Ayrılık Şarkısı Ne Alaka?

Nasilsa arayacak ya da mesaj atacak nasilsa. Ama bu yaptigi cok cocukca.
mesaj attı, biz şimdi bir şarkı gönderme yüzünden konuşmayacak myıız yazdı? Öyle konuşmaya başladık ama kendinde hata bulmuyor,ben ne yaptığımı anlamadım, gördüğüm tepki neden anlamadım diyo, Aşk acısı çekerken dinlediğin şarkıyı bilmeme gerek yoktu, bu bilgi bana fazla geldi fln dedim. Offf ne aşk acısı ya, aşk acısı nedir, aşk acısı fln çekmedim ben hiç nerden çıkarıyosun diyo. Bu anlamadığı tepkiye rağmen, gece alarm kurup 12de kalkmış doğumgünümü kutlamış, ben sadece teşekkürler yazmışım fln filan

Himm, yani bir ozur ya da sicak bir soz yok de mi onemli bir kisilik ozelligi ipucusu bu, yarin bir gun her tartismada kendini hakli gorecek. Egolu belli ki. Bence mesafenizi koruyun, eski sicakliginizi bulamasin bir sure.

Bence siz abartmışsınız.Hayatım boyunca hiç aşık olmadım ama Sezen Aksu şarkılarını sever ve dinlerim , o zaman bende mi aşk acısı çekiyorum? Niye altında bir alt metin aradınız ki ?Erkek arkadaşınızın yerinde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim bir de kırıldım diyorsunuz kırılması gereken siz değil odur.

Canım sevgilinin eski uzun ilişkisini bildiğin için etkilenmişsin bu kadar. Belki o niyetle göndermedi ama senin yerinde kim olsa senin verdiğin tepkiyi verirdi. Şimdi burda seni suçlayanlara aldırış etme. Biraz empati de kurmak gerek bazen. Ama sevgilin hatasını anlamıştır bence. Sen arayıp gönlünü almalısın anlaşılan o ki o da kırgın.

Sakin yazmayin o yazmadan. Kendince triplere girmis. Ama iyi oldu bence bu yasanan. Onun farkli bir tarafini gormus oldunuz
Niye dolduruşa getiriyorsunuz ki ne yaptı yahu adam .Alt tarafı sevdiği eskiden çok dinlediği bir şarkıyı göndermiş hiç mi slow paraçalar dinlemezsiniz siz?

Himm, yani bir ozur ya da sicak bir soz yok de mi onemli bir kisilik ozelligi ipucusu bu, yarin bir gun her tartismada kendini hakli gorecek. Egolu belli ki. Bence mesafenizi koruyun, eski sicakliginizi bulamasin bir sure.
İnsan o olayda neden tepki verir, kıskandığı için verir dedim. Kıskandım ve tepki verdim. Tek beklediğim yanlış anladın denilip, ikna edilmekti dedim. O zaman dedi, ben hatamı kabul ederim ama karşı taraf da kabul edecek hatasını dedi, özür dilerim ama ben de verdiğin tepkiye kızdım, büyün akşam balkonda sigara içtim, doğum gününü telafi ederiz fln dedi. Şuan barıştık gibi.

Eski uzun ilişkisini bildiğim için, ayrıldığı dönemde dinlemiştir diye düşünüp kıskandım ve tepki verdim tabi. Ama konuştuk az önce, mesaj attı, şuan tatlıya bağladık gibi.

Niye dolduruşa getiriyorsunuz ki ne yaptı yahu adam .Alt tarafı sevdiği eskiden çok dinlediği bir şarkıyı göndermiş hiç mi slow paraçalar dinlemezsiniz siz?

ne münasebet dolduruşa getirmek? konu sahibi aklı başında yetişkin bir genç kadın. ben onu çok iyi anladığım için empati yaparak yazdım çünkü çok benzerini yaşamıştım geçmişte. nitekim tatlıya bağlanmış. bu arada sorunuza cevap vereyim, ben böyle manidar sözleri olan slow parçaları sadece ayrıldığım dönem dinlemiştim

iyi güzel, sevindim. gönlünü aldıysa ne ala:) hakkınızda hayırlısı olsun.

Zevkler ve renkler diyorum başka yorum da yapmıyorum, ben anlamından çok müziğin ritmine bakarım.Konuda tatlıya bağlandığına göre daha yazmaya gerek yok uzatmayalım.

Allahaskina icinde ask acisi olan bir dogum gunu sarkisi niye dinlenir ki durmadan. Dinlendigimiz sarkilari surekli dinlemek icin hayatimizdan anlamlar buluruz ki dinleriz. Izlediginiz bir film gibi. Kendimizden birseyler buldugumuz filmler etkiler bizi en cok. Ve adindan söz ettirir
Bos bulunmus bence. Bir sans daha vermelisiniz.

Allah başka dert vermesin dedim konunuzu okuyunca...

2008 diyorsunuz yahu 10 yıl olmuş
unutamadığını düşünüyorsanız da dahada unutamaz zaten bi bardak soğuk su için 4 ayın üstüne..
İnsanlar size güvenip geçmişini anlatıyor sizde öküz altında buzağı arıyorsunuz. Yapmayın 35 yaş olgunluğunda davranın..

lütfen saçma sapan şeylere takılıp insanları size jest yapmaktan soğutmayın
sizin gibi sağlıksız düşüncelerle adamların psikolojilerini bozanlar yüzünden ne yapacağını bilemeyen ya da tamamen öküzlüğe evrilen bi erkek nesli var....

Cüneyt Tek'ten " evlilerde sever"parçasını bekarken çok severek dinlerdim evlendim esimlede dinledim evli birine ilgiden değil beğendiğimden dinlerdim eğer evliyken eşim bu ne alaka deseydi kafasını kirardim bazı şarkıların ritmi hoşuna gider insanın ve defalarca dinlenir... Her şeye bir anlam yüklemeyin biraz düz yaşayın ki hayat sizede zindan olmasin

Çok gereksiz bir tavır yapmışsın.İnsan bazen bir şarkının melodisine ya da nakaratına bayılır.Kendince bir şıklık yapmak istemiş sana.Art niet olsa eskiden beri çok severdim demezdi.
İnsan bi davranıştaki niyete bakmalı.
35 yaşındaki yetişkin insanın,yok eski sevgili yok içinde aşktı acıydı.....böyle şeylere takılması doğru değil.Ben de onun yerinde olsam ben de aramazdım.

Çok tatlısın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…