Ayrılık mesajım (görüntülü) ne hissettirir?

Ay burda bir sürü psikolojisi var konu sahibi neye sahipse illa bi o gömülüyor. Bugün de nasip memuriyeteymiş demek ki biri memuriyet gömmüş ötekiler de tuzla koşmuş peşinden. Memurlar kattaki temizlik işçisinden az alıyormuş temizlik işçisinin bundan haberi var mı
Konu sahibi mesajın çok cringe adamda yaprak kımıldatmayacak bir mesaj. Arabanın kaskosuna kadar adama yıkılman da ayrıca cringe bence.
Ama esnaflık demek de habire risk alıp da maceradan maceraya koşmak demek miymiş bunu da yine bu konudaki ticari dehalardan öğrenmiş olduk.
Burda bazen sırf konu sahibini gömelim diye saçma sapan yazılıyor. Sonra gelen dur ben daha fazla saçmalarım diye el arttırıyor. Tam da öyle bir konu olmuş.

Son düzenleme:
Valla ben gönderdiğiniz mesajı okuyunca sizin kendinizi sorunlu bir insan gibi gösterdiğinizi düşündüm. Yani sen harikasın, herseyin mükemmel ama işte Allah benim belamı versin ben bu kadar iyi bir insanı haketmiyorum. Seni de daha fazla yormadan çıkayım hayatından gibi olmuş.
Neden kendinizi böyle bir duruma soktunuz ki?

Ya burada oldum olası memurlara b.k atılır zaten. Sanki Türkiye'de yaşamıyormuşuz gibi, sanki özel sektör insan muamelesi yapıyormuş gibi kötülenir memurluk. Millet asgari ücretle geçinmeye çalışıyor gel gör ki KK da memur maaşına muamelesi yapılıyor. Farklı bir Türkiye'de yaşıyorlar ellam.

Bu ne drama ya adam bu tarz birinden ayrıldığı için şükredebilir yakında

Türkiye’de yaşamasın da başka ülkede yaşasın bir iş kolu ve isteyen istediği hayatı tercih eder kime ne. Sanki beğenmeyen de hep iş kadını sanır he. Türk filmlerinde izledikleri memur örneklerini veren var sene olmuş 2025 bu arada shdjdj

Çalışkan bir esnaf versus memuriyet burdaki konu. Kimse özel sektörde asgari alan canı çıkan isciyle memuriyeti kiyaslamiyor burda salak gibi. Ha durduk yerde de yapiyor degiliz konusahibi ailem memur degil diye istemiyor dedigi için konusu açılıyor. Yoksa tabiki rahat ve guvenceli iş anafikri kaçıracak kadar nasıl anlamiyorsunuz konuyu da gelip yorum yapana yorum yapip gidiyorsunuz konuyu komple es geçip, asıl siz garipsiniz.

Yazdıklarınızı okuyunca adamın 4 yılını alan sizmişsiniz gibi geldi.
Yemiş, içmiş, maddi desteğini almış sonra da işime gelmiyor demişsiniz..
Hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…