Ayrılık Şarkısı Ne Alaka?

Çocukluk aşkımla evlendim, hayatımdaki tek kişi olduğu için ayrılık yaşamadım ama gelin görün ki ayrılık şarkıları benden sorulur Eşim bunu sorgulasa ben evliliğimi sorgularım o derece tuhaf.

Bir de bu adam her eskiden dediğinde eski sevgilisini mi hatırlamış olacak?
Adam unutmuş siz de unutun o kızı bence.

Valla ben de bi ara Güzel Kadin diye bir şarkı var onu cok dinliyodum. Adam kadın icin yazmış şarkıyı. Sizin mantıkla düşünürsek bende bi kadına aşığım oylseyse hatta o dönem sevgilime de göndermiştim şarkıyı dinle cok guzel diye. Adam escinsel oldugumu dusunmus mudur acaba

Cok net sacmalmıssınız. Hepimiz her gun ask ayrılık şarkıları

Iyi de gereksiz yere kızmıssınız. O size incelik yapmış şarkı göndermiş ama sizin karşılığında verdiginiz tepki hic hoş olmamıs. Bunun üzerine nasıl hala aramasını bekliyosunuz

Iyi de gereksiz yere kızmıssınız. O size incelik yapmış şarkı göndermiş ama sizin karşılığında verdiginiz tepki hic hoş olmamıs. Bunun üzerine nasıl hala aramasını bekliyosunuz
İncelik yaptığı şarkının sözleri, bugün doğumgünün kımbilir kimlerlesin mutlu musun bende kalan tek gurur olacaksa yapmasın o inceliği bence :)

İncelik yaptığı şarkının sözleri, bugün doğumgünün kımbilir kimlerlesin mutlu musun bende kalan tek gurur olacaksa yapmasın o inceliği bence :)
Bir daha yapmaz bence zaten merak etmeyin.
Size herhangi bişey ima etmek icin ya da o şarkının özel bi anlamı oldugu icin gönderdiğini düşünmüyorum. Icinde doğum günü geciyo diye göndermiş sadece. Bu kadar cok anlam yükleyip kendinizi de karşıdakini de yormayın

İlişkinizin çok çok basındasınız ve 35 yaslarındasınız.
Adam belki de ilk çıkan doğumgünü şarkısını yolladı. Sonra ben severdım dınlerdım eskiden vs dedı. Olayın bu raddeye gelecegını haliyle hesap edemedi.
Bu boş kurultu ile şarkının hakkını vermiş olmuşsunuz kim bilir kimler var bugun yanında bugun dogum günün falan. Yazmamıştı sarkı en son size uyarlandı bu dargınlıkla :)

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara canım.

Benim dinlediğim şarkıları görseniz o zaman başına gelebilecek tüm felaketler gelmiş biri gibi algılarsınız o zaman. Benim eşim ne yapsın? Daha geçen gün çocukken arabeske sardığım bir dönemde bir çocuk şarkıcıdan dinlediğim şarkıyı gördüm youtube da " bu kimsesiz çocuk ben miyim " falan diyordu. Dinledim ve anneme de yolladım hatırladın mı diye. Annem dese miydi " sen kimsesiz misin, niye yolladın bunu bana " diye

Yaşınıza uygun davranmanızı salık veririm. Yaş 35 ama davranış ortaokul öğrencisi olmuş kusura bakmayın.

Sacmalamissin demiş arkadaşlar. Valla katılmamak mümkün değil. Baya baya sacmalamiş bence adamın gözünde kendinizi rezilde etmissinz bu kadar sacmaladgnz icin:) üzgünüm

evet benim için dinler artık :)))

bence de barışma. böyle buluttan nem kapıyorsanız adama yazık.
Ben bunun bulutan nem kapmadan daha fazla bir şey olduğunu düşünüyorum. Daha önce de bana sevdiği birkaç şarkıyı söylemişti, hiçbir şey demedim tabi ki, benim de var sevdiğim şarkılar. Buna kızacak değilim ama bu şarkıyı resmen eski sevgilisi için ayrıldığı dönemde dinliyormuş, o kadar belli ki ve eskiden çok dinlerdim diye belirtmesi kötü oldu zaten. Hiçbir şey demeden gönderse bir şey demeyeceğim. Aşk acısı çekerken dinlediği şarkıyı bilmek hoş bir şey değil

eskiden dinlerdim demiş. siz kendiniz eski sevgilisi ile ayrıldığı dönemde dinliyormuş diye yorum katıyorsunuz.

Saçma yani 35 yaşında insan nasıl böyle saçma düşünüyor ki

eskiden dinlerdim demiş. siz kendiniz eski sevgilisi ile ayrıldığı dönemde dinliyormuş diye yorum katıyorsunuz.
Evet öyle düşündüm çünkü , kendisinin o kızdan sonra başka ilişkisi olmamış, 10 yıldır yani. Şarkının çıkış şarkısı tam ayrıldığı zamanlara denk geliyor. Bir insan duyulmamış, dipte köşede kalmış bir aşk acısı ayrılık şarkısını niye çok dinler, belli ki o kız için dinliyormuş eskiden, kızın doğumgünlerinde dinliyordu belki de. Ayrıldığın, çzlediğin sevgiline söylenen bir doğum günü şarkısı çünkü. Ama tabi ki inşallah sizin dediğiniz gibidir, çünkü canımın o an ne kadar acıdığını bilemezsiniz.

bu kadar çok didikliyorsanız çok erken yaşlanırsınız. adama da cidden yazık.

büyütmeyin, çok önemsemeyin şarkı olayını
ama doğum gününüzde sizin için özel bir şeyler yapması lazım
yapmazsa asıl bunu sorun edebilirsiniz bence :)

büyütmeyin, çok önemsemeyin şarkı olayını
ama doğum gününüzde sizin için özel bir şeyler yapması lazım
yapmazsa asıl bunu sorun edebilirsiniz bence :)
doğumgünüm dündü , yapmadı, gece 12de kutladı mesaj attı o kadar. Benim de bu konudan dolayı ayrılacak, büyütecek halim yoktu, zaten doğum günüm için görüşseydik, neden kırıldığımı söyleyip konuyu kapatacaktım. Fakat ilişkimizin ilk özel gününde, benim doğum günümde ne aradı ne sordu.

o zaman ayrılığı haketmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…