Ay o nasıl şarkı hakkatenBugün doğumgünün, yanında kimler var kimbilir mutlu musun, ben ise bıraktıgın yerdeyım, elimde kalan tek gurur... Böyle sözleri olan bir şarkı. Bir şey demeden yollasa hadi neyse dicem, ben eskiden çok dinlerdim demesi çirkin oldu
Ben tabi o an çok sakin cevap veremedim ama o da bana yanlış anladıysan özür dilerim , düşünemedim diyebilirdi, sen bir şey mi içtin ne alaka sen iyi misin tarzı şeyler söyleyince kızdım tabi daha çok. Aynı şey yine yaşanmış olsa, bugün onun doğum günü olsaydı, ben üstelik kız olarak, cevap vermese bile, akşam ne yapalım nereye gidelim diye yazardım. Doğum günümde hiç bir şey dememesi de daha çok kırdı.Ya tabi kel alaka bir şarkı kabul ediyorum saçma olduğunu. Ama direkt kavga çıkarmak yerine "Canım bugün benim doğum günüm ama ben gayet mutluyum neden bu hüzünlü şarkıyı attın bana" diyerek sebebini sorabilirdiniz. Eskiden çok dinlerdim dediğinde de "Nedenini tahmin edebiliyorum ama bu beni biraz kırdı, içinde hala bitmemiş bir şeyler mi var" diye pattadanak sorduğunuzda da cevabından durumu gayet güzel bir şekilde anlayabilirdiniz. Sizi üzdüğü için mahcup olabilecekken bu şekilde onu mağdur durumuna düşürmüşsünüz.
Zaten eskiden bu kadar uzun ilişkisi olmuş diye bozulmuştum:) Bir de üstüne bu olay yaşanınca tabi ki o an çok ılımlı olamadım ben de. Ama dediğiniz gibi, düşünemedim özür dilerim demesini bekledim.Çok zeki biri değil sanırım. Duygusal zekası yüksek biri böyle sözleri olan bir şarkıyı göndermezdi. Gönderse bile, eskiden çok dinlerdim vs demezdi. Dese bile siz kızınca “aa pardon hiç düşünmemiştim vs” derdi. Demese bile doğum gününde arayıp, program yapardı.
Kötü biri olmayabilir ama duygusal olarak çok zeki değil. Değişeceğini sanmıyorum. Herkesin kusurları oluyor. Bunu tolere etmek için kendiniz değişip daha az hassas olabilir misiniz, önemli olan o. Örneğin, yukarıda Astoria’nın dediği gibi olayı çözmeye yönelik ılımlı tepkiler verebilirsiniz.
Ben tabi o an çok sakin cevap veremedim ama o da bana yanlış anladıysan özür dilerim , düşünemedim diyebilirdi, sen bir şey mi içtin ne alaka sen iyi misin tarzı şeyler söyleyince kızdım tabi daha çok. Aynı şey yine yaşanmış olsa, bugün onun doğum günü olsaydı, ben üstelik kız olarak, cevap vermese bile, akşam ne yapalım nereye gidelim diye yazardım. Doğum günümde hiç bir şey dememesi de daha çok kırdı.
Önce onun bir şey yazmasını beklemeyeyim mi sizce? O bana yazarsa tabi ki ben de daha ılımlı şekilde neden kırıldığımı yazıcam ama bugün doğumgünümde de hiç aramadığı için, onun yazmasını bekleyeceğim ilk olarakTaylor da yazmış duygusal zekası çok güçlü olmayabilir diye, olabilir. Siz bence kırgın olduğunuzu söyleyin. Özellikle erkekler genel olarak karşı taraf söylemeden anlayamıyor. Onun düşüncesine göre siz onun çok severek dinlediği ve bu sevdiği şarkıyı sizinle paylaşmasına rağmen gereksiz tepki göstermişsinizdir.
