Bugün doğumgünün, yanında kimler var kimbilir mutlu musun, ben ise bıraktıgın yerdeyım, elimde kalan tek gurur... Böyle sözleri olan bir şarkı. Bir şey demeden yollasa hadi neyse dicem, ben eskiden çok dinlerdim demesi çirkin olduAyyy kusura bakmayın ama epey saçmalamışsınız...
Adam size kendince hoşluk yapmış, pişman etmişsiniz
Bu kadar takıntılı olmayın, bir şarkıdan ne anlamlar çıkarıp, nerelere bağlamışsınız
Evli barklı insanlar hiç ayrılık şarkısı dinlemiyor mu? Dinleyince “eskiyi unutamamış” mı oluyorlar?
Henüz 4 aylık ilişkide böyle yaparsanız adam çabuk bıkar, benden söylemesi
Bugün doğumgünün, yanında kimler var kimbilir mutlu musun, ben ise bıraktıgın yerdeyım, elimde kalan tek gurur... Böyle sözleri olan bir şarkı. Bir şey demeden yollasa hadi neyse dicem, ben eskiden çok dinlerdim demesi çirkin olduDogumgunu sarkisi yollamış adam pisman etmissiniz ne var bu kadar buyutup kavga çıkaracak bunda?
Ben yerinde olsam birdaha asla dogumgununuzu kutlamazdim.
Hayatının bir döneminde dinlemiş olmasına illa bir anlam mı yüklemek gerekiyor?Bugün doğumgünün, yanında kimler var kimbilir mutlu musun, ben ise bıraktıgın yerdeyım, elimde kalan tek gurur... Böyle sözleri olan bir şarkı. Bir şey demeden yollasa hadi neyse dicem, ben eskiden çok dinlerdim demesi çirkin oldu
Insanlar ask acisi cekmeden de bir cok şarkıyı cok sever ve dinlerler..mesela ben Baris Mançonun bir sarkisi vardi eskiden cok dinlerdim hala dinlerim..Bugün doğumgünün, yanında kimler var kimbilir mutlu musun, ben ise bıraktıgın yerdeyım, elimde kalan tek gurur... Böyle sözleri olan bir şarkı. Bir şey demeden yollasa hadi neyse dicem, ben eskiden çok dinlerdim demesi çirkin oldu
Bugün doğumgünün, yanında kimler var kimbilir mutlu musun, ben ise bıraktıgın yerdeyım, elimde kalan tek gurur... Böyle sözleri olan bir şarkı. Bir şey demeden yollasa hadi neyse dicem, ben eskiden çok dinlerdim demesi çirkin olduCok yersiz bi tartisma olmus.
Neden size zaman ayırıp, yorum yapan her insana copy paste cevap veriyorsunuz?Bugün doğumgünün, yanında kimler var kimbilir mutlu musun, ben ise bıraktıgın yerdeyım, elimde kalan tek gurur... Böyle sözleri olan bir şarkı. Bir şey demeden yollasa hadi neyse dicem, ben eskiden çok dinlerdim demesi çirkin oldu
Bugün doğumgünün, yanında kimler var kimbilir mutlu musun, ben ise bıraktıgın yerdeyım, elimde kalan tek gurur... Böyle sözleri olan bir şarkı. Bir şey demeden yollasa hadi neyse dicem, ben eskiden çok dinlerdim demesi çirkin oldu
Bilerek , düşünerek attığını ben de düşünmüyorum ama kendinizi bir de benim yerime koyun, eskiden 7 yıl ilişkisi olmuş ve kendisi gurur yapıp barışmamış zamanında. Daha sonra eskiden çok dinlerdim bu şarkıyı diye atıyor, şarkının sözleri, bugün doğumgünün yanında kimler var, bende kalan tek gurur fln... Hiçbir şey demeden atsa , yine hadi neyse dicem ama eskiden çok dinlerdim diye belirtmesi kötü oldu. Düşünmeden attı belki o an tamam ama benim de skiden aşk acısı çektiğinde dinlediği şarkıyı bilmeme ne gerek vardı?İyi de kendimi adamın yerine koyuyorum. Diyelim eski sevgilimi unutamadım, gidip de şimdiki sevgilime eski sevgilimi hatırladığım şarkıyı atacak kadar gerizekalı değilim yani. Kimse değildir. Buluttan nem kapmışsınız gibi görünüyor buradan. Durduk yere güzel gününüzü de bozmuşsunuz. Şüpheleriniz varsa bahanesi bu olmasaydı keşke.
Bugün doğumgünün, yanında kimler var kimbilir mutlu musun, ben ise bıraktıgın yerdeyım, elimde kalan tek gurur... Böyle sözleri olan bir şarkı. Bir şey demeden yollasa hadi neyse dicem, ben eskiden çok dinlerdim demesi çirkin oldu
Bilerek , düşünerek attığını ben de düşünmüyorum ama kendinizi bir de benim yerime koyun, eskiden 7 yıl ilişkisi olmuş ve kendisi gurur yapıp barışmamış zamanında. Daha sonra eskiden çok dinlerdim bu şarkıyı diye atıyor, şarkının sözleri, bugün doğumgünün yanında kimler var, bende kalan tek gurur fln... Hiçbir şey demeden atsa , yine hadi neyse dicem ama eskiden çok dinlerdim diye belirtmesi kötü oldu. Düşünmeden attı belki o an tamam ama benim de skiden aşk acısı çektiğinde dinlediği şarkıyı bilmeme ne gerek vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?