mesaj attı, biz şimdi bir şarkı gönderme yüzünden konuşmayacak myıız yazdı? Öyle konuşmaya başladık ama kendinde hata bulmuyor,ben ne yaptığımı anlamadım, gördüğüm tepki neden anlamadım diyo, Aşk acısı çekerken dinlediğin şarkıyı bilmeme gerek yoktu, bu bilgi bana fazla geldi fln dedim. Offf ne aşk acısı ya, aşk acısı nedir, aşk acısı fln çekmedim ben hiç nerden çıkarıyosun diyo. Bu anlamadığı tepkiye rağmen, gece alarm kurup 12de kalkmış doğumgünümü kutlamış, ben sadece teşekkürler yazmışım fln filanNasilsa arayacak ya da mesaj atacak nasilsa. Ama bu yaptigi cok cocukca.
mesaj attı, biz şimdi bir şarkı gönderme yüzünden konuşmayacak myıız yazdı? Öyle konuşmaya başladık ama kendinde hata bulmuyor,ben ne yaptığımı anlamadım, gördüğüm tepki neden anlamadım diyo, Aşk acısı çekerken dinlediğin şarkıyı bilmeme gerek yoktu, bu bilgi bana fazla geldi fln dedim. Offf ne aşk acısı ya, aşk acısı nedir, aşk acısı fln çekmedim ben hiç nerden çıkarıyosun diyo. Bu anlamadığı tepkiye rağmen, gece alarm kurup 12de kalkmış doğumgünümü kutlamış, ben sadece teşekkürler yazmışım fln filan
Bence siz abartmışsınız.Hayatım boyunca hiç aşık olmadım ama Sezen Aksu şarkılarını sever ve dinlerim , o zaman bende mi aşk acısı çekiyorum? Niye altında bir alt metin aradınız ki ?Erkek arkadaşınızın yerinde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim bir de kırıldım diyorsunuz kırılması gereken siz değil odur.Kızlar merhaba, benim 4 aylık bir ilişkim var, ikimiz de 35 yaşındayız ve ilk günden beri bu ilişkiye ciddi bakıyoruz. Ona ve ailesine kalsa çoktan isteme, söz olurdu da ben istemedim daha. Konuma gelecek olursak;
bugün benim doğum günümdü, o yüzden kendisi bana dün akşam, ismi doğum günü olan bir şarkı yolladı, yollarken de, canım ben eskiden bu şarkıyı çok dinlerdim diye bir ifadede bulundu.
Şarkıyı bir dinledim, aşk acısı , ayrılık şarkısı, ayrıldığın, özlediğin sevgiline söylenen bir doğum günü şarkısı. İçinde aşk acısı olan bir şarkıyı, ben eskiden çok dinlerdim diye bana göndermene bir anlam veremedim, bu ne saçma bir hareket diye kızdım , tabi ki kendini savundu, doğum günü geçiyor diye yolladım, yok ne alaka yok sen birşey mi içtin, yok iyi misin tarzı boş şeyler söyledi. Benim kafamı bulandırdın, içime şüphe düşürdün fln dedim. Bu arada kendisini eskiden 7 yıllık ilişkisi olmuş fakat 10 yıl olmuş ayrılalı, 2008 yılında ayrılmışlar. Belli ki o kız için dinliyormuş eskiden, olabilir tabi ama bunu benim bilmeme gerek var mıydı?
Tabi ki, onu düşünerek yollamadı bana o an, bir an salaklıkla, içinde doğum günü geçiyor diye yolladı belki ama yaptığı hiç şık olmadı. Konuşmayalım fln dedik, daha sonra gece 12de , doğum günü kutlu olsun yazdı sadece ve bugün yani doğum günümde ne aradı ne yazdı. Hem dünkü yaptığı o gereksiz harekete hem de bugün hiç aramamasına o kadar kırıldım ki, ararsa da barışmayı düşünmüyorum. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Niye dolduruşa getiriyorsunuz ki ne yaptı yahu adam .Alt tarafı sevdiği eskiden çok dinlediği bir şarkıyı göndermiş hiç mi slow paraçalar dinlemezsiniz siz?Sakin yazmayin o yazmadan. Kendince triplere girmis. Ama iyi oldu bence bu yasanan. Onun farkli bir tarafini gormus oldunuz
İnsan o olayda neden tepki verir, kıskandığı için verir dedim. Kıskandım ve tepki verdim. Tek beklediğim yanlış anladın denilip, ikna edilmekti dedim. O zaman dedi, ben hatamı kabul ederim ama karşı taraf da kabul edecek hatasını dedi, özür dilerim ama ben de verdiğin tepkiye kızdım, büyün akşam balkonda sigara içtim, doğum gününü telafi ederiz fln dedi. Şuan barıştık gibi.Himm, yani bir ozur ya da sicak bir soz yok de mionemli bir kisilik ozelligi ipucusu bu, yarin bir gun her tartismada kendini hakli gorecek. Egolu belli ki. Bence mesafenizi koruyun, eski sicakliginizi bulamasin bir sure.
Eski uzun ilişkisini bildiğim için, ayrıldığı dönemde dinlemiştir diye düşünüp kıskandım ve tepki verdim tabi. Ama konuştuk az önce, mesaj attı, şuan tatlıya bağladık gibi.Bence siz abartmışsınız.Hayatım boyunca hiç aşık olmadım ama Sezen Aksu şarkılarını sever ve dinlerim , o zaman bende mi aşk acısı çekiyorum? Niye altında bir alt metin aradınız ki ?Erkek arkadaşınızın yerinde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim bir de kırıldım diyorsunuz kırılması gereken siz değil odur.
