Ayrilik sebebi güzel gözleri ?

viyy olaya bak sen:1shok:
abin bulmusta bulandirio he:mymeka:
kiskanclik nelere kadir yaf o guselim gozlerden kendi mahrum kalcak simdi iyimi=D

cok ilginc ...
benim gozlerimde cok guzeldir ve bende herkes tarafindan cok iltifat alirim.ceylan gozlu derler bana ama esim icin hicbirzaman sorun olmadi bu.

:roflol:karadeniz fikrasi gibi yaw
abinin yerinde olsam gurur duyarim iltifat edenlerede kis kis gulerim o guzel gozler benim siz oyle uzaktan bakin derimsırnaşık şey

o zmn nişanlısını seçmeden önce erkeklerin ilgi odağı olurmu bu kıs die düşünerek seçsin :mymeka: ne o öle

o nebicim sey oyle
demekki biri gozlerin guzel dese (mavi demese hatta) gozlerini oy yada bitsin mi diyecekti?
hastalik bu.
gurur duymali herkes iltifat ediyor diye sevinmeliyken..tamam kiskaniyor olabilir ama, kizin elinde olmayan birsey iicn suclayip ayrilmayi one koymasi daha uzucu.
bence o kisiyle biraz zor.
nisanlisina bunu diyen (yani bu kadar ileri giden)
yarin evliyken bacagini begendiler onu kes der :|

Hala küslermi acaba abinin alışması kabullenmesi lazım we güwenmesi ikisi içinde ne hayırlıysa o olsun canım

bir iş olmayacaksa bahanesi sudan olurmuş canım ama abinin tepkisi yanlış çirkine güzel ol denmez güzele çirkin ol. ne diyim ki şaşırdım mantık işi deil

klava:mavii mavii masmaviii

gözleri boncuk maaviiiii

bir gördüm aşık oldum

şu gelen kimin yariiii diye şarkı söylüyorlarsa ve abinde bu sorulara hep BEN BEN BENNNNNNNNNN diye cevap vermekten yorulduysa

klava:

:):):):)

abin hayatı boyunca karısının gözlerinin övüleceğini ve buna razı gelemeyeceğini anlamış olmalı. bence durumda bi anormallik yok. olabilir. kaldırabileceğini hissetse bitirmezdi, en başından anlayıp bitirmesi acı çekmelerini önler.

hayatımda duydğum en komik saçma bahane walla onunla gezerken abin güsel gözlerinn farkında değilmiydi kızın nişan olunca sen kalk bırak neymiş gözlerin çok güsel vs vs allah çok büyükmüşki yengen abinden kurtulmş ne o öle lens tak yoksa bırakırım hahaha :)) walla erkekler ayrlmak için nasıl bahane bulacaklarını şaşırdılar hepsi dengesiz bu erkeklerin walla

valla gulmekten koptum kaydirigubbakcemile3 abin iyi ki yuzugu atmis da nisanlisina yazik olmamis...canim kusura bakma ama abin o kizi yer bitirirdi bu sacma kiskancliklarla ve kiz da cok mutsuz olurdu...ne insanlar var yaaaa lmaz:

gelismeleri aktarmaya geldim
abim yengemle barismak istedi, tabi yengem reddetti, cok kiskancsin seninle bir gelecek kurmam mümkün degil demis, abimde geldi anneme yalvardi, anne git bizi baristir diye haha
annem kizdi abime oglum okumus doktor olmussun, bu ne geri kafalilik dedi...
canim abim kiyamam cok pisman olmus
bi aksam ailece, annem babam ben abim ablalarim kardesim gittik yengem gile,
öyle habersiz gittik bide baskin yapar gibi haha
büyüklerimiz konustu anlasti, yengemde yumusadi, yüzükler tekrar takildi...
ama haha abim sanki hala kiskaniyor yengemin gözlerini gibime geldi, dersini almamis ...
neyse sonunda mutlu son opuyorumnanaktan

yenganım için pek mutlu son gibi gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…