Benim de hiçbir şey düşünmeden dinlediğim hüzünlü şarkılar var sadece sevdiğim için. Ama ben bu kişinin, daha önce 7 yıl ilişkisi olduğunu ve zamanında gurur yapıp barışmadığını biliyorum. Ve şimdi bana eskiden çok dinlerdim diye gönderdiği şarkının sözleri, bugün doğumgünün yanında kimler var mutlu musun, bende kalan tek gurur fln... Çok sakin karşılayamıyor insan bunu o an. Senin yanlış anlayacağını düşünemedim özür dilerim demesini evet bekledim açıkçası, hala da bekliyorum.Yazık adamın hevesi kursağında kalmış. Adam incelik yapayım derken gazabiniza uğramış. Özür beklemeniz de enteresan. Sizin verdiginiz tepkiyi ben alsam oUr dilemezdim tutup. Sizin özür dileme iz gerekir. Hoşunuza gitmedigini daha farklı şekilde belirtebilirdiniz. Ben şakaya vurup aba altından sopa göstermeyi tercih ederdim genelde öyle yaparım. " Şarkı güzelmis ama ayrılık anlatıyor ne iş öyle ayrılmak mı istiyorsun yoksa derdim gülerek. Gülme kısmı önemli ama mesaj da gitmiş olurdu ya da daha farklı işte. Ben eşime lafı hep espiri adı altında sokarım mesajı alır kavga da etmeyiz
Önce onun bir şey yazmasını beklemeyeyim mi sizce? O bana yazarsa tabi ki ben de daha ılımlı şekilde neden kırıldığımı yazıcam ama bugün doğumgünümde de hiç aramadığı için, onun yazmasını bekleyeceğim ilk olarak
Siz bilirsiniz tabi. Ne diyelim ki şimdi? Hayırlısı deyip kacayim ben.Benim de hiçbir şey düşünmeden dinlediğim hüzünlü şarkılar var sadece sevdiğim için. Ama ben bu kişinin, daha önce 7 yıl ilişkisi olduğunu ve zamanında gurur yapıp barışmadığını biliyorum. Ve şimdi bana eskiden çok dinlerdim diye gönderdiği şarkının sözleri, bugün doğumgünün yanında kimler var mutlu musun, bende kalan tek gurur fln... Çok sakin karşılayamıyor insan bunu o an. Senin yanlış anlayacağını düşünemedim özür dilerim demesini evet bekledim açıkçası, hala da bekliyorum.
Olmuş bitmiş bir şey, benim de uzun ilişkim oldu eskiden. 35 yaşındayız tabi ki geçmişimiz var. Arada insan kıskanıyor, bozuluyor bazen ama birkaç kişiye yazdım, gördünüz mü bilmiyorum ama ben onun eski ilişkisinde gururdan dolayı barışmadığını biliyorum ve şarkının sözleri, kımlerlesin mutlu musun bende kalan tek gurur fln... Geçmişte aşk acısı çekerken dinlediği şarkıyı bilmeme de gerek yoktu yaniYasiniz gercekten 35 mi?
Adamin gecmisteki iliskisini kabul edin. Olmus bitmis sey. Ne var ki bunda? 35 yasinda adam elbet bir seyler yasamistir. Bugun onu o yapan; karakterini huylarini sekillendiren seyler de tam olarak bu hayat deneyimleridir. Kaldi ki 10 yil gecmis
Esimin eski sevgilisini taniyorum. Hatta esimden once onu taniyordum. Hepimiz ayni okuldaydik.
Kiz kahvaltiya asiri duskun. Hic aksam yemeginde paylasim yapmaz hep serpme kahvalti... evde bile bir kahvalti donatiyor akillara zarar.
Esime ne zaman canim sıkıldı desem "aaa askim kahvaltiya gotureyim mi seni" der
O kizdan alismis basbaya :) o oyle seviyor diye oyle severim saniyor.
Napayim ki yani...
Adam bilebildigi kadariyla beni mutlu etmeye cabaliyor. Hic dert etmedim bunu.
Kendisinin o kızdan sonra yani 10 yıldır hiç ilişki sayılabilecek bir ilişkisi olmamış ve şarkı aşk acısı ayrılık acısı şarkısı olunca tabi ki bağdaştırdım. Yanlış anlayacağını düşünemedim deseydi yine bir şey demeyecektım, üstelik doğumgünümdü bugün , insan aramaz mı ya, prog yapmaz mıYa ben de bir sürü acayip şarkı dinliyorum eşim bir gün bu ayrılık şarkısı bu özlem şarkısı demedi ben de ona demem. bu yaşta neden bu kadar dramatikleştiriyorsunuz birseyleri anlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?