- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
Teşekkür ederim, bence kim olsa, sevgilisi eskiden çok dinlerdim diye ayrılık şarkısı yollasa ve onun biten çok uzun bir ilişkisi olduğunu bilse, az bile olsa bozulurdu. Ben dayanamadım içimde tutamadım söyledim.Ben size hak veriyorum. Bazı insanlarin yapısıdır fazla alıngan olmak buluttan nem kapmak falan. Benim de huyum biraz öyle. Herkes burda gerçekten otuz beş yaşında misiniz demiş ama herkes dört dörtlük değil. Kimisi cimridir kimisi kiskanctir kimisi de buluttan nem kapar kimisi de çok rahattir hiç bı şeyi takmaz. Sonuçta herkes aynı değil. Boşuna yuklenmissiniz kıza. Bence sen de fazla büyütme dusunememistir. Böyle şeyleri erkekler akıl edemiyor ince dusunemiyor.
Ama o yaşadığını bildiğim için öyle bozuldum zaten.Ben de sezen Aksu'dan Yaktılar Halimi'mi şarkısını dinlerdim defalarca.... valla şarkıdaki gibi şeyler yaşamadım sadece şarkıyı seviyordum. Bence çok ince eleyip sık dokuyorsunuz. Biraz daha rahat olmaya çalışın
Bugün doğumgünün, yanında kimler var kimbilir mutlu musun, ben ise bıraktıgın yerdeyım, elimde kalan tek gurur... Böyle sözleri olan bir şarkı. Bir şey demeden yollasa hadi neyse dicem, ben eskiden çok dinlerdim demesi çirkin oldu
Hediye almıştır herhalde ama verme gibi bir durum olmadı, çünkü olayın ertesi günü doğumgünümdü görüşmedik o gün. Kutladı mesajla sadece ama görüşelim demedi, bu olay yaşandı diye. Değer vermiyor herhalde evet.Ben de olsam ayni tepkiyi verirdim kimse kusura bakmasin. Sarki resmen ayrilik sonrasi sevgiliye soylenen sarkilardan. Icinde dogumgunu geciyor diye bir de bunu eskiden cok dinlerdim diyerek yollayacagina size icinden gelen iki satir guzel soz soyleseydi. Hediye de almadi tabi degil mi? Bu adamin sevgisinden emin misiniz once onu sorayim?
Şarkıyı gönderirken tabi ki eski sevgilim için dinliyordum al sen de gör niyeti ile göndermemiştir ama eskiden çok dinlerdim diye böyle bir şarkı göndermesi çirkin bir davranış oldu ve gönlümü almak için ertesi gün doğum günümde prog yapıp görüşelim diyebilirdi. Bunu da yapmadı, aklınca o da kızdı tepkime.ben de konu sahibine çok acımasız eleştiriler yapıldığını düşünüyorum. kadınlar bazı şeyleri hisseder. tamam belki şarkı seçimi sizin düşündüğünüz gibi değildir sadece doğum gününüzü kutlamaktır amacı ama sizin kafanızda soru işareti oluşmuş. sizi tatmin edecek bir açıklama yapabilirdi. doğum gününüzde program yapmamasının da hiçbir açıklaması olamaz. sonuçta siz ciddi bir amaçla ilişki yaşıyorsunuz. sevgiliniz çok düşüncesiz ve kaba biri gibi geldi bana.elinde bir hediye ile gelmeliydi saçma bir şarkıyla değil.
peki bugun aradı mıŞarkıyı gönderirken tabi ki eski sevgilim için dinliyordum al sen de gör niyeti ile göndermemiştir ama eskiden çok dinlerdim diye böyle bir şarkı göndermesi çirkin bir davranış oldu ve gönlümü almak için ertesi gün doğum günümde prog yapıp görüşelim diyebilirdi. Bunu da yapmadı, aklınca o da kızdı tepkime.
hayır bugün de aramadı, cumartesi akşamı oldu olay, o gece 12de doğumgünün kutlu olsun yazdı sadece, bir daha hiç konuşmadık.peki bugun aradı mı
lütfen yanlış anlamayın ama ilişkiniz biraz sorunlu gibi görünüyor. önceki konunuza da yorum yazmıştım. hayatınızdaki kişi zor biri. sizi baya uğraştıracak gibi görünüyor. hakkınızda hayırlısı olsun.hayır bugün de aramadı, cumartesi akşamı oldu olay, o gece 12de doğumgünün kutlu olsun yazdı sadece, bir daha hiç konuşmadık.
yok iyi misin tarzı boş şeyler söyledi.
Teşekkür ederim, zaten o anda bile , yanlış anlayacağını düşünemedim özür dilerim kırıldıysan bile deseydi kapatacaktım konuyu yada ertesi gün doğum günümde yemeğe çağırsaydı gidecektim. İlişkimiz zaten çok yeni, yeni yeni oturuyor, ilk özel günümüzde böyle davrandı. Bir daha da doğum günü yaşamayacağız belki ayrılacağız o zamana kadar yada şimdi ayrıldık zaten. Ben aslında ona karşı çok yoğunum yani buluşacağımız gün, mideme karnıma ağrılar giriyor heyecandan hala da öyleydim, 4 aydır. Ama sanırım , diğer konularımda da bahsettiğim gibi az görüşmeden kaynaklı tam samimi olamamak var aramızda, ufak bir yabancılık , birşey var.Gonul almayi bilmeyene omur emanet edilmez. Bu sozu cok severim, oyle dogru ki. Sevgilisine neler neler ne tripler yapan kadinlar var yine de bastaci ediliyor, siz surda hakli olarak incindiniz ve karsiliginda icten bir ozur bir sario sarmalanma beklerken adam bir geri donus bile yapmiyor. Ayrica o laflar nedir yok kafan mi guzel sen ne ictin bilmem ne? Yas 35 ama tavir fiyasko. Sizi tanimiyorum ama size layik goremedim bu adami. Onceki bikac konunuza da baktim. Sizin icin dogru kisi bu degil sanki. Bu benim hissiyatim. Cunku mutlu oldugunuzu hissedemedim.
ben size şunu söyliyim bu adamla evlenseniz de aynı evin içince yabancı olursunuz. eğer sizi aramazsa ayrılmak için bahane arıyor demektir.Teşekkür ederim, zaten o anda bile , yanlış anlayacağını düşünemedim özür dilerim kırıldıysan bile deseydi kapatacaktım konuyu yada ertesi gün doğum günümde yemeğe çağırsaydı gidecektim. İlişkimiz zaten çok yeni, yeni yeni oturuyor, ilk özel günümüzde böyle davrandı. Bir daha da doğum günü yaşamayacağız belki ayrılacağız o zamana kadar yada şimdi ayrıldık zaten. Ben aslında ona karşı çok yoğunum yani buluşacağımız gün, mideme karnıma ağrılar giriyor heyecandan hala da öyleydim, 4 aydır. Ama sanırım , diğer konularımda da bahsettiğim gibi az görüşmeden kaynaklı tam samimi olamamak var aramızda, ufak bir yabancılık , birşey var.
Tabi aramazsa ayrılmak istiyor demek ama hiç öyle değildi o ana kadar, doğum günüm için yemek yeriz sonra pasta keseriz fln diyordu, gayet iyi hayatımlı canımlı konuşuyordu, yani açıkçası ben bugüne kadar hiç ayrılmak istiyor gibi bir şey hissetmemiştim. Fakat tabi ki aramazsa, bahane demek evet. Bundan 1 ay önce facebookta ilişkisi var yapmıştı ikimizi :) bu yaşta böyle şeyler yaptı maalesef evet :)) o duruyor daha, bakalım ne zaman silinecek :)ben size şunu söyliyim bu adamla evlenseniz de aynı evin içince yabancı olursunuz. eğer sizi aramazsa ayrılmak için bahane arıyor demektir.
sizden bekliyor belki aramanızıTabi aramazsa ayrılmak istiyor demek ama hiç öyle değildi o ana kadar, doğum günüm için yemek yeriz sonra pasta keseriz fln diyordu, gayet iyi hayatımlı canımlı konuşuyordu, yani açıkçası ben bugüne kadar hiç ayrılmak istiyor gibi bir şey hissetmemiştim. Fakat tabi ki aramazsa, bahane demek evet. Bundan 1 ay önce facebookta ilişkisi var yapmıştı ikimizi :) bu yaşta böyle şeyler yaptı maalesef evet :)) o duruyor daha, bakalım ne zaman silinecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?