Iyi de gereksiz yere kızmıssınız. O size incelik yapmış şarkı göndermiş ama sizin karşılığında verdiginiz tepki hic hoş olmamıs. Bunun üzerine nasıl hala aramasını bekliyosunuzKendisinin o kızdan sonra yani 10 yıldır hiç ilişki sayılabilecek bir ilişkisi olmamış ve şarkı aşk acısı ayrılık acısı şarkısı olunca tabi ki bağdaştırdım. Yanlış anlayacağını düşünemedim deseydi yine bir şey demeyecektım, üstelik doğumgünümdü bugün , insan aramaz mı ya, prog yapmaz mı
İncelik yaptığı şarkının sözleri, bugün doğumgünün kımbilir kimlerlesin mutlu musun bende kalan tek gurur olacaksa yapmasın o inceliği bence :)Iyi de gereksiz yere kızmıssınız. O size incelik yapmış şarkı göndermiş ama sizin karşılığında verdiginiz tepki hic hoş olmamıs. Bunun üzerine nasıl hala aramasını bekliyosunuz
Bir daha yapmaz bence zaten merak etmeyin.İncelik yaptığı şarkının sözleri, bugün doğumgünün kımbilir kimlerlesin mutlu musun bende kalan tek gurur olacaksa yapmasın o inceliği bence :)
evet benim için dinler artık :)))İlişkinizin çok çok basındasınız ve 35 yaslarındasınız.
Adam belki de ilk çıkan doğumgünü şarkısını yolladı. Sonra ben severdım dınlerdım eskiden vs dedı. Olayın bu raddeye gelecegını haliyle hesap edemedi.
Bu boş kurultu ile şarkının hakkını vermiş olmuşsunuz kim bilir kimler var bugun yanında bugun dogum günün falan. Yazmamıştı sarkı en son size uyarlandı bu dargınlıkla :)
çok teşekkür ederim :)Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara canım.
Ben bunun bulutan nem kapmadan daha fazla bir şey olduğunu düşünüyorum. Daha önce de bana sevdiği birkaç şarkıyı söylemişti, hiçbir şey demedim tabi ki, benim de var sevdiğim şarkılar. Buna kızacak değilim ama bu şarkıyı resmen eski sevgilisi için ayrıldığı dönemde dinliyormuş, o kadar belli ki ve eskiden çok dinlerdim diye belirtmesi kötü oldu zaten. Hiçbir şey demeden gönderse bir şey demeyeceğim. Aşk acısı çekerken dinlediği şarkıyı bilmek hoş bir şey değilbence de barışma. böyle buluttan nem kapıyorsanız adama yazık.
Ben bunun bulutan nem kapmadan daha fazla bir şey olduğunu düşünüyorum. Daha önce de bana sevdiği birkaç şarkıyı söylemişti, hiçbir şey demedim tabi ki, benim de var sevdiğim şarkılar. Buna kızacak değilim ama bu şarkıyı resmen eski sevgilisi için ayrıldığı dönemde dinliyormuş, o kadar belli ki ve eskiden çok dinlerdim diye belirtmesi kötü oldu zaten. Hiçbir şey demeden gönderse bir şey demeyeceğim. Aşk acısı çekerken dinlediği şarkıyı bilmek hoş bir şey değil
Evet öyle düşündüm çünkü , kendisinin o kızdan sonra başka ilişkisi olmamış, 10 yıldır yani. Şarkının çıkış şarkısı tam ayrıldığı zamanlara denk geliyor. Bir insan duyulmamış, dipte köşede kalmış bir aşk acısı ayrılık şarkısını niye çok dinler, belli ki o kız için dinliyormuş eskiden, kızın doğumgünlerinde dinliyordu belki de. Ayrıldığın, çzlediğin sevgiline söylenen bir doğum günü şarkısı çünkü. Ama tabi ki inşallah sizin dediğiniz gibidir, çünkü canımın o an ne kadar acıdığını bilemezsiniz.eskiden dinlerdim demiş. siz kendiniz eski sevgilisi ile ayrıldığı dönemde dinliyormuş diye yorum katıyorsunuz.
Evet öyle düşündüm çünkü , kendisinin o kızdan sonra başka ilişkisi olmamış, 10 yıldır yani. Şarkının çıkış şarkısı tam ayrıldığı zamanlara denk geliyor. Bir insan duyulmamış, dipte köşede kalmış bir aşk acısı ayrılık şarkısını niye çok dinler, belli ki o kız için dinliyormuş eskiden, kızın doğumgünlerinde dinliyordu belki de. Ayrıldığın, çzlediğin sevgiline söylenen bir doğum günü şarkısı çünkü. Ama tabi ki inşallah sizin dediğiniz gibidir, çünkü canımın o an ne kadar acıdığını bilemezsiniz.
doğumgünüm dündü , yapmadı, gece 12de kutladı mesaj attı o kadar. Benim de bu konudan dolayı ayrılacak, büyütecek halim yoktu, zaten doğum günüm için görüşseydik, neden kırıldığımı söyleyip konuyu kapatacaktım. Fakat ilişkimizin ilk özel gününde, benim doğum günümde ne aradı ne sordu.büyütmeyin, çok önemsemeyin şarkı olayını
ama doğum gününüzde sizin için özel bir şeyler yapması lazım
yapmazsa asıl bunu sorun edebilirsiniz bence :)
o zaman ayrılığı haketmişdoğumgünüm dündü , yapmadı, gece 12de kutladı mesaj attı o kadar. Benim de bu konudan dolayı ayrılacak, büyütecek halim yoktu, zaten doğum günüm için görüşseydik, neden kırıldığımı söyleyip konuyu kapatacaktım. Fakat ilişkimizin ilk özel gününde, benim doğum günümde ne aradı ne sordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?