Iyi o zaman sorun kalmamisEski uzun ilişkisini bildiğim için, ayrıldığı dönemde dinlemiştir diye düşünüp kıskandım ve tepki verdim tabi. Ama konuştuk az önce, mesaj attı, şuan tatlıya bağladık gibi.
Niye dolduruşa getiriyorsunuz ki ne yaptı yahu adam .Alt tarafı sevdiği eskiden çok dinlediği bir şarkıyı göndermiş hiç mi slow paraçalar dinlemezsiniz siz?
İnsan o olayda neden tepki verir, kıskandığı için verir dedim. Kıskandım ve tepki verdim. Tek beklediğim yanlış anladın denilip, ikna edilmekti dedim. O zaman dedi, ben hatamı kabul ederim ama karşı taraf da kabul edecek hatasını dedi, özür dilerim ama ben de verdiğin tepkiye kızdım, büyün akşam balkonda sigara içtim, doğum gününü telafi ederiz fln dedi. Şuan barıştık gibi.
Zevkler ve renkler diyorum başka yorum da yapmıyorum, ben anlamından çok müziğin ritmine bakarım.Konuda tatlıya bağlandığına göre daha yazmaya gerek yok uzatmayalım.ne münasebet dolduruşa getirmek? konu sahibi aklı başında yetişkin bir genç kadın. ben onu çok iyi anladığım için empati yaparak yazdım çünkü çok benzerini yaşamıştım geçmişte. nitekim tatlıya bağlanmış. bu arada sorunuza cevap vereyim, ben böyle manidar sözleri olan slow parçaları sadece ayrıldığım dönem dinlemiştim
Zevkler ve renkler diyorum başka yorum da yapmıyorum, ben anlamından çok müziğin ritmine bakarım.Konuda tatlıya bağlandığına göre daha yazmaya gerek yok uzatmayalım.
Tabi ki bir şey telafi etmedi daha, bakalım. Yüz yüze de konuşucam yine. Çok teşekkür ederim ilgin için. Görüşmek üzere :)iyi güzel, sevindim. gönlünü aldıysa ne ala:) hakkınızda hayırlısı olsun.
Tabi ki bir şey telafi etmedi daha, bakalım. Yüz yüze de konuşucam yine. Çok teşekkür ederim ilgin için. Görüşmek üzere :)
Kızlar merhaba, benim 4 aylık bir ilişkim var, ikimiz de 35 yaşındayız ve ilk günden beri bu ilişkiye ciddi bakıyoruz. Ona ve ailesine kalsa çoktan isteme, söz olurdu da ben istemedim daha. Konuma gelecek olursak;
bugün benim doğum günümdü, o yüzden kendisi bana dün akşam, ismi doğum günü olan bir şarkı yolladı, yollarken de, canım ben eskiden bu şarkıyı çok dinlerdim diye bir ifadede bulundu.
Şarkıyı bir dinledim, aşk acısı , ayrılık şarkısı, ayrıldığın, özlediğin sevgiline söylenen bir doğum günü şarkısı. İçinde aşk acısı olan bir şarkıyı, ben eskiden çok dinlerdim diye bana göndermene bir anlam veremedim, bu ne saçma bir hareket diye kızdım , tabi ki kendini savundu, doğum günü geçiyor diye yolladım, yok ne alaka yok sen birşey mi içtin, yok iyi misin tarzı boş şeyler söyledi. Benim kafamı bulandırdın, içime şüphe düşürdün fln dedim. Bu arada kendisini eskiden 7 yıllık ilişkisi olmuş fakat 10 yıl olmuş ayrılalı, 2008 yılında ayrılmışlar. Belli ki o kız için dinliyormuş eskiden, olabilir tabi ama bunu benim bilmeme gerek var mıydı?
Tabi ki, onu düşünerek yollamadı bana o an, bir an salaklıkla, içinde doğum günü geçiyor diye yolladı belki ama yaptığı hiç şık olmadı. Konuşmayalım fln dedik, daha sonra gece 12de , doğum günü kutlu olsun yazdı sadece ve bugün yani doğum günümde ne aradı ne yazdı. Hem dünkü yaptığı o gereksiz harekete hem de bugün hiç aramamasına o kadar kırıldım ki, ararsa da barışmayı düşünmüyorum. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Çok gereksiz bir tavır yapmışsın.İnsan bazen bir şarkının melodisine ya da nakaratına bayılır.Kendince bir şıklık yapmak istemiş sana.Art niet olsa eskiden beri çok severdim demezdi.Kızlar merhaba, benim 4 aylık bir ilişkim var, ikimiz de 35 yaşındayız ve ilk günden beri bu ilişkiye ciddi bakıyoruz. Ona ve ailesine kalsa çoktan isteme, söz olurdu da ben istemedim daha. Konuma gelecek olursak;
Çok tatlısın yaaYasiniz gercekten 35 mi?
Adamin gecmisteki iliskisini kabul edin. Olmus bitmis sey. Ne var ki bunda? 35 yasinda adam elbet bir seyler yasamistir. Bugun onu o yapan; karakterini huylarini sekillendiren seyler de tam olarak bu hayat deneyimleridir. Kaldi ki 10 yil gecmis
Esimin eski sevgilisini taniyorum. Hatta esimden once onu taniyordum. Hepimiz ayni okuldaydik.
Kiz kahvaltiya asiri duskun. Hic aksam yemeginde paylasim yapmaz hep serpme kahvalti... evde bile bir kahvalti donatiyor akillara zarar.
Esime ne zaman canim sıkıldı desem "aaa askim kahvaltiya gotureyim mi seni" der
O kizdan alismis basbaya :) o oyle seviyor diye oyle severim saniyor.
Napayim ki yani...
Adam bilebildigi kadariyla beni mutlu etmeye cabaliyor. Hic dert etmedim bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?