Ayrılık Şarkısı Ne Alaka?

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.863
773
İstanbul
Kızlar merhaba, benim 4 aylık bir ilişkim var, ikimiz de 35 yaşındayız ve ilk günden beri bu ilişkiye ciddi bakıyoruz. Ona ve ailesine kalsa çoktan isteme, söz olurdu da ben istemedim daha. Konuma gelecek olursak;
bugün benim doğum günümdü, o yüzden kendisi bana dün akşam, ismi doğum günü olan bir şarkı yolladı, yollarken de, canım ben eskiden bu şarkıyı çok dinlerdim diye bir ifadede bulundu.
Şarkıyı bir dinledim, aşk acısı , ayrılık şarkısı, ayrıldığın, özlediğin sevgiline söylenen bir doğum günü şarkısı. İçinde aşk acısı olan bir şarkıyı, ben eskiden çok dinlerdim diye bana göndermene bir anlam veremedim, bu ne saçma bir hareket diye kızdım , tabi ki kendini savundu, doğum günü geçiyor diye yolladım, yok ne alaka yok sen birşey mi içtin, yok iyi misin tarzı boş şeyler söyledi. Benim kafamı bulandırdın, içime şüphe düşürdün fln dedim. Bu arada kendisini eskiden 7 yıllık ilişkisi olmuş fakat 10 yıl olmuş ayrılalı, 2008 yılında ayrılmışlar. Belli ki o kız için dinliyormuş eskiden, olabilir tabi ama bunu benim bilmeme gerek var mıydı?
Tabi ki, onu düşünerek yollamadı bana o an, bir an salaklıkla, içinde doğum günü geçiyor diye yolladı belki ama yaptığı hiç şık olmadı. Konuşmayalım fln dedik, daha sonra gece 12de , doğum günü kutlu olsun yazdı sadece ve bugün yani doğum günümde ne aradı ne yazdı. Hem dünkü yaptığı o gereksiz harekete hem de bugün hiç aramamasına o kadar kırıldım ki, ararsa da barışmayı düşünmüyorum. Siz olsanız ne düşünürdünüz?

Ayyy kusura bakmayın ama epey saçmalamışsınız...
Adam size kendince hoşluk yapmış, pişman etmişsiniz
Bu kadar takıntılı olmayın, bir şarkıdan ne anlamlar çıkarıp, nerelere bağlamışsınız
Evli barklı insanlar hiç ayrılık şarkısı dinlemiyor mu? Dinleyince “eskiyi unutamamış” mı oluyorlar?
Henüz 4 aylık ilişkide böyle yaparsanız adam çabuk bıkar, benden söylemesi

Bugün doğumgünün, yanında kimler var kimbilir mutlu musun, ben ise bıraktıgın yerdeyım, elimde kalan tek gurur... Böyle sözleri olan bir şarkı. Bir şey demeden yollasa hadi neyse dicem, ben eskiden çok dinlerdim demesi çirkin oldu

Dogumgunu sarkisi yollamış adam pisman etmissiniz ne var bu kadar buyutup kavga çıkaracak bunda?
Ben yerinde olsam birdaha asla dogumgununuzu kutlamazdim.
Bugün doğumgünün, yanında kimler var kimbilir mutlu musun, ben ise bıraktıgın yerdeyım, elimde kalan tek gurur... Böyle sözleri olan bir şarkı. Bir şey demeden yollasa hadi neyse dicem, ben eskiden çok dinlerdim demesi çirkin oldu

Hayatının bir döneminde dinlemiş olmasına illa bir anlam mı yüklemek gerekiyor?
Çok sağlıksız düşünüyorsunuz.
Hele ki 10 sene önceki mevzuları, ortada bir şey yokken adama hatırlatıp aklına sokmak ayrı ironik!

Son düzenleme:
Insanlar ask acisi cekmeden de bir cok şarkıyı cok sever ve dinlerler..mesela ben Baris Mançonun bir sarkisi vardi eskiden cok dinlerdim hala dinlerim..
Arkadasim eşşek sarkinin adi..ne yani benim arkadaşlarım eşşek mi oluyor bu durumda?

Neden size zaman ayırıp, yorum yapan her insana copy paste cevap veriyorsunuz?

İyi de kendimi adamın yerine koyuyorum. Diyelim eski sevgilimi unutamadım, gidip de şimdiki sevgilime eski sevgilimi hatırladığım şarkıyı atacak kadar gerizekalı değilim yani. Kimse değildir. Buluttan nem kapmışsınız gibi görünüyor buradan. Durduk yere güzel gününüzü de bozmuşsunuz. Şüpheleriniz varsa bahanesi bu olmasaydı keşke.

Bilerek , düşünerek attığını ben de düşünmüyorum ama kendinizi bir de benim yerime koyun, eskiden 7 yıl ilişkisi olmuş ve kendisi gurur yapıp barışmamış zamanında. Daha sonra eskiden çok dinlerdim bu şarkıyı diye atıyor, şarkının sözleri, bugün doğumgünün yanında kimler var, bende kalan tek gurur fln... Hiçbir şey demeden atsa , yine hadi neyse dicem ama eskiden çok dinlerdim diye belirtmesi kötü oldu. Düşünmeden attı belki o an tamam ama benim de skiden aşk acısı çektiğinde dinlediği şarkıyı bilmeme ne gerek vardı?

Zaten oyle art niyetli bi durum olsa neden acik acik eskiden dinlerdim desin ki? Ben de kimseye asik olmadan Sezen Aksu dinleyip aglayabiliyordum mesela... illa ki kotu amacli bir sey olacak degil....

Reactions: KV_

Ya tabi kel alaka bir şarkı kabul ediyorum saçma olduğunu. Ama direkt kavga çıkarmak yerine "Canım bugün benim doğum günüm ama ben gayet mutluyum neden bu hüzünlü şarkıyı attın bana" diyerek sebebini sorabilirdiniz. Eskiden çok dinlerdim dediğinde de "Nedenini tahmin edebiliyorum ama bu beni biraz kırdı, içinde hala bitmemiş bir şeyler mi var" diye pattadanak sorduğunuzda da cevabından durumu gayet güzel bir şekilde anlayabilirdiniz. Sizi üzdüğü için mahcup olabilecekken bu şekilde onu mağdur durumuna düşürmüşsünüz.

Çok zeki biri değil sanırım. Duygusal zekası yüksek biri böyle sözleri olan bir şarkıyı göndermezdi. Gönderse bile, eskiden çok dinlerdim vs demezdi. Dese bile siz kızınca “aa pardon hiç düşünmemiştim vs” derdi. Demese bile doğum gününde arayıp, program yapardı.

Kötü biri olmayabilir ama duygusal olarak çok zeki değil. Değişeceğini sanmıyorum. Herkesin kusurları oluyor. Bunu tolere etmek için kendiniz değişip daha az hassas olabilir misiniz, önemli olan o. Örneğin, yukarıda Astoria’nın dediği gibi olayı çözmeye yönelik ılımlı tepkiler verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…