Ayrilik sebebi güzel gözleri ?

yengen işi gereği falan çok göz önunde bir bayan mı?
çok güzel gözleri de olsa erkekler niye iltifat ediyorki başkasının nişanlısına
bu erkekler de manyak...

Enteresan bir durum wallaakannehir

benimde mavi gözlerim var ve banada iltifat ederler eşimin yanında.
bugüne kadar hiç eşim bana lens tak demedi .
abin saçmalamış ve kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış bence

orjinallikte sınır yok demek
yengen de az değil, utanmıyor mavi mavi geziyor demek
ben olsam ben lens takarım, sen de saçını kazıt derdim :dilcikar:
hala çirkinleşmemişse bir de takma göbek taktırırdım zemuszemus
ondan habersiz lenslerimi çıkarmak da boşanma sebebimiz olurdu :umursamaz:

ağabeyini acilen bir psikiyatriste götürün hemde hemen.
kızın verilmiş sadakası varmış.

yengene bu lenslerden alsın abin,bak taktımı millet 1 km öteye kaçar....bu sorunda çözülür
sadece 135 dolarcık...

haha kizlar inanin size hak veriyorum, benim yengem dis doktoru asistanidir, abimde dis doktoru, yani yengem ile ayni yerde klinikde calisiyorlar, zaten orada tanistilar, hastalar gidip gelince yengeme gözleriniz cok güzel falan diyorlarmis, abimde tabii isi geregi hep yengem ile bunlari hep duyuyor tabi...

abin tam bir eşyaymış canım affet de. (o lafın orjinali öle değil, anladınız siz onu.)
kızı da Allah kurtarmış. abini acilen bi psikiyatre götürün, kadınların da insan olduğuna inandırsın doktor kendisini.

ya hemen abısıne suc bulmayın kadın cok hos bı kadınsa
herkesın dıkatını normalden cok cekıyosa ondan adam kıskanıyordur yapcak bı seyı de yoktur
kıskandıgı ıcın ayrılık yolunu scmıstır
ama barısırılar muhtemelen sorun olmaz

fıkrA gibi yaakaydirigubbakcemile3

bunun için ayrılması çok saçma ya
eğer yengen ona iltifat eden erkeklere karşı tavrını koyuyorsa sorun yapmaya gerek yokki
abinin kendine özgüveni yok heralde
Allah yengene sabır versin :)

kıskançlık insana böle saçmalıkları yaptırıyo işte yazık yengene üzüldümm

abinin yengene değilde kendine güweni yokmuş bence

genelde kendine güwensiz tipler sewdiği insanda dikkat çeken unsurları kaldıramazlar sengözlerimebaksanab

canım ,sanırım abin kıskançlığın dozunu aşmış.. hadi mini giyer askılı giyer onu kıskanır uzun giy dersin ama durup dururken gözlerini lens tak yoksa bu iş bitti denir mi yahu fisfisfis ..kusura bakma ama yengen yüzüğü atsa yeridir ama abin atmış ve o kız bu davranışı hiç haketmiyor.. abinle konuşun ,tekrar bir araya gelsinler dicem ama bu durumda böyle lması daha hayırlı olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…