çekmeseydin anne keşke bizim için diyecekler, o zaman dank eder insanın kafası, çocuklar hayatlarını kurup gidecekler kadın o kompleksli, takıntılı adamla kalacak yapayalnız. Kim için katlandı yıllarca sorunlu bir insana. Insan önce kendisini düşünecek, o zaman iyi bir anne, iyi bir birey olabilir. Bir de bu pencereden bakın hayata. Basit bir boşan da kurtul tavsiyesi değil bizimkisi.

Son düzenleme:

Eğer oğlunuzun iyiliği için babaya gönderseydiniz sizi anlayabilirdim. Ama eşiniz nedeniyle oğlunuzu göndermenizi hata görüyorum. Çocuğunuzun da algıları açık. Ve kardeşi sizinle yaşarken, onun evden gönderilmesi onu nasıl etkilemiştir acaba?
Kovulmuş gibi hissedebilir mi?
Size hiç değer vermediğini hissettirdiğiniz bir adam için üstelik

Öyleyse ilk mesajında bunu yazmaması gerekirdi... okurken benim gibi, bir çok kişinin dikkatini bu konu çekti...

Çocuk konusu benim kilit konumdur, bence diğer yazdığı sorunlara göre bu dağ gibi bir sorun...

Gördüğünüz gibi ''BENİMDE KİLİT KONUMMUŞ''
Bu alıntı yaptığım konuya yazdığım ilk yorumdur..

Ve sizden önce birçok kişinin kilit konusu olmuş..

Ama konu sahibi kibarca bu konuda değil evliliğim hakkında bana fikir verin dedi.
Görmemiş olabilirsiniz diye size konu sahibinin bu konudaki fikrini alıntı yapark görmenizi sağladım.

Muhatabı ben değilim bu yazınızın ''konu sahibidir''

Pardon eşiniz istediği içinmi evladınızdan vazgeçtiniz?
Ben babaya ihtiyaç duyduğu için onda kaldığını anladım ama ?

canım belki çocuğu eski eşinle aranda bir bağ olarak gördüğü için kıskanıyordur bunun böyle olmadığını ona hissettirebilirsin, seni kaybedeceğini anlarsa belki az da olsa değişir erkeklerin tamamen değişeceğine inanmam ama hala senle çocuğunun arasına girmeye çalışırsa tercihini de ona göre yaparsın ama evliliğini kurtarmaya çalışıp eşinle konuşman bence daha iyi

gerçekten öyle biliyormusun kendimi unuttum ben ben değilim onun hazırladığı dar kılıfa tıkılıp duran debelenen biri oldum ruhen emekli oldum ..düğün olur gelmez yanlız bırakır beni bir etkinlik olur koluma takamam eşimi yotur yanımda.bir gün restoranda sipariş veriyorum evde neler konuştu bana neymiş siparişi garsonun yüzüne bakarak vermişim o adam demezmiymiş bu kadın bana asıldı........................

kınama kınadığın herşeyi bir bir yaşarsın.....

karşındaki yaralı bir kadın zaten çok üstüne gidiyorsun.biraz yavaşla bence

Evet bende zaten konu sahibi madem bu konunun konuşulmasını istemiyorsa, binlerce kadının üye olduğu bir portala bunu yazmaması gerekirdi diye belirttim.

kınama kınadığın herşeyi bir bir yaşarsın.....

karşındaki yaralı bir kadın zaten çok üstüne gidiyorsun.biraz yavaşla bence

ben kimseyi kınamıyorum..
benim annemde 2.evliliğini yaptı..ama biz onun yanındayız..annelikte budur zaten..
siz benle muhattap olupta bana emir vericek yetkiyi kendinizde nasıl buluyorsunuz acaba!!!
kendi düşünceniz yok mu sizin?sizin bu tavrınızdan herşey anlaşıldığı için pek fazla muhattap olmak istemiyorum.

Tatlım..şekerimm

Bak yukarıya bir yorum yazdım..

senin alıntı yaptığın yazı benim ilk yorumum.
Açıkça görülüyorki bende ''ÇOCUK MEVZUSUNA TAKILMIŞIM''

Ama daha sonra konu sahibi ben evliliğimle ilgili fikir istiyorum diyince..
Anlayış gösterdim ve çocukla ilgili bir yorum yapmadım..
Benim yorumlarım ''asosyallik durumuyla ilgili''

Zaten yazdıklarımı okuyunca sırasıyla bu net bir şekilde anlaşılıyor

Nerden biliyorsunuz??

Benimde böyle bir eşim olmadığnı???
Bilmiyorsunuz değilmi?
Bu durumda bende bunu yaşayanlardan birisi olabilirim???

Yazınızın ilk cümlesi dışında hiçbiryeri okumadım..

Ayrılmak evlenmek kadar DOĞAL..
Bazı durumlarda yapılması gereken en MANTIKLI şey.ken...
Bazı durumlarda yapılması gereken en SON şey..

Pardon eşiniz istediği içinmi evladınızdan vazgeçtiniz?
Ben babaya ihtiyaç duyduğu için onda kaldığını anladım ama ?

oğlum ilk ayrılığımdan çok etkilendi sorunlu bir çocuk oldu onunla ilgilide çokkkk şeyler yaşadım ona herşeyi verdim hayatında babası hariç yok yoktu.ama başaramadım çok haylazdı evlendikten sonrada eşim oya işler gibi oğlumla arama dağ kurdu fakat oğlum ikinci eşi kıskandığı içinde kasti şeyler çok yaptı,sonra benimde babam var demeye getirerek bazı eylemlerde bulundu ve ben ailemle konuştum tabi eşimin işlediği oyalarda vardı aaa haklı dedirtti baba eğitimi korkusu ve özlemini gidermesi için yollamak zorunda kaldım..daha çokk sebep neden olay var haa çocuğumdan ayrılmam için bunlar sebep değil ama şuda var ben evlenmeseydimde o zaman geldiğinde bir erkek örneği olması adına babasıyla ilişkilerinin olması adına ve anneyi özlemesi hakvermesi birazda düşünmesi değişmesi adına yinede bir dönem yollardım babaya.. ben çocuğumu atmadım ) bu çok derin bir konu...

Konu sahibi....buraya bu konuyu açma sebebin ne? ilk yazdıklarını tekrar oku istersen.....

Eşine bencil derken...ikimizde benciliz demen gerekiyordu.....

Konuyu açarken..şikayet ettiğin olumsuzlıkların son sırasında BÜYÜK OĞLUN geliyordu....

Eşin,oğlunu istemeyip göndermek zorunda kaldığın zaman...gelip buraya bu topiği açmış olsaydın...eşinin nekadar bencil olduğunu şikayet etme

hakkında sonuna kadar haklı olurdun.
.

Hiç bir anne kolay kolay evladından ayrılmaz o yüzden o konuda senin asla eleştiremem çekene sor diye boşuna dememişler eminimki yüreğinde ne fırtanalar kopmuştur.Eşin dediğin gibi kompleksli sen her ortama rahat girebildiğin için güzel olduğun için vs vs sebeplerden dolayı seni nasıl baskı altına alırım diye kafasında kurmuş aklınada seni hayattan soyutlamak gelmiş ve uyguluyor ya boyun eğeceksin yada mücadele edeceksin en doğru kararı senden başka kimse veremez

Niye silahları kuşandınız?

Niye konu sahipleri eşlerini yerer konuları acıp olumsuz yanıtlar acınca savunmaya geçiyorlar?

Niye yorum yapan üyeler empatiden yoksun?

Ve niye kadın platformunda kadını üzen/ezen yine kadın?

Zaten oğluda eşini istemiyormuş sanırm sürekli huzursuzluklar çıkarıyormuş...
Çözülmesi de biraz zor bir sorunmuş sanırım
konu sahibi çok yıpranmıştır zaten bu yaşanan olaylardan bence biraz ılımlı yaklaşalım arkadaşlar

Son düzenleme:
arkadaşlar ayrılmak istememe kızın kabul etmeyin sende hatalısın deyin yargılayın yada evet ayrıl deyi ben her eleştiriye açığım ama bukadar yazdığım yazı içinde oğlumdan ayırdı cümlesini buralara taşımanıza elbette kızıcam anneliğimle ilgili ne yazdım orayada bunun yorumunu yapıyorsunuz size kibarca bu başka bir konu dedim dinlemediniz lütfen bu konu dışında cvp veren arkadaşlara cvp yazıp yüklenmeyin aranızda tartışmayın..ben buraya yazrım oğlumdan ayırdı göremiyorum 10 yıldır görmüyorum ben bu adamı bırakayımmı oğlumumu alayım falan flan tamam beni yargıla ama benim konum bu değilllllllllllllllll..anladıysanız yazın anlamdıysanız konumdan çıkın haaa illaki istiyorsan size bir konu açayım çocukla ilgili gir orda yaz yaaa size cvp vermekten sıkıldım ama ya bırakın ben derdimle uğraşayım ya başka tecrüben yok heralde hayatta çocuk ta çocuk

Sosyal hayat,dostlar diyorsunuz iyi hoşta ben hastalandığımda bunlar yanı başımda olacak mı?hastalandığında eşin sana bakmadıysa boşa gitsin ,bence herkesin yeri ayrı iyi gün var,kötü gün var,bunu unutma bir bakmışsın o çok güvendiğin dostlar sahteymